Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Anonim

Faʻatulaga o laʻau, faʻapea foi ma le fausiaina o le taualuga, o se auala e nafa ma galuega. Ia amanaia le mea moni o le fua faʻavae e mafai ona faapipiiina i le puipui e faʻaaoga ai mea tutupu mo le siiina o le gaioiga, o loʻo aofia ai ma le mea e aofia ai ma le mea e mafai ona fuaina. O vaomatua e faʻaoga e sui ai mea i le maualuga manaʻomia, faʻaopoopo, e mafai ona faʻaaogaina o se galuega mo se tagata ma le nofoaga o loʻo siʻitia o le tagata.

O le masini o le rafter system.

SAUNIUNIGA O VAITE MA FOFOGAAGA

Faapipiiina fusi ma ou lava lima foliga mai e sili ona aoga, ae pe a e savali saʻo i au fautuaga ma faʻaosofia lelei, o le a le manaia o le gaioiga. Afai e te fausia se fale, e manaʻomia le faʻaaogaina ia le itiiti ifo ma le 3 vaomatua, i soo se mataupu, o latou numera e le tatau ona itiiti ifo nai lo le 2. E galue e sili atu le faia o le Mobile Vaomatua, a o latou matua mafanafana. Lautele o le Serfter e tatau ona amata i lea pe a maeʻa mataupu mautu e foʻia, i se isi faʻafitauli e le tatau ona lafoaʻiina, vagana le soifua maloloina e sili atu le taua nai lo le saoasaoa o le fausiaina.

Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Ituaiga o rafter faiga.

Afai e leai se puipui i totonu o le fale, o lea e leai ni faʻaopopo lagolago, ma ua maitauina vae fausaga na o le i fafo o pa o le fale, e tatau ona e faʻaaogaina tautau o tausamiga.

O le a le taulaga? Faaliliuina mai le gagana Rusia anamua o se mamanu e lagolago ai se fale Duplex. Ma o vae o le o loʻo fuafua lelei, o loʻo fausia ai le taualuga o le rod. E masani ona fesoʻotaʻi vae o le strapile e le "tina matua" poʻo le "lump", o loʻo faia saʻo. O le taitoalua o se pa faalava pa, ma lona fesoasoani i le afi afi o loo fesootai.

Atituri o le fausiaina o le fauina

Mataala fausaga, o se tulafono, aofia ai vaega nei:

Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Polokalame o le maata ma la latou talosaga.

  1. Mo le faʻatulagaina o le slope e faʻaaoga ai vae o loʻo i ai.
  2. E faʻaliliu ai le vaega o le uta - nila poʻo totonu o le tua.
  3. Eseese elemene elemene (pamus, faailoaina) e faia ai tutusa galuega pei o le fata.
  4. Elemene o loʻo faʻamau ma se uo o le rafting vae. E masani lava, o loʻo faʻaalu 'auala o loʻo faʻaaoga mo lenei.

Mataupu i luga o le autu: sauni manatu o le potu malolo mamanu ma le afi ma le TV

O le tafatolu o le sili sili ona lelei foliga o le rafter faatoaga. O lenei mamanu o le sili sili ona le malamalama.

E ui lava i le tele o fale talimalo o le taualuga, e lua ituaiga o masini o masini e masani ona faʻaaogaina:

  1. Style system;
  2. Tautau Juters.

Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Ata 1. Faapipiiina o le nofo ai.

O le mataupu muamua o loʻo faʻaaogaina i lalo o le tulaga o le auai i le fauina o le fausiaina o le i totonu o le atunuʻu. I le taimi lava lea, o vae ofa o loʻo aʻafia e le gata i puipui taulaʻi, ae i luga o koluma pe lagolago foʻi. Mo le faʻaliliu o le uta, o fata o loʻo faʻaaogaina. Ata 1 o loʻo faʻaalia ai le polokalame o le faʻapipiʻi o le mauga.

