Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

Anonim

O le vaega o le faitotoʻa o se vaega taua o le teuteu. Masani ona toetoe a toetoe o i ai uma le fale o loʻo i ai nei. Ae ui i lea, afai o le tatalaina o se tulaga le masani ai, ae le o latou uma e talafeagai mo le fetuu.

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

Tulimanu

O se fetuutuunai na tuʻituʻi tulimanu e lelei mo le foia o lenei galuega.

O le a lea?

O le malifa o le tatalaina ma le puipui fausia se tulimanu. O le mea e tatau ai, e tatau foi ona tutusa ma 90 tikeri, e le masani ona faʻataunuʻuina. Afai i le taimi lava e tasi o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa faitotoʻa e i ai le volatile, e leai se faigata i le pipii poʻo le faʻasaʻo i luga o le puipui o puipui o puipui.

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

Ae afai o le tatalaina o le pepa o le Jomes, o le faʻalavelave lea o le galuega. Na auina atu le tulimanu pvc o le oloa na lava le fetuʻutuʻunaʻi e toe fai ai le faʻasologa o le lotoifale, ae ile taimi foʻi lea e poloka ai le soʻotaga i le va o puipui.

Ma le isi, o le oloa puipuia puipui mai luga o le ofuina, talu ai o lea o le pa puipui na aliali mai i le avega sili. I le ata - o se teuteuga fetuutuunai planked.

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

Vaega o fausaga

Na auina atu le palasitika tisaini e le o le pau le filifiliga o se tini. Ae ui i lea, steel poʻo almininum filifiliga e le talafeagai mo soʻo se sitaili, ma o le mea lea e faʻaaogaina i le faʻaaogaina o mea faʻaaoga. O le isi mea e tupu o le mamanu faʻamalosia le faitotoʻa ma isi tulaga, e mafai ona faʻaaogaina o se laufanua e faʻamago ai pe a mimilo ai le laupepa laupapa, mo se faʻataʻitaʻiga.

O oloa palasitika e mafai foi ona faʻatinoina ai ni galuega, ma o lenei vaega o loʻo vaevaeina i 2 vaega.

  • O mea aoga - o ni mea e faʻapipiʻi ai o mea, o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le laupepa. O le tasi itu o le oloa na fausia, o le lona lua e iai le ituaiga o pelaiga. Lea e mafai ai ona e faʻaseseina le amataga o le amataga ma le umi o le alavai i luga o le 3 m. Ua tatou gaosia uma oloa PVC ma uʻamea. Mea teuteu latou te le sui ai.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le lelei: ata, faʻataʻitaʻiga, ituaiga

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

  • Teuteuga - e le o se mea na fausia, o se tulafono, ma le lamolemole pito i luga. E mafai ona tele ni lanu, mafaufau i se laʻau mataina, faʻataʻitaʻiina se laʻau poʻo se maʻa. Faʻapipiʻi le oloa vaivai e faigofie tele, o lea i le faʻaumaina o le faʻauma i ou lava lima.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O le laupapa e faʻaaoga e faʻauma ai ni faitotoʻa faitotoʻa poʻo avanoa i se loloto loloto, lea e tapuni ai le malifa i se laʻau poʻo le MDF e leai se avanoa. Ioe, muamua lava, ia e faapipii i latou i pepa saienisi, e tusa ai, mo faatagataotaua po o tagata ma tulimanu uma.

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

Lelei o le framing o:

  • O oloa PVC e le fefefe i le vai ma tele o le tele o faʻafitauli, o lea e mafai ona valavala ma i le umukuka ma i le faletaele;
  • Faʻamamaina o mea na mafai ona faʻaoʻo mai ai se mea e te ulufale ai i le fofoina ma faʻasoa le portal i luga o le puipui i tua;
  • Faapipiiina o le oloa e matua faigofie lava: o le tulimanu e na ona faapipiiina i le puipui. Ma atonu o loo lelei atoatoa;

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

  • O le lanu o le tele o oloa e matua lautele;
  • O auiliili e faigofie ona fufulu ma mama, i le faʻamamaina faʻapitoa poʻo le faʻasaoina fuafuaga latou te le manaʻomia;
  • Afai tatou te tuʻufaʻatasia lelei le faʻaiuga, e oʻo lava i tausaga e tele;
  • E mafai ona faʻapupue le vaega i luga o soʻo se laufanua: maa, pipili, sima, fafie.

O le le mautonu o sea filifiliga e aofia ai naʻo le tuʻufaʻatasia o oloa: O le mea o le malamalama o le matamuli, ae na vave ona faʻaalia i le faʻateleina o le vevela o le sili atu nai lo le 120 S.

Meafaigaluega ma Mea

O le a manaʻomia meafaigaluega o loʻo manaʻomia:

  • Moni na faapipiina tulimanu;
  • Suavai fao pe tutusa tutusa vaega;
  • kelu mo pvc mea;
  • Preering, punou;
  • o le faʻauiga o le faʻafefeteina poʻo fao;
  • Spatala, Kiyanka.

Auala e Filifili ai ma Glue O Se Teuteta Na Faavae

E le gata ona e pisa i ata, ae nonoa i fao ma le tusi. O lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina le uʻamea faʻataʻitaʻiga, ae talafeagai i palasitika.

Faapipiiina o se fetuutuunai tulimanu tulimanu

Ua uma ona faatau atu ni fasimea le umi i le 3-7 m. A o le i uma le faauma, e tatau ona e fuaina le umi o le adge ma fuafua le tau manaomia. Afai o le umi o le tasi oloa e le lava, ona manaʻomia lea ona e fai ma tamai faʻasoa: faʻaputuputuina komepiuta i se tulimanu o 45 pe 90 tikeri, ma mo lenei mea e te manaʻomia e tipi ai ni mea.

  1. O loʻo fufulu le laualuga o le tatalaina mai le tuai o le palapala ma le pefu. Ia mautinoa e faʻagaioia le faʻapitoa o le faʻavae.
  2. O le puipui o loʻo i lalo ifo ma le onosaʻi. E manaʻomia le soʻoga i le va o le malifa ma le puipui e tusa ma le 90 tikeri. O le sili atu le laualuga o le a iai, o le faʻafaigofie o le a sili atu ai le fetuʻutuʻunaʻi pa.
  3. Saunia le faʻapipiʻiina tulei atu: E leai se lanu i lalo o lanu lanu, ma paʻepaʻe mo le paʻepaʻe.
  4. O le kulimi e sili ona apalai i le talaaga, ona faapipii lea i le tagata. E leʻi faʻamino lava faʻamemeia le tuʻufaʻatasiga, ma o lea tulaga o le pa vaivai e mafai ona faʻasaʻoina. O tagata atiaʻe ua fautuaina pe a maeʻa se muamua "talafeagai" e aveese ai le faʻamatalaga, ona toe liligi le polygation o le faʻapipiʻiina.
  5. Ina ia faʻasaʻo le oloa ma le malosi, o le pa e faʻavasegaina ma se vali peni poʻo le lipine.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona glashing le veranda polycarboate

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se ki o le PVC e fetuʻutuʻunaʻi, faʻaalia i luga o vitio.

Faitau atili