O le taupulepulega a le BALCY

Anonim

Mo i latou e nonofo i fale tele-faleoloa, mamago ofuvae o se faafitauli faanatinati. Mo le faapaologa e tautau - e le manaia tele ia te oe, ae le o uma aai e mafai ona talia. Mo le toʻatele, o le ulu o le ulu e avea ma taufetuli palu. E eseʻese a latou faʻataʻitaʻiga ma faʻapipiʻi metotia poʻo le faʻapipiʻiina.

Metotia o Faapipiiina

I le faʻapipiʻi metotia, o le faapaologa e mafai ona:

  • 'auvae' ofu taʻulata;
  • puipui;
  • fafo;
  • Natia.

    O le taupulepulega a le BALCY

    Sili ona eseese ituaiga, faapipiiina, voluma ma le afi

Mai i Seapes, o foliga o le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e manino. Naʻo faʻamatalaga e mafai ona manaʻomia e uiga i le faʻaseʻe o loʻomea. E masani ona laiti lapopoa - 60-100 cm le umi, 3-6 maea / crossbars (i le ata).

O le taupulepulega a le BALCY

Fanua o le taugofie

Faaauupegaina ma lua-tolu togi o lapoa lapoa, lea e faʻatagaina oe e pipiimau le mamanu mo suiga o aso sipama, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le fafagaina o polo. E mafai ona tuu i latou i totonu poʻo fafo, o lea o le tagata e le tele o feaveaʻi ma talafeagai. O le mea na o loʻo i lalo o le teuina o le manaʻomia e maua ai se nofoaga pe fai se matasele i luga o le puipui, mo le mea e mafai ona e teʻeina ai se masini faʻamago mo ie.

Tutusa Ata

Linn digrters stress strey i luga o le faapaologa po o loggitona ciriling - o se tasi o sili ona lauiloa ata. O loʻo i ai ni fasi pepa e lua ma le koluse poʻo maea o loʻo tautau i ai.

E i ai ni ituaiga autu e lua o le tuai o le lua moa mo le faapaologa:

  1. Ma le tutoʻatasi faʻailoilo o fuafuaga taʻitasi. O le sili ona lauiloa ata i lenei vaega e igoa ia Liana ma Gimi siitia. O le ata lava lea e tasi, na o tagata gaosi o Rusia (Liana) pe mai fafo. E faigofie ona latou faʻagaioia, pe a latou faʻatagaina oe e tuʻu i lalo ma sisii le tasi pa, fai i ai i eseese maualuga.

    O le taupulepulega a le BALCY

    Maualalo maualalo le mama ma le lapotopoto

  2. Faʻamalolo faʻamalolo mo le faʻavae atoa. Ni nai crossbars (mai le 2 i le 6) o loʻo taofia i luga o Telescoc faʻamalolo. E mafai ona tuʻu faʻatasi i latou faʻatasi.

O le filifiliga lona lua e faigofie ona faʻapipiʻi, e laʻititi lona taua, ae e le faigofie. O fuafuaga uma e tasi le maualuga. O lenei faiga e faigata ai ona mago le ie lino, e latalata latalata i le puipui pe i le ogatotonu laina. O le taimi lona lua: O le masini faamago e utaina ma susu susu e le faigofie.

O le taupulepulega a le BALCY

O le "liaya" ma le mauga i le taualuga

Faʻamago ma le le tutoʻatasi ua faʻamalolo o se faigata tele i le faʻapipiʻiina. O taʻavale uma e faʻapipiʻi i fa lapisi e lua i luga o le taualuga, ae o latou taʻitasi o se maea, lea e mafai ai ona e faʻaititia / tu i lalo papa mo padding. O lea pe a faʻapipiʻi, vagana ai le faʻapipiʻiina o le crossbar i luga o le totonugalemu, e manaʻomia e faʻasaʻo i luga o le puipui lata ane o fea maea e faʻasaʻo. O le koluse i totonu o le faʻafanua o le ituaiga o lenei ituaiga e mafai ona faia i palasitika, uamea o le uʻamea ma le popher enamel (gimi) poʻo le alumini). E mafai ona e mauaina ni laupapa laupapa ma isi tagata gaosi, ae o lisi lisi atu i luga e faatusa i se tele numera o faʻataʻitaʻiga.

Pat-Study Models

O le faʻataʻitaʻiga sili ona taʻutaʻua o le pagogo pagter mo le ie lino i luga o le polesi ma le twne o loʻo uuina i luga o puipui puipui. I totonu o le fale i le fale i totonu o le puipui o le tino pe faʻapipiʻi se fuafuaga o loʻo tutusa uma matau (e mafai ona fausia fao). I le va o nei matau sa faaloaloa atu ai le Twit / manifinifi maea. O se filifiliga umi ma le iloa. E le sili sili ona manaia, ae o le taugofie ma taatele.

