Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

Anonim

A faʻafesoʻotaʻi ni ese ese le lua i le tino ma foliga o mea, e manaʻomia i se isi nofoaga mo la latou fesoʻotaʻiga. I lenei mataupu o le a tatou talatalanoa ai pesega a matagofie i le faaooga o le teugaina ma fusi. E eseese auala, faʻapea foʻi ma faʻaiuga.

O fea atonu o le juniction ma le auala e sili ai le fuafua

I se fale po o le fale mautotogi, eseese fola laupapa. I nofoaga o latou faʻatapulaaina, maualuga eseʻese e masani ona fausia - ona o le eseese o le mafiafia o le mafiafia. Ina ia suia se suiga ma le talitonuina e mafai ona iloa le mea e fai. Tele taimi e te tatau ai ona e tausi mama ma laumua. Nei o le lua lauiloa sili ona lauiloa o le fola mo nofoaga o isi tulaga. O le le fiafia o fafie ma le lauiloa i le nofoaga o le tulaga o le lua nofoaga:

  • I lalo o le faitotoʻa lea e tuʻufaʻatasia ai e le aufaʻatasi o potu e lua. E faigofie ma sili atu le lelei e tuueseeseina ai le soʻoga faʻatasi ma se tamaʻi leo faʻapitoa.

    Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

    Lua ituaiga o nofoaga o fesoʻotaʻiga ma le laminate - ma le faʻamalosi ma aunoa

  • I le avanoa avanoa, o le mea na faʻamamafaina ai le faʻaliliuga o le lipine / laminate le zoling o le potu. I lea tulaga, o le tele o suiga masani o le a iai, pe a fai e te faia se soʻotaga e aunoa ma isi faʻaopopo.

E pei ona e malamalama, e lua auala e fai ai le faʻatasiga a le laumua ma fusi - ma le leaga ma e aunoa ma lea. O le muamua e manaʻomia le maualuga maualuga o le tuufaataina o fafie, tutusa gapa i le va o ni mea se lua i luga o le Seam. Na o lenei tulaga e aliali mai i fafo se taunuuga lelei. O le lona lua o lo o faigofie i le faatinoga, e le manaʻomia le sao faʻapitoa i le faʻailoga o le mea ma tomai faʻapitoa pe a faia. Ae foliga mai o le "Rustic."

Metotia mo le faia e aunoa ma se fanau mai

Pe a togi le nonoa ma laminate e aunoa ma le sitaili, ua leva ona foia le faʻafitauli o le maualuga o le paʻu: ona o le vaega o Glue o le Glue o ono maualuga e ono maualuga. Na o le taimi lava e mafai ona e alu i le galuega. E oʻo lava i lena mea o le a foliga lelei le fesoʻotaʻiga tulaga pe a maeʻa ma le faʻaeteete, o le va o le a lamolemole.

Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

O le auala lea e mafai ai ona e faia se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasi ma laumua.

Afai e lua mea eseese e lua - cermicics ma le lauiloa - e le mafai ona tuu i latou latalata i le tasi le isi e aunoa ma se avanoa e aunoa ma se avanoa e aunoa ma se avanoa. A faʻaletonu le tulaga o le vevela poʻo le le atuatuvale, e mafai ona mafua ai ona faʻateleina le tele (sili atu nai lo lena "le" laminate). O le i ai o le avanoa e puipuia ai le faʻafitauli - e mafai ai ona suia i le tele e aunoa ma le le talitonu i le faʻamaoni o le taina. A faʻamamaina le laumua ma fusi e aunoa ma se clad, o lenei avanoa e tumu i se mea talafeagai mama.

Poo mea uma e le faʻaogaina mo le faʻamaufaʻailogaina, o le pito o le laʻau, e latalata i ai, ia mautinoa e faʻagaioia le puipuiga puipuia, e puipuia ai le puipuiga malu. Tele e masani ona masani ai se fagu e faʻaaoga mo lenei. Sili - Ilticone, lea, pe a maeʻa le faʻamago, e le maua ai le manaia ma e le susulu atu i le taimi.

Cork taui

I le va o le fola ma le laumua e mafai ona e tuuina ai le cork taui. O le fasi manifinifi o le plug, lea i le tasi itu o loʻo valiina ma ufiufi i se vaega o le puipuiga puipuia pe maeʻa ma se vaega o le veneer. O le filifiliga lona lua e sili atu nai lo le fafie luga, e mafai ona e pikiina se lanu, pei ona tutusa ma lou fola-kanati. Ae ua faʻaaogaina tele lava mo le faʻatasiga a le palisi - e tau tele.

Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

E pei o se laumua pei o le pamu ma fusi ma le ark taui.

