O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Anonim

O le taualuga o faiga o se vaega o le taualuga masini mai fafo, o loʻo lagolagoina e le faʻatulagaina fausaga. E aofia ai se doomle ma le rafter system. O le tafatolu o loʻo i lalo o lenei faiga e tatau ona avea ma faigata ma sili ona tau o mea o loʻo iai i le faʻapipiʻi o le taualuga o le taualuga.

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Polokalame o le rafting system o le tagata o le taualuga.

O uiga autu o le sling system node

O fonotaga autu a le fusiina o le rafter system o le taualuga o loʻo faʻaalia i le Ata. 1. Latou te faʻaalia le auai o le rafter vae (Maouerlat - 1), o le rafter vae (skate tamoʻe - 2) O le ata o le rafter system o le autu a le 'auvae o le taualuga.

O lapisi uma o le taualuga e tatau ona lava le malosi, e tatau ona le aofia ai se tulaga taua o lamatiaga e fesoʻotaʻi ma le paʻu o le taualuga. O iʻuga o le mea sese faʻatagaina pe a faʻafesoʻotaʻiina elemene atonu e sili ona le mafai ona le mafaamatalaina.

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Ata 1. Faʻalauiloa le faʻapipiʻiina o le faʻafanua o le rafter system o le taualuga: 1 - Maoutlat, 2 - Scheat Tamoʻe, 3 - Ua taofia.

Muamua, o le faʻapipiʻiina o rapters i luga o Maoutlat i le i ai o piliki puipui. E faʻapena foi 'eseʻese ua tuʻuina atu foʻi ia poloka mai le sima, ona e tatau lea e faʻatupu se tuʻutuʻuga lelei o le faʻaaloalo, ma e tatau ai ona faʻapipiʻi komepiuta i lona ata. O lo latou tulaga e tatau ona mai le 1 i le 1.5 m mai le tasi ma le isi, ma e tatau ona sili atu nai lo le tele nai lo le 14 mm. O le pito i luga o atigi e tatau ona faʻauʻuina i se faʻapitoa faʻapitoa.

O Maouerlat o loʻo galue, faia ni pu e talafeagai mo le faʻavaveina o elemene i luga o le. O pu taʻitasi e tatau ona i ai se tele e tutusa ma le lapoa o le lauulu o le laulu, ma o lona laasaga e tatau ona fetaui ma le mamao i le va o mata. I luga o le itu uma o le mulivae o le mulivae na tuu i luga o le nati ma tuai mai, ona o le malosi o le fesoʻotaʻiga o le feola ma le puipui. Faʻafesoʻotaʻi taulaga ma Manulat ua mulimuli mai ina ia leai se faʻavaivaia o latou faʻaaogaina o latou tomai.

Faʻamatalaga o le pito i tua atu o loʻo faʻapipiʻiina le faʻataʻitaʻiga o le rafter system

Afai i le taimi o le fausiaina o le fale, o se ogalaau faʻataʻavale poʻo se paʻu na faʻaaogaina, ona le manaʻomia lea o le faia o le Armoos. O le fesoʻotaʻiga o le rafter o loʻo gaosia i luga o le pito i luga o pa pe i luga o le puipui puipui. Faatasi ai ma lenei mafuaʻaga, o le tuufaatasia o Maouerlat ma Rafters e faʻaaoga auala eseese o tusitusiga (s).

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ofutino i le alatele ma ou lava lima

O le a le mea faʻapipiʻi o loʻo avea ma uʻamea uamea:

  1. Papatusi.
  2. Fusi LK.
  3. Tulimanu.
  4. Ww puipui.
  5. Mo Samoa.
  6. Ituaiga o le tulimanu o le cr.
  7. Uaea le uaea.
  8. Faapipii le TMBBon exfored tm.
  9. Noataga ma nati.
  10. Ww puipui.

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Faigata Faigata Faigata.

Afai o loʻo faʻaaoga le puipui pe a faʻafesoʻotaʻi le au malaga ma Maouerlat, o latou aufaʻatasiga i uta e le faia, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai le malosi malosi. E masani lava ona maua mai uʻamea puipui, ma o le uamea o gatete ma e i ai le mafiafia o le 0.2 cm. O puipui o loʻo faʻamalosia ma faola.

