Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Anonim

Mea uma mo le fausiaina o pa puipui: pilimi, sima, maa i ni tikeri se tasi epuea. I le taumalulu, o le fatu aisa crystallies faaleagaina mea mai totonu. O le fale malulu malulu, raw ma uliuli nofoaga o le fiafia foliga mai. Ina ia faʻasaoina le microculite o fale ma le puipuiga o puipui mai le faʻaumatia, faʻasaga i le fale o le fale e fai. O a mea e sili ona fetaui lelei, fuafuaina i mataupu taʻitasi e le e ona le fale ma ona agavaʻa.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

E faʻasaoina le fale o le microculite ma le puipuiga puipui mai le faʻatamala, o loʻo feagai ma le fale o le fale

O le vaega o le fafie e tulaga ese ma i taimi uma i le Brand

Ole laʻau o le mea sili ona maʻa ma se ata tulaga ese o laina. O ituaiga fale uma e i ai lona lava paolo, suia i lalo o le faatosinaga o le la ma timuga. O loʻo faʻaaogaina nei tagata mamanu o le feagai ai ma le feagai ma mea taua o laʻau o laʻau o laʻau i le matua. E lelei le teteʻe atu i le talaʻaga o le palasitika palasitika ma uʻamea luga, shilley tioata.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Faʻatulaga o le Faʻatulagaina o poloka Fale

Gaosi oloa ofoina atu ni ituaiga o tomai faaletagata ma le natura laupapa:

  • Block House - Class Log;
  • O papaʻe mai le alala - toe fai le faʻamalama ma papupuni;
  • Looging;
  • Vaa folau;
  • Tatala le fuafuaga
  • fetuu mai laupapa ma manifinifi laupapa laupapa;
  • Laupapa laupapa.

O le laʻau e sefe le vevela ma faʻatagaina puipui e manava ai. Ona o le maualuga o le vagina, o fafo mai fafo. O le feagai ma le fafie e fatuina ai se maloloina maloloina. O le matagofie o loʻo i ai i mea e te maua ai le fale piliki masani i se tempulas silisili.

O laupapa ma vaega na faia o le fafie masani o loʻo faʻapipiʻi i le talaaga. Fuafua ma televave laupapa e faʻapipiʻiina ma le avanoa mo le faʻalauteleina ma le ea. O le ata ma le vaa folau o le vaa o le a taulia i luga. O isi tagata o loʻo fesoʻotaʻi ma Grooves.

Mataupu i luga o le autu: stucco i luga o le studes o fale, o se moli moli o se mamafa mamafa

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Faila trimgy trim

Chips ma le auvae ma se tuufaatasiga e tatau ona suia o mea taugata

O mea masani a le Boot Boot o mea taugata e manaʻomia le tausiga tele. Polymer Puleaina ma isi mea faʻamaeʻaina mea na faia e faʻamalosia ai le faʻapipiʻiina ma fasi pepa faʻapipiʻi e i ai ni mea sili ona leaga. Ae o le tau e matua maualalo ifo. O le faʻasaga atu o oloa mo tagata o le toe faia atoa o foliga ma ata o le natura. O le uoga faʻatuatuaina puipuia i latou mai le susu ma burnout i le la. O le fale o le fale foliga masani. Naʻo latalata mai ia te oe mafai ona vaʻai poʻo a mea e masani ona faʻaaogaina.

O le autu faʻapitoa o le feeseeseaiga o le feagai ai ma vaega o loʻo faia o laupapa ma tuufaatasia ma chips.

MeafaitinoGigroscopicVai mafanafana,%Olaga atoa e aunoa ma le ufiufi, tausagaFagu
fafiefaaputuputu vai1225.susunuina
DPK.E le mitiia vaitasilima sefulue le susunuina

O le le mautonu o le fale gaosi ma le ausa e le gata. O laʻau e manaʻomia pea le tausia pea o tausiga, feopoaʻi puipuiga o lona uiga mai iniseti ma susuga. O mea taua uma o loʻo faʻaopopo i le DPK i le gaosiga.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Fale o le DPK.

O le mea moni o le auala o le feololo

Natura faalenatura maa tumau. Na ia avatua le fale i se foliga taugata tele. Ua lava lea e vavae ese le eleele ma le maamora vali poʻo ni papa papa o lanu uliuli e ala i le filifilia o se lapoʻa lapoʻa, ma e maua ai e le fale le tele o mea.

E foliga mai o le pa tama e ala i le malu:

  • Fale i le fale;
  • fusi;
  • oneone vala;
  • maamorane;
  • Malu.

E i ai a latou paolo o pakete ma le mafanafana o bege, samasama, lanu enaena ma kulimi. Fuafua i le manaʻo, o le fausaga masani i totonu o se olomatua anamua, o le 'olo poʻo se fale manaia o le tupu lelei. E maua e le fale tagata taʻitoʻatasi. Fausia ni igoa se lua e faʻaaoga ai le maʻa masani natura, e le mafai.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Mafaufauga masani

Uma manaomia le tausiga. Tasi i le 3-5 tausaga e manaʻomia e ufiufi le fale o le fale ma le puipui puipui. O le maa e laititi vai i totonu ole 3%. Ae ui i lea, o le fofo e fesootai ai o le fesootai o le hygroscopic ma faaumatia le susu. O le galuega o le faʻaumaina o le faʻavae e tatau ona faʻatinoina e se fomaʻi.

