Faʻafefea ona tuʻu le tulimanu o le AN POL

Anonim

Toe faaleleia poʻo le fausiaina o nofoaga o tagata nofomau ua muta i le teuteuina ma mea teuteu vaega. E le na o le tuʻuina mai o foliga ua maeʻa, ae faʻatino foi galuega o le puipuiga mai le faʻamaaloga. Faapipiiina le prenth o loʻo i fafo ma le taualuga o le vaega mulimuli o le toe faʻaleleia o le potu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le faaletonu o lo o natia e pei o slots i le va o le puipui ma le fola, o le laina laina e le masani ai.

E mafai e le PLOV ona ave le potu sili atu le mautu ma matagofie manatu. Ua suia le potu ma avea ma paie. O le elemene o loʻo faia mai i mea eseʻese ma le tele o lanu lanu. O le i ai o le ata ma stucco i luga o le oloa adorns potu. O le ai ai ni faʻafitauli i le filifiliga o lenei mea.

O le vaega faaonapo nei o ofo ai se lautele lautele o upu. Ua manatu i fafo faʻamatalaga o loʻo avea ma faʻamatalaga sili ona lauiloa i fafo. E faigofie ona latou faʻapipiʻi ma o le umi lava. O le tau o le tau o mea e avanoa mo tagata uma. Wooden Woodtoor Profic Profic e manatu e sili atu le talitonuina ma matagofie mai le manatu o aresthetics.

Faʻafefea ona tuʻu le tulimanu o le AN POL

E foliga mai o le tamalii ma o se siosiomaga masani oloa. O oloa i fafo e masani ona vaevaeina i:

  • Palasitika (PVC le manaia mea). O nei oloa e i ai a latou submes e aofia ai le plinth ma auala e faʻapipiʻi ai cable ma masani, e aunoa ma uaea auala. O lenei ituaiga o mea teuteu e sili ona lauiloa. E mafai ona e nanaina le uae, o le taimi lea na faʻaleleia atili ai le foliga mai o le potu.
  • Laupapa Oloa e faia mai ituaiga tetele fafie. O mea o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma e maualuga uiga lelei. Ua teuteuina le potu ma le laupapa laupapa e sili atu le fiafia ma manaia.
  • I le faʻaopopoga i le lua sili ona taatele ituaiga o oloa e maua Uamea . Atonu e o faatasi ma kasa mo le uaea uaea ma aunoa ma i latou. O lenei ituaiga o oloa o loʻo faʻaaogaina e seasea lava.

O le faʻapipiʻiina o mea e faʻalagolago i lona ituaiga. Mo le mea uma e ala i le tulaga, o lana mea faigaluega faapitoa mo le teuteuina ma le gaosiga e manaomia. I le aotelega, o le faapipiiina o soʻo se mea e le manaʻomia ai soʻo se tomai faʻapitoa ma tomai. O le poto o le tulaga lua o le Geometry na mauaina i le aʻoga o le a faʻatagaina e tipiina lelei le tulimanu ma faʻapipiʻi le upu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamatalaga o loʻo gaosia mo Mrwall - Manatu mo Pisinisi

Peitaʻi, e aoga le auasei o le faʻapipiʻiina o oneone toso ese mai le faʻapipiʻiina o fafo. Tele o loʻo taumafai e faʻamuta i fafo vai i fafo ma le faʻavae, ma le taualuga. Lenei ua le fautuaina le faia, talu mai le mamanu o le taualuga ma le fogafale o talaaga e ese. I lenei tulaga, aua le faʻapipiʻi le talaaga o le talaaga i luga o le fola ma le vice. O oloa lautele e le i ai, o vaega taʻitasi o le potu e faʻagaioia e se elemene o loʻo fuafuaina mo na.

Faʻafefea ona tuʻu le tulimanu o le AN POL

O laupapa laupapa e faʻapipiʻiina i le mea moni o le mea moni o a latou seti e le aofia ai puls, teuteu soʻotaga mo scats ua fausia i le taimi o le faʻapipiʻiina. O lea, o le siʻi o tulimanu e tatau ona sili ona sao ma le faʻaeteete, talu ai o le ai ai taimi taʻitasi e faʻaalu ai. E tatau ona latou taoto i lalo le tasi ma le isi. O le faʻafitauli o le matamuli o loʻo foia o loʻo foia ai le faʻafetai i meafaigaluega faʻapitoa. Na faagaeetia ma le lelei le livi lelei lea i le faavae i luga o le faavae ma le puipui. O le tala malie o le a le vaaia.

