Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi se laʻesega apefai?

Anonim

Lenei aso, o le a le sili atu e sili atu nai lo le faʻapipiʻiina o nofoaga o le taʻele o le taʻele e faʻaalu ai o latou manatu i le faʻalapotopotoga o le faletaele. I mea faigaluega ma maeʻa ai mea e leai se leai. Afai e te faia e aunoa ma se pallele, e mafai ona e faʻateleina le aoga o le vaega ma faia lau taʻele taʻele. Ina ia mafai uma ona maua uma nei tulaga lelei "na maua," E tatau ona e iloa faʻapipiʻi se apefai i le fola. A aunoa ma le saʻo o le mea saʻo e leai se mea e mafaufau ai i le faʻamalologa o le faletaele.

O le saʻo faʻapipiʻi o se auala faʻaalu o le a fesoasoani e aloese ai mai lologa tuaoi ma faʻaleagaina le toe faaleleia o lou faletaele.

O a a ata?

O mea faʻaletino e mafai ona eseʻese, ma o nei oloa e mafai ona faʻaopoopoga, alumini, palasitika, uʻamea, faʻapipiʻi mai uʻamea ma palasitika. O foliga o mailei e le tutusa foʻi, ae toʻatele soʻo, o loʻo masani ai, sikuea faʻatasi ma faʻataʻamilomilo. O le maualuga o oloa eseese mai le 75 i le 180 mm fuafua i le faʻataʻitaʻiga. E tusa ai ma le mamanu, e tutusa uma ma aofia ai elemene nei:
  1. Foliga o le pale (grille). Atonu e eseese ituaiga ma foliga o pu vai.
  2. Saito. Fuafuaina e puipuia ai le tui o le manogi mai le suavai gaosi. E mafai ona faia i le tele o filifiliga: hydraulic, mago tapuni, masini mumu. O le mea mulimuli o lo o faapipiiina i fafo atu fafo pe i totonu o nofoaga e le o nofo ai.
  3. Soale.
  4. Elemene mo le faamauga (Pusa).
  5. Mataupu.

Fausaga o le mailei

  1. Faalava. E tele mea e masani ona faʻaaogaina, aʻo ana faʻapipiʻi e mafai i luga o soʻo se sili atu, tusa lava pe o le fola.
  2. Faagasolo. E ese a latou pito sili ona taua e sili atu ona taua, ae manaʻomia ni tulaga faʻapitoa.

O le a le mea e tatau ona amanaia pe a filifilia se apefai?

E taua le filifilia o le tala saʻo, pei ona faigata ona le toe faʻaletonuina i tua o le faʻapipiʻi: O le a ave e aveese le fola e ufiufi ai le fola.

Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi se laʻesega apefai?

Fausaga o le fola ane o le fusi ma se faʻaputuga faʻapipiʻi faiga.

E le taua tele mea, e filifili uma lava le mea e fiafia i ai. O lenei o le tele o palasitika a le malosi o le phanimea, pei ona tele a latou mamanu na fiafia i ai, e iai ni tuufaatasia lanu. E le mafai ona matou faʻatauina ni mea uʻamea, e ono mafai ona latou faʻamalosia i le 'malulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Black White Wallpapers: Ata i totonu, lanu uliuli, paʻepaʻe ma paʻepaʻe mamanu, uliuli ma fugalaʻau

E tatau ona e filifili i le tele o le apefai. Mo le taele, auala tele e talafeagai ma lelei bandwidth. Afai o loʻo manaʻomia le AEDDER i se alavai poʻo se isi auala, o loʻo faʻamasinoina le tele o le faʻavae i luga o le faʻavae o le faʻatatauina o le tele o otaota. O le taua taua o le faʻatulagaina o le otaota vaʻa i le nofoaga o le a faʻaulu ai le apefai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o otaota o aiga e mafai ai ona e fesoʻotaʻi i le 3 outlet pu (paipa mai le fufuluina, magoto, ma isi). O le faʻatonuga ma le lautele o le outlet e taua tele, o le taimi lea e tatau ona amanaia.

