Fale moega. Ata

Anonim

Fale moega. Ata
Fale moega laulau ua leva ona avea ma vaega taua o ulu o moe. E masani lava ona le taliaina ma tautua naʻo sina faʻamamafa e faʻatatau i meaafale tele. E ui i lea, i le ala saʻo, o se tamaʻi faʻamatalaga foi o le totonu nei e mafai ona avea ma se potumoe.

Tofiga ma galuega

Fale moega. Ata

Falaoa laupapa laupapa laupapa laupapa

O le moega o autafa o le moega o se faʻavae o mea lilo, o le nofoaga o le "fale" o au mea e sili ona ou fiafia iai, ma le mea e le aoga ai, ma isi mea. O moega uma o le laulau ua faʻatamaia ai foliga o le laulau a lata ane, o fata mo tusi, teuina mo mea laiti ma tautua i lona moega ma gaioiga.

O fea ma o anafea na fatu ai laulau a le moega?

Fale moega. Ata

Moega i autafa o le moega

Ua matou masani i lenei fasi meaafale, e foliga mai o le kapeneta, o se mea taua le tele o potumoe. Peitai, e leʻo se mea lelei lenei. O le muamua na amata ona tuu i totonu o laulau e lata ane i tafatafa o le Italia ulaula. O Farani i le lona valu senituri na lagolagoina ai se aga masani, ma talu mai lea taimi, i luga o le galu o mea fou-fetuutuunai le saogalemu i le faleie.

O le mea moni lava, faaliliuina mai Farani le upu "Tumbata" mo i matou o lona uiga "koluma", ma o nisi taimi ". O lea, o lenei manatu faʻapea lelei ona atagia ai le aofaʻiga o lenei mataupu ma ia faʻatinoina. O iinei na ou faatonuina ai na ou faatonuina mo le po i le po, ma e fiafia iai tusi, o se ipu vai ma le agaga manaia o mea laiti. O lamepa na faʻapipiʻiina foʻi iinei, ina ia aua neʻi oso mai le moega, ina ia mafai ai ona toe ki luga o le malamalama. Ua tele seneturi na mavae atu le tele o seneturi, ma e leai se mea ua suia.

Mea mo le gaosiga o moega i autafa o le moega

Fale moega. Ata

Moega i autafa ma fata mo le ata ata

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se filifili mo le Fencing

Afai e iai se manatu, o le a manaʻomia ma le avanoa e faʻatinoina. Aemaise talu mai le tele o nei ituaiga o mea e mafai ai ona e taʻalo ma faʻataʻitaʻi ma ituaiga ma meatotino o meaafale.

Fale moega. Ata

Laupapa laupapa laupapa laupapa ma avanoa matala

O ata masani masani o le vasega e faʻatatau i le Aveant-Garden o manatu. Faʻamatalaga manino o le malamalama o loʻo avea ma mea e faʻamalosia ai ni fafie ma faʻaʻoleʻole ma aso nei. Malamalama ma mautu, malamalama ma tauagafau, faatasi ai ma pusa ma aunoa ma latou - mo le lanu.

I totonu o le potumoe o loʻo i ai ni laupapa laupapa i luga o le lima o le lima ma le faʻasologa o le gaosiga. Tusifolau tala fou ma faigofie mea fou. Ma le tele o faitotoʻa ma e aunoa ma latou. Tusa lava pe e te mafaufauina le faʻataʻitaʻiga e le masani ai, e foliga mai e foliga mai o loʻo i ai i se mea ua i ai.

Fale moega. Ata

Tioata moega i tafatafa o potu moe mo le potumoe

O faʻataʻitaʻiga o onapo nei ua gaosia le faʻaaogaina o tioata, palasitika, ituaiga laʻau tele. O le Sound Sound Lace, e le masani ai mea faitino, papupuni ma snugs, ie ma paʻu - mea uma e talia ma faʻaaogaina i le gaosiga o le moega i autafa o le laulau. O le faʻavae autu - o le moe faʻaalu e tatau ona tuʻu faʻatasia ai ona vaega uma.

Tagata mamanuina auala

Fale moega. Ata

Stinged moega i autafa o le laulau

O le mamanu o le moega laupapa eseese e fesuisuiai mai le tasi taimi i le isi. O le Renaissance o loʻo i ai o latou laina, na ave ai e le miglutialmasm uma le tele o le lautele, tuua se mataupu faʻapitoa. E tusa ai ma tu ma aga, o lenei fasi meafale e pei o le tasi atoa ma lona matagofie moega. O ia, e pei o le totonugalemu, ma faamamafa le matagofie ma sitaili o le moega.

Fale moega. Ata

O aso nei o le laulau moega

Fale moega. Ata

Moega i autafa mai le tuai o atopau

Fale moega. Ata

Moega i luga o le tumbata

Ae peitai, o fomaʻi o loʻo vaivai uma i le kopi o pepa o iai nei, ma latou o mai i taimi uma ma se mea fou. O le tumau o le galuega taulima ma le vaipanoa o aitia o manatu e oʻo i se mea sili atu le aoga o le tulaga i se galuega moni o le faatufugaga o ata. Mata tetele Matters tusiatusi i ata lautele. Mea faaonaona, fatu tu i tuufaatasia e tuʻufaʻatasia ai eseese o EXCHs ma tu ma aga faʻaleaganuʻu. O le mamafa lea o le vaipuna o le moega i totonu o le laulau i totonu o le vaega o le maualuga o le maualuga-tech, ma le trigger sludes o le potu i totonu. O le a lagolagoina e le Horbanty Style le Brutal Uron Box ma vaseina e ala i le faatalatalanoa bolts. Ma mo le itu i sasaʻe o le faletalimalo i sasaʻe, o le lace mai Arab o le a ofi.