E mafai ona e faʻaogaina le LK o loʻo osofaʻiina elemene, faia ni mea faʻapipiʻi e le naʻo ni taʻutaʻua ma Maouerlat, ae o isi foi elemene e fausia ai le fausaga fausaga. O le LK fusi e faʻamalosia i fafie, pei o puipui, ma le tuusaunoaga o le a faʻaaogaina o le taula i ituaiga o noataga.

O le mauga e leʻi fuafuaina e mafai ai ona e faʻaleleia oe e faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga pe a fausia le taualuga. E le gata ona mafai ona fausia ni nota faʻamoemoeina, ae faʻapea foi ona faʻamalosia vaega mo le faʻaaogaina atili ina ia faʻafesoʻotaʻi le malosi poʻo le malosi o le faʻatulagaina atoa. Faʻamau le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma fao, o lea, o lea e faʻaaoga e faʻalautele ai le fuafuaina o le faʻavaʻa o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga.

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Faapipiiina o polokalame taavale.

Faʻaaogaina tulimanu o le Kyrgyz Republic ma o latou eseese suiga, o faʻailoga faʻapipiʻi e faʻamalosia ina ia mafai ai ona latou auai pe a fesoʻotaʻi ma tagata. Faʻamautinoa o le malosi talafeagai o le taualuga node e mafai ona faʻatagaina pe a faʻaaoga tulimanu, ia mafai ai ona faʻateleina le i ai o uiga taua.

O le faʻaaogaina o le faʻafesoʻotaʻi elemene mai le uamea e le fesoʻotaʻi ma le faʻaofiina o tulimanu i le taualuga faiga. O le a le avea ma mafuaʻaga o le faʻaititia o le faʻaaogaina o le tulaga o le taualuga. O le faʻaaogaina o vaega mo le tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻaaogaina ma fao poʻo fao o latou tufuga e pei o taliga.

Faapefea node fesoʻotaʻi i le skunk vaega?

E tolu ituaiga autu o fusi i le skate vaega o le taualuga faiga:

  1. Galuega sootaga.
  2. Faapipiiina faavae i luga o le skate tamoe.
  3. Faagutu jack vergrver.

Tusiga i luga o le autu: lanu viole-ie puipui i totonu - togafiti o lanu ma tofo

Ina ia faʻapipiʻi le muamua auala, faʻapipiʻi le skate vaega mai le pito i luga pito i luga o le tulimanu, lea e tutusa ma le tulimanu o le taualuga o le taualuga. Ona ia toe faʻatulaga lea o le tino maliu, lea e tatau foʻi ona totoina i se tulimanu, ae mai le isi itu o le taualuga. Mo le teuteuina o le tulimanu, o tulimanu e faʻaaoga ai se faʻapitoa.

O fao e faʻafesoʻotaʻi i lalo o le skate e tatau ona 150 mm ma sili atu, latou te manaʻomia ni fasi se lua. O fao taʻitasi ua pupuni i totonu o le taʻavale i lo latou pito i luga i le itu talafeagai. O le maʻai pito o le faʻauigaina o le faʻauiga e masani ona ulufale i le sing slots mai itu faʻafeagai. O le faʻamalosia o le skate soʻoga e mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o papatusi i le itu i le itu poʻo le laupapa laupapa e le lava le tosoina ma fao i totonu o paʻu poʻo fao.

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Polokalame o le faʻapipiʻiina o filifiliga na ofi i le puipui.

O le fesoʻotaʻiga i le itu lona lua, o lona uiga, e ala i le faasee o le uʻu, e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosia o le uaʻi i luga o le kamuta pa. O le taufetuli o se tasi o le faʻaopopoina o le lagolagoina o le lagolago poʻo ni pulumu, o le mea lea o le faʻapolopolo o taʻavale. E tu tutusa i le skate po o le Maouerlat. O le auala e ese mai le tasi muamua i le mea moni o loo i ai se utupoto i le va o folau i le va o folau i le va o le tulimanu, o lea e masani ona fuaina.

