Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Anonim

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Masalo o le sili ona matagofie nofoaga e faʻatino ai ou manatu o le atunuʻu. O iinei o le a e lagona oe lava le tagata poto masani, fausiaina le masani ai aufana alatane mai fagu apalai mo foaʻi, e le gata i le tioata, ae mai le palasitika.

Faʻafetai i lenei lesona aʻoaʻoga, o le ae aʻoaʻo ai e oʻo lava i le sili ona masani o le fanua o le fanua o loʻo liliu i se tulaga tulaga ma matagofie "motu". Na matou patino saunia ni teuteuga mo le fale, e fesootaʻi ai lea o le a e maua ai se kamupani malie matagofie: puaa puaa i palemfment i lalo o le pama.

Lelei, afai ua na o le fau, o le a le faʻatinoga matou vaega pe faʻapefea ona fausia se fale e fesoasoani ia te oe i le eletise, o le paipa faʻapipiʻi o galuega pe i le fale.

E ui lava i le mea moni o le palasitika fagu e le manaia uma pei o le teuteuga i le muamua tepa i le taimi muamua, ae suauu mamafa i le galuega. O le mea lea, pe a faia lau aoina, e mafai ona e faʻamalosi i lau tama.

E mautinoa lava o se galuega e peseina, ma le fausia o vaega laiti o le a atiaʻeina se tamaʻi afi laiti, faʻalauiloaina gaioiga faʻamalositino o le fai faʻafitauli Ma, matou tosina i tamaiti e faia ni mea faapena mo le togalaau.

O lea ia tatou vaʻai poʻo le a le mea na mafai ona latou faia se puaa mai le palasitika fagu.

Meafaitigi mai fagu. Puaa - flowerba mo le avatua

Matou te manaomiaina mea nei:

• fagu pipiʻi loia.

• Acrylic piniki lanu vali mo Hyushi tino;

• palaua atoa;

• faʻatusa fata;

• Mo le mata: paʻepaʻe, lanumoana, uliuli vali ma manifinifi manifinifi.

Muamua lava, e tatau foi ona fufulu le fagu ma faʻasaʻolotoina ese mai igoa. Ina ua mavae lea, ou te otooto le nofoaga o moe i luga o le 'ava i le tasi itu o le fagu, taliga ma le siʻusiʻu.

Mataupu i luga o le autu: Upholstated Meafale mo tamaiti ma o latou lava lima: Ani Sofa

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata tusitusi, e te manaʻomia e tipi le fasi fogafale ma tipi i totonu o le fagu i le nofoaga ma o le a oʻo mai ai taliga ma le siʻusi. Ma, i lenei vaega, tusi, tata taliga i le foliga mai o se mata matamuli ma se tamai tuliga.

Vali vali

O lenei o le galuega sili ona manaia e amata mo oe ma mo lau fanau vali ma vali. I ipu eseese e liligiina ai le piniki vali le KL. Afai e te galue i le fale poʻo luga o le fogaeleele, e sili le saunia o se nofoaga - tuʻu le lino ina ia aua neʻi faʻafefe mea uma.

Faʻaauupeʻaina ma le pulumu tetele, amata valiina au auupega mai fagu mo cautts (e mafai ona e muamua saunia se kamupani atoa o manu mai le tele o manu - tina / tama). Aua nei galo e vali le siusiu ma taliga. I totonu, o le puaa e mafai ona agavale le valiina. O oloa uma e o ese mai le matutu e tusa ma le 30 minute.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

A uma ona matutu mea, e faʻaputuputu faʻatasi: faʻaofi faʻatasi: tuʻu le siʻusiʻu, taliga ma pue le pato i fafo o le tapuni.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Faʻafefea ona tosina ou mata i ofutino?

Lenei o le ae le manaʻomia faʻapitoa tusi tomai. Ina ia mafai ona tusia mata, e tatau ona muamua iloa le nofoaga latou te i ai.

Na sosoo ai ma le lua o le vae paʻepaʻe lua ma faatali mo latou e mago. A maeʻa i luga, faʻaaoga le lanumoana o le lanumoana ma faʻatumu le ata ma lanu laiti uliuli - cilia o le coas.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

O le mea lea, ua sauni le matou puaa puaa. E pei ona e vaʻai i ai, pe a fai sau fesoʻotaʻiga i le fausiaina o komu mo se taimi puʻupuʻu ma le onosaʻi, ona mafai lea ona maua ni mea manaia.

