Metotia o tautau moli i le taualuga o le maea

Anonim

Faia o se laupapa faʻapipiʻi, e taua tele le aua neʻi galo o loʻo manaʻomia pea ona faʻapipiʻi i le moli uila, e mafai ona sili ona matagofie le tele. O le mea lea, e mafaufau ai pe faʻapefea ona faʻaalu se moli moli i luga o le laupepa Papatusi, e mulimulitaʻi i le tulaga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o faʻamatalaga, lea o loʻo faʻatino ai le saoasaoa o laupepa. O le tele o moli ma chandeling e le mafai ona faʻalilolilo e le mafai ona tuusaʻo i le plasterboard, lea e mafai ona oʻo i le taimi na o le motusia i lalo o le mamafa o le moli masini. I lenei tulaga, e taua tele, fausia le ata o faʻamatalaga faʻaalia, e faʻamalosia ai isi polofiti i luga o le upega tafaʻilagi faʻamaloloina o le lumanaʻi. Peitaʻi, e iai chandelite tele tele latou te le mafai ona faʻapipiʻi e oʻo i se uʻamea faʻapitoa e mafai ona mafatia. Mo ia tulaga, o loʻo iai foi ona faʻatuatuaina filifiliga, pe faʻapefea ona fai se laupepa faigata. Mafaufau i filifiliga eseese mo le auala e malupuipuia ai le malamalama poʻo le mamafa uila masini i se laʻau pito i luga.

Metotia o tautau moli i le taualuga o le maea

O metotia o le faʻapipiʻiina o chanding channdeling e tatau ona filifilia i le tulaga o le faʻavaeina o le faʻatulagaina o le faʻamatalaga, o loʻo faia ai ni laupepa sisitema.

Tautau Malamalama Lumoinares

E le o le mamafa o lamepa e mafai ona faʻapipiʻi i le muamua-faapipiiina faaopoopo talaaga pe tusa foi ma le laupepa. O le moli e mafai ona faʻapipiʻi i le matau pe i luga o se puipui faʻapitoa tao.

O le a se mea e ono manaʻomia mo nei faʻalapotopotoga?

Meafaigaluega mo le faapipiiina moli moli moli

Metotia o tautau moli i le taualuga o le maea

Faapipiiina faʻaaoga taula-Collet Clamp.

Faʻaaogaina o le mea taua o mea faigaluega, e mafai ona e vave faʻaleleia ma faigofie ona malu le masini malamalama i luga o le sima laupapa. Ina ia faia lenei mea, atonu e te manaomia:

  • Ave faamalosi tino;
  • Petersfly liwels ma tagata faʻatau-faʻapitoa pe faʻapitoa ni matauga mo chandeliers;
  • Faamafanafana mo fusi le moli.

Tusitusiga i luga o le autu: Pati Pati i totonu: Tele ma laiti, masani ma le masani ai (70 ata)

I le faʻaaogaina o nei sauniga faigofie o meafaigaluega, e mafai ona e faia le faʻapipiʻiina o le masini moli uila, lea o le a mausali mautu i tulafono uma.

Tulafono ma vaega o moli moli i le taualuga o le maea ai

O le laupepa sima o loʻo avea ma mea faigata, ma o le mea lea e oʻo lava i se tamaʻi lamepa e mafai ona mamafa tele mo le tautau saʻo i le pepa. O le mea lea, faʻaaogaina ituaiga eseese o faʻafitauli, e taua tele ona faʻamalosia ai le tulafono.

  1. E sili le fuafuaina o le nofoaga o le moli masini i le tulaga o le fausiaina o le faʻavasegaina o faʻamatalaga. I le faʻapipiʻiina o isi faʻamatalaga i luga o le nofoaga o loʻo fuafua ai le lamepa, e mafai ona sili atu le taua o lona faʻauiga o le faʻapipiʻiina.
  2. Afai o le chandelier o loʻo tautau i luga o le matau, o le a lava le faʻapipiʻiina o le tasi faʻamatalaga faʻapitoa. Afai o le lamepa o loʻo faʻamamafa i luga o le faamafanafanaga, e manaʻomia e faʻamalosia ai le lua tutusa faʻamatalaga ata, lea na mulimuli ane ma faʻapipiʻi le puipui.
  3. Matua le manaʻomia e tautau tuusao tuʻusaʻo i le lauʻeleʻele o le laupepa. Ae afai e leai lava se isi lava filifiliga, pe a faʻatinoina ma faʻaleleia meafaigaluega, e le mafai ona faʻaogaina le tele o mea.

Metotia o tautau moli i le taualuga o le maea

O le tuʻitoga o le pepe pepe ua lava lea e uu le moli moli.

