O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

Anonim

O le atinaʻeina o tekinolosi faʻaionau e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o polymetric vailaʻau e fatu ai ni mea faʻauma ma le totonugalemu. Sili ona lelei na o se polymer e pei o polysurethane. E faigofie ma e ui i lea, ona sa sili lea ona lautele i le tele o mea faamaiuga ma galuega.

O oloa a Polyrarethane o loʻo saogalemu tele mo le ecology, ma le soifua maloloina o tagata, pe a faʻatagaina e le aunoa faʻaaogaina i soo se nofoaga, aofia ai ma le nofoaiga. O se tasi o le sili ona lauiloa o oloa gaosia mai polysurethane o se faavaeina.

Polyaputthane pynthe maua le tele o aia tatau i tulaga masani o palasitika, laupapa ma polystyrey osam.

Manuia o polyarethane

O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

  • O le taimi umi o le olaga.

E tusa ai ma tagata gaosi oloa, Polyreathane e mafai ona auauna atu mo le itiiti ifo i le tolusefulu tausaga, e aunoa ma le leiloa o manatu o foliga, poo ni uiga faʻamafanafana.

Polyrethane Tylth e le mitiia le manogi o le ea maualuga, tetee i le le atuatuvale, lea e mafai ai ona aoga i totonu o le faletaele faaopoopo.

  • Tetee atu i mea taua vevela.

Polyaputthane Mynth mafai ona faapipiiina i potu e aunoa ma le mafanafana, lea e le lelei ai i le aisa. Faʻapea foʻi, e agaʻi atu i nofoaga o le a tautua i nofoaga e aʻafia i le maualuga vevela - mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le fola i lalo o le laʻei.

  • Faigofie ma faigofie o le faʻapipiʻiina.

Polyaputthane Prethos e maualuga le fetuutuunai ma manino faʻailoga, e faʻafaigofie ona faʻaseseina i latou i le fola i puipui.

O le fola i le PLOYONE o le polymer o le a nanaina manuia uma mea uma i sooga o le teuteuga o le teuteuga fola ufiufi ma puipui. E matua faʻafitauli lava e faʻaleagaina ai le mea i le taimi o galuega.

  • Faigofie gaosi.

Mataupu i luga o le autu: lelei-vai lelei

Galue i le faʻapipiʻiina o vaega mai polysurethane e le manaʻomia le faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa ma tau maualuga mo mea. Oti le polyarethane o mea o loʻo i luga o vaega o le manaʻomia vaega e mafai ona avea ma faigofie naifi.

O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

O le fusi e matua faigofie lava - e mafai ona e faia le i fafo atu o fafo i se vaega o le aofia ai ma le malu puipuia, ma o le a toe amata ma le saogalemu ma le laufanua. Faʻaiʻu mafai ona faia e faʻaaoga soʻo se ituaiga o vali - acrylic, vai-le maualuga vali, stearars, etc.

  • Faigofie ona tausia.

Faʻafetai i le fausaga o Polyarthane, o le alavai mai lenei mea e le mafai ona mitiia palapala ma aua le taofia le pefu, e mafai ai ona latou faʻamamaina e se ie faigofie. Afai o le fola o le fufuluina o loʻo faia e faʻaaoga ai vailaʻau o aiga poʻo le le mafai ona puipuia, o le faasaolotoina o tam o loʻo le mafai ona popole - polyarethane e teteʻe lava i vailaʻau o soʻo se ituaiga.

  • Vave Abethetically matagofie mamanu.

O tagata gaosi e ofoina atu se lautele filifiliga o lanu, foliga ma foliga o polyturethane prelinn. O loʻo iai le avanoa e filifili ai se filifiliga lea e fetaui i totonu o soʻo se sitaili, e oʻo lava i le sili ona tulaga ese.

  • Galue.

Tele faʻataʻitaʻiga e taʻalo ai le matafaioi e le gata i le teuteuina ma puipuia le fola faʻatasi ma puipui. O loʻo faʻatulaga a latou auala faʻapitoa, faʻataga e nana le eletise eletise i totonu o le upu.

O foliga o le i fafo atu

O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

I fafo Polyarethane Pylin o loʻo faʻaaogaina e faia ai ni galuega se tolu: vase lalo o le indoor contour, nana le le lava o le puipui o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola fola, aemaise lava le faʻapipiʻiina o le tino ma le laumua.