Mataupu i luga o le autu: O le masini o le ufiufi o ie puipui e faia oe lava: foliga o le foafoaga

Filifili moega taʻavale e tusa ai ma le i totonu

Po o le a lava lau auala e filifili ai se laulau a taga, e aoga le manatua o lana matafaioi o le tuʻufaʻatasia lea o le ogatotonu o le potu malolo o le potu. E manaʻomia e sitaisaga lona auala ma mamanu. I le taimi lava lea, o soʻo se filifiliga filifilia e faʻaavanoaina ai le aoga. Mo nisi tagata, e taua le i ai o se filifiliga o mekasini lelei ma oe, mo isi - e tuu ai au mea e sili ona e fiafia i ai e maua ai se lagona matagofie i le potumoe.

Lauga a le vasega

Fale moega. Ata

O le ata tifaga a le Warkic Waters

Baroque - O lenei sitaili e fiafia i ai le tele o vae o loʻo fesoasoani, faʻapea foi ma le le mautonu. E manaʻomia le faia o meafale e faʻaalia i se faʻasologa.

Fale moega. Ata

Potu moe moe potu moe

Faʻalauiloaina le tele o teuteuga mauoa i le ituaiga o fusi ma mea teuteu.

Fale moega. Ata

O le ata i luga o le ata

Fale moega. Ata

Laupapa laupapa laupapa laupapa i le potumoe

Rococo - taugata o aiga maota. I le po nei o mea, o se faaiuga fiafia e mafai ona faʻatulagaina i lalo o le matagofie ma i le taimi lava e tasi o se laulau sili ona matagofie.

O fale mafanafana o le fale ma potu moe

Fale moega. Ata

Mamanuina o moega laupapa ata

Fale moega. Ata

Faigofie laupapa laupapa laupapa

Fale moega. Ata

Laupapa laupapa laupapa laupapa

E le taofia le mornic modifs e unare e musuia ai tagata mamanuina. Atunuu, Centage ma Extno-style faia a latou fofo-fofo fofo. I le avea ai ma se tulafono, lima vali ma na faia e Dormic i le sitaili o tagata e talia iinei. E talia le mea masani. Decoupage e faatagaina. Ua vaivai le fafie, paʻu ma ni upu moni o ni fofo lelei mo sea.

Fale moega. Ata

O le laulau moega

Fale moega. Ata

Moega i autafa mai nofoa

Ecoy Style aofia ai le faʻaaogaina o mea e mafai ona maua se faʻamoemoe fou. I lea auala, o se nofoa masani e mafai ona faaaogaina e fai ma laulau moega, laititi se tamai nofoaga (o loʻo teuina pea iina pe a faʻaaoga i ai), afifi o tusi tuai ua leva ona faitauina. O laulau faigofie a taeao e maua mai i ato tuai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuputupu aʻe le lanumeamata i luga o le faapaologa: mini-togalaʻau e faia oe lava

Fale moega. Ata

Tumboa-Sunduk

Fale moega. Ata

Fale moe

O le fatafata tuai o le a fetaui i le itu i sasaʻe ma o le a fetaui lelei ma le faʻaaloalogia o le yughs poʻo le faleie.

Fale moega. Ata

Uluai moega laulau ata

E oo lava i le masani ona maua ai pakete e mafai ona faʻaaogaina o se ata o le moega i totonu o le potu potu i totonu.

O aso nei ma le sitaili moega

Fale moega. Ata

Fagu e aunoa ma fata ma pusa

O mea fou, faigofie ma mafiafia o laina o loʻo iai se atunuʻu onapoʻo.

Fale moega. Ata

O le ata nei o le Water Wall Waters

Mo le glamouks chich, tioata ata ma sipuni tuʻutuʻuga e talafeagai. Sasaʻe o le Sasaʻe e mafai ona lagolagoina e le palasitika poʻo le laupapa laupapa o se pepa le laconic. Tekonolosi maualuga-tekonolosi e fiafia i ai le tioata ma chrome auiliiliga. Scandinavian Hity Beryers e filifilia le toʻamalie ma faigofie pepa.

Fale moega. Ata

White Wall Water Tax i tafatafa o ata

E foliga mai e i ai i le laulau o autafa o le moega? Ae o le a le tele o manatu ma avanoa i aso nei ua tuʻuina atu e fai ai se potu malulu ma mafanafana. Mo Huyser o le aufaitau ma mo le aufaʻatau o se olaga masani, mo tagata aʻoga maualuluga ma mo romantis o loʻo iai lona lava moega fata. I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e filifilia e tusa ai ma mea e ave ai le tagata o lona tagata ma tusa ai ma le tali lanu o totonu atoa.

Fale moega. Ata

Sitaili fulufulu mata

Afai i totonu o le faleoloa e le mafai ona e mauaina le mea e latalata i lou loto, e iai pea le avanoa e valaʻaulia ai tagata faʻatau e faia ai se masterpiece o outou manaʻoga uma. Ma afai e te lava se lima o lima, ona e manatu ai lea o mafaufauga e mafai ona e faia ou miti o le olaga. Fiafia foliga masani ma mea o le a faʻatagaina oe e fatuina se moni vavalalata ma romantic tulimanu i lou fale.

Faitau atili