Manatu Silisili Ese

Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi se laʻesega apefai?

O le tulimanu o lalaga e maua ai se masini susu o le palapala o le falevae.

  • bandowidth o le sili atu 1.2 l / s;
  • Fausiaina-i le Siphon;
  • Afai o le fale o se sipaʻi o se paipa ma se palasitika kolosi vaega o le 110 mm, ona tatau lea ona i ai le apefai o le a le malu o le lautele
  • E tatau ona fuafuaina le ata i luga o le avega vasega a;
  • O le ata a le apefai e tatau ona mautinoa le fetuunaiga o lana faapipii manino e tusa ai ma le foga fola taileti.
  • Masini ma faamaufaailoga;
  • Sili atu le i ai o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

O le a le ituaiga apefai e sili atu: ma se matutu po o le masini tapuni?

E sili atu nei, tagata gaosi oloa na gaosia na o le sosolo lelei. O le a le sui o ia? O le oso aʻe lea o le paipa i lalo o se tulimanu, o loʻo iai le vai. O se mea na tupu o le manogi o le manogi o le a sau mai le Seled complem o le a le mafai ona foia ai le manogi. O le tausiga o sea mea e faigofie ai: Ua lava le taimi e soli ai i le vai.

O le a le leai o se ata faapena? I le mea moni o le tapunia ma le le eleelea o le taʻele o le taʻele mago: e le lelei le manogi e amata ona momoli le faalavelave. O le faʻalavelaveina o le faʻalapotopotoga tumaʻoti e mafai mo isi mafuaʻaga: o le pule sese, o le potu tele o le ea, o le faʻaaogaina o se "mafanafana mafanafana" tino.

Faatasi ai ma le toe afio mai o vaʻa na maua i se mea matutu, Tele faʻafitauli na foia ai i latou lava, ma o nei fausaga na matua lauiloa lava. O ia oloa e faigofie ma i totonu e mafai ona latou galulue faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia ma le hydrothop.

Mataupu i luga o le autu: Faatulagaina o Hakets ma fesuiaʻi i luga o le fausaga ata ma polokalame

Faʻafefea ona tapuni le faʻapapa o le apefai?

Membrane

O le tapuni e faʻauʻuina i se membrane o loʻo faʻapipiʻi ai le tautotogo. A faʻaaoga le vai, e matala ai le mita o Mbabrane ma pasi ai, ma a o le tafega e muta, e faʻaalu le vaifofo i lalo o le fola o le tautotogo.

Opeopea

I luga o le vai i le masini eletise e i ai se mea e sili ona taua o fua, pei o vai tafe, ua tuu i lalo ma sili atu le fusi pu.

Pendulum

O lona galuega e faʻavae i luga o le faʻavae o le malosi o le malosi. I lalo o lona aafiaga, o le masini masini o le tapuni e masani ona saili i le tulaga lea na ova le paipa.

Faapipiiina o le afi

Faʻapipiʻiina o oloa ma le matutu ma le hydraulicum e matua ese lava. O le Tulafono Autu: O ia fola e tatau ona faia e faʻamaonia ai le maualuga o le tolopo i le apefai mo le sosoʻo vave vai i le alavai. O le mea lea, o le faapipiiina o se funnel mo le tafe e masani ona ogatasi ma le siitia o le fola o le fola po o le le mautonu ua uma ona iai le fola.

Faavaeina tulafono faavae:

E le taua tele le gaosiga mea, o le mea autu lava ia o le susture-solia.

  • O le maileia o le ata e tatau ona tutusa ma le laufanua o le feagai ai ma le fola o le fola;
  • O le faʻauma e amata ma le sima o le fola i le apefai;
  • O le va o le vale e le tatau ona sili atu 2 mm;
  • Ua faʻaaogaina le gaosia o le susu;
  • O le laualuga o le fola e tatau ona maua ai se paloma mo vai vai.