Alualu i luma ma faʻaleleia le filifiliga - o se tagamea faʻapipiʻi i luga o le pope ma le mimilo maea. E aofia ai vaega se lua: Tutulaʻi atu, lea e faʻapipiʻi i le tasi o puipui, ma le telefoni feaveaʻi, e faʻapipiʻi i le puipui faʻafanua aʻo leʻi taufetuli ma ua mago ma aveesea.

O le taupulepulega a le BALCY

O loʻo faʻapipiʻiina le faʻaulu mai le paʻu

Wall-o loʻo faʻapipiʻiina le 'au o loʻo faʻamamaina susu mo vai inu ma loggis e sili atu. E i ai la latou vaega masani - o loʻo faʻapipiʻi i le tulimanu poʻo le faʻamalosi tino. Ma luga o le fausaga e mafai ona matua ese lava. Mo sina laititi o ie lino, pigy plat progters e fetaui mo le faapaologa. I le vaega o le mea, latou te le o pipii i le avanoa, tapunia ma piilima faigofie - e manaʻomia naʻo le tosoina o le pa ma e mafai ona ala ai i totonu. Ma, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo piilima foʻi - na o le kiliki i le matua pa pa i le itu o le puipui. E ese uma i totonu o se faatafafa o le puupuu o ata.

O le taupulepulega a le BALCY

Palota puipui faamamaina mo ie lino i luga o le faapaologa

O le le lava o nei mamago o le tasi: i le tapunia foliga latou te le tautau se mea ia i latou. Ma e mafai ona e sosolo na o le atoa - tasi pe lua fusi e le ofi.

Aua le tuʻufaʻatasia le avanoa o le pigning pagutu. O i latou o le faʻavaʻa ma ropedrid rope poʻo le toʻotoʻo faʻapipiʻi. O le faʻavaʻa o loʻo faʻaauau pea ona taofia tuʻusaʻo i luga o le puipui poʻo le mataupu. E mafai ona taofia le mafai ona taofia, fusi, filifili. Afai e te manaʻo e fai se mea e faʻamago ai i le lino i luga o le potu ma ou lava lima, o mea faigofie nei, e mafai ona faigofie, ma faʻamoemoeina.

O le taupulepulega a le BALCY

O ata e matua faigofie lava, faigofie ona faia ma ou lava lima

Afai e tatau, o loʻo piilima, o le tulimanu o le taua o loʻo fuafuaina e tagata e umiaina - o le autau o loʻo i ai, ae e iai ni faʻataʻitaʻiga ma ma le mafiafia o lipine.

O loʻo iai pea le puipui o loʻo i luga o le "Liana". I lea tulaga, o le puipui o loʻo faʻapipiʻiina laupapa i luga o le puipui e maualuga tele, o loʻo faʻatapuni ai ma filogia filo i lalo o le puipui tutusa, ae o lalo.

O le taupulepulega a le BALCY

Faʻamago "Liana" i le puipui o loʻo oso ai

A faʻatuina ni ata o le Pat-Desides o Line Swens, e fautuaina e omia uma i latou faʻaaogaina uma pu o loʻo i totonu o puipui. Ona mafai ai lea ona ou faʻamoemoe i le maualuga, oi latou o le a le paʻuʻu.

Ua faapipiiina fafo

O lenei kulupu e le manaʻomia le faʻapipiʻiina i mea uma, ae o le sefeina o le tino o le fola mo link e masani ona gagau. E tele lava mea, sa faia i latou manifinifi uʻamea paʻu ufiufi i vali vali vali. Sili ona taugata faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i speinless steed, ma o loʻo iai foʻi laupapa. Le mea mulimuli, o le tagata lava ia na faia. I soo se tulaga, i o matou faleoloa laupapa e seasea tupu.

O le taupulepulega a le BALCY

Eseese faʻataʻitaʻiga ma mea

I soʻo se isi faleoloa e laʻititi, o le ai ai faʻataʻitaʻiga ma vae gagau ma faʻaʻoleʻole tao. Ma e i ai taimi faigofie ma le eletise. I lea tulaga, i totonu o tupe i le pito i luga o le mamafa o le tautau, o se paʻu maualalo o le faʻamafanafana elemene ua fausia. Afai i le taimi o le galuega a le sāpapa o le a ufiufi i le paipa o le a manaia,

O le taupulepulega a le BALCY

Ma le eletise eletise vevela

O faʻataʻitaʻiga o ie lino mamago e mafai ona vevela e mafai ona maua i se tasi o vaega (pei o le ata i luga) pe i le taimi atoa luga. I le tulaga lona lua, o le taumafaina o eletise e sili atu, peitaʻi o nai le laʻau e fufu lava naʻo le pau.