Ma o le matou kamupani faauo lea e maeʻa le galuega.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

O ia faiga mo le fale o le taumafanafana, faia i fagu palasitika ma o latou lava lima, o le a sili ona taua. I mea uma, na fausia mai i mea e leʻi fuafuaina, ma sa latou faʻafiafiaina tagata uma!

Ma o lenei o loʻo faʻatali mai le auala e fai ai a togafiti ia e tuʻuina atu, ma o le madiation Wideliam Vasega e fesoasoani ia i matou i lenei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona styling meafale i lalo o le mea tuai ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai le alofilima mai le palasitika fagu?

Teuteuina o le malae taʻalo i le faleʻoloa pe liliu le "Country" tulimanu i le Paradise Island o le a fesoasoani foi ia te oe. O le auala fuafuaina e mafai ona e faia isi laʻau: Birch poʻo le laʻau. O le mea autu iinei o lau fantasy ma se imeli.

Matou te manaomiaina:

• fagu palasitika o lanu enaena ma lanumeamata lanu;

• Faifai;

• Ma lou taimi avanoa.

Aoina Pama

Mai le fagu lanu enaena, tipi ese le pito i lalo ma mai le pito i luga o le pito i luga o le ogauma o pama. O se tasi o latou e manaʻomia ona tipi le ua, tuʻu i luga i le pito i luga.

Mo le lagolago, o le uʻamea pine e talafeagai, o loʻo pasi i totonu ma lamolemole laupapa laupapa - o lea la kupita mai fagu apa o le a ta le malosi.

Fausia Pam Mama

Mo lau, filifili fagu green. Oso ese mai le pito i lalo ma tipiina i luga, tuua se tasi o vaega. Ina ua mavae lena, tipi le pito ma vao ma maua lau pama.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Ma o le faʻaiuga o le manaʻomia e manaʻomia ona faʻapipiʻi i totonu o se fagu e aunoa ma se ua (tuʻu faʻapitoa mo lenei) ma tuʻu le vaega i luga o le paelo.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Palama na aoina e lona lava lima ua sauni!

Faʻafefea ona fai le butterflies mai le palasitika fagu?

Faigofie ona fai le matagofie pata ma tamaiti. O ia faiga na faia i fagu palasitika o le a avea ma faʻataʻitaʻiga sili ona lelei, i le fale ma i le atunuʻu. O matou, a o lea, tatou te faataʻitaʻi atu e faatupuina o latou na mauaina o puaa ma le alofilima.

O le faʻatuina o ia foafoaga o le ae manaʻomia mea nei:

• Sopo vailaʻau;

• 20 teuteu i tui;

• Faifai;

• uaea;

• Shilo;

• Vaʻaiga eseese poʻo ni ofu.

O lea, e tatau ona amata galuega i se foliga a se pepe i luga o se laupepa - i isi upu, fai se ata.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

A maeʻa ona tipiina ma agai i fafo i le fagu i le auala lea: tuu i totonu o le ata ma faʻapipiʻi le tapunia e lio ai ma se faʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le vevela e mafai ona sasaa ai se sima sima

Vali i le pisia i ata

O lenei ua amata ona matou valiina ni auupega mai le palasitika fagu mo le pisia i le pisia i vali. Muamua, matou te galulue i le Black Contour (na faʻatau faʻatasi ma se seti o ia vali) - ou te mauaina le pepe, ona valivali lea o le iniseti. Ona e mago.

A o palapala, suʻe le ala e fausia ai se fale ma ou lima, pe a fai o le a le mea e te faia e mautinoa ai le ope o ia fale.

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Faatasi ai ma le fesoasoani a seleulu, matou te tipiina le valivali pepe ma ma le faʻaeteete o loʻo punou uma o apaʻau ina ia mafai ona maua le pepa talafeagai. Ia e faigofie ona e teuteuina fausia se fale ma ou lima.

Teuteuina o le oloa

I le vaega mulimuli o galuega, tatou te manaʻomia le soʻosoo faʻapipiʻi i uaea. E tatau ona faʻapipiʻi i le ogatotonu o le pepe i totonu o pu o le tagata muamua na faia.

Pepe mai le fagu ua sauni!

Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

O le mea lea, matou tala ia te oe pe faʻapefea ona e faia ni au taulima eseese mai fagu mo le tuʻuina atu, o le a avea ma faʻaopoopoga lelei i lau fale malu poʻo le fanua.

E mafai ona e faʻaopopo lau tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga ai isi oloa. E mafai ona avea ma hedgehogs ma manulele mai fagu palasitika, ma e tele loka. Faʻaaogaina lau fatufatu manatu, onosaʻi oe o le a mautinoa le mauaina o se faʻamaoni moni!

Faitau atili