Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

Anonim

A matou feiloai i se tagata, o le mea muamua matou te gauai atu i le taimi o se fesoʻotaʻiga o se tagata. O tagata uma e faapitoa. Ma faatasi ai ma nofoaga: O le mea muamua na matou vaʻaia ae leʻi ulufale i le potu, faitotoʻa. O faitotoʻa faitotoʻa ia latou lava foliga: mea, luga (glossy poʻo le matte), lapoa, foliga, foliga, faʻapipiʻi masini, ma isi mea. O lea, o faitotoa e faia ai le galuega a le uluai faamatalaga o le potu ma lona pule. Ma e tatau ona e fai atu, i le itu i tua o oloa e faʻatonutonu ai le manatu o se manatu faʻapitoa. O se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia e faitotoʻa o le Wreak Oik.

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

O le faitotoʻa o le lanu o le lanu o loʻo i totonu o le totonu

Faitau atili e uiga i mea

White Oak o se tofiga i le mamanu o nofoaga, ae ui i lea, ma se tulaga lelei o le lauiloa. O mea o loʻo faʻaogaina e le gata mo le gaosia o potu faʻasoasoa o potu o potu o potu o potu o potu o potu potu, ae faʻapea foi, meaafale, fola. Oloa e mafai ona vaʻaia i le ata.

A o le Filifiliga, e tatau ona e gauai atu i le tekonolosi o gaosiga, aua o faitotoa e mafai ona faia i le paepae ok mafai ona faia mai le fafie musgif, MDF, ufiufi i ata faa-fale.

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

Category I: Laina Mass

O le fafie e na muamua mago i le valu pasene, pe a maeʻa ona togafitia ma se tuʻufaʻatasiga e faʻasaʻoloto ai le lanu. Ua latou ootia, susu. E na o se sitepu o le tatalaina o le laualuga ma varnish ma suauu. O nisi taimi e mafai ona apalai ai Phim e mafai.

Category II: Veneered

O le gaʻo o pu o loʻo tupu ai laupapa e tupu, pe a maeʻa le MDF o loʻo ufiufi. O le vaega mulimuli o se malosi malosi. O le iʻuga, tatou te mauaina se tafiesea o ogaumuina ma se tulaga tulaga ese.

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

Category II: LOA

O le tekonolosi e talitutusa ma le tekonolosi o le gaosia faitotoa o faitotoʻa, naʻo nai lo le veneer e faʻaaogaina ai le pvc ata. O mea e gafatia o loʻo lelei ai oloa ma ua latou teteʻe atu i le maualuga o le susu.

Mataupu i luga o le autu: Framauga i luga o le faitotoa: Ata, Fua, foliga

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

Lanu ma lona faaaogaina

White Oak o se lanu e sili mo masani masani. O loʻo taʻu mai ai le fiafia, agamalu, le lelei o le avanoa. O faitotoʻa o le a avea ma elemene e le o faʻaaogaina e faʻamaeʻa ai le aotelega o ituaiga. Faʻaluga Atoatoa lenei lanu ma se paʻepaʻe tioata ma togitogia ma le le mautonu. E ui i lagona, ae le faaputu le oak e faaputu le palapala, ma toe taumafai malosi le la.

Faamoemoe

O le gesttic style o se faʻailoga faʻapitoa e mafai ona maua ai le manuia o le faʻaopopoina o faitotoʻa o le lanu paʻepaʻe. O lanu autu i lenei faiga e tatau ona: olive, samasama lanumeamata, lavender, kulimi, susu. O le siosiomaga lagona o le manogi o le Metitirani o le Sami, Wildlifer, taeao possant ma Farani uo.

Infritali techno.

I le faʻatusatusaina, o le tino o le musumusu o le musumusu o loʻo tuʻufaʻatasia ma mea sili, lea e faʻaaoga lelei e tagata mamanuina i le fausiaina o avanoa sima Faatumu le Atmospherere Seace Dearmare, talafeagai sitaili.

Talanoaga

O lenei filifiliga o le a talafeagai ma le Igilisi uma ma le Scandinavian sitaili. I le tulaga muamua, o le tuʻufaʻatasiga o marsh ma paʻepaʻe tone o loʻo faʻaogaina, ma i le lona lua - tele o le malamalama. O lea la, o le manaʻoga mo faitotoa o le soʻona o le ova o loʻo mautinoa e maua ai se faʻailoga mulimuli.

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

Siva i onapo nei

O nisi faitotoʻa o loʻo iai ni faʻailoga o loʻo avea ma mea e maua ai, o le a le tulaga o le maualuga-tech style o le a aoga tele, lea e faʻamaonia ai, ma manino ma manino. Lelei le faʻaleleia o le ata o tioata.

Mea-tuaoi

O le lanu o le paepae ok na sili atu i le tele o lanu ma mea. Faʻataʻitaʻiga, ma:

  • Paʻepaʻe Besh - Lelei le tuʻufaʻatasia ona o le paʻepaʻe ata;
  • Pogisa le paʻu - o loʻo faʻamamafaina ma le leo e faʻaosofia ai le uliuli ma paʻepaʻe faʻatasi ma samasama, lilac ma villacle;

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

  • pogisa poʻo le moli mauga porch - o se fofo sili ona lelei mo le faʻaopopoina o vaevaega eseese i totonu;
  • Ua maeʻa le laʻau mumu - o loʻo lesitala ai ma tuʻu i fafo, mation, faia o se faʻaaloalo faʻaaloalo;
  • Natura ok - atoatoa tuʻufaʻatasia i le malosi ma le tino.

Tusitusiga i luga o le autu: Vaa mai le tioata fagu ma o latou lava lima: Masterclass + 24 ata

Valivali Faileti e fausia mea ofoofogia!

O le paʻepaʻe o paʻepaʻe, aua e matua lanu le lanu, lea, faʻafetai i lenei, e fetaui lelei mo le tele o loʻo iai mamanuina. O le a maeʻa lau galuega ma tekono-tech ma ia, ma le faʻamaoniga, ma aso nei - e mautinoa e faʻapitoa tagata faigaluega. Naʻo le taua le faʻasaʻoina o isi mea o totoe i lanu o totonu e saʻo ai, o le a sili atu le iʻuga o le a sili atu i soʻo se mea.

Faitotoʻa faitotoʻa o loʻo paʻu i totonu o le totonu o le fale mautotogi

I le taimi lava e tasi, ona o lona malamalama tele, e manaia ai sea mo ni potu laiti, e manaʻomia ai le moli o le vaʻa. Faaopoopoina ia mea ma teuteu i lanu pupula, meaafale ma mea faigaluega, e mafai ona maua se potu loloto tele ma se siosiomaga lelei.

Faitau atili