Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Anonim

I tausaga talu ai nei, ua faʻasolosolo ona amata feiloaʻi ile fale tu teuteu e le laupapa laupapa. A o le tagata o se faʻataʻitaʻiga ma, o le a le moni, e le pei lava, e le manaʻo i ai se filifiliga o teuteuga i fafo, e tuʻu ai ma le lemu ,. E iloa o le faʻamaeʻaina o ni fusi, tusa lava pe o le Lusia fiafia e taugata tele, tusa lava pe e te faia uma galuega ma ou lima.

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

FaFual Clinker Tile Panels

Amata ona fiafia i lenei mataupu i le sili atu auiliiliga ma maua ai le clinker panels mo le felauaiga. E aliali mai o mea uma e leʻo ni taufaafefe, pei ona ou mafaufauina, o lea ou te manaʻo ai e tumau i mea i auiliiliga.

O le a

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Tafailagi ma diagonal stad

Faletusi lisiti e taʻua foi le Fasi Mermopanels. O le mea moni, o se mea ua maeʻa ai ona faʻatumuina mea uma, e faʻapipiʻi ai le aufaʻamala i le polystyrey orm, lea ua pipii i luga o le laupapa laupapa.

I le mamanu o le vaega lea e iai ni fale faʻapitoa ma pu mo le faʻavaveina, lea e sili atu ona matagofie mo le toe teuteu i fafo o lima o le fale.

Fiafia: Rusia-na faia vaega, i tulaga o le lelei e le maualalo i fafo atu o tagata ese, ma e sili atu le taugofie.

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Falemai laupapa mo felauaiga

Ina ua maeʻa ona faʻamalamalamaina ai le tele o mea ma le mea lea, e mafai ona ou tusia uma lona tulaga lelei, ae o le faʻaolaina o le taimi, o le a ou nofo naʻo le autu:

  • O loʻo matua mamana, e le manaʻomia ai le faʻaopopoina o le faʻamalosia o le faʻavae o le fale.
  • Tetee atu i popolega popolega.
  • E le manaʻomia e le au o le au fai mea mo le fogafale mo se isi vaega o le faʻamalosia, o loʻo aʻafia ai le tau atoa o le fale.
  • Le faʻaaogaina o faʻasalalauga, ma faʻateleina ai le tautua o le fale.
  • Lelei ma faigofie faapipiiina mafai ona e uma i ou lava lima.
  • O le ea o le ea i le va o le panels ma le pa puipui e puipuia ai le tupu o le ita ma le suia.
  • Atoa le lava o le vevela o le vevela vevela, lea e faʻatagaina le faʻapipiʻiina i soʻo se taimi o le tausaga.
  • O foliga foliga e pei o se teuteuga ma chramic trales, o loʻo faia le faʻalavelave o le fale e sili atu le aulelei.
  • O le falemeli o panek mafai ona faaautu tuusaʻo i luga o le puipui o le fale, e aunoa ma le gaosia o le lololo, peʻa faʻapipiʻiina oe lava, e matua faʻafaigofieina lava oe, e matua faʻafaigofieina lava oe, e matua faʻafaigofieina lava oe, e matua faʻafaigofie ai lava lena mea.

Mataupu i luga o le autu: tulle mo le potu malolo - 90 ata o filifiliga mo nei mea e fai ai

Vaega gaosi

I le taimi muamua, o laupapa kuka uma e tutusa lava, pe a fai e lua auala e lua o a latou gaosiga, ma o tagata uma e aofia ma a latou lava aoga.

Faatumu

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

O le au o le auvai

O le tekonolosi lea e tuʻuina ai pepa faʻapitoa e faʻapipiʻi ai le fale laulaau, ina ua maeʻa le foomyyyrey o loʻo faʻatino mai luga. A maeʻa le umi o le faʻamamaina o le gaioiga, o le polystyrene o loʻo fausia ma le monolithic fausiaina ma pou.

O le tuʻufaʻatasiga o lenei metotia o le gaosiga o lea ma le faʻagaioiga umi, e le i umi le teteʻa, ma o se tulaga e sili atu le umi.

Mimiti:

  1. Ona o le faʻafaigofie o gaosi oloa, o ia faʻaputuputu e sili atu taugata.
  2. I le tulaga o mea leaga i le taimi o faʻapipiʻi, o le polystyrene o le a le mafai ona sui. O le mea lea, e manaʻomia le taugata i le taimi o feʻaveaʻiga ma galuega.

