Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Anonim

E le gata i le foliga mai o le fale mautotogi ma le ofisa o le kamupani o loʻo faʻalagolago i le tulaga o le faʻalavelave. I le faʻatafunaina o le vaega puipuia ma le faʻavaeina o tauʻalea, o le susu susu e amata ona paʻu i totonu o le fausaga. O lanu uliuli o fungas aliali mai i tulimanu. Sili atu le malosi o loʻo faʻaalu i le vevela. E malosi le leo mai le auala. Toe faʻaleleia o le fale e faʻafoʻi atu le mafanafana i le fale ma le tofi. O le fale e maua se foliga manaia. O le malu puipuia o le tumau o le vaega, ma o le a tumau le ola o le fale mo le tele o tausaga.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Lipea o le fale o le fale

Toe faʻaleleia le taimi ma le faʻafou o le olaga o le olaga i le olaga ma fatuina le mafanafana i le fale

E tatau ona faatino e le teuteu faleʻaiga o le tele o mea, e uiga i le taimi e tasi i le lima tausaga uma. I le taimi lava lea, naʻo le faʻauma i le fale ua suia, ua tapunia le tau manifinifi. O puipui o loʻo ufiufi i le faʻatonutonuina ma le sili ona puipuia e le tumau. E masani ona fesoasoani le galuega e mafai ai e le masani ai galuega ona aloese mai tau maualuga mo le toe fausia o le foloa o le fale i le tele o toe faaleleia.

Ina ua mauaina i se tamaʻi pamu, ua faalauteleina le vai i le taimi o le aisa, faʻaleaga le mea. O le isi mataua o le a oso loloto ai le loloto. O le matagi agi vaega o le faʻauma ma fusifusia mea. O le malepelepe o le tino e le aveesea le vai ma le vevela o le faavae, e lafoina se vaega o le faavae. E amata ona ofu le fale, malulu ma toe alu ese. I lea tulaga, na o le tele o mea e mafai ona toe fausia ai le fale.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Sui o le alavai

Toe faaleleia le suiga o fale ma fale mautotogi i totonu o le 'aʻai e faia nife faʻapitoa na maua ni afi faʻapitoa poʻo le aʻea o meafaigaluega. O se fale tumaoti e mafai ona tuʻu faʻatasi ma ou lima.

O le faasologa o galuega e tutusa:

  1. Asiasiga o le faʻavae tele, ma fuafua faʻatino tulaga o le faʻaleagaina ma le tele o le faʻaleleia o le lumanaʻi.
  2. O le sasaina o pa pupuni o mea uma, susu susu i totonu o le susu, masima ma nofoaga o loʻo nofo ai i lalo.
  3. Aveesea mafuaʻaga o le susu ma le masima faʻavae, gaosi nofoaga ua taina.
  4. Fufulu mai palapala, pefu, apalai i puipui o ata muamua po o puipuiga puipuia.
  5. Faila Pea.

Tusitusiga i luga o le autu: eprodidery cross teine ​​polokalame mo le maua fua: crossbox shoritigy shorroiderry, seti mo chroidering ma kusi

A maua lapisi tetele, o le sili atu overhaul e manaomia.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Fagota i luga o le stade

Cosmetic litaea o le spinded stared

Bick Budyry ma tuusaunoa isi ituaiga o le mutaga o le tau mai timuga ma le malaia aisa. Na fale e manaʻomia faʻatasi taimi feoaiga o le felauaiga. O totonu o fale e tele na fausia ai i le afa lona lua o le seneturi talu ai.

O loʻo ou galue pea i le toe faʻaleleia galuega. Ou te amata i le faʻamamaina o le faʻapipiʻi mai le palapala. I le taimi lava e tasi, aʻe i luga o le laualuga atoa i le sailiga o le gaogao gaogao. E mafai ona taʻesega ma mea e faʻaoʻo. Samune tele ofoofogia ua matuaʻi mai lava, ua faʻamamaluina i le paʻepaʻe pisia. Uma le faaleaga e latalata vavalalata. I nofoaga o faʻateleina o le faʻamamaina ma masima, o puipui na faʻaaoga i totonu. Masalo, i luga o pai tuai, pori poʻo le sus ua fausia, ona o le faʻaleagaina o le vevela o le subsulation.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Stud curting

