Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

Anonim

Tagata o fale mautotogi i fale o fuainumera e masani ona feagai ma faʻafitauli o le faʻaitiitia o le pisa mai tuaoi. Ma le isi taimi, mai lea taimi o le taimi matou te avea ai i matou uma o le pisa - toe fai galuega, faaipoipoga faʻataʻitaʻiga o le musika ma isi mea faapena ua faamalosia e uiga i ai le pisapisao. O lenei faiga e le tele naua, ma o le faaaofia o puipui ma o latou lava lima e mafai. Sei o tatou vaʻai pe faʻafefea ona faia.

Mea mo pa puipui

O mea e sili ona lauiloa mo le leo o le fale o le fale mautotogi e aofia ai margwall cordills, system consusbs, membranes ma sima.

E pei ona o le mea sili, o lenei mea o le a le maua ai se taua atoa o le pisapisao, ona o le mafiafia o le puipui ma faʻasolosolo, o le a faʻaitiitia uma.

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

O le leo pisapisao o membranes o loʻo faʻaaogaina mo le taoto i luga o le fola i lalo o le laminate ma le maʻi. O se mea manifinifi o lenei i le pito i lalo o loʻo i ai se vali polythylene vaega ma le mafiafia o le 5 mm, ma i le pito i luga - e oʻo foi i le laʻei - O le faigofie o lenei leo o lona faʻapipiʻi e mafai mo le le fiafia i luga, ma o le fausaga o ia lava e le aveeseina le avanoa avanoa.

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

O ata leo o loʻo faʻamalosia i le maualuga o le vevela o le vevela, o mea e sili ona lelei (masani laupapa laupapa ma maʻa maʻa). E lelei papatusi ona e faigofie lava ona faʻapipiʻi, aua le faʻaititia le nofoaga aoga, aʻo avea ma faʻafitauli sili ona lelei mo le pisapisao ai. Peitaʻi, i le maketi, e le pei o taugata tele ona e taugata tele, faʻatusatusa i isi leo o nei.

O se auala aloaia ma lautele avanoa e faʻaititia ai le leo-o le lelava o puipui o puipui o le faʻapipiʻiina o fasi pepa o loʻo faʻatumuina i le fulufulu fulufulu poʻo tioata.

I le tasi itu, o lenei metotia e le manaʻomia ai tupe maua taua, ma mea na tusia i tekonolosi, o le siosiomaga ma ia i ai se galuega o le maʻiola. I le isi itu, i fale o fale, nofoaga ma sina laititi i le itu, o le a fesoʻotaʻi ma le puʻupuʻu o le vaega o fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni pupuga o puipui ma ou lava lima

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

E le gata i lea, talu mai nei galuega e le gata na teuina ai le leo, ae mo le faʻamalosia, i le taimi o le faʻapipiʻi e taua le manatua o le faʻailoaina o faʻafitauli faʻatekinolosi. O nei mea uma e manaʻomia e aloese ai mai le faʻamamaina o pa ma faʻaleagaina au mea totino.

E masani lava, o aso uma e ona faʻa-ona po nei e manaʻomia le ala mulimuli o le faʻalilolilo o puipui. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻaitiitia le leo mafiafia o le faʻaaogaina o puipui o loʻo faʻaaogaina ai le palapala ma ou lima lima.

Galuega

O le mea faigaluega autu o le ae manaʻomia i galuega o:
  • uamea po o le ata laupapa;
  • O mea faigaluega, ma o fea le faʻamatalaga o le a faʻapipiʻi i le fola o le fola ma lela;
  • Foliga mai mea (mimita, glasswater);
  • gabracractration;
  • vili;
  • lava-lipping scw;
  • Plaster ma auala o le talosaga.

A o le i alu ma le leo o le fale mautotogi, e tatau ona fuaina pa ma iloa lelei ai feagaiga. A uma lena mea, e fautuaina le siakiina o le tuʻufaʻatasia o uaea uma, faʻapea foi ma le faʻafitauli tulaga. O lenei e mafai ona e alu i le galuega.

Sauniuniga o puipui

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

O le tapenaina o pa e le tele le taimi. Mai i puipui e manaʻomia ai le aveeseina o le ogaumu (pepa puipui, Tile, vali). E le gata i puipui e tatau ona tuu ma ogatasi ma le auvai. Aua neʻi galo e aveese uma o mea na tutupu ma paʻu. Ina ua maeʻa faʻamamaina, o le paluga e mafai ona amata ona faasee le faʻavaʻa.

Montage Karcasa

Faapipiiina faʻavasegaina i ni auala se lua: tuʻu saʻo i luga o le puipui pe o le gatete i le feita.

