Faapitoa Jechen - Faigata ma le matagofie o le Francence

Anonim

Petether sky umukuka o loʻo paʻepaʻe, faʻatumuina i le mafanafana, faʻamafanafana ma taʻalo tiga. Faapitoa o le igoa o le Farani sitaili, o lona uiga "Province" faaliliuina. I lenei sitaili, o moli puipui, calay, fale teu oloa, mea mamae ma ua fetaui lelei ma le olaga tuai o Farani. E talafeagai le umukuka a le umukuka mo tagata e fiafia e fiafia i auiliiliga, ma e fiafia e mafaufau i mea uma i le itiiti ifo auiliiliga.

Foliga

I soo se atunuʻu, o loʻo iai se ata faʻataʻitaʻi. O le faamaoniga lea na mafai ai ona ia faʻaalia le faigofie ma le matagofie o le lalolagi atoa. E ui lava i le mea moni o lenei sitaili, pei o le atunuʻu, e auai i le 'au. O le mamanu o le potu malolo o le tele o fesoʻotaʻiga ma le natura.

fugalaau i se ulo

O loʻo iai foliga o loʻo iai foliga faʻapitoa

  • O le paʻepaʻe potu i le susulu manaia papae;
  • faʻaaogaina i totonu o le potu malolo ma i le umukuka na na o mea faʻaleatua;
  • Volonisi O Vaaia, telefoni, lisiti, Chandeligers ma isi vaega o fale mo fale;
  • Anecular meafale "i lalo o le toeaina";
  • Tatala fata ma ipu;
  • Taulaʻi i le moli o le potu malolo poʻo le umukuka ma le chandelier.

Uliuli laulau

Zoning o le potu

Faamauina o le umukuka tuufaatasi ma le potu malolo e manaʻomia ai le faʻaeteete tele. O le auga o nofoaga e ese mai le nofoaga. Tuʻu faʻatasi i latou e mafai e se tasi faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu 'ai e mafai ona faʻaopoopoina i totonu o le potu malolo. Mo le tuʻufaʻatasia o sone, o puipui puipui poʻo pupuni o lanu eseese o loʻo faʻaaogaina. O le faʻatinoina o le tinikiga o le zoting le faʻalagolago i tapulaʻa o le potu malolo ma tomai faaletupe. E mafai ona:

  • afa-vaalele, o le fea itu e aofia ai le fuaitau;
  • vaelua-fusipa ma sitepu i totonu o le potu malolo;
  • Puipui i totonu o le nofoaga fale ma pa vali i totonu o le potu malolo;
  • Meataʻalo i le tulaga o le pa e, "Island" poʻo le 'laina laulau.

lua-falai fola

O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e aliali mai i le ata i lalo. Ae o le lauiloa lauiloa-masani elemene o le zong as arch i le Farani faamaonia e seasea faaaogaina.

Pa puipui

O le tamai paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le potu 'ai e masani ona faʻapipiʻi ma vali, itiiti ifo i luga o puipui puipui ma o latou lava lima. Ina ia faia le nofoaga i le sitaili o le faʻataʻitaʻiga poʻo le atunuʻu malamalama, e tatau ona e faʻaogaina le puipui puipui faʻatasi ai ma le faʻamafanafana. O le puipui ma le uumi o le pupuga foliga vaaia o le avanoa o le avanoa, o le pepa puipui ma laina sipili faateleina le maualuga. I se tamaʻi fale mautotogi e sili le faʻaaogaina o pepa puipui ma se tamaʻi ata. Ae o le pepa puipui i ni ata setusi, ma malu lanu e talafeagai e faʻaaoga ai i le mafai ona faʻaaogaina i se tasi avanoa pe tuʻufaʻatasi i latou ma le tasi o puipui i le umukuka. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

Laulau lapotopoto ma nofoa

E le gata i papa ma vali, ae o maa, o papa ma laupapa ua faaaogaina mo le ufiufi o puipui. I totonu o fale mautotogi, faʻatapulaʻaina i le lotoifale faʻaaogaina o togi o loʻo lisiina o mea. I le atunuʻu, o le paʻu poʻo le piliki i luga o le puipui o le nofoaga galue o le a atoatoa. I le potu malolo e masani ona opepapia e sui i le sipuni. E seasea lava i luga o puipui e mafai ona e fetaui ma se ata puipui.

