Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Anonim

Faia o Toe Faʻaleleia I le faletaele, e manaʻomia le faʻatulagaina o se sitaili ma le vaitafe o aso nei. Ona atili ai lea o le isi itu uma. Faʻapipiʻi le magoto e mafai ona faia i ou lava lima. Ae a o le i alu i le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le suʻesuʻe pe faʻafefea ona faia na galuega. E tatau ona maitauina, o le faʻapipiʻi o le fufulu fufulu ua faia e tusa ai ma ni polokalame eseese. E fuafua uma lava i le mea tonu o le a faia lana faʻapipiʻi o le a faia - i luga o le perststlet, fata, le faʻaiuga poʻo puipui. O nei filifiliga uma e manatu i auiliili.

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Masini ata tifaga ma umukuka sink faapipiiina.

Faapipiiina o se fufulu i luga o le

A o le i amata ona faʻapipiʻi le atigi i luga o le pulupulu i le tau, e tatau ona e saunia mea faigaluega nei ma mea nei:
  • eletise eletise;
  • hydrolinon;
  • O faʻalavelavega sima e faʻaʻisaʻo nei i le kaponi fesoasoani;
  • o le samala;
  • Fesuiaiga ki;
  • 2 Sparter Ola!
  • 2 tumaoti faʻamaʻi;
  • 2 Hows nuti;
  • 2 faaputuga kesi fana;
  • 2 palasitika manifinifi pugs;
  • Saitoso;
  • Faataatiaga ua fuafuaina i le puʻupuʻu filo;
  • faailoga.

Laasaga 1: Maketi ma Sauniuniga o pu

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele
Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Polokalame ata o le magoto.

Muamua e tatau ona e tape le vai, ona faʻaaoga lea o le faʻailoga i luga o le puipui. Ina ia faia lenei mea, faaaoga le vai ma le faailoga. O le maualuga o le faʻapipiʻiina o le fusipaʻu e tatau ona tutusa ma le maualuga o le faʻailoga. O le a manaʻomia le faʻaaluina o se laina faʻalilolilo i lenei faʻailoga. Ona fulufulu lea i le puipui puipui fufulu ma ogatasi ma le faailogaina. E manaʻomia o loʻo i ai tulaga faʻatupu i le lalolagi. Le isi, e ala atu i pito pito i luga mo le televave, o loo i ai pea i tua i le pito i tua o le laʻau o le lumanaʻi.

O lenei e mafai ona ave le avetaavale i lima. Ia mautinoa e soa e faia i le kali malo. Ona mafai lea ona e amata faia pu. O lo latou lapoa e tatau ona amata ona teisi teisi atu nai lo le lapoa o tagata mamana. Ona manaʻomia lea ona e togi le SPRART CHASTERS.

Laasaga 2: Faʻapipiʻi le atigi ma

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Faapipiiina matagaluega i luga o se laulau magoto ma se atigi fata.

Ile taimi lea, o le ae manaʻomia le faʻapipiʻiina muamua o se taʻitaʻi. Ae e te leʻi faia le faia o ia e suʻesuʻe lelei le fola. E manaʻomia le mautinoa e faʻalelei. E le mafai ona e faia le tele o vaega o le vaipuna i luga o le alatele o loʻo iai ni faʻaletonu. Afai o latou i luga o le fola, o le a talafeagai ona tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o le faʻapitoa fale fefiloi poʻo le sima vavalalata sima.

O le isi, e tatau ona e faia se avanoa mo le lumanaʻi o le faʻapipiʻiina ma faia faʻailoga mo le faʻamau i luga o le fola. Ma o lenei vaega o le atigi e aveʻese i le itu, ua uma ona faia pu. A maeʻa, e faʻasaʻo le vaʻai o ia lava.

E manaʻomia le alu atu i nisi galuega, i le taimi o le alavai ma le sipon system o loʻo faʻamauina. O le vaega mulimuli o le drive mo le mafai ona manino. O le Mauga o le Sipion e tatau mo le fesoasoani a se palasitika. O le a manaʻomia e fesoʻotaʻi ma le alavai o le atigi. Pe a mimilo mama i mama, o le a manaʻomia e le Siphoon ona tuu le paketi kesi iina. E tatau ona e mautinoa e fetaui lelei, o le vaʻa ma le faʻaaliga e le tatau ona matauina.