Ou te faaauau pea pe a uma ona faʻapipiʻi le malologa:

  • Sa ou faamamaina uma puipuiga ma tala fatu;
  • Fofoina e filifili i le loloto atoa ma faʻagaioia le nofoaga o lo latou faʻavae e se faʻapitoa faʻapitoa;
  • Na ou tapunia le taʻe o le taʻe ma le agaga matini mea, matou te faʻaaogaina le malosi faʻamalosia ai le pulufana o le FieldHLSSS;
  • Ufiufi le vaega o le faʻapipiʻi ma se puipui, ua ou faʻalavelave atoatoa i le grid agai i luga ma le Allen;
  • I tulimanu ou te faʻatuina se talaaga e faʻamalosia ai;
  • Faʻailoa atu laʻu vaega mama;
  • Ina ua maeʻa faʻamago, ufiufi i le teuteuga o le faʻamalositino o le faʻamalosiʻau poʻo le vali.

O puipui na teuteu e Plaster e le itiiti faatafunaina. Ua maua e le au vavae le susu susu ma pa'ū i fafo. E manaʻomia le siaki ma puʻeina i le amataga o le toe faʻaleleia.

Pa puipui e galulue

Brick Smaorbs susu ma e le tausia le mafanafana, aemaise le siliva. O le faʻaleleia o le faʻafouga o se fale mautotogi e masani ona aofia ai le feʻitaʻi. Mo le filifiliga saʻo o mea ma ituaiga o faapipiiina, e manaʻomia le faia o se poloketi mo le toe faʻafouina o le faʻafoega ma le galuega faʻapitoa mo tagata fai pisinisi. O loʻo galue lenei i le tusiata. O le faʻasologa mo galuega e tumau pea lava, pe a uma ona gaosia ma faʻasalalauga o puipui i luga o le fogaga, o le auvaʻa ua tagofia.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Fale mafanafana fale ma polystyrene

Mo le mafiafia o tuaoi, e manaʻomia le lamolemole le lamolemole. O le taʻe uma o le paʻu ma le pophles latalata. Ona suʻesuʻe ai lea o le mafolafola e faʻaaoga le pule. Fesuisuiai i luga 2 mm. O le tulaga o le maualuga o le tulaga ua siaki le tulaga o le puipui o le puipui. A o le malifa o le a oti le vai, ma le tele o aitia. Ia faʻaleleia le agision, o le fale o loʻo ufitia i le Price.

O papatusi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui ma faʻailoga faʻapitoa. Ua faʻatau i totonu o le teu oloa. E filifilia e ala i a latou mea o le a faapipiiina. O le faʻaoleole mai basalt ma le fulufulu fulufulu o fulufulu o le sili ona lelei e faʻasaʻoina ai le umbrela. Minvata fai i le va o laupapa laupapa ma ua ufitia i le fiber po o ata tifaga. Ua maea ona fai le susu. O le a liu ai le susu e alu ai i fafo o le puipui i fafo. Ona faʻapipiʻi lea o le laupepa i le mea e te fiafia ai. O le toe faaleleia o le fogatu e tatau ona faia i le tau mamago, e sili i le taumafanafana.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e suʻe se ufiufi i luga o le nofoa mo le fafagaina ina ia faigofie?

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Pa puipui e galulue

Suʻesuʻega ma le tele o le fale fale

O le faailo mo le faanatinati o manulele o le faʻatulagaina o le taupega mai le faʻavae i le taualuga ma le faalava i nofoaga o tufuga i le va o vae. O lona uiga o le fale e lafoaʻiina ma faʻaseʻe. Faʻaleleia o le faʻasaina o le fale e tatau ona amata i se suʻega auiliili e manaʻomia ona faia i se tasi o nei galuega faʻapitoa ma se laisene e faʻatino ai galuega. O mafuaʻaga mo le faʻavaeina o cracks ua aveʻesea ae leʻi amataina le amataga o le tala.

