O le a le mea e sili atu le le fiafia i le fola o le fola?

Anonim

E faʻatapulaʻaina le fausiaina o se fale sili ona lelei teisi. E manaʻomia le mafaufau e uiga i le puipuiga o le liʻo o loʻo faʻaaogaina uma fausaga o loʻo faʻaaogaina le lag, o lona manatu foʻi, o loʻo faʻatafunaina ai le tapoleni poʻo le taualuga. Afai e le faia lenei mea, o le a tupu le laʻau i le taimi, o loʻo tausia i latou lava le poto o Beedles, faʻapea foʻi ona faʻamafanafanaina pe a le kulimi foʻi lea.

O le a le mea e sili atu le le fiafia i le fola o le fola?

Lag mo se fale nofomau tatau ona faia i le siosiomaga faauo matagofie, lea o le a puipuia ai fafie mai le susu ma isi ofuvae.

O lenei, aʻo faʻamalamalamaina o se mea e faʻamalosia ai le lelei o le teuina o fale laupapa, e le mafai ona 'alofia, le fesili: Faʻafefea ona afaina ai Langs o le fola? E leai se tali e le fetaui, e tatau ona e teʻa le faʻatopetope. Muamua e tatau ona e filifili i le mafuaʻaga o le fola i totonu: O se fale e nofo ai, o le taʻele poʻo le feʻe, o se matala ma tapunia.

Filifiliga o le le mautonu faʻalagolago i le mafuaʻaga o le potu

Mai lea mea o le a faʻaaogaina ai le taʻaloga, o le tuʻufaʻatasia o le teteʻe atu ma lona saogalemu le faʻatagaina e faʻalagolago ai.

O le a le mea e sili atu le le fiafia i le fola o le fola?

Mo faletaele, e manaʻomia le filifilia o se mea e te le fiafia i le faʻaupuga "mo le taʻele ma le sauna", o loʻo faʻaosofia ai le tele o vai.

  1. Maota. I le tuʻufaʻatasia o le faʻaletonu o loʻo i ai lava le leaga o vailaʻau palota. O le filifiliga e tatau ona pa'ū i luga o le pito i luga, lea sili ona i ai se faʻavaeina o vaega o le siʻosiʻomaga. A leai e tatau ona e manava leaga paga. E sili lea ona lamatia le taimi lea o tamaiti i totonu o tamaiti. I le tulaga lea, ua faʻailoa lelei ai lava e le tau o oloa Siamani ua faʻamaonia ai o ia. E taua le mautinoa o loʻo i ai se faʻailoga i luga o le igoa faʻailoa le siosiomaga faauo o le oloa. E ui lava o le ono mafai ona le aofia ai, o le a le le aofia ai, o lea e ave le vailaʻau o faʻamatalaga mai le tagata faʻatau faʻamaonia.
  2. Taele. Sili atu "manava" potu. E le gata i lea, o tupe, ma sana e tatau ona avea ma se siosiomaga mafana tele: o loʻo iai le vevela o lenei faʻamoemoe, e siʻitia ai le "Volani. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga o le pito i lalo e tatau ona tali mai i le faʻataʻitaʻi o le vai i luga o le fola, ma e le na o le susu. E tatau ona tatou sailia ni oloa ma le faailogaina "mo le taele ma Sauna." Na maua e oloa a Rusia se iloiloga lelei.
  3. Tatala ma tapunia tagata. E faafaigofieina le filifiliga o nei nofoaga e masani lava ona malulu ma lelei tele. O le amia uma alamanuia o le a mou atu pe a uma le taimi, tuua le vai-replent vaega i luga o laupapa laupapa. Afai e tatala le faʻafitauli, e taua le tausiga o le tausiaina o le leiloa o le tele o vaega: O le a le mea e tupu i le fogafale e le maalofia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faitotoʻa mai laupapa: Mea, Meafaigaluega

Fanua faiga o tulaga mo le sili atu le afaina o le lag

E aoga le iloa o le le tumau o le le mautonu o le lag o le a tutusa i le ituaiga o fafie. O laau taua e mafai ona nonofo, o le a na o le faʻalauteleina o uiga o le susu-pito i totonu, ae le mafai ona faʻaaogaina i vai taele. E le mafai ona faʻamaloloina le tele o ni manaʻoga - e faigaluega i ai ma sulugatiti, bred i tulafono uma. O lea, mo le isi fola e manaʻomia se eseʻese laʻau.