Mataupu i luga o le autu: puipui puipui i le umukuka: 7 styling filifiliga

Malamalama

Malamalama i le umukuka i le sitaili o le faʻamaonia, faʻapea foi ma le atunuʻu, e tatau ona pei lava o se natura e mafai ai. Afai o le Windows le amanaiaina o le itu i matu, e i ai lava sina malamalama laititi i totonu o le umukuka. Suia le malamalamaaga o le potu o le a fesoasoani ma le saʻo le moli. E tatau ona e faʻapipiʻi lamepa ma chandeliers. O le mea autu o loʻo latou ofi i totonu o le aotelega. E le gata i itu ma ituaiga o chandelis sili ona taua, ae faapea foi lona faamuamua.

Chandelier i le umukuka

O le Chandeelier i le potu malolo poʻo le umukuka e tatau ona faʻataʻitaʻia, ceramramic pe faia o laʻau ma le lamepa o moli moli. I le faʻaopopo atu i le ogatotonu o moli eletise, e tatau foi ona faʻaaogaina lakemp i le lotoifale i le fale faigaluega. E tatau ona filifilia Lumeinares ma se fugalaʻau mafuaʻaga, o se uiga tuai. I totonu ma le maualalo o laʻau o loʻo faʻaaogaina moli o le tutusa lanu o le fata.

Fautuaga! Lelei lalagaina, o le lelei ma le a matapogia lamepa o le a foliga.

Mo le potu umukuka-o le potu e faʻaaoga ai le malamalama o le moli, o moli moli ma moli o se mafanafana mafanafana e latalata i le paepae e talafeagai lelei. O ia moli e faia ai le tulaga sili atu malulu. E iai isi manatu o le potu malolo o le potu.

fugalaau i se vase

Moli se potu e mafai ona moli ma se lanu tioata tele. E taua le iai o se foliga faigofie ma le lamolemole. Ona faigofie ai lea o le chebingeier.

E fautuaina i le umukuka i le faʻaopopoina foi o le cheveelier e faʻatuina ai se tausaga e faʻatonutonu ai le malosi o le malamalama. E matua moni lava lenei mea mo le taulaga. I le oomiina o le ki mamao, susulu malamalama mai le chandelier o le a salalau solo pe vevesi. O le a suia foi e Lumeinares le pupula o le malamalama i taimi uma pe a galue i luga o le laulau.

TAUA! Ua fautuaina e tagata ou le pule le faʻaaogaina o lanu moli lanu i totonu o nofoaga aoga. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

Pulou ma ogaumu

Faaumaina le taualuga

Mafaufauga, i le atunuʻu na teuteuina i le itu o le atunuʻu, o loʻo i ai le i ai o le tuufaatasia o le tuufaatasia. O loʻo faʻaaogaina e le fale o onapo nei mea e faʻaaoga ai ni ofu lelei e pei o utupoto. E sili atu le talafeagai e vaʻai i le potu malolo poʻo le umukuka ma le maualuga o le taua.

Clarings Baseca

O aitia o la latou faʻafiafiaga e eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia faʻataʻitaʻiga o utupoto e faʻaaoga ai mea leaga. Muamua e tatau ona e faapipii poloka, ona tipi lea aʻe e aveʻesea le foliga o se laʻau, ma vali i "natura" lanu. I le vaega mulimuli, "O logss" o loʻo faʻapipiʻi ma o latou lava lima i luga o le totonugalemu ma le fesoasoani o le "fao o le vai" pe faʻapipiʻi gaʻoa.