O le tautau o le mamanu e tatau ona taulaʻi i luga o puipui pito i fafo, ma i le skate, o rafters e faʻavae i luga o le tasi. O le tautau o le osofaʻiga o loʻo faʻaogaina i le leai o le lagolago lagolago, o le lautele o le star e lalo ifo o le 12 m. O se vala o le mamanu o se tulaga maualuga o le spacer avega, ina ia faʻaititia ai le faʻaaogaina o le faʻailoaina faʻapitoa. O vae o sea ratter faiga e tatau ona faʻamalosia le faʻaaogaina o se taʻavale, o loʻo faʻaititia ai foʻi le mamafa i luga o puipui puipui.

O pa puipui na faia o piliki poʻo le maʻa e manaʻomia ai Mauelatt faʻapipiʻi. O Maouerlat o le Boolse Bar, e masani ona i ai le 150x150 MM Koluse vaega ma ua mautu ma matata faapitoa. O nei ata e tatau ona muamua i le puipui. I lalo o Marylalat, o se nofoaga pusaaifa e tatau ona tuu.

Faapipiiina o tautau o le tautau i luga o Maouerlat faia oe lava: Laasaga I le Laasaga Faatonuga

O meaaʻoga nei o le a manaʻomia mo galuega:

Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Polokalame ma faapipiiina o le tautau o le tautau.

  • ulo;
  • o le samala;
  • o se naifi mo lelei mea totino;
  • penitala;
  • tama mea;
  • rofautte;
  • fale tulaga.

O le faʻapipiʻiina o le rafter, e manaʻomia le ave o se laupapa, le umi o le 6 m, ma le koluse vaega o 50x200 mm. E tatau ona maitauina a o le mea na faafuaseʻi ai ona faʻafuaseʻi le itu o le koluse, ona a maeʻa lea o sina taimi, faʻapena se mamanu. Faʻavae i luga o le mataupu na faʻamatalaina i luga, o le taualuga faʻasolo, faʻaigoaina lona tulimanu, e tatau ona i ai le 33 º. O le isi faapipiiina o le laʻasaga o le, e faʻatatau i vaomatua, e manaʻomia e sui ai le 2 laupapa ma faʻafesoʻotaʻi i luga o le pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: E sili le lelei e fai ai le taualuga

O galuega nei e faia:

Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Knots o nofoaga o avanoa.