Ina ua le mafai ona faʻatautaia le fale o le faʻatauga fale, tusa lava pe mautinoa e mautinoa le gaosiga e uiga i le maualuga o le maualuga. E moni lenei mea, ae o loʻo iai lava le teuina o tulaga, ma o loʻo i ai lava le faʻaaogaina o manaoga o le veli. Ina ua uma ona aumai mea i le nofoaga o fauga, latou te manaʻomia e faʻamago i latou, o loʻo i ai le faʻatonutonuina o le lag ma vailaʻau o le a sili atu.

O le a le mea e sili atu le le fiafia i le fola o le fola?

Antssiptics e sili atu le faʻaaogaina i luga o bitumen poʻo le matagofie faʻavae, ae mafaufau loloto e tusa ma le faʻailoga o le faʻailoga.

E tatau ona e gauai atu i le lelei o le scraft fola. O lona uiga, i luga o le mea e tuʻufaʻatasia ai le taʻamilosaga. Afai o lenei o se faʻapitoa faʻavae, o le faʻauigaina e tatau ona tele ma i soʻo se tulaga. E le pasi le sima vai, e ono mafai ai foi ni auala i luga o lenei fola o le a taofia mo se taimi umi seia uma le auala masani. O lenei faiga e mafai ona mafua ai le sasaʻo i lalo vaega o le lag, ma o le foloa o le a umi lava. Afai o le faʻavae o le fola o se vaega o le eleele poʻo le oneone, ona e le mafai lea ona fefe i le faʻaputuga o le susu o le susu: o le a na ona alu.

Lag mafiafia. E manaʻomia le faʻamalamalamaina ina ia le toʻilalo le foloa, ma le ua afaina i luga o le loloto e mafai ai. O le loloto o le faʻamamaina o le faʻamamaina e tatau ona 3-15 mm, o lea, o le mafiafia o le lag sili atu i lenei tau le itiiti ifo i le 10 taimi.

Ventraing. O le sili ona taua tulaga mo le saogalemu o feusuaiga. A e le faia ia lava, leai se toeseina o Las e mafai ona sefe. Ua lava le ea i le va o le ata ma le muamua fola o fola o fola o le 5-10 cm. I le auala, o latou lava e le mafai ona taoto i luga o le fola, fanua pe sima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se cory mo se tagata ola i ou lima i le lima sitepu

Ituaiga o Aso Nei

Aftisptustics. Sauniuniga e puipuia ai le teuteuina ma le taliga. O i latou o le sili ona piofia faatusatusa i isi deftusginution mo lag. Faʻaaoga latou o loʻo faia ma le faʻaeteete mamafa, e tusa ai ma le faʻailoga mo lona mafuaʻaga faʻamoemoe. O le sili-compote, o Bhemimen ma omea e sili ona lauiloa. O nisi o latou e mafai ona sauni i le fale e faʻaosofia ai latou ma isi.

O le a le mea e sili atu le le fiafia i le fola o le fola?

Ina ia mafai ona iai ni mea e maua ai le afi o le afi puipuia, latou te manaʻomia le faʻaofuina ma antiparens.