O le gagau fola mago mo linn e tele. I tua uma, o le ofuvae e masani ona mago talu ai e i ai le tagata. O le autosoga nei ma taumafai e te sau ma se mea manaia, lautele ma, i le taimi lava e tasi.

O le taupulepulega a le BALCY

O loo i ai i fafo o fafo mo tofo ma le lanu.

Filifiliga filifilia

O le tagamea faʻapipiʻi i luga o le paneta e filifilia e le gata i le mamanu, ae faʻapea foi i le faʻataʻoto:

  • le aofaʻi o toʻotoʻo ma o latou uumi;
  • Rod mea;
  • Mea faitino puipui.

Faavae i mea, ua manino mea uma. Sili ona lelei, ae o le sili ona taugata - shinless steel. Aua le fenumiai ma chrome steel. Pei o se tulafono, e faʻaavanoa vave le aʻoga, ina ua maeʻa ona uʻamea. E le taugata mo le faʻasesega masani i le pewder vali, ae pe a fai e leʻo momomo le tekonolosi ile taimi o vali. A leai, "feʻaʻei" e faʻapau ai le pule malosi.

Lelei tele tuʻufaʻatasiga filifiliga: O loʻo tauaveina vaega o le Steel fausaga ma le Powder ata, ma Jumpers o loʻo tautau mai lingerie. O lenei ituaiga o faʻamamago e mafai ona faʻaigoa o le tau o le sili ona lelei / tulaga lelei. O ipu faapoupasina faaonapo nei e fuafuaina lava i mea e mafai ona tatalia ai le avega mai ie lino, e le taugata tele ma mo se taimi umi e le suia ai uiga o le faatinoga. Ae i totonu o fale lagolago, aemaise i nofoaga o faʻatasiga o vae o vae o loʻo gagau fola o le fola o le fola - o le i ai o plastics e le manaʻomia. O iinei mo palasitika e tutusa uma tele avega.

O le taupulepulega a le BALCY

I nofoaga ua faailogaina i ufanafana, o le i ai o le palasitika e le o le sili filifiliga.

O le tuʻufaʻatasiga o uiga o le a iloa ai le faigofie pe le faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻamamaina o le ie linou, o le sili ona lelei o loʻo umi o le itiiti ifo 2 mita le umi. I lea tulaga, soʻo se vaega o le seti faʻalua e mafai ona tautau e aunoa ma le gaugau.

O le taupulepulega a le BALCY

Fafo liten mamago masini mo le faapaologa po o le loggia

Ole aofaʻi o ie lino e mafai ona mimilo i se taimi e fuafuaina e le aofaʻiga o le umi o papa. E masani lava i le faʻamatalaga, ae afai e leai, e mafai ona e faʻateleina le numera o toʻotoʻo i le umi. O lea tatou te maua le tutusa uiga. Ona, malamalama ai lea o le mea, o le numera tele, o le tele linne e mafai ona e tautau. Ae, i le isi itu, o le avanoa tele i luga o le faapaologa po o le loggia o le a manaʻomia ona aveese i lalo o le masini faamago.

Ata o manatu manaia

O le masini matutu mo ie lino e mafai foi ona avea ma uluai ma manaia. O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga e talafeagai ma puʻupuʻu, e iai na latou teʻi i latou o le tele o faʻatekinolosi "faigata". I se tulaga lautele, mata faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai i lalo.

O le taupulepulega a le BALCY

O le manatu o le faapipiiina o le maea ma se tutoʻatasi o le masini mo link dryers i luga o le faapaologa

O le taupulepulega a le BALCY

E mafai ona ese le gagau puipui

O le taupulepulega a le BALCY

Se isi filifiliga filifiliga

O le taupulepulega a le BALCY

O se tasi o le faʻatuai o loʻo taia ai faʻataʻitaʻiga

O le taupulepulega a le BALCY

Masini-koluma

O le taupulepulega a le BALCY

Faigofie ma saogalemu e mago "ogaoga" mea

O le taupulepulega a le BALCY

Fausiaina-i meaafale faʻataʻitaʻiga

O le taupulepulega a le BALCY

O lenei faʻataʻitaʻiga Gimi Spider - E tutusa lava le tutusa o se apogaleveleve i totonu o le upega tafailagi

O le taupulepulega a le BALCY

O le faigofie filifiliga o le fale gaosi susu susu mo loggas

O le taupulepulega a le BALCY

Ma se fulufulu manu, o le tua ma le pule o le panel ...

O le taupulepulega a le BALCY

Uluai ma manaia le faʻataʻitaʻiga

Mataupu i luga o le autu: foliga o le potu malolo potu ma se TV i luga o le puipui

Faitau atili