Fua

E le gata i lea, o le "Fea le Fesuiaiga" o le pine totogi na faavaleaina e mea eseese, e mafai ona eseese foliga eseese: mai le chamwer eseese ituaiga pe leai. Ma le isi, o le tele e mafai ona ese:

  • umi:
    • Tulaga - 900 mm,
    • i lalo o le poloaiga - mai le 1200 mm i le 3000 mm;

      Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

      Lanu e filifilia i lalo o se tasi o mea

  • lautele - 7 mm ma le 10 mm;
  • Maualuga - 15 MM, 18 MM, 20 MM, 22 MM.

O le Cork e taui ai le umi o le tulaga umi e lelei pe a fai o le faʻatasi i lalo o le faitotoʻa. O lona umi ua lava. I isi tulaga pe e tatau ona e faʻapipiʻi, pe oka.

Faapipiiina

Faapipiiina le Cork Comfornator i le mapu o le fola ma le laumua pe a lalagaina le fola o le fola. A o se tasi ituaiga ua uma ona tuʻu, ma o le lona lua e naʻo le fetaui. Muamua lava, afai e te manaʻo e tipi le maualuga o le ork - e le mafai ona e pikiina i taimi uma le saʻo filifiliga. O lea la, maʻa maʻa vaʻa e tafe ese ai le naifi.

Sili atu le sauniuni galuega - o le aumaia o le pito o le pito. Toe faamanatu mai ia te oe, e tatau ona lamolemole ma lelei-gaosi. Tele taimi, o le pito o loʻo olopalaina o oneone, faʻapitoa o faʻailoga o tipi.

Faaeeina le coutk taui mo glue, sili atu - mo fafie. O loʻo faʻamamaina muamua le tulaga o le faʻapipiʻi ma le pamu. Le isi, o le faiga o le:

  • Faaaoga latalata i le mea ua uma ona faʻataʻatia ai mea o le lalolagi. E mafai - Zigzag, mafai ona tutusa tutusa.
  • Matou te le malolo le plug, teisi teisi i le ua uma ona tuu i ai mea.

    Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

    O lea ua foliga mai

  • Faʻatumu le kenisi ma faʻaaoga se fagu.
  • Clires le plug i tua. Ua aveese le taligalu i le Squarezed ma se apogi o le vai i totonu o le vai, ona olo lea o le matutu matutu. O ona uiga e le tatau ona vaaia uma.
  • Le isi, tuu le mea lona lua o loo latalata i le plug. Afai o se laumei, o le faʻaaogaina e le silicone i le faʻatonuga. A gatoina le taʻele, e manaʻomia foʻi ona faia, ae mafai ona lelei lona amea, e ui ina matua matagofie.

Afai e te faia mea uma lelei, e aliali mai se mea lelei, ae le o se fasi fasi. Ia, o lea e mafai ona e faia saʻo ma curviliar sotele.

Grot mo UTams

Afai ua uma ona tuʻuina mea, o le faʻailoga o le laumua ma fusiua e mafai pe faʻatulaga e se pu, pe faʻatumuina le pu. O le a matou talanoa e uiga i le vaega mulimuli ane, ae o lenei o le a matou talanoaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina le uafu.

Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

O Grout mo seems o loʻo faʻaaogaina i le lanu e tasi e tutusa mo le faʻaaogaina

O pito o le laumua e tatau ona teuteuina i le silicone. E mafai foi ona latou faatumuina le tumama mo e uiga i le 2/3. Ina ua feosofi mai le Ilicone, o le isi avanoa o loʻo faʻatumuina i se suavai faʻafefe mo nila, faʻafefiloi ma faʻatali seʻia faʻamago.

O se auala faigofie ma lelei. Ae a pe a fai o pito o loʻo faʻaogaina lelei. Mo sili lanu o le mautu mautu ma faigofie le tausiga, e sili ona ufitia le Seam i le leai se lanu.

Cork dalant

O le isi uiga o le laumua o le laumua ma fusi e mafai ona faʻamaufaʻailogaina e faʻaaoga ai le fagu uʻamea. O Ia o se maupuatana, o le tasi lava le filifiliga lea e le manaʻomia ai le fasi pepa aloaia ona puipuia mai le faʻamaapeina. O le isi faʻaopoopo - O le faʻamamago mago e i ai se lanu o laʻau o loʻo iai le lanu - lanu enaena. Afai e talafeagai mo oe, o le a e le tau tausia lona ata.