O le mea moni, o le skew of the wiltctive maota mafua ai le suavai palapala i totonu o se tamai eria. E mafai ona faʻatupuina le eleele vai o le eleele, faʻaputu le alavai, le faʻaititia o le osofaʻiga o le susuga, e faigofie le faʻatamala ma vai o le suavai mai le suavai. O le asiasiga a se fale mautotogi e le gata i lea, ae faapena foi.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Sili atu

O se galuega faʻapitoa ua tulaʻi atu e faʻaumatia mafuaaga na mafua ai le faatafunaina o le fale ma faʻatautaia se tele o manu feʻai. Ua faamalosia le faavae, otaota tuʻutuʻuga ua toe faʻaleleia. Ina ua mavae lena, o lapisi i le fatu ma le maasiasi. O le faʻaaogaina o le grid e manaʻomia. E tatau ona faia galuega uma e ala i faʻalapotopotoga faʻapitoa i luga o le poloketi o le toe fausiaina ma le toe faʻaleleia o le auala.

Gauai atu! I taulaga autu, o tala faasolopito o talafanua ma mo fale matutua, e manaʻomia le faʻatulagaina o se tusi folau lanu e uiga i le fetoʻai. E le mafai ona suia le lanu ma le malosi e sui ai le lanu ma le au fai.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Overhaul o le fale

Susu ma le ventinelang foretade

O loʻo asiasia ma le au faʻasauaina o Suiga, ma o se lisi o faʻaletonu o loʻo tuʻufaʻatasia. Atonu o se leaga o Methockrofil, faatafunaga mai le susu faanatinati po o le sivine laupapa. Rodents e pei o Asamfist. Minerale aal rotates pe a maua le susu susu. Ona aveese mai lea o mea totino ua faaleagaina, ua faamamaina ona faaletonu le ie. Suia o le ita ma le fetaui lelei.

Faʻamaeʻaina o Papatusi Papa puipui puipui o fafo mai le matagi o vaʻa, timuga ma fencing mai le malulu. O le mea lea, na lava le faʻamalosiga e faia ai le faʻaleleia atili o le lima tausaga o le lima i tausaga uma. O loʻo feagai ma le paʻu natura ma le mafaufau e aofia ai ma le puipuiga puipuia i le tolu tausaga. I luga o le suiina i le va o pepa kuka ma percelaini fusi e faʻaaoga ai se tapaga susu. Ona manaʻomia ai lea o le sili atu o le faʻaaogaina o le faia o tausaga pe a uma le 50 pe mulimuli ane.

Tusitusiga i luga o le autu: volumartric plaster i luga o le puipui: foliga ma mea faigaluega

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Suafa mo le ieams i le va o nonoa

Toe faaleleia le fale o le fale tumaoti e faia oe lava

Le lelei o se fale tumaoti i se mea itiiti. Mo le toe faaleleia galuega, e leai se mea faʻapitoa e le manaʻomia. Ua lava le mea e fai ai vaomatua pe tuu se fasi fasilaau. Tausiga ma le faamaoni o le fale. E manaʻomia le suʻesuʻe i taimi e masani ai le fale mai le pito i fafo ma le itu i totonu mo le faʻatulagaina o taufetuli, pisia o le susu ma masima.

O le mafanafana ma faʻaiʻu e tatau ona faia i le taimi lava lea ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o pa ma taualuga. Ona maua lea o le fale o le a umi se taimi ma o le a paie. O le faʻasologa o le toe faʻaleleia e tutusa ma se fale mautotogi. O loʻo faʻamamaina le fale, o le lauʻeleʻele o loʻo avea ma teuteu teuteu e faia. O galuega uma e faia i le vevela vevela.

Laumua poʻo le cosmetic lipea o le faʻalavelave

Ua uma le galuega toe faaleleia

A o le i maeʻa le fausaga, e manaʻomia le faia o le fuafuaina i le vase e le o mea o mea. E tatau lava ona faʻateleina mai totonu o le pa i fafo. Ona pau lea o le susu na paʻu'ū i totonu o le masono i fafo o fafo. O le sitaisia ​​o le faavae o le faavae e tatau ona lava e taofia ai le mamafa faaopoopo o le feita ma le faiaina. I le tulaga o le masalosalo, faʻaaoga mea malamalama moli: o le palasitika palasitika, minerale wal, acrylilic ma vinyl sivine i luga o le pa laupapa.

Faitau atili