Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Anonim

Ina ia faagasolo le toe faʻaleleia lau umukuka, e taua le fuafuaina o le sitaili o lenei potu. E tatau ona aoga le vaʻai ma le isi potu o totoe o potu fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, a pa'ū lau filifiliga ile itu faʻaonapo nei, o le a le tuʻufaʻatasia le umukuka ma potu i totonu.

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Matagofie i totonu o le tele umukuka

I se faʻaopopoga, o isi mea faitino ma meaafale i totonu o le umukuka e tatau ona vaʻavaʻai lelei i le sitaili o le sitaili. E le gata i lea, e tatau lea ona maitauina lenei tuufaatasi i le va o le fola, puipui, oloa ma fale faigaluega o aiga.

Faapitoa ofu

Faʻaiʻu mea i le ituaiga o puipui i le sitaili o le faʻamaoniaina o le faʻailoga o le umukuka faʻaaogaina lua ituaiga - faʻavae i luga o pepa pe faʻapipiʻi. O ata nei e ono faʻaaogaina i luga o latou luga:

  • Umukuka elemene: Ipu, 'au, tui, sipuni;
  • fale o malo;
  • o manu;
  • O fugalaʻau - o le tele lava o mea o meaola uma lava;
  • Checkerted Hainment - Wallpaper i le sitaili o le faʻamaonia o loʻo iai se tamai sela i leo malu;
  • Utu malie.

Faamaonia le ola o loo i ai o le tutasi o aganuu a le nuu, fugalaʻau faʻavae ma se tamai sela. O le tuʻufaʻatasiga o lau umukuka o le a faʻatumuina i le mafanafana, faʻamafanafana ma le faʻamafanafanaga.

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Umukuka sauni mo le atinae

Ituaiga o ie faamaonia

Faamoemoega o lona uiga o se mea faaleagaga. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻaaogaina o le carar o le charsult chostdud ua le aofia ai. O filifiliga nei sa faʻaaogaina i totonu o le umukuka. Faamaoniga:

  1. Cellulosic. O lenei faʻamaeʻaina mea o faʻavae i luga o pepa. O le tele o tulaga lelei o le celfulose storevise faʻamaonia o lo latou taugofie ma se tele. O le faʻaletonu e aofia ai le tomai e mumu pe a fesoʻotaʻi ma le Storbeamots, e le mafai ona toe maua mai le manogi ese. Mo le umukuka, na faia i le sitaili i lalo o iloiloga, faʻaaoga le pepa puipui pepa manaʻomia lua-vaega, i le taimi o le gaosia o lea o loʻo malamalama ai tagata uma o lenei filifiliga e le tumau.
  2. Fesoasoani i le Mevas Faataga i lalo o le ata. O lenei faʻaumaina mea e foliga matagofie tele, talu ai o le ata o le ata o loʻo susulu i luga.
  3. Flissininic tapoleni. O foliga uiga o lenei mea o loʻo tumau i le tulaga lelei, matagofie ma tumau. E le afaina tele Indingelu le susu, solomuli i le aafiaga o le maualuga o le vevela vevela. O ia mea e faʻatagaina ona faʻamalosia ai le sone mo le faʻauma i le mea ua magoto ai le paʻu poʻo le ogaumu. Mo le umukuka e manaʻomia e faʻaaoga ai le vailaʻau suamalie o le flisting o loʻo ofuina i le sitaili o le faʻamaonia. Lea faʻafitauli o le a tautua mo se umi umi, ma tausi ia e manaʻomia.
  4. O le tofa atoa o mea o loʻo i ai le laufanua o loʻo avea ma fesoasoani. O tulaga masani o mea o mea o le ustire tetee, malosi ma le tau maualalo. Tuuina atu foliga o le Waterpaper ua na o se mea na maua mo le umukuka. Vinyl Boada e matua tele lava faʻataʻitaʻiina soʻo se faʻavae. O le sitaili o le faʻamaonia, tuʻuina atu i le vinyl coangle, o le a faʻamolemole faʻamolemole mafaufau. O se filifiliga aoga lenei ma se olaga umi.