Mau i luga o le autu: Monochrome Cross-Stews Schocal News NewMom: O le sili ona manaia e aunoa ma le saogalemu, download e aunoa ma le lesitala, ulugalii ma le tamaititi

O lenei ua mafai ona e ofuina le vae o le pu. O loʻo faʻapipiʻi i luga o faolu. E tatau ona faʻatutuina i se auala faʻapena e i ai le pu o loʻo i totonu o le ogatotonu o le Faʻalapotopotoga. Ona tuu lea o le fao-fao-fag i luga ma le paʻu paʻu, ona o le puaʻa o le sluwd i le puipui e faʻaaoga ai le faʻaʻailima o le pa. A maeʻa lena, o le a manaʻomia e selesele ai le nonoa ma palasitika pipiʻi.

O le faia o se galuega faapena, o le a talafeagai ai e tuu se sipa i totonu o se mama ogalaau i totonu o le otaota otaota. Ona fefiloi lea o le fefiloi. Mai i le malulu ma vevela vai paipa, o se mata o le laumata e faʻapipiʻiina, o le tamaʻi vaʻai, o loʻo faʻaaogaina i mea lelei. I nofoaga o faʻapipiʻi o le fefiloi ma le plumbing, o le ae manaʻomia e faʻaalu le lipine. O le a taofia ai le tupu o le tafe. Ona faamaʻoleni lea o le paluga o le fefiloi i le faʻaaogaina o le malulu ma vevela vai ma ua faʻamalosia i le ki.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto i puipui

Fufuga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le faletaele.

O le mea e masani ona feola i le faletaele i le faletaele i luga o puipui. Ina ia faia le faʻapipiʻi galuega i lenei metotia, o mea nei ma mea nei o le a manaʻomia:

  • hydrolinon;
  • Viliina ma le malo i luga o le sima;
  • puipui;
  • sikulukalaiva;
  • Laupapa laupapa po o palasitika pipi;
  • O le paʻu o oe lava e i ai le tani-malulu o le taʻele;
  • Tusia peni.

Laasaga 1: Faʻatautaia sauniuni

Ae le i tuʻuina le magoto, e tatau ona e faia se faʻailoga i luga o le puipui i le maualuga o le 80 cm. Le isi, e tatau ona e faʻaaluina se laina faʻaoʻo. O le a iloa le nofoaga o le faʻapipiʻiina o se oloa pipili. Faʻaaoga le tulaga ma le tusia o le penitala. Ma i lalo ifo o le mea na tusia, e manaʻomia le tolopoina o le umi, lea e tutusa ma le mafiafia o foliga o le ua magoto. O lenei faʻailoga ona tuʻu lea o le isi itu i le isi itu.

O lenei e tatau ona e fuli le fufulu fufulu i lalo. I ona itu o ia e manaʻomia e faʻapipiʻi ai puipui. E tatau ona latou faʻasaʻo i le tulaga o le a faʻaauau ai le lagolago a le pepa faʻatau o le a faʻatino.

Laasaga 2: Fale ma le Afioga atigi

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Polokalame o le masini STink ma tua.

Le isi, e tatau ona e tuʻufaʻatasia le pito o le taofiga puipui ma le laina faʻatulagaina i luga o le puipui. Ia mautinoa ia e mautinoa o loʻo faia mea uma ma e leai se faʻaletonu i soo se mea. Ona ala lea i pu i totonu o puipui, ma makaina nofoaga faʻavae i luga o le puipui. Le isi, ave le 'au ma faʻaaoga ma le malosi o le sima. O lenei mea faigaluega e manaʻomia e faia pu. O le a mananaʻo e faʻapipiʻi muamua taavale solofanua, ona faʻapipiʻi lea o puipui faʻaaoga o faʻataʻitaʻiga a oe lava. O lenei o le ae manaʻomia le faʻatuina o le fufulu fufulu ma fai se faʻailoga mo le faʻamau mai lalo. E tusa ai ma lea, ua uma ona fai pu. Ua latou uuina foi ni vailaau o feoaʻi, ona faʻapipiʻi ese ai lea o le tapuni o le uati. A maeʻa, ona pau lea o le faʻapipiʻiina o le sipalima ma le paluluga e tusa ma le polokalame, lea na faʻamatala i le muamua auala.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto i le faʻamalologa o le fata

O le faletaele i totonu o le faletaele e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻamalologa fata. O lenei filifiliga e iai se avanoa.