O le faapipiiina o le moli i luga o le matau poʻo le faʻamafanafana e matua faigofie lava, faʻafetai i le mea moni o nei tagata e mafanafana ma faʻapipiʻi e faatau atu e pei o pepe. O ni faʻafitauli o loʻo iai le palasitika e foliga mai na misi i totonu. Talaalofa faapena, o le taimi faigata lea ua lava e taofi ai le moli moli, e matua faataupu lava ona faataupupula mai. Mo lenei mea e te manaomia na o:

  1. Ina ia tosoina se tasi pu mo le tausuaga kapela poʻo le tele o pu, o loʻo manatu e mamanuina o se limliare faʻamafanafana. O pu o loʻo 'oloo i Mrwall ma faʻamatalaga e tatau ona 3-4 mm lautele nai lo le toe taʻele.
  2. Faapipii se faletalimalo i totonu o le pu e tosoina ai le pu e tipiina ai le au ia te oe lava o le manatu o le tagata lava ia.
  3. Faʻamaumau le Hook Chandeelier pe puipui i luga o le mafanafana, ina ua uma ona tapunia le nonoa i le laupepa faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faafefiloi node mo se fola mafanafana: filifiliga ma le fetuunaiga

O lea, e matua faigofie ma vave ona faʻamalolo e le o le mamafa mamafa moli i le taualuga o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le masini moli i lalo o le faʻapipiʻi masini. O le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le ua na o le eletise eletise-shertpers ma faʻapitoa taula faʻapipiʻi o pepe o pepe.

Faapipiiina o le mamafa o le chandeelier i luga o le sima lanu

O se mea foʻi o loʻo manaʻomia le tautau i luga o le mamafa mamafa masini uila, faʻataʻitaʻiga, o se moli uila e mamafa nai kilokalama. O nisi taimi o lo latou mamafa e sili atu i le 10 kg. E masani lava, e le mafai ona taofia le tele o le tele o vailaʻau ma uamea o loʻo toe faʻafouina ai le mea.

O le a le mea e te manaʻomia mo le faʻasaʻoina o le tele o chandelier?

Metotia o tautau moli i le taualuga o le maea

Afai o le mamafa o le chandelier sili atu i le 10 kg., E le mafai ona suia i le digwall ma e oʻo lava i uʻamea faʻamatalaga e mafai ona liliu i lalo o se uta.

I ia tulaga, e manaʻomia ai le faʻasaʻoina o se moli uila mamafa i le maamafa toto. Faʻafefea ona fai lenei mea pe a fai o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o laupepa laupapa ua uma ona faia? Mo ia mataupu, e i ai le kolisi ma spacker faapipiiina e mafai ai ona faʻapipiʻiina mea mamafa faʻapipiʻi i le siʻosiʻomaga. O lenei faʻapipiʻi o le a manaʻomia:

  • Perforour ma le tele o bug i le crill sima sima sima luga;
  • Tsanka ma Spacer Striletto pei o le masini o lo o uuina le moli.

O le auala o le tautau ai o se moli mamafa mamafa e sili ona faigofie, e ui ina manaʻomia, pe o le a le faʻamisa, ma o le a leai se malamalama martielier. O le auala mulimuli e sili atu le le faia naʻo ia, aua o le a matua faʻanoanoa lava e gagau pe faʻaleagaina ai le taugata tele moli masini. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i totonu o le mea nei:

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata pe o se taimi umi o se mea e faʻaosofia ai se pu i totonu o le nofoaga o tautau le moli sima. O le pu e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma le lapoa o le au aoina. O le Tsang e tatau ona ulu atu fua, e tusa ma le malosi. Ina ia sikoa le Mauga i totonu o le pu ma le samala leai se mataupu.
  2. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina sina masini faʻapipiʻi i le fasi pito o le uʻu o le stiletto, faʻaofi le aoina i totonu o le pue pu.
  3. O loʻo mimigi malosi le lauulu o le lauulu i se auala e faʻamalosi ai le kolisi. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o sina mea faigaluega tatau.
  4. Mo le siakiina o le malosi o le faʻamaumau, e manaʻomia le tosoina o le vai i le taumafaiga. E le aoga le tuʻituʻi i ai, e ui lava lava e faʻapipiʻi lelei, e mafai ona tatalia le mamafa o le tagata.
  5. I le vaega pito i lalo o le Sturt o loʻo faʻapipiʻiina o le otaota poʻo le faʻamafanafana o le randelier ia lava, ia pe a mulimulitaʻia.

Mataupu i luga o le autu: pepa puipui mo se potu vaapiapi

O lea, e eseʻese filifiliga mo le faʻatuatuaina, tumau ma fetaui lelei ma le fetaui o le tele o mamafa ma le ituaiga o masini moli i le taualuga, lea ua uma ona ufiufi i luga o laupepa.

Faitau atili