O le arak Sealant o se paluga o le nutimomoia o le ark ork ma se vai faavae o le vai. A aunoa ma le vali pe a uma ona mago, e i ai le plug lanu - lanu enaena enaena. E i ai ni paleti vali vali vali i lanu autu. Avanoa i Plylyedylene Tubes, e mafai ona faʻaogaina e faʻaaoga ai le tapunia o le fana fana (ma se agavaʻa) poʻo se spalala. Mafai ona faʻaaogaina e faʻatumu ai ni ie i totonu o le fola.

Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

O le saina o le sami ma le taunuuga o lona faaaogaina

A faʻaaogaina lenei faʻavae, e te ono ono faʻaaogaina le spalala. O le mea lea, i itu uma e lua sa ou taia ai se fusipasi. O Seala ua mama, aveese le efuefu. E mafai ona e galue i le vevela i luga + 5 ° C.

O fafie o le mato ma le laminate ma Cork Sealant faigofie:

  • Tatala Tabe. O le tuʻufaʻatasiga ua sauni mo le faʻaaogaina i totonu, ae mo le faigofie ona liligiina i totonu o se koneteina ma lautele lautele. E mafai foi ona e taumafai e fai se tamai pu ma faʻatumuina e ala i ai.
  • Faʻatumu le Soam (ma se spatula poʻo le vave mai le paipa - a o liliu i fafo).
  • Sut ese le mea faʻaalu, ogatasi le laualuga, faʻaalu le spatula mai le pito i le pito o le anufe.

    Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

    Mai le maualuga o le tuputupu aʻe o le a le iloa lava nai lo le ua tumu

  • O loʻo matou faʻatali mo le faʻamamaina. O lenei faiga e faʻalagolago i le mafiafia o le faʻailoga ma le vevela. E masani ona ave mai le 24 i le 48 itula.
  • I le taimi lava ina ua maeʻa le faʻatusatusaga, matou te aveese le lipine o le vali ma toe sauni o le sami. Afai o se mea i luga o le foloa, tatou te faamamaina le dam rag seia oo i le paluga. Meafaigaluega loʻu vai.

Ina ua maeʻa le mago, ua matou sauni e faʻaaoga le taʻe ma laumoa aʻo. Pau le mea e le mafai ona talafeagai mo le lanu faavae. Ae peitaʻi - e manaʻomia le ma le faaeteete ma le mautonu faʻasoasoaina vave pe a uma ona fai. Ona faʻafesoʻotaʻi lea pe faʻaleleia o le a le aoga.

Faʻaogaina o loʻo faʻaaogaina

Faia o le faʻatasiga a Laminate ma Faʻataʻaunaga Faʻaaogaina Tauagafale Faʻaaogaina i le tolu mataupu. O le muamua pe a maua le mea malie i lalo o le faitotoa. I lea tulaga, o le iai o le totitu e talafeagai ma "le o tipi le mata." O le filifiliga lona lua - i le i ai o le maualuga o le lua o mea ua usuina uma. E leai se isi auala.

Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

E foliga mai o oe o se mea e faʻaleagaina ai le agaga o se tagata faʻaaloalo?

Ma le tolu mataupu. A oo le nonoa o se vai taele i le alatele o le faitotoʻa faitotoʻa, ona leai loa Tusa lava pe o latou maualuga le pencides, e sili atu le faʻatuina o mea lilo iinei. Na ia oso aʻe teisi i luga o le tini ma o le a tuai i le oneone ma le lapisi, o loʻo i ai i totonu o seevae. O lenei filifiliga o le taimi e mafai ai ona tapunia le le atoatoa o le mautinoa.

Ituaiga o mea mo le soʻoga o mea

E i ai le faʻavae o loʻo mulimuli mai e mafai ona faʻaoga e tapunia ai le faʻapitoa o le laminate ma pou:

  • Fetuutuunai pvc talaaga. Aofia ai se faavae ma se sili atu o le sili atu o mea teuteu O le faʻavae ua faʻamau i le fola i totonu o le fola i totonu o le Seam, ma o le teuteu o le pa puipui ua gaʻo. E tupu i ituaiga e lua - mo le soʻoga o mea o le tutusa mafiafia (maualuga paʻu o le 1 mm) ma mo fesoʻotaʻiga mai nofoaga (o le eseʻesega o le 8-9 mm).

    Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

    Faʻaogaina PVC faʻamatalaga mo le Seam mamanu i le va o Tiles ma Laminate

  • Fetuutuunai uʻamea faʻapitoa. Nati ona o le manaia o le uamea (o le numera) ma se vaega faapitoa. Faʻaaogaina uma mo faʻatonuga tuʻusaʻo ma le aufaʻavala. Atonu e i ai se t-foliga ma le m-foliga foliga. I le tulaga o le faʻaaogaina o se faʻamatalaga foliga, ua tumu i le laumua. O le Tile o loʻo faʻapipiʻiina latalata i le pito, faʻatumuina o le mamao ma le tifi i luga, mulimuli ane teuteuina ma le masani ai o le au. E i ai le fetuʻutuʻunai uʻamea pito i luga o le le mautonu - Aluminim, e iai le teuteuga o le lanu (Powder).

    Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

    Faʻafefea ona fai se faʻaliliuga

  • Alumini o lo o talimalo. Faaaogaina mo tuusao tonu. Lelei mo le filifilia o le fesoʻotaʻiga nofoaga i lalo o le faitotoʻa. E tupu i le ituaiga o se t-foliga pe n-foliga talaaga. O le lautele o le "fata" ma le maualuga o le paʻu lava ia, o le punou o le tua - o nei eseese uma eseese. I le tulaga maualalo, o avanoa e masani ona faʻataʻatia e faʻapipiʻi i le pito i luga ma le fesoasoani a tagata mamaʻi poʻo le fusipaʻu. O loo i ai pea lava-anoanoai - o le faigofie lea o le mea sili ona faigofie. A faʻapipiʻiina, ina ia o le pefu ma palapala ma palapala o le a faʻamumu i lalo o le tapulaa, e mafai ona lalagaina ma se vaʻa mai le itu. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le tupe faʻaalu, aveese ma tape mama.

    Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

    Alinintum Erresvers o loʻo faʻaaogaina i nofoaga tuʻusaʻo

Na o foliga mai e tele filifiliga. Ua i ai mea nei i lapopoa tetele ma lanu, lava ma ni faiga eseese. I faleoloa tele e tele na mea.

Faapipiiina o fetuutuunai pvc talaaga

E pei ona talanoa, o le fetuʻutuʻunaʻi tipitipi o le pvc e aofia ai se faʻavae ma se mea e faʻapipiʻi ai, ia tausisi i ai ona o le malosi o le manu. E manaʻomia le laʻuina atu ina ua maeʻa le faaputuga, ae a o lei oʻo i le lametate.

Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

O le tulaga lea o le fesoʻotaʻiga i le tala

Muamua, o le faʻavae o loʻo faʻaoʻo atu i le tipi-ese. O loʻo faʻapipiʻi i le faleʻoloa poʻo le faʻaofuina o le tagata. O fusiua e filifili ai i pulou mafolafola - ina ia o lea i le tulaga mimilo e toetoe a le tautala ma e le faalavelaveina le ufiufi.

Faapipiiina faagasologa o:

  • O le faʻavae o le sprexed pvc faʻamatalaga o loʻo faʻatulaga i le pito o le Tile. O lona pito i luga e tatau ona i ai i luga o le tini. Afai e tatau ai, e mafai ona tipi ese le ata o le mea na suia i lalo o le laumua.
  • O le faʻavae o loʻo faʻapipiʻi i le fola.
    • Afai e te manaʻomia e faʻapipiʻi ni faletalimalo, o le nonoa faʻapipiʻi manatu o loʻo tuʻuina atu, ua aveʻesea le faʻamatalaga, o pu o loʻo faʻapipiʻiina, palasitika tabs ua faʻapipiʻi. A maeʻa lena mea, e mafai ona tosoina le faʻavae.
    • A faʻaaoga fao, atonu e manaʻomia e vavalo (e faʻalagolago i le ituaiga o faʻavae). O le sitepu o le faʻapipiʻiina o le saoasaoa faʻalagolago i le tikeri o le curvate o le soʻoga. O le pito i lalo o le dictic disk tatau ona toe faia ana otootoga.

      Faafiafia o fusi ma laminate - faia matagofie

      A o faapipiiina pvc lipe e tatau ona faia ni taumafaiga ogaoga

  • Sili atu le laumua.
  • Laminate ua filifilia, nei i le faʻavae faʻavae ma le taumafaiga e toe faʻafouina le teuteuga pvc luga. O ia e aulelei ma e le fetaui lelei i le groove. E manaʻomia le faʻamalosia lelei ma le alofilima, e mafai foʻi ona e maua se paʻu paʻu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a fetuʻutuʻunaʻi PVC faʻamatalaga, o le luluina o le laminate ma ufiufi o loʻo 'olo. Peitaʻi, o le mea moni, e moni lava, e le fiafia o ia i tagata uma, ae o le faʻapipiʻi e faigofie.

Faapipiiina Vitio Faʻapipiʻiina i le Junical of Laminate ma Tiles / Porcelain Chotware

Tusitusiga i luga o le autu: Faleoloa faitotoʻa: Faʻafefea ona fai se laʻau

Faitau atili