Antiparens. O nei tuʻufaʻatasiga e aofia ai bormic acid, phosphates. Lats Togafitiga ma sea tuʻufaʻatasia o loʻo iai ni meatotino afi. Faatasi ai ma le siʻitia o le vevela i luga, o vailaʻau e liusuavai ma fausia se ata puipuia, o loʻo puipuia afi. Afi saogalemu - o se taimi taua i le pito i luga o le lakapi lag;

Puipuiga mai le olaola o meaola o: mashom, bugs. E tatau ona faailogaina le astisseptic. Afai e leʻi matauina i se auala o le fausiaina o taulaloa, e le o lona uiga latou te le o. E mafai ona aofia ai ma ina ua mavae le tele o tausaga o faagaoioia ai le fale. O meaola e iai le tomai lelei e mafai ona atoa "'ai" fausaga laupapa, aofia ai mangs. Afai o le manaia o manogi o mah potu i totonu o le fale, ona e tatau ai lea ona siitiaina le teuteuga atoa o fola, ina ia mautinoa o loʻo iai mea o iai nei.

E faia lea pe a fai o le 'au e le talitonuina o' au e leʻi tausia o le le amanaiaina o le lag mai le amataga o le fauina. Peitaʻi, e le mafai uma anloispeacs e faʻafetaui ma le au masholus ma le fusi. I lea tulaga, e tatau ona e faʻagaioia matau i le mea e mafai ai, sui elemene ua afaina. O le mea autu o le mauaina o le epicenter, o le masonry o fuamoa.

I Rusia, o se mea e le fiafia i ata ma kuka, e masani ona susunuina. Ioe, o le mea moni, e le mafai, o lea la e tatau ona e galue ma ou lima. O nofoaga leaga ua matua suia lava, pe ua faʻamamaina i mea faitino: o se naifi, o le mea e te fiafia ai. Ina ua mavae lena, o mea uma e manatu i ai, e aofia ai pepa, susunuina.

Ua fufuluina le uati i le hydrogen peroxide fofo poʻo le paneta-kanesa-kanesa popatassium.

Ona ma agagofie lea o fasiga ma mea e leiloa. O nei gaioiga uma e le faʻamaonia ai le faʻatamaia atoa o faʻasakalati, e leʻi mafai ona puleaina le talosaga o le a mafua ai se sili atu pasene o le faʻaumatiaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se nofoa ma ou lava lima mai le chipboard?

Soifua Maloloina Mamao

Tele tagata fausia o latou lava fale e le faʻaaogaina oloa faaonapo nei, ma faʻaaoga faʻamaonia "matua" metotia ". O ia manatu faapea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le suauʻu masani ma ona otaota.

O le a le mea e sili atu le le fiafia i le fola o le fola?

O le mataʻitu matagofie mo fafie e mafai ona avea ma tutoʻatasi: E tasi le lita o le vai e manaʻomia ona fefiloi ma se ipu suauu fualaʻau ma le antiseptic.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le masini: o le manogi o ia mafai ona taofi mo se taimi umi, faʻaosofia i tagata uma. O loo saunia e le Emisia i luga o le faavae o le suauʻu fualaʻau - o se lita o le vai + tioata o le suauʻu + ane.

O lenei tuʻufaʻatasiga e tumau, susulu ese atu, ona latou faʻamalosia ai lea i lasi. O nisi pisinisi e faʻaaoga a latou lava sauniuniga suʻesuʻega - o le suauʻu + wix. O sea vaega o le auala, ae latou te talitonuina.

Ae i le tulaga o puipuiga mai beetles ma mashom, e le talafeagai pe a na o le wax i le foloa e le suia e binumen, e le taliaina ai le manogi o nofoaafi.

Laau - O mea e matagofie, siosiomaga alofa, tumau, ae e le mafaitaulia. E le mafai ona avea ma se lalelei o le olaga, ae e tatau - mo lenei mea e tele lava auala.

O le filifilia o le pito i luga o le laga e laugatasia, ma pe a faʻapaʻiaina uma luga o tulaga, o tulaga o le fola o le a oʻo i le taimi o le a tautua ai mo se taimi umi.

Faitau atili