KonOPkoka meafaigaluega fale mai le bruus

Anonim

Fale mai le Bruus Timuble, tumau, matagofie, mafanafana, e le sili ona taugata. Ae latou te manaʻomia le teuteuga o fafo. A o fausia, fagu laiti e tumau i le va o pa. Tusa lava pe o le a le taumafai e tuu ni ie mau, o nei taʻe o le a tumau pea. E matautia i le mea moni o le mea moni na o le tele o le sitisi o gatasi i totonu o le fale, o agi le matagi. O le iʻuga, e leʻi umi ae manaʻomia e le fale lipea. O lea e le tupu, o le fausaga e tatau ona maua.

KonOPkoka meafaigaluega fale mai le bruus

Meafaigaluega mo cacopa.

O le Calikute o le fale mai le patele ua faateleina ai le tautua ola o le fale, e puipuia mai le leaga o le fausaga o le fafo o Siosiomaga, o le a mafanafana. E manaʻomia, e leai se mea o mea o le mea ua faia - o se lapotopoto, kuki poʻo ni ata puʻe. O fale e noatia e solomuli, o lea pe a uma se taimi o le slot i le va o ogalaau e mafai ona faateleina.

Mo Cakopa, lagona, moss, Jump, faanatinati ma faamau faamau o faaaoga.

KonOPkoka meafaigaluega fale mai le bruus

Metotia o fale kacopa mai le pa.

O nei mea uma e iai meatotino masani:

  • Tupu o le natura;
  • faatumauina le vevela i totonu;
  • Latou te le fiafia i siama;
  • Faataga le fale e "manava";
  • Maualuga auaunaga olaga (silia 20 tausaga);
  • Aua le mitiia le susu.

Lagona - ie lino i le ituaiga o le lipine. Moss - Sphaliigeum, tupu i luga o le aau, faʻaaoga i luga muamua i nuʻu ma nuʻu, e mafai ona aoina tutoʻatasi. Na faia foi le tali mai le laau a le fafine fagu, e tupu i atunuu i se vaitau o le tau. Hemp - toeititi fipi. Paile - Flax Reselation mai le gaosiga o maea, foliga pei o lauulu.

Tulaga o KonOPKka

E mafai ona e tausinio i le fale mai le pa i le taimi vave i le taimi o le fausiaina pe maeʻa le 6-12 masina, pe a maeʻa le fale, i le mafanafana. Oti le Slots e mafai ona 2 auala: faʻaloaloa faʻailoga - mai mea na latou faia lipine e faʻatatauina i le va o ogalaau; I le seti - latou te faia lipine, faaeteete i le matasele i le polo ma le vili i ai, ona uma lea ona latou tapunia avanoa.

Mau i luga o le mataupu: pusa pusa mo le teuina o faamalu, tamaʻitaʻi o tamaʻitaʻi ma e le gata!

KonOPkoka meafaigaluega fale mai le bruus

Caulking i le fale.

Faaiilalaina slots e le gata i fafo, ae faapea foi mai totonu o le fale. Muamua e te manaʻomia le fuafua o le manaʻomia o le tele o mea: Faaseʻi o le umi o le itu uma, ma faʻateleina ai le taunuʻuga e 2-3 taimi. Bruz na faia i luga o puipui uma o le fale. E le aoga le faʻatapulaʻa o le faʻatasia o le tasi, e pei ona le puipuia mai i faʻafitauli i fafo atu.

Mo le faasee o avanoa i le va o ogalaau, o mea faigaluega nei o le a aoga ia te oe:

  • rofautte;
  • Steel Blades o eseese ituaiga ma le lautele ma vaapiapi mafolafola lau lauʻeleʻele;
  • Rumber hammer.

E tatau ona e amata galue mai le pito i lalo o Seam. E le gata i lea, e tatau ona e tapunia uma i le lotoifale o le fale puipui, ma e le naʻo le pa lava e tasi. E mafai ona e filifilia se auala o le rooting le fale. E tatau ona e ave se fasi mea ma e faʻatamala i puipui ma uʻamea blades. O le mea e latalata ai le ogalaau i se isi mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se paʻu paʻu mo le sipela. Muamua, o pa puipui o papeti mai fafo, ma le nofoaga ai ma le totonu. Manatua e tatau ona e tapunia le vaʻai i le va o pa i le umi atoa. Ia faʻaeteete ma faʻaeteete, e mafai ona faʻateleina le avanoa i le va o ogalaau ina ia mafai ona latou tauivi ma le felelei.

O le faʻagasologa o taga i totonu o pa o loʻo ese mai le pa. O le ituaiga muamua o ogalaau ei ai se foliga o le faʻatagata: O le tasi e mafolafola, o le isi ua vaʻaia (o loʻo iai ni 'olo). E toʻatele e manatu e le manaʻomia foʻi fale mai i mea seleni e le tatau ona maua, ae leai. O nisi taimi o avanoa o loʻo faʻapipiʻi faʻalua: i le taimi o le fausiaina ma le solomuli. I se faatusatusaina i le au polofesa, ua i ai sa latou foliga taamilo mai i itu uma, ae i le taimi e tasi le vaega o le faʻafesoʻotaʻiga o ogalaau e matua laititi lava, o lea e moʻomia mo le CACAPA.

Faitau atili