Fola

Ina ia ogatasi le fola ma le mafuaʻaga poʻo le atunuʻu, e tatau ona e faʻaaogaina le mea o le fagu mea. Manaia tele foliga ceramocic fales i le umukuka, lamepa, pani poʻo laʻau i totonu o le potu. O manatu o la latou faʻaoga e mafai ona ese. Afai o le nofoaga o loʻo iai i luga o le podium, ona mafai ai lea ona avea le paʻu ma se le lelei o le elemene poʻo le tuʻufaʻatasia. Afai e leai se suiga i le maualuga, o le paʻu e tatau ona fetaui ma le faʻailoga i le potu malolo. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

Mataupu i luga o le autu: umukuka i le Igilisi sitaili - o le vaega autu o le sitaili ma filifiliga o meaafale

Kapeneta ma laulau

Fautuaga! Tile i le Matte lanu o se auala sili e mamanuina ai se fola. Ua le feteenai mai lalo fuli o fafo le sitaili o le potu. Mai le manatu o le tautua, o le faaputuga e sili atu le aoga nai lo se isi lava faifaimea.

Meaafale

I le sitaili o le atunuʻu poʻo le faʻamaonia o meafale ua fetuutuunai "i lalo o anamua". Uma oloa e taugata. O le mea lea, e mafai ona e teuteuina meaafale ma le fesoasoani o mea tuai mea faitino poʻo le fatufatu e fausia ma ou lima lima.

Meaafale e tatau ona faia na o mea faitino. Laau, ie, o sima lea na faia i uelelomilo oloa - o mea uma na faamamafaina o le matagofie. O lea la, i totonu o le umukuka i le faiga o le moni, e mafai ona e faia se laulau na o oe, nofoa ma le lelei i ou lava lima. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

Forged laulau

E matua seasea lava i le faʻaopopoina o mea na fausia ai meaafale faʻapipiʻi. E masani lava, sa teuteuina fata ma o latou lava lima, tautau ata pe faʻaaoga ni ata.

E le gata i mea e faasaina, ae folau foi i fugalaau, totōlima, mea lelei mea. E talia foi le faatasi o ai o natifigota ma ufiufi.

TAUA! E tatau ona tuai meaafale, ae le malie.

Pupuni

O pupuni ua filifilia e amanaia ia uiga o le potu. I totonu o umukuka, moli uila e tatau ona faʻaaoga, e aunoa ma le malamalama ma le malamalama, faia ma o latou lima mai ie malamalama. O le resitalaina e mafai ona monophonini, ma se floral moxif po o le pa pupuni, se sela. Lauiloa o le ata o flaral bouquets. O ie lava e tutusa pupuni e mafai ona faʻaaogaina mo le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

Fautuaga! O ie puipui faʻapipiʻi ma pupuni ua iloga e le tele o mamanu, Tassels, fofoga ma aufana. E le tatau ona faʻaogaina aufana, fula ma pulumu vave. Pupuni e mafai ona teuteuina i na o le tasi le fesoasoani.

Checkked chetsin

O manatu o le faamalama o le mamanu e faalagolago ile vaega ole potu. Ie pupuni ma pupuni ma le tele o le auala ma o se mea faigofie o le a foliga lelei i totonu o se potu tele. I le taimi lava e tasi, o pupuni ie pupuni e sili atu le faʻaaogaina mo le pule o tamaʻi faʻamalama. A o le lanu lanu, e mafai e pupuni e mafai ona monophonini, vali i pastel po o malulu leo. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

Fautuaga! O filifiliga sili ona lelei mo sina causiine cuiisii ​​e masani ona pupuni ma suisui swabs swabs.

Pupuni i luga o le faamalama

Isi mea laiti

Faatumu le totonu o le umukuka i le fale tele. O tuugalamepa, ato, kalorium, pa ma manu felelei, atavali Fai ata. Tatala fata e vaaia i soo se mea. O loʻo faʻaaogaina mo le teuteuina i papatusi, i le potu 'ai - mo le teuina o umukuka meafaigaluega.

Malu ma ipu

O foliga o le sitaili e faʻapea pe a fai o le umukuka i mea e mafai ona teuteuina i lanu pupula. Ina ia aua neʻi afaina le paleni, e tatau ona agatau le ie puipui ma pupuni, atavali, atavali, tuu le kapeta i luga o le fola ma ou lima. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

Mataupu i luga o le autu: mamanuina o se umukuka i lanumeamata lanumeamata: tuufaatasi ma ata

E mafai ona alu le au Lagolago e le gata i le Windows. O pupuni na faʻapipiʻi atu i le matala o le fata laupepa vaʻai ma lemu. E sili le faʻaaogaina o le Monophinic poʻo ni faʻailoga ma se geometric mamanu i le ituaiga o se sela poʻo se fasi.