Faapipiiina o le pronth faalagolago i lona ituaiga ma mea. I le lautele, o le faʻapipiʻiina o oloa ua faʻaititia i le saʻo o le tipiina o tulimanu.

Faapipiiina o le fola i luga Faʻaogaina Stusla

Faʻafefea ona tuʻu le tulimanu o le AN POL

O le vaega autu o le faʻapipiʻiina o oloa o le taumatau o le tipiina o tulimanu. Tele tagata e ave i luga o le tulimanu o le 45 ° i le aso atoa. O lenei ata e valea ma e le faigofie pe a leai se poto masani i Geometric fuafuaina.

Peitaʻi, o se meafaigaluega kuka tumaʻoti faʻapitoa o loʻo o mai i le fesoasoani a tufuga. O loʻo faʻamoemoe mo lenei ituaiga galuega, tipiina o itu taua. Faʻaaogaina le mea faigaluega o le a sefe ai le taimi ma neura, ma le talafeagai lelei gaioiga o le a faʻatagaina oe e faʻafilemu elemene.

O le stuslo e tatau ona i ai se isi ituaiga o clamps ma maualuga-lelei pabs. Le nofoaga e tatau ai le oloa ona matua piilima ma malu. Lelei mo le faʻaaogaina o le stib o loʻo faʻaalia e igoa faʻapitoa - mo fafo atu o tulimanu. O le a le le mautonu lenei mea ma o le a le itu e faaofiina ai se nofoaafi. Desps mo Hacksaw ua faailogaina i numera. Fautuaga ma faʻatonuga i le mea faigaluega ua faʻapipiʻiina. Ina ia fufulu le pito i totonu o le faʻaaogaina o le paʻu e tatau ona mulimuli i ai:

  1. Saunia ni vaega se lua o le oloa o le a solomuli o le a solomuli.
  2. O le tasi vaega ua tuu i totonu o le stib i le itu o le itu taumatau agavale. O se fasi ua tipi i le itu tauagavale, e faʻapipiʻi le naifi i le pu ma le faʻailoga 1.
  3. O le vaega lona lua o loʻo faaputuputu i le loto maʻama mai le agavale i le taumatau. O le oloa ua tipiina mai le itu taumatau, o le hackke e faʻapipiʻi i totonu o le pu ma le faʻailoga 2.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faia le pupuni mo le faletaele ma ou lima lima

Faʻafefea ona tuʻu le tulimanu o le AN POL

Oti ese pito i fafo i le tinoita e tatau ona tuliloaina le avanoa e tasi, ma le eseʻesega o ni tamaʻi.

  1. Saunia ni vaega se lua o le oloa o le a solomuli o le a solomuli.
  2. O le tasi vaega e tuu i le itu taumatau tauagavale agavale. O se fasi ua tipi i le itu tauagavale, ae o le hacksaw o lo o faapipiiina i le pu ma le nofoaga 2.
  3. O le vaega lona lua o loʻo faaputuputu i le loto maʻama mai le agavale i le taumatau. O loʻo liligi le oloa mai le itu taumatau, o le hacksaw o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pu ma le nofoaga 1.

O le faʻaogaina o Stasl o le a faʻafaigofie ai ona faʻapipiʻiina oloa. O le tulimanu o le 36 ° o le a le toe vaivai ma le faasalaga. Atiina mea totino ma lenei meafaigaluega e le o se sui faafaigata.

Faapipiiina o le oloa e aunoa ma le faaaogaina o le stusl

Faʻafefea ona tuʻu le tulimanu o le AN POL

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻatau ai se mea faigaluega faʻapitoa poʻo le talafeagai o lona i ai ona o le taimi e faʻaaoga ai, e mafai ona faʻaaogaina le ala tuai o fua ma le penitala. Oti arles i lenei auala faigofie.

  1. Fuaina le lautele o le oloa ma le pule ma seti le amataga o le numera mai le pito o le oloa. Fai se faailoga.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le faʻailoga ma le tulimanu o le oloa. I luga o lenei laina ma tipi se tulimanu.

E mafai ona fai e aunoa ma le mea faigaluega i luga o tulimanu tulimanu. E le gata i lea, e matua faigofie lava. O loʻo faʻapipiʻiina lelei le vaega o le vaega o le a le fiafia i le tagata e ana, o le potu o le a maua atoa ma le lelei foliga.

Faitau atili