Feagai ma feolaiga ma mea tau natura. O ia mo tagata e tamaoaiga ma faanaunauga. O lenei mea o loʻo talanoa e uiga i le tofo lelei o le pule ma lona uiga ese.

O le le lelei o le puipui o fale i le fale ma le maʻa masani, e i ai se mamafa tele. Afai o se faavae faavae faavae faavae na faavae i le taimi o le fausiaina o le fale, e tatau ona faamalosia. Faigofie ma faʻamaeʻa mea e tatau ona faʻatau faʻapitoa, ua uma ona saunia-faia ni isi.

Mataupu i luga o le autu: lima mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

O le maʻa faʻavae mo le faʻamaeʻaina o le faʻafouga - o se tala o le paketi o le fausiaina o le masterpiece

O le mea e masani ona masani ai o le maʻa e faʻaaoga mo le fausiaina ma le maeʻa o piliki.

Mo le faʻamagoina, mea na faia i le mumu omea mo eseese tekinolosi:

  • kuka moli fetutugatasi ma le loto gatasi ma i foliga o papatusi;
  • auramakota fuaiupu;
  • Faasaga i le piliki.

Mea e iloga i le gaosia o tekonolosi. O le fale lauʻeleʻele ua fetaomi ma susunuina i le vevela o le sili atu nai lo le 1000 tikeri. E leai se pores ma le ea o le ea. A maliu le agasala, ae o se ata fatulii teuteu ua fausia. Clinker tulei le susu. E le tali atu i le tele o le acidic ma Alkaline vailaau reagent. Maualuga o le teteʻe i le teteʻe e faia se mea lelei mo le faʻavae.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Faila Trim Clinker laupapa

O loʻo feagai ma le piliki ma le tericocotta i lalo ifo o mea laiti e faʻaaoga ai le susu. Na teuteuina le fale o le fale, ua teuteuina i mea faapena, e manaʻomia i le taimi nei talu ona faamago le faʻapipiʻi ma ua ufitia i le puipuiga puipuia i 3 tausaga uma.

Laina ma se siama omea, e foliga fou le fale. O se ata tele o lanu e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia ma fausia filifiliga ese.

Le polymer ma vinyl fulafula ma oneone ma sima i le fogalemu o fetu, lanu ma laufanua o maa faalenatura, piliki, fafie:

  • poletini maa alavai;
  • Fiasbation;
  • GENMFIBIBIBEON;
  • poletini maa alavai;
  • Vinyl panels.

E tele naua le taugofie nai lo mea masani. Faatulagaina i latou i luga o le puipui ma le faavae e mafai ona faia i ou lava lima. O le mea lea o le paketi lea e fausia ai se taua tele le auala ma uiga sili. Misia i le faʻailoaina o mea faʻapitoa, o mea faitino mai le natura, le mafai.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Faiga o le feagai ai piliki

Paketi pamu ma tuufaatasiga filifiliga ma fafie ma maa

O le faʻavasegaina o le faʻaumaina o le stude mo le tele o sefulu tausaga o le sima. E apalai i le susu susu i le tele o vaega. O mea ua faʻamaeʻaina ai mea o loʻo avea ma mea ua faʻatuatuaina ai o ata ma teuteu o pa puipui. O le tele o filifiliga o lanu ma tusitusiga e mafai ai ona e faia le tagata lava tomai faapitoa mo tofo uma.

O le plaster e atoatoa le tuʻufaʻatasia ma isi mea eseese. O le pito i lalo o le maa ma le ogalaau o tulimanu o fai ai le fale. Faaumaʻau ua faʻaalia e Windows ia i latou ma faia nisi mea. Matamata ma le vali pa puipui e le fetaui. Faʻaoga ma tuʻufaʻatasiga ma elemene laupapa. O le numera o filifiliga e le gata.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o masini ma tautau rapters

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Faʻapipiʻi atoatoa faʻatasi ma mea eseese

Siding mo aso e tolu e faia oe lava

Mo i latou e manaʻo e puipuia le fale o le fale ma fai mea uma i mea sili ona lelei, e mafai ona e taʻua le sivisi:

  • vinyl;
  • acrylic;
  • uamea.

Faapipiiina i luga o le apaau ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa ma le fesoʻotaʻiga i le va o latou i le loka faʻatagaina oe e vave faia le faia o le fale ma ou lima. O le tau e maualalo le tau. Sili ona taugata sili atu elemene ma talaaga. O le mea lea, e manaʻomia le fuaina o mea uma ma fuafua le tafe e le tele naua.

Matagofie ma le tumau o le fale o loʻo feagai ma le fale, o a mea e sili atu le filifilia

Faila Trim Vinyl Sivid

O le panels puipuia le fogafale mai le susu. Na latou filifilia pe valentish coting. Solomuli palapala ma faigofie ona fufulu ma vai. Faapipiiina i luga o le ventinelang formade. O mea manifinifi o le tipiina lelei e uamea seleulu. E i ai le mamafa i le 5 kg. E le manaʻomia le faiga puipuia. Olaga 10 - Tausaga.

O feagai ma filifiliga feagai ai ma filifiliga. E tofu le tagata ma lona aiga.

Faitau atili