O le ala muamua e talafeagai mo fale ma lelei, mafiafia puipui. Afai e maualuga tele le leo e maualuga tele, ma o puipui e manifinifi, ona mo se sili atu lelei taunuuga, e sili le faʻaaogaina o le gatete mea. O lenei mea e faʻapipiʻi saʻo i le puipui.

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

Mauga o le faʻavaʻa e manaʻomia ma le fuafuaina i luga o le "Airbag", lea e tatau ona i le va o le tioata gaoa ma le puipui. O faʻailoga e faʻapipiʻi i se mamao, laititi itiiti ifo nai lo le lautele o le ipu o le leo leaga. O le talaaga o loʻo faʻapipiʻi i le foloa, tulaga maualuga ma puipui, pe a uma ona e amata amata ona faʻatumuina le faʻavaʻa ma le mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni pupuga o puipui ma ou lava lima

Faatumu tulaga faavae

O mea e faaputu i le tino i le latalata i le auala e mafai ai. E manaʻomia le faʻatumuina uma o pa ma soʻoga, ona o le taunuuga o le pisa le faʻatamaia o le a faʻalagolago i le lelei o le lisi. Ina ua maeʻa le leo o loʻo avea ma mea e tupu ai, e mafai ona maeʻa le faʻagasologa o le laupepa faʻapipiʻi.

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

Vaa i le va o pa ma faʻamalama ua faʻamauina ma le gaui o le mea leaga poʻo se mea e mafai ai le taupulega.

A maeʻa lena mea, o soʻoga uma ma soʻoga e tumu i le pulupulu pe o faʻapipiʻiina o fulafula ma le laufanua o le lumanaʻi puipui ua fesoʻotaʻi. O lenei ua sauni le pa mo le toe faaleleia o le malosi.

Susu Paʻu, Windows, faitotoʻa, sooga

E masani lava, i le faaopoopo atu i puipui manifinifi ma glo, o isi vaega o le potu i totonu o le potu e mafai ona avea ma punavai o pisa. E aofia ai ma ni sooga, faitotoʻa, faitotoʻa, soʻotaga i le va o paipa ma le pa.

Ia faʻaalu le faʻafefeteina o faʻafitauli, e tatau ona e de-faʻamalosi lou potu. Afai ua tapunia le vaipanoa mai le tuaoi, ona fesili lea o ou tuaoi e tape le eletise mo sina taimi. Le isi, o le socket e le magafagafa, ma o avanoa ua pupuni ma mineral fulufulu. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le ufiufi luga o le lauʻeleʻele ma le faaitiitia ma lona matua matuitui. O lenei e mafai ona e toe faafoi le rosese i le nofoaga.

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

O faʻamalama ma faitotoʻa o se mafuaʻaga o le pisapisao. Ina ia aloese mai leo leotele mai le auala, filifili le lua pe tolu faamalama faamalama, fafo faamalama i fafo e le tatau ona i lalo ifo o le 6 mm. I le va o matatioata, e mafai ona faʻatumuina le ea i ia fatuga o le argon poʻo xenson, lea o le a faʻateleina ai le faʻaititia o le pisa.

O faʻamalama laupapa e tatau ona filifili foʻi le maualuga-lelei, lua-potu. Mai le mafiafia ma le ata o faitotoʻa, o le faʻailo pea o pa faʻalagolago i luga o eleele e le itiiti ifo nai lo faamalama. O le mea lea, faalogologo i le lelei o ou faitotoa, i luga o mea ma le mafiafia o le oloa.

Matai vasega vasega i luga o le leo o le pa puipui ma o latou lava lima

I le faʻaopopoina o faʻamatalaga i luga aʻe o le pisapisao, o le moli eletise ma le vai e masani ona avea ma faʻafitauli. Le lelei faʻamaufaʻailoga soʻoga i le fola poʻo puipui skip leo ma avea ma mafuaʻaga o faʻafitauli pe a tuʻu le foloa ma pou.

Mataupu i luga o le autu: fugalaʻau i totonu o le fale: Aisea e le o le fiafia o le fiafia o tamaʻitaʻi?

O le mea sili ona taua o le lelei gaioiga o mea uma o le slots ma maualuga. O taua taua ma faitotoʻa ma faʻamalama faʻamalama faʻatekinolosi, paipa ma faʻataʻamilosaga. O le aveeseina o le taʻe uma o le taʻe ma paʻo o le muamua vaega i luga o le leo o le puipui o puipui.

Vitio "le mautonu puipui i totonu o le fale"

Vitio ma le fautuaga a tagata atamamai i le faʻapipiʻiina o le masani ai o pa puipui o puipui i le fale mautotogi ma le faʻaaogaina o mea faʻatau.

Faitau atili