Mataupu oi luga o le autu: decor o le kofe laulau e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Cozy ma le mafanafana umukuka i totonu

Pepa puipui i le sitaili o le moni o le faʻamaonia o loʻo vaʻai i se taufaʻailoga:

  • pulufana piliki;
  • O le tele o mosaiko;
  • Paepae paepae.

Valivali Gamma Casvis

Lanu faʻalenatura, laititi le leo faʻafefeteina o le faʻamaonia e masani lava ona agavaa e o gatasi ma faʻamaligiga ma lanu pupula. Naʻo le faʻafetai i le tele o lanu lanu i luga o le puipui, e mafai ona aumaia le mafanafana o le fale o le fale o nuu i tua.

Tulaga faauma i onapo nei

I le faʻagasologa o le fausiaina o se totonu o le umukuka, ae le o ituaiga uma o le tapoleni e faʻatagaina ona faʻaaogaina. O le module-style starvas o loʻo faʻaaogaina i luga o le faʻavae o le fiberglass, ae o le fliseluline e sili atu e iloa i le potu malolo. Mo le umukuka e le manaʻomia le faʻaaogaina o pepa, faʻapea foi ma le taupulega e faʻavae i luga o le vinyl.

Modu faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le pa puipui o loʻo i ai se lanu gamut e tupu i le lua itu. O le sili ona lauiloa o se mea masani, vaivai foliga ma feoai felelei. Tele e masani ona faʻaaoga se matte peleue ma le tele o le paʻepaʻe paʻepaʻe. Na fausia le lagona, e pei o loʻo oso mai se tasi i le pepa puipui, pe na ufitia foi i latou.

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

O le pito i luma o le umukuka

O lona lua itu e fetaui lelei mo Mechest Schuden, pe a fai o le a faia ai ana meafale mo vao uliuli uliuli. I le tulaga lea, o le pepa puipui o loʻo iai i le matafaga o loʻo i ai le le pona ma tamai foliga o mumu.

A o filifilia se tali lanu e mo le moduvers, e le mafai ona ausia le manaʻomia o le taunuʻuga e aunoa ma le usitaʻia o numera o tulafono. Muamua, e tatau ona e pikiina lanu lanu. A uma lena, fuafua le sili lanu lanu lanu o le pala. I le faaiuga, piki foliga mai, lanu o vaega laiti ma eyeliner. O se vaega taua tele ua atofaina ai le tulimanu ma saturation o le pa'ū o le pa'ū o ave o le la.

O le pito i lalo o le faʻavae e faʻatutuina ai le uiga ma le mafaufau o le faʻavae o se lanu masani o le lanu o le ono mafai ona avea aso nei, faʻapea foi ma le umukuka atoa. O le talaaga e tatau ona malamalama lelei i le taimi e mafai ai. Ae i le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o le paʻepaʻe paʻepaʻe atoatoa e le taliaina. Mo lenei, o le flinglic comepers sa faʻaaogaina mo le faʻateleina o le pisia o le a sili atu.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo Bairdard Windows: Tigafiti ma Faʻapipiʻi Fautuaga

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Faʻaaoga i le umukuka o paʻepaʻe meaafale

Mo pepa puipui, faia i lanu pupula, o le tasi foliga tumau le masani ai uiga - e faʻateleina ai le avanoa. Lenei e faapitoa matauina pe a maeʻa mea o le a suia mai luga o puipui o le a suia mai luga o luga o le pito i luga, o le a iai se suiga manino mai le pogisa. E le gata i lea, e mafai lava ona faʻamalosia le galuega na faia i le faʻaaogaina o le mea ua filifilia.

O le itu faaonapo nei o se tulaga muamua o fasi ata o le malamalama. Afai e te faʻaaogaina le pepa puipui o loʻo faia ai se totonu o lau umukuka, e oʻo lava i le sili ona loloto ma tamaʻi potu e mafai ona liua i se lapoa ma le aulelei. I lea tulaga, o se fuafuaga lelei e suʻesuʻeina: O le faʻamafanafana o le a avea ma tulaga lautele, o le a faigofie ai le mataʻaga o le afi, faʻatauaina o faʻamatalaga a le au faiʻai, aua le ulaula.