O se metotia e sili atu le masani ai, e tutusa ma le sitepu muamua, ae e ese mai ile auala e faia ai le manoa faʻailoga e faia ile puipui, ma le soʻotaga e le faʻaaogaina. E tatau ona fesoʻotaʻi le taʻavale ma le pito, ae le o le itu i luga. Laʻasaga Rafters e tatau ona fusi pe puʻe, fao. O lenei fesoʻotaʻiga e faʻaaoga e le tele o mataʻupu i le faʻataʻitaʻiga.

I le tulaga lautele, e mafai ai ona faʻapipiʻi le uta i luga o Manura i le fausiaina o le taualuga o le taualuga o le taualuga, o le a le avanoa pe le manuia. O lenei e iloa ai le filifiliga o le faiga faatatau o le faʻamalieina o Maouerlat ma taʻavale, lea e mafai ona tutusa ma le skite.

Faʻalauteleina Vaiʻiga pe a faʻapipiʻi le Fonotaga o le Rafter System

O le faʻafitauli o le filifilia o se metotia mo le faapipiiina o le rafting system i le fausaga o le fausaga e taua tele pe a faʻatupuina le mauga. Masani lava, pe a fausia node, o Maouerlati o se lagolago mo le rafter. O le Mauga o le Manula o Bruz o loʻo faia "fufusi" faʻaaoga le taula i le faʻamalosia o le faʻamalosi o le le mama.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pa mai le ata ma ou lava lima: filifiliga ma foliga o le faʻapipiʻi

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

Polokalame o le skate sootaga o le rafter system.

O le mea e mafai ai o loʻo avea ma se tutoʻatasi o le fusipau, lea e mafai ona oʻo atu i le pito o le malalat taʻavale ma se faʻalavelave o le ono tufuga o le taualuga. O le taualuga ua fiu, ma ua mou ese le taualuga. Ona o le sese o le tuʻuga o le taula o le taula poʻo le sese na faia pu, o le Mauga ua leva ona le aoga.

Afai o nati o loʻo tosoina i lalo ma Belts, o le faʻapipiʻi Fono a le faʻapotopotoga e avea ma maaleale ma faʻaalia i le faʻatamala faʻaleagaina. Ina ia fausia se pepa faʻapipiʻi, o le uaea migist o nisi taimi.

A o fausia le faiga o le taulaga, o le saogalemu o tufuga e tatau ona matauina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le REFRATOR fuafua ua tuʻufaʻatasia ma le sili atu e aunoa ma le manatu e mafai ona faia le malosi o le fale i le lotoa, o le taimi sili lea ona lamatia e ono mafua ai le faʻaumatia o le fausiaina.

O a metotia fausiaina numera o le faapipiiina o le rafting le taualuga masani?

O le faʻapipiʻi pou taʻavale i le Maurlat.

Afai e suia le lima i le puaa o le taʻele, ua fuafuaina mo le le faʻaaogaina, o le faʻaaogaina o le Dear Seam Ceem e tatau ona aoga ona o le faʻamalosi tino, o loʻo faʻatulagaina le faʻaaogaina o le faʻamalosi tino. O lona axis e tatau ona alu i se tasi itu ma le au malosi.

I le taimi e tasi, o le iai o mea sese i le faiga o le fatuina o se rafter faiga e mafua ai le le malamalama i galuega e faia i le tuufaatasiga o le taualuga e ala i le puleaina ma le faigata i le maea atoa. O le faʻamalosia e ese mai le reguel e le mea moni o le mea moni o se pupuga, ma o le utupoto o se auala traam.

O le fausiaina o le rafter system e fesoʻotaʻi ma le fausiaina o se stacer system galue i luga o le faʻavae o feeseeseaiga i le pito i lalo o vaalele, ae o le avega foi e pa'ū i luga o le laina o loʻo paʻu o vaalele, e sili atu le pagota i le liua o tagata, o lona lima o le malosiaga.

O le amata amata i le taualuga mea, e tatau ona e mauaina taimi uma e fesoʻotaʻi ma le tofiga o nisi mea sese e tupu pe a fai o le faia o galuega i luga o le masini. O le mea taua e fesoʻotaʻi ma mea e mafai ona fesoʻotaʻi ma vaivaiga ma vaivaiga e le faʻatagaina ona ausia le sini.

Faitau atili