Faapipiiina o le plth mai le MDF: faavae faʻapipiʻi metotia (vitio)

Anonim

O mea e faia mai i mea mata mata, e aofia ai le MDF. O loʻo faʻaalia i le ituaiga o le faʻatauga o le alavai O le ogaumu e faia ona o le mamago chips e oomiina i lalo o le mamafa tele ma le vevela. Faapipiiina o le ptenth mai le MDF e faigofie ona faia ma o latou lava lima.

Faapipiiina o le plth mai le MDF: faavae faʻapipiʻi metotia (vitio)

O le a le malepelepe ma le MDF ma e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.

Auala Ala

O le oloa i lalo o iloiloga e noatia i le faʻapipiʻiina i potu ma le tele o ofutino:

  • ofutino;
  • linouum;
  • Kapeta.

Faapipiiina o le plth mai le MDF: faavae faʻapipiʻi metotia (vitio)

Faapipiiina o le MDF PLOY INGHING IGOA.

Ina ia faʻapipiʻi le MDF o le Pluntis, o mea faʻapitoa e le manaʻomia, i le galuega o le fesoʻotaʻiga o le 2 stats i tulimanu o aofia ai. O lea, ua latou gofie. E tatau ona maitauina o ia faʻamaumauga o loʻo faia e faʻaaoga ai masini faʻapitoa.

O lenei galuega e faia i ni auala:

  • ona o le expping spews;
  • ma le kulimi;
  • i luga o mea lelei.

A o le i amataina le faʻapipiʻi o le pro tusa lava poʻo le a le tulaga o le maualuga o puipui. O lenei o le mea moni o le mea moni o le MDF o se mea leaga tele. A o le faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa, o lenei iunite o loʻo fai ma sui o le stib. E fesoasoani e tipi le INGING i se tulimanu, saunia le tuʻinanau lelei o o fasi fanua ia latou. Afai o lenei oloa na tipiina le le mautinoa, ona olo ai lea o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le fesoasoani o le taligalu. E iloga ona matauina, o se faaipoipoga o le a leaa ma galuega. PLONTOL MAI LE MDF e mama nai lo fafie, o lea e faigofie ona faapipiiina.

Talosaga o Glue ma fao

Faapipiiina o le plth mai le MDF: faavae faʻapipiʻi metotia (vitio)

O le faʻapipiʻi o le ata o le ata ma le fao.

O le faigofie auala o le faʻasaʻoina o le PROW o le MDF sauniaina mo le faʻaaogaina o kelu poʻo fao uʻamea, paʻu, maualuga, lipe fua. O lenei metotia o le glue lenei oloa i luga o le puipui. Muamua, tatala le taimi manaʻomia o le alavai, tagofia le faʻailoga faʻapitoa. Ina ia aveese le vaega fuaina o le oloa, e te manaʻomia se ie. Ona apalai lea o le kelu i le vai o le mea lea ma le laualuga o le puipui. Ia o le fesoʻotaʻiga sa sili atu le faʻatuatuaina, ona fautuaina lea o le faʻaaogaina o le gelu 2 taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le mataupu faavae o le taotoga

Faapipiiina o le pro i luga o nei tekinolosi ua i ai ni mea leaga. I le tulaga o lona le mautonu, ua faʻaleagaina le puipui poʻo se nofoaafi. O le umi o sea faiga e fesoʻotaʻi ma mea e manaʻomia e tuʻuina atu i luga o le i luga o puipui o puipui. Afai o le faʻapipiʻiina o upu o loʻo faʻatinoina i luga o puipui le lua, ona le manatu lea o le Mauga o le Mauga.