Muamua, o le faʻapipiʻi e le ese le faigata. Lua, e mafai ona faʻaaoga le fata e fai ma faʻatali mo faleuila e iai. Lona tolu, ua aumaia mai le foliga vaaia o le lisi, pei ona mafai ona tapunia le siphon ma le tinoi alavai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le fufuluina i le umukuka

Ina ia mafai ona e tuu le magoto i totonu o le faletaele e aunoa ma se taufaʻamataʻu, e tatau ona e saunia muamua i lalo:

  • vili;
  • Faapitoa le kasa mo le susulu;
  • fale malo;
  • Tusi le penitala;
  • lava-lipping scw;
  • silikicone oglant;
  • papala;
  • Palasitika plugs.

Laasaga 1: Maketi ma Faavasegaina Fullbasin

A o le i faʻapipiʻi le atigi i luga o le fata, o le a manaʻomia e fai ai makaina. Ina ia faia lenei mea, ia ave se tulaga ma uu se laina faalava i le maualuga o le 80-85 cm mai le fola. Ma e manaʻomia le tuʻu o le fola i le puipui ma faʻatino le faʻailoga o laupepa faʻapipiʻi. Le isi, o le taʻavale ua ave, ma le fesoasoani a, o pu e faia i le aofaʻiga manaʻomia. O fasimea palasitika e faʻapipiʻi i totonu, ona faʻapipiʻi ai lea o moli, e faʻasaʻoloto e le magoto.

Laasaga 2: Malaga ma Faapipiiina

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Polokalame o le masini SOW: 1 - O le tezzle o le paluvai; 2 - kesi; 3 - Faapitoa nati; 4 - fetuunai le mafaufau; 5 - Pisipeline sapalai; 6 - luga le pu; 7 - tuufaatasi alavai; 8 - alavaivai; 9 - MATAI-FAUTUAMAUMAUMAUMAU; 10 - Fetuunai femalogaiga; 11 - lua-saoasaoa Siphon; 12 - alavai paipa.

O lenei e mafai ona e alu i le makaina ma faapipii fata. E mafai ona faʻapipiʻiina asymmetrically poʻo se fesoʻotaʻiga faʻapitoa i le ogatotonu o le atigi. Lenei o le a faalagolago mea uma i lau fiafia. O le fata o le a manaʻomia ona tuu i luga o le puipui mai le pito i lalo taumatau i lalo o le fufulu fufulu. Ona fuafuaina lea o manatu o lona faʻapipiʻi. E faia lea i le penitala. E ala i se pu mo le faʻamamaina o le fata, o le tulaga o le pu o loʻo fuafuaina mo le paipa paipa o loʻo faia. Le isi, o le ae manaʻomia le aveina o se '' uʻu ma faʻaoʻo atu i se masani masani. Faatasi ai ma lea, ua fausia muamua pu mo le faapipiiina o le taofiga o le taofi. Ma e tatau ona faʻaaulu e faʻaalu ai le faʻaalu o le leo na taʻua o le numera. Faʻaaogaina, o le a mafai ona faia se pu o se lapoʻa lapoa mo le paipa paipa.

E manaʻomia le faʻapipiʻi o le paleʻai. E tatau ona faʻasaʻoina i le faʻataʻoto i luga o le puipui puipui poʻo le nati. E aumai ai le vai i totonu, o le a e manaʻomia le tipiina o se tamaʻi pu i le fata, pe a uma ona amata ona faʻamau. I pu talafeagai, o le pupu e faʻapipiʻi muamua, o le palu fefiloi o loʻo tupu. I lea tulaga, e taua le mautinoa o le fata e tuʻufaʻatasia ma se pu tele i totonu o le pu. Ae o le taimi lava e mafai ona taofia i le puipui. Afai e iai mata lautele, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o nofoa tetele.

O lenei o le a mafai ona amata le siphon i lalo o le fata, ma o le paipa paipa o loʻo tuʻuina atu i le magoto. E tatau ona faʻapipiʻi i totonu o pu o loʻo i totonu o le vaega faʻapipiʻi. O le a talafeagai le ofuina se mama mama i luga o le paipa ma le faʻalauteleina o le sa manaʻomia e le Siphona e tuʻufaʻatasia. E manaʻomia le faʻamau ai o le fala luga, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le popo tube ma tuʻu faʻatasi ma le suʻisuʻi e fitu. O lenei mea uma e tatau ona siaki mo le fufusi. A o le mauaina o leaks, aveese latou e faaaoga ai le sipeni o le sipeleni.