Mea e manaomia:

  • le sima lea;
  • oneone (ma le itu);
  • mitofoʻamise membrane;
  • Vevela ma le leo o mea masani (polyfoam e masani ona faʻaaogaina);
  • Mastic po o le kulu o le faaputuga o le faaputuga o le fola;
  • Tile, saunia se aneti-slip fola luga (faigata).

Foliga o le faʻapipiʻi o le apefai i fale ma fale mautotogi

Afai o le potu taʻele o loʻo faʻatumuina i le vaega o le fausiaina o le fale, ona e masani lava ona tupu faʻafitauli, aua o le faʻapipiʻiina o le swoage system e masani ona faia i faʻamatalaga o le poloketi. I fale o le fesili tuai e tupu: O fea e fai ai le alavai? O le 2 tali tali filifiliga: Ia siitia le fola ma fai se nofoaga mautu ma le pito i fafo o le suavai gaosi, pe aveese le toso fou.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le faʻaofuina (ata tifaga) mafanafana feusuaʻiga ma o latou lava lima

Ina ia faia lenei mea, i le monolith o le foloa, shhtrab, o le a le faaseeina o mea na maua ai ma le popo o le paipa o le 50 mm ua faaputuputu. Afai i totonu o le fale o le utupoto o le utupoto, o le faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻateleina o le maualuga o le taʻele e mafai pe a o le fola i luga e lava le mafiafia. O le alavai e tatau ona faia tutusa tutusa i le fanauina.

Tulaga o le faapipiiina galuega

  • Muamua lava, e tatau ona e faʻatupu le faʻaipoipoga i luga o le teritori e faʻatinoina ai le faʻapipiʻiina ma fuafuaina le siʻitia o le vai.
  • O loʻo tuʻuina atu i le mea maualalo o le popo o le popo o le 1 mm i le 1 m;
  • Afai o loʻo faʻapipiʻiina le 'talanoaga i le fale mautotogi i le fale mautotogi, ona ave lea o le taʻavale;
  • O le ata puipuia ua aveese mai le lattice;
  • Amataina le faapipiiina o le auala: Na e omai le paipa fatu.
  • E faatonutonu le maualuga, iloilo e le lumanai le fola;
  • Siaki, o le malifa o le paipa na lava le paipa;
  • O nofoaga uma o faʻapipiʻi ma se paipa ua faʻamaufaʻailogaina;
  • Ua tuu le atigipagiti;
  • O le SLSt The Slulator Inssulator ua faʻatuina i tafatafa o le laʻau;
  • sasaina se ata. I le faagasologa o galuega, a faasolosolo i le alavai.
  • O le laufanua o le uila uila ua faʻasaʻolotoina;
  • O le faaputuga o le faaputuga e faia (o le faʻaituau talafeagai e tumau).

O lea e faʻapipiʻiina le alavai pe a fai o le fola o le fale taʻele e tatau ona fesoʻotaʻi ma le maualuga o isi potu. O le lona lua faʻapipiʻi filifiliga e faigofie: O le fausaga o le fola mai se faʻavae malosi (uʻamea poʻo laupapa) ma le faʻapipiʻiina o le popo mai le lalagaina paipa i luga. I le tulaga mulimuli, ia faʻatuina se fiafia sili faigofie. E pei ona i ai muamua, e tatau ona e tatalia le malifa i le pito o le alavai.

O le maualuga e mafai ona faia e faʻaaoga ai le masini faʻapipiʻi. Mo lenei tulaga, o le galuega faʻatino o le mea manaʻomia o loʻo faʻamauina mai, o mea e teu ai mea ma le faʻamalosia o le Grid. O le isi, e tatau ona e setiina le apefai i se auala e i ai lona ufiufi i luga o le tulaga tutusa ma le fausiaina + mafiafia o le fola e ufiufi ai le fola. Sima sasaa (e le galo le mea e te fiafia ai i le slope tulaga). Ina ua uma lona matua, o le pepa e tupu ai, ma agai atu i le galuega o lo o fai faasaga i le galuega.

Faitau atili