Sasa

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Falemai Tile mo le teuteuga o fafo

O kulimi faʻapitoa e faʻaaoga i luga o le luga o le tuufaatasiga ma fafie, ina ua maeʻa le faʻamalosi o mea uma e lua. O lenei filifiliga e faigofie ma le itiiti tau, ae o le iʻuga, o le manaʻoga: sili atu ona taua:

  1. O le tautua o le olaga e itiiti ifo nai lo le pomu palu.
  2. O le faʻaputuputu o le eleele o le moli moli e mafai ona faʻaumatia ai tioata, o lea e manaʻomia e faʻaaoga e fua ai puipui.

TAUA: O le tele o stroyket e pei o Leeramer, o loʻo faʻatau uma uma o taulaga, ae tele ina neʻi afaina. O le mea lea, aʻo leʻi faatauina, e tatau ona e faʻaogaina oe lava i mea.

O vaega o loʻo galue Rusia e mafai ona faia e se tasi o tekinolosi, pei o latou uma e faʻamalieina uma tulaga Europa ma tulaga lelei.

Faapipiiina

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Faletusi Tale mo le feagai ma se fale tumaoti

Ma le fakamaina o le upu matisisi, muamua mea uma, e manaʻomia, o le maeʻa lelei o puipui. Mo lenei, o loʻo faʻamamaluina atoa le laʻau mai le faʻauma tuai ma le palapala. Afai o le pa o le fale e manino ai ni faaletonu poʻo ni faʻafitauli, o le a avea ma gatasi ua lava le savali ma le tui.

Tusitusiga i luga o le autu: "Fengly" moega e faia oe lava

A uma lena, i le pito i lalo o le pa, o loʻo faʻaalu i le faʻavae i luga o le perime. O le sili sili ona taua le mea o le faʻauma i ou lava lima, e pei ona taua le faʻamaoni o le tulaga o le faʻavae. E oʻo i se laʻititi vaevaeina e mafai ona mafaufau i luga o le lelei ma foliga mai o le sili ona o loʻo faifai pea le teuteuga.

Mai i tafatafa o lea itu, o le itu tauagavale, o le muamua tulei e faʻapipiʻiina i le Taiala. E ala i le faʻapipiʻi faʻapitoa pu, o le puipui ua maeʻa ona faʻapaʻu, ma o le liliuga o le fale o le a tuliesea.

Fautuaga: Afai o le pa e faia i pati-sima, e manaʻomia le faʻaaogaina o le staradad gelu, o loʻo faʻaaoga i le polysyrene o fuʻa ma luga.

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Faʻasaina o le au mea i totonu o le falemaʻi o loʻo feagai ma fafo mo fafo atu o le fale

O lenei la o le isi vaega ua faʻaofi i totonu o 'au, ma o le faʻafouina foʻi foi. O vaega uma na faʻafaigaluegaina faataamilo i le vaʻalele o le fale, pe a uma ona e sau i le isi tulaga.

A maeʻa ona maeʻa le taimi uma o pa puipui uma, o loʻo leaga ai le ie e fiafia i le va o fusi. O le iʻuga, e tatau ona maua se monolithithuc.

Fautuaga: Faʻaaogaina Clineker Mermmopanels o Rusia gaosiga, o loʻo avea ma tagata e tatau ona tutusa o le ituaiga.

Faaiuga

Falemai pepa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

Faʻaiʻu le fale o se fale tumaʻoti ma falemaʻi laupapa

E pei ona vaʻaia, le faapipiiina o le Faletupe o loʻo faia e oe lava, ae le ose galuega lavelave, ae o loʻo manaʻomia lava le ia sili atu le tomai. O se faigofie faigata o le a avea ma faʻataʻitaʻiga o pou, clinker fuli e faigata tele le tipi, aʻo polystyrene o le a vave liusuavai. O lona uiga, ao le i amataina le galuega, e sili atu le aʻoga i luga o se vaega faʻapitoa.

Ioe, o le faʻatulagaina o oloa e le o se mea e tupu ai le taugofie, tusa lava pe o loʻo faia uma gaioiga ma o latou lava lima, ae faʻatau mea faʻapipiʻi o loʻo gaosia e aunoa ma ni mea leaga ma polystyrene.

Faitau atili