O le isi metotia o le faʻapipiʻiina o le MDF PRODSNDSNDESS o le faʻaaogaina o le faʻalili o le faʻasee, sikuludwvever, tulaga, tumau ma laina. Na fufulu e Reiki i le stusle. E manaʻomia le amanaia o le faʻaʻailoa o le faʻaʻaisa o loʻo tu ai i le ogatotonu o le pl i le prev 50 cm mai le tasi. Mo puipui o le le masani ai, o lenei faʻailoga ua faʻaititia i le 30 cm. O le uluaʻi saoasaoa e tatau ona faʻapipiʻi i le 10 cm mai le pito o le nofoaafi. I le vaega mulimuli, o le ae manaʻomia le nana o fao i lalo o pulou faʻapitoa. Latou manaʻomia ona filifilia i le lanu o le upu. I le iuga, o le faʻaaogaina o le Putty e faʻatagaina. O lenei auala e manatu e faʻatuatuaina ma faʻatagaina oe e faʻalelei lelei le mea i le puipui. Afai e tatau ai, e faigofie ona le fiafia le alafau. Peitaʻi, e le o faʻatagaina ni tagata faʻapitoa e faʻatino lea galuega. O le le lelei o lenei metotia o le lavelave ma maualuga manaoga o loʻo tuʻuina atu i le saʻo.

O meaafale ua mafai ai ona e faia le faʻapipiʻi o le papala, e aunoa ma le faʻaleagaina o le vai ma puipui.

Le auai i se fetuutuunai faiga o auala faʻapitoa mo le uaea e mafai ai ona e nanaina i mea lelei o le tele o fesoʻotaʻiga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Plank faia ni faʻailoga i luga o pu i lalo o le fasi mea faʻapipiʻi o le a tuʻuina. Muamua, o solo e faʻapipiʻi i totonu o pu. Ona fao lea o le fao. E faʻatagaina ona e faʻosuʻe, ae o mea ua maua ai ni mea. I lea tulaga, e i ai se taimi 'ai faaola.

Faamatalaga faaopoopo

Faapipiiina o le plth mai le MDF: faavae faʻapipiʻi metotia (vitio)

O le tipiina o le MDF plth i lalo o le manaʻomia o le faʻaaogaina faʻapitoa meafaigaluega - stib.

Mo le nanaina o le pronth (tusa lava poʻo le a le mea filifilia), timu o le tele o uumi o loʻo faʻaaogaina. E tatau ona maitauina na gaosia e le MDF i le umi o le 2.6 mita. E faʻapipiʻi ai, o le a manaʻomia e suʻe ai tapulaʻa o le potu. E fautuaina le faʻaopopoina o le 2-3% i le iʻuga na mauaina. Ole a faʻatagaina oe e taui mo le tele o mea i le taimi e puʻeina ai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le ie o le ie i luga o faamalama ma o latou lava lima

E masani ona tumau le ituaiga o lenei ituaiga i le puipui ma matau house. O lo latou lautele o le 10-15 cm. O loʻo faʻapipiʻi i le puipui e le au ia te oe lava-ata ma liligi, o le itu o mea e tutusa ma 6x40 mm. I le tino o le potu, latou faʻapipiʻi ma le vaitaimi o le 50-60 cm. Ona fetaomi atu lea o le alatoto i loka. Mo a latou mea e fai ai le faʻaogaina o mea mai fafo ma totonuga o le palasitika.

O le tipiina o le MDF, e mafai ona e faʻaogaina le uamea hacksw. O le faiga e faia ai ma le maualalo le gatete, a o le rake i le itu o le malologa o le malologa o le tele avega. E manaʻomia le tatau ona amanaia le oloa faʻapipiʻi e i ai le puipuiga o le tele o le susu. Peitai, e le ofi i faatosinaga ia taua. O le mea lea, e le fautuaina e tagata atamamai le kingling plth mai le mdf i le potu o tamaiti. I le tulaga lea, e tatau ona e faia le fiafia i riks mai le pvc.

Afai e te manaʻomia e suia le eseesega o le pronth, ona o nei i luma o lana faʻapipiʻi MDF o loʻo ufiufi i le vali o le lanu manaʻo. O le mea lea, o aiga e mafai ona aloese mai le faʻatinoina o faʻaopoopo ma leai ni taimi uma. E faʻatagaina ona fai le galuega pe a uma le mauga o le faʻamasinoga. I lea tulaga, o nofoa ma puipui e puipuia mai le vali ma se faaputuga faapitoa lipine. Ina Faasaina o le ofutino mai le piququt ma le laminate, e fautuaina foi le faaaogaina o le MDF. E leʻi na o ni ata muamua, ae manatu foi o se sili atu foʻi le aoga o le pō o lenei ituaiga.

Faitau atili