O se lanu lanu

E talitonu o le cuisiine i le sitaili o le faʻamaonia e tatau ona faʻavaeina faʻapitoa i le paʻepaʻe. Ae e leai. O le lanu paleti o le lautele lautele: mai le begee ma kulimi i le lanumoana ma oneone.

Faʻalu le lanu autu e mafai ona pupula matata i luga o pupuni, nonoa, atavali. Afai o le umukuka poʻo le faletaele e tuʻua le Window Windows i Saute, Blue Temp, Incy - atoatoa lanu lanu. Afai e tatau ona e malu le lanu gamunu, ona faʻaaoga lea o le malulu foliga ma paʻepaʻe lanu. "Tonu" Tuʻutuuga o O valivali, puipui puipui, ie puipui i le potu malolo e mafai ona faia, o loʻo tuʻuina atu i lalo.

laulau ma nofoa

Umukuka mamanu i le sitaili o le faʻataʻitaʻiga, faia i le paepae, foliga popole. Ae afai e te le faʻatulagaina ni faʻaupuga, ona toe o lea o le potu e pei o le potu o le falemaʻi. Ina ia faia se faamamafa, aua le faʻaogaina ni meaafale, laʻau poʻo le pepa puipui ma se mamanu. O le manatu o le tosina mai o le mafaufau i le mea e mafai ona eseese. E mafai ona e tautau se lanu lanu ma ou lava lima, o se ata pe tuu se ulo ma se faamalama o le laner. O faʻataʻitaʻiga o lenei fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata.

White umukuka

Olive Kitchen I le sitaili o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu e foliga malie ma le mālie. O le potu tele, o le pogisa e tatau ona e pikiina le leo. O manatu o le faʻaaogaina o lenei lanu i totonu e mafai ona eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina mea pogisa mumu i luga o talaʻaga o laʻau olive, pe o le a le aoga naʻo EAves. O se faʻataʻitaʻiga o sea mamanu o loʻo faʻaalia i le ata.

Olive Kitchen

Pistachio lanu E foliga sili i le umukuka-ola potu e faia i le atunuu Farani. E atoatoa "faʻafouina" le totonu ma ua tuʻufaʻatasia ma se moli poʻo se fola pogisa. O se faʻataʻitaʻiga o sea mamanu o loʻo faʻaalia i le ata.

Green umukuka

Meafaitino lanu enaena pe Oneone oneone E mafai ona e mauaina le gaosi oloa uma. O se tasi lea o tagata pele e sili ona pele. O le potu o onapo nei ma le potu faa -ato, na faia i le oneone lanu, o le a foliga manaia i le fale po o se tamai fale.

Workrobe ma ipu

Umukuka pe 'ai i lanu lanumoana O le a foliga sili i luga o le talaaga o oneone oneone. O totonu o le totonu o le Screward Kitchen e masani ona faia i le lanumoana. E malu le potu, faʻailoa mai tusitusiga o le matagofie o le sami. O le faʻailoga i le faiga o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu o le uiga o fale i le itu i saute. O le lanumoana umukuka lanu ua maeʻa faʻatasi ma lanumoana, enaena ma paʻepaʻe.

paʻepaʻe-lanumoana meaafale

Faapitoa Pay Styrets (2 vitio)

Umukuka mamanu manatu i le faʻamaonia (41 ata)

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Olive Kitchen

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Kapeneta ma laulau

Nofoa lanumoana

Green umukuka

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Uliuli laulau

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Workrobe ma ipu

White umukuka

laulau ma nofoa

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

lua-falai fola

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Olive Kitchen

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Pa tu

fugalaau i se vase

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Chandelier i le umukuka

paʻepaʻe-lanumoana meaafale

Laulau lapotopoto ma nofoa

Checkked chetsin

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Pupuni i luga o le faamalama

fugalaau i se ulo

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Malu ma ipu

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Forged laulau

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Clarings Baseca

Faʻafefea ona faʻatulaga se cuishine i le sitaili o le faʻamaonia: fesoasoani ma fautuaga

Pulou ma ogaumu

Faitau atili