Sima mo pol bowl: O le a le mea e faʻaaoga ma faʻafefea ona pauu

Anonim

Sima mo pol bowl: O le a le mea e faʻaaoga ma faʻafefea ona pauu

O le fausia o le vaipuna i le fale o le atunuʻu o se faʻalavelave ma le mafuaʻaga mafuaʻaga. I totonu o le tele o Tekinolosi o fausiaina tekinolosi, na avea ma tulaga lautele na mauaina e le auala e fausia ai se penefiti sima. Ole vai ma lona omiga o le a aʻafia i taimi uma ai le faʻatulagaina o le vaitaʻele, seʻi o mea o le malosi o le femalagaiga, susu ma le tetee aisa. Ausia le muamua mafai, faʻaaogaina le sili atu faʻamalosia faʻamalosi. Ia maua se fale mautu, e taua le filifilia o le paluga.

Sima mo pol bowl: O le a le mea e faʻaaoga ma faʻafefea ona pauu

Sima pei

I le avea ai o se tulafono, ua vaevaeina le fausiaina i mea nei:
  • Filifilia o se nofoaga ma lona faailoga.
  • Lafoai o se lua mo le faavae.
  • Faʻapipiʻiina o meafaigaluega mo le faʻapipiʻi ma le faʻamamaina o le vai.
  • Faapipiiina o galuega.
  • Sauniuniga o sima fefiloi ma lona faatumuga.
  • Aotelega gaosi.

O le galuega muamua o le filifili lea o le nofoaga saʻo mo le lumanaʻi. O le aʻa o laʻau e mafai ona faʻaleagaina le faʻavae o le vaitaʻele, ina ia aua nei latou latalata ane. O le mea e faʻapipiʻi ai le pepa mai le laupapa ma uʻamea mamanu. O le pepa e tatau ona toe tuiina le omiga, o lea o le pito i lalo o le vaitaʻele ua taʻoto e ala i le rumble.

Ona fatu lea o le masini uamea kamela, ona faʻapipiʻi lea o le laupapa i luga, ona taʻoto lea o le poceshyne. Mo luʻi ua lisiina atu i luga, o le masani masani e le talafeagai, e tatau ona totogi tele i le fesili o lana filifiliga. Sima mo le vaitaʻele e tatau ona tuu i totonu o le tasi matata, o se tamaʻi siʻosiʻomia palu fefiloi o le a fetaui lelei mo lenei. Mo le faʻatulagaina mulimuli, eseese mea o loʻo faʻaaogaina. O aganuu o loʻo feagai ma se tovalu, faʻaaoga foi aseta, maoaʻe ma le taʻilo o asoa, poʻo le PVC ata.

Brand Correte

Le faʻatumuina o le faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o ituaiga (M100-M200. O latou igoa o le a lava. Liligi le pito i lalo ma le pito i lalo e te manaomia ni mea sili atu. Lenei e tatau ai i le sima o se ituaiga e le maualalo nai lo m400. E le gata i le maualuga-faʻamalieina tulaga maualuga i ia fofo, ae faʻapea foi ma le faʻaopopoina o vailaʻau - faʻapipiʻi, mastic ma isi.

Mataupu i luga o le autu: Maualuga o le masini fufulu

Mo le faʻaumaina o galuega, o faʻailoga ma le tele o vai vai e manaʻomia. E aofia ai le tutusa fefiloi ma le makaina mai le m400. Ua talafeagai o upega po o le aumea Swels poʻo le au laʻei o ni mea lelei.

O le tali mo le faʻatumuina o le vaitaʻele o le powl e mafai ona saunia pe faʻatau i le faʻaiuga. Filifilia o se Filifiliga Lua, Poloaiga Sima i chekhov itumalo Masalo iinei - http://betonchovstroy.ru/. Toto "Stroynrud" O le nofoia o le ala o le tulaga i le maketi, lomiga Tele ituaiga o mea mo manaʻoga eseese. O ona tagata faʻapitoa o le a fesoasoani e filifili le saʻo filifiliga, mafaufau i ai faʻamatalaga o le fausiaina ma le tau.

Tuʻufaʻatasiga o le paluga mo le faʻatumu o le faʻatatauina faʻapopoleina

I le faia o le filifiliga e tootuli ai le siʻosiʻomaga sima mo le vaitaele poʻo isi faʻapolopolo vaituloto, e manaʻomia le toe faʻaaogaina o latou lava i le sili ona lelei o le fofo. O le mea mulimuli o le pito sili ona manaʻomia:

  • Oneone. O le faigofie o le granles o 1.5-2 mm. E leai ni faʻamalosi e faʻatagaina - omea, lapisi ma isi inisi.
  • Iliili ma / poʻo le maʻa. Lenei e tatau ona e faia le fiafia i mea mai papa maa. O le tele o vaega e tatau ona laititi - mai le 1 i le 2 cm. Leaga e le manaʻomia.
  • Le fiafia. Na o mea fou e talafeagai ma le maualuga o le teuina o le 3 masina. Faʻatagaina Brands - M100-M400, lea ua filifilia e faʻatatau i le tulaga o le galuega.
  • Vai. O le faʻaaogaina o se faʻatekinolosi, ae o le muamua-faʻamamāina le ituaiga faʻatagaina. E tatau ona i ai le vai se fausaga malu.

I le gasologa o le tootuli o le fofo, e taua le usitaʻia o le tulaga saʻo o mea. O le tasi o le mamafa o le tuʻufaʻatasia o le sima e tatau ona i ai tolu - oneone ma le lima - rumble. O le aofaʻi o vai e faʻalagolago i le aofaʻi o le mamafa o le paluga. O le Hydraulic faʻaopopoina o loʻo ulufale mai i le tulaga mulimuli o le toʻotoʻo. Latou numera o le 4 kg i le 1 m3 o sima.

E tusa ai ma mea o le upega tafailagi http://bethowovstroy.ru/

Faitau atili