  1. I luga o le folasaga vae e tatau ona e "tatalia le mulivae" i le auala lenei, ina ia tuʻua lelei le taʻavale i le tagata marylalat.
  2. Faatasi ai ma le isi vaitafe, e tatau ona e faia foi. O le a lelei pe a fai o le rafting vae o le a faaigoaina o le "tuua" ma le "taumatau".
  3. A maeʻa ona faʻatino ia galuega, e tatau ona fesoʻotaʻi vae o le afi.
  4. Ina ua maeʻa, i luga o le nofoaga o loʻo fesoʻotaʻi ai vae, e tatau ona e faia ma le itu taumatau o le "pene" ina ia mafai ona fesoʻotaʻi i le o loʻo i ai. O lenei metotia e le talitonuina, talu ai o le rafters o loʻo feʻai le tasi ma le isi.
  5. Ina ia faʻatinoina lelei le "faʻamamaina", e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le tasi rafter i le isi, ona tusi lea o le laina o la latou fesoʻotaʻiga (mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina se penitala) ona tipi ese lea o se penitala) ona tipi ese lea o se penitala) ona tipi ese lea o se penitala) ona tipi ese lea o se penitala) ma vavae ese.
  6. Ina ia tapenaina fale mea i le lalolagi, e tatau ona e fuaina ma fai ni ou temple i le taimi e tasi.
  7. Ona faia uma lea o gaioiga, amata loa le faʻapipiʻiina o le laʻei muamua i le tasi pito i luma, ma ina ua maeʻa le isi. Faʻaogaina o fao, e faʻatino ai le Mauga o le Maurlat.
  8. O tagata nei i lalo o le susulu o moli uila ua saunia i sauni sauniuni sauniuni i le lalolagi;
  9. Ona e manaʻomia ai le tosoina o le filo i le va o tagata ua uma ona sauni-faia paga o rafters ma agaʻi atu i le faʻapipiʻiina o isi mea o totoe.
  10. O le mamao o loʻo faʻapipiʻi ai le RAFTS o le 70 cm. Ioe, o le mea moni, atonu e i totonu o le 68-73 cm mai le tasi. O lenei ua manatu o le sili sili ona lelei mo le taualuga, pei ona faʻatuatuaina, ma o se mamao mamao i le va o rafters o le a faigofie i le lumanaʻi.
  11. Mo ia faʻamoemoe, e manaʻomia le muaʻi faʻailoga o le maurola o Maurolalat, ona totoina lea e faʻapipiʻi ai le uta.
  12. E aoga le matauina e tatau lava ona faʻatinoina le fetuunaiga o se filo, lea e feagai ma le va o دو i le va o ruters, pe a manaʻomia, o le a mafai ona faʻasaʻo le maualuga o vae o le rafa o vae. I nisi o tulaga, e tatau ona tuu ni laupapa laiti i lalo o ou vae.
  13. Fetuunaiga i le pito i lalo i le lautele, o loʻo tu i le va o le lua folau e lua, ua faia e tusa ai ma le faʻailoga faʻailoga i luga o le Manulat. A o le pito i luga, o le fetuunaiga o loʻo faia e faʻaaoga ai le le tumau le laupapa ma le tutusa faʻailoga. O lona uiga o le maeʻa o paga taʻitasi o loʻo faʻapipiʻiina, i le pito i luga i le itu tauagavale ma taumatau na o le faʻailoga ua maeʻa ona faia e le faʻailoga, lea e fetaui ma Maseup.
  14. I le mea na tupu ai, o le faʻatauga o laʻau o le a manaʻomia e tuʻufaʻatasia ma se togalaʻau, ona, lona faʻamaʻamaina, ona o le tele o puipui. E taua le faʻalogo i le mea moni o le mea moni na muamua na fesoʻotaʻi ai le taʻavale a le taʻavale e ala i le ala laupapa i le vaega o le spate, fausia le faasee faasee.

Mataupu i luga o le autu: tauaso mo se gazebo: O le tele o mea ma uta auala

Faʻafefea le faʻapipiʻi o taʻavale?

Faapipiiina o le taualuga o le taualuga.

I le tulaga o loʻo iloiloina ai, ona o le mamao mamao i le va o puipui puipui, o loʻo i ai le lautele o le fale, ma e le mafai ona fesoʻotaʻi i luga o laupapa. O le 4 fesuiai o le tele o le a fesoasoani o le a fesoasoani e foia ai le tele o galuega i le taimi e tasi:

  • O le mea na tupu, e aliali mai i le 4 o le umi o le umi o le umi:
  • E aoga le matauina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le faʻamalosia o le 3 laupapa ma se faʻaputuga le mafiafia o le 60 mm e sili atu le maualuga nai lo le mafiafia o le 60 mm.

Maualuga-uiga taua taualuga: faalauteleina

Mo le umi manaʻomia, 4 ma le 6 tausaga na taufetuli ai, pe a maeʻa ona nonoa i fao, tuʻituʻi ni nati ma vae.

I lalo o le faʻatonutonu pea, e tatau ona e tausia le mamao o loʻo i le va o le lagi. E tatau ona tutusa ma le mea moni i le va o le vave vae.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina le vaʻai totoʻa, pei o le tulaga o le faʻatonutonuina o le mamao o le mamao o le rafter paga i le screen. E tatau ona e pulea pea le mamao!

I le faʻaopopoina o au mea uma, o le faʻafefe ma le solofanua taʻeʻe e se isi komiti o le 1 THESIT. Mafaufau i le mea moni o le taofia puipui e tofatuli ai, o le a oʻo lava i le tosoina o le a saʻo, ae le o le faʻafeagai ai o lona lava mamafa. Ina ia mafai ona aloese mai faʻafitauli, o le faʻafefe faatasi faʻatasi ai ma le state o le rafter paga e fesoʻotaʻi e le "tinamatua". O gaioiga uma na faamatalaina i luga e tatau ona faia i le sili atu vave sikoa.

Faitau atili