Country style weepapper

Atunuu o se nuu tuafale e sau mai Amerika, ao le aso, ua ia mauaina se uiga faavaomalo. E oʻo mai i aso uma, o aso uma e tumu i gaioiga eseese na faʻatumuina i se mea e leʻi mafaufauina, o le atunuʻu na mauaina muamua le manaʻoga. O lenei sitaili e aʻoaʻiina le faʻamafanafanaga, saoloto le ola, faʻalilolilo ma le natura. O le pepa puipui i le sitaili o le atunuʻu e mafai ona fausiaina se tulaga ese i totonu o le umukuka.

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Uluai Walpaper ma logs i le umukuka

I le filifilia o le atunuʻu pepa puipui, e manaʻomia le tatau ona faʻatonuina o lenei sitaili lenei e faʻailoaina i lona faigofie. Mo ia, o le saʻo amio e le masani ai ona le masani ai, o se mea masani. E le manaʻomia le faia o le umukuka a le tama tama. I aso nei o le atunuʻu - faʻaleleia ma le poto.

E atoatoa ona fetuunai i lalo o le olaga ma faanaunauga o tagata na ola i o latou olaga atoa i se metropolis ma e le masani ai i le aganuu o le lotoifale, faia i totonu o le umukuka o le a leai . O le a latou aoga i lenei sitaili ma e le faanatinati i mata. O le mea lea, o le a tusia i luga lau umukuka, o le mea lea, e aoga ia i latou e le fiafia tele i le sili atu o le faʻataʻitaʻiga ma se suʻega.

Mau i luga o le autu: Cross-Scitch Pavlin: Disc Download polokalame, White Sefe E aunoa ma le lesitala, Monochrome Stroy ma Saina Pama

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Na o se mea teuteu i totonu o se tamai umukuka

O se filifiliga lelei mo le umukuka o le a avea ma se atunuʻu faʻapipiʻi ma se ata i lalo o mea masani. Lenei e mafai ona e taua le maa, se laau. I lalo o le leo o le umukuka umukuka e tatau ona faia i laupapa laupapa. A o le foloa, e tatau ona faʻalauiloaina faʻaaogaina o le faʻasaʻoina o mea e tatala ai laupapa laupapa. O le fola e fautuaina e faʻatino ai se maʻa, paʻu.

Mo i latou na folafolaina mausali le faʻailogaina i le atunuʻu ituaiga, faʻaoga ai le woster, e manaʻomia le malamalama o loʻo faʻapitoa lou potu. O tuʻuina atu o le au puipui e mafai ona aofia ai ata o manu. Tele taimi o loʻo i ai se faʻafitauli i se mea. O lona spallop pe a faatusatusa i le mumu. O ia puipui o le a tuʻufaʻatasia ma le sitaili o le umukuka atoa na faia i le Country Style. O le mumu i le umukuka valaʻau mo le femalagaiga faʻataʻitaʻi ma faʻamalosi meaʻai. O le mea lea, faʻaaoga i totonu o le umukuka sili ona lelei.

Pepa puipui mo le umukuka i sitaili eseese: faʻamaonia, aso nei, atunuʻu

Filemu i totonu o le spacive umukuka

A filifilia le tufaaga o autu, e manaʻomia ai lo latou mataina tele, ae o lenei mea e le maua ai le mafanafana ma le matagofie. Atoatoa o le a foliga o le tapoleni ma se pa ma faotane teuteu. I le avea ai o se faʻaopopoga i le pepa puipui, e mafai ona e faʻaaogaina lau ata o fale, faʻatulaga lelei ma tusi i luga o fata maua fua. Faafetai i lenei filifiliga, e mafai ona e faia se siosiomaga o faamafanafanaga.

O tuʻuina uma o le pepa puipui o loʻo fetaui lelei e fai ai le umukuka i totonu. E tofu oe ma e iloa tutoʻatasi e tutoatasi le filifiliga e fetaui lelei. E aoga tele le manatu e le naʻo meaafale, tupe a le fale, ae o le tele foʻi o le potu, susulu ma le nofoaga.

Faitau atili