Polyrarethane o le atoa na faia uma nei galuega uma, o le i ai o se le mafaatusalia o le sili ona faigofie. I le tulaga o lona aoga, polyarethane sili atu o ni uila laupapa, uamea ma palasitika filifiliga, e le masani ai ona mamafa ni auala. I se faʻaopopoga, o le tau o polytarethane o loʻo matua tulaʻi mai lava i lalo ifo o ni mea faitino masani.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga i totonu o le Bron a Blue Bealpaper

Polyrearethane oloa o loʻo tuʻuina atu i le aso ua maeʻa ai le maketi i ituaiga e lua: fetuʻunaʻi ma mautu. O le vāelega lelei e faʻatuatuaina ma tumau ma atoatoa mo le maeʻa o vaega tuʻusaʻo o le tino o le potu.

O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

O ituaiga lona lua lava e faigofie lava pe a fai o nofoaga e le o se pusa tusi i pa e fa, ae iai ni tusitusiga alofa mafanafana, pei o poutu o pa. O nei mea uma e le o ni tulaga faʻapitoa e manaʻomia le faʻaaogaina o le palasitika spectable polyirethane uiga.

Polyoarthane Panctocity mafai ai ona e faia le i fafo atu o fafo le pluthoor i luga o lenei mea i luga o le laualuga i le toetoe lava o soʻo se tikeri o curvature. Peitaʻi, e sili le faʻasalalauina i le fola i luga o nofoaga le lelei aʻo leʻi faʻamago le kulimi e faʻamautinoa ai le sili ona lelei. PROV e fautuaina pe a uma le ata vali.

Mo le valivaliina, lanu lanu e talafeagai i soʻo se faʻavae, o le mea autu - o le vali e tatau ona i ai se vai o loʻo i ai ina ia vave ona le lelei le vai. E le gata i lea, leai se mea e faalavelaveina mai le taimi i le taimi e vali ai polyturethane.

Faapipiiina metotia

O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

O le PLith Glue i le fola e manaʻomia i le tele o tulaga:

  • Filifilia o se faʻataʻitaʻiga talafeagai ma le fuafuaina o le manaʻomia tele o mea.

Masani ona sapalaiina mea ma fasi o lua mita le umi. E faigofie lava ona fuafua le numera manaʻomia - Ua lava le vaeluaina o le foloa o le fola mo le lua, e toesea e tusa o le sefulu sene i luga o tulimanu i luga o vaega.

  • Sauniuniga o puipui ma fola i luga.

Faʻamamaina le PROGONE mafai ona maeʻa le maeʻa o le faʻamaeaina ua maeʻa. O luga e tatau ona faʻamamaina ma le totoʻa, faʻamago ma tausi lelei o latou olaga. Ogatasi puipui ma o le fola e mafai ona fai atu i luga o le teuteuga o mea, o le tutusa uma lava pm o le a lalafi uma.

  • Faailoga.

O le faʻamuamua i vaega o le lumanaʻi faʻapipiʻi ma se mafiafia na ofi i luga o le fola ma pa. E manaʻomia le faʻatulagaina o soo o soʻotaga ma faʻapipiʻi le vale, fua ma faʻavae le peritomeina i le galuega.

  • Fasi.

Tusitusiga i luga o le autu: fola vae folau mo se mafanafana mafanafana ma ou lima lima

O le lelei o polyarethane fola i le pito i luma o isi ituaiga

E ui i lona malosi, polyarethane e faigofie ona tipiina ma se faigofie o le faʻailoga o le naifi, o lea e le manaʻomia le tipiina o le laʻau pe uamea. E le gata i lea, o le a leai se atoa e leai se lapisi.

Peitaʻi, ia mautinoa le maualuga maualuga o vaega, o tulimanu e mafai ona tipiina ma le vaʻalele alu atu. O le mea moni, o soʻotaga o pa puipui e seasea lava atoatoa, o na mea faʻamaoni atonu e le o manaʻomia - i le mataupu lea, o tulimanu e mafai ona faʻaaogaina saʻo aʻo leʻi paʻu. Ina ua uma ona tipiina, e manaʻomia le toe taumafai uma ia faʻamatalaga ina ia mautinoa e masani ai le oti.

  • Talaiina.

O lenei faiga e tatau ona amata mai i se tulimanu o le potu. E i ai ni fale faʻapitoa i oloa, lea e tatau ona faʻaaoga ai le kelu. Ina ua uma lena, o le a le polyrethane rals ua fufusi i le puipui ma faamatuu atu ma scotch seiloga e mago le glu. O lenei faiga e alu i le aso.

Faitau atili