Faapipiiina o se fufulu fufulu i le faaiuga

Faʻatautaia le faʻapipiʻi o le atigi i le pito. I le taimi o ia galuega, o le a manaomia nei:

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Polokalame - faʻataʻitaʻiga o mago.

  • kapeneta;
  • alavai vali;
  • O le kack carped;
  • Tapuni le mama;
  • nati;
  • Saitoso;
  • lava-lipping scw;
  • papala;
  • tagata;
  • sikue;
  • vili;
  • faailoga;
  • fale tulaga.

Afai e te filifili e faʻapipiʻi se fufulu fufulu luga o le kapeneta, ona faʻapipiʻi lea o galuega faʻapipiʻi i le makaina o ia. Lenei e tatau ona e filifilia le sili sili ona lelei (70-80 cm mai le fola), ona ma le fesoasoani a le fausiaina tulaga, fai se faʻailoga i se taimi puʻupuʻu. Le isi, o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi, o le laina faʻapipiʻi lea o le maualuga tutusa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se chimney mo se kesi o le kesi

O pu e tuli ma se gaoioi. Faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e faʻamautu le kapeneta i le pa. O le a manaʻomia e siaki le tulaga faʻa-naife. Afai e iai se malologa, o le a manaʻomia e faʻaitiitia le fuaʻaga o le mamanu ma le faʻavaivaia o faʻamaumaututu.

Faapipiiina fufulu fufulu i le faletaele

Polokalame o modules mo le faapipiiina o Sanfaya.

O lenei e mafai ona e alu i le faʻapipiʻi o le magoto. O loʻo faʻapipiʻi saʻo i le tipi o le nofoa. Ona faʻapipiʻi lea o le alavai i le pulupulu i le vai taele, ia mautinoa e tuu le kesi mai le paʻu i luma o lenei mea. O le vaega pito i lalo ua teuteuina i se nati, o le a talafeagai mo le faamamaina lelei. Ona fesoʻotaʻi lea o le paipa, o le locing mama o loʻo ofuina ma le siphon ua faʻapipiʻiina. O nei mea uma e fao i luga le nati. O le Tap Tabe, o loʻo faʻaoʻo atu ai i le siphon, e tatau ona fesoʻotaʻi ma le maʻi o le sami, ae o le a muamua e manaʻomia e momoli se mama faʻamaumau o paʻu.

Ona e tatau ona e agaʻi atu i le faʻapipiʻiina o le paluluga. E mafai ona faʻasaʻo ma le puipui poʻo le nati. Mo ia, o le kesi. A maeʻa lena, o le vai o loʻo liligi ifo i totonu o le vao e siaki ai mo le fufusi. Afai e iai tafega, e alagatatau ona tuʻu ai elemene fesoʻotaʻi. Afai e le taofi le tafe, faaaoga le sami siliki.

Faapipiiina o fesoasoani mo le magoto

Ina ia mafai ona e faʻapipiʻiina se fufulu fufulu i totonu o le faletaele saʻo ma le faʻatagaina i lenei mea sese, mulimuli i nei fautuaga:

  1. Ina ua fuli le goto, e manaʻomia le tuʻuina i lona mafiafia le faʻatusa i totonu o le Pa: O lenei faʻamalologa o le a faʻatagaina e faʻatupuina le toto ma fufulu lima o le ulufale atu i le fola o le vai. I se faʻaopopoga, o tagata atamamai na fautuaina mo sili le lelei o le faia o mea uma e faia ai le puipui uma i le va o le puipui ma pipiʻi ma le sami sili. E tatau lava ona faaaoga faapena.
  2. O le faʻapipiʻiina o le sikisi e tatau ona avea ma mea tonu. O le malifa i soo se itu e le taliaina. Afai e maua o le Basemaʻele o loʻo i luga o le le tutusa, o lona uiga o lana faʻapipiʻi e leʻi faia i le laina tutusa. Ina ia aveese se patu o iai, e mafai ona e taumafai muamua e tatala se tasi o pauna ona fetuunai le magoto. Afai o lenei auala, o le Skew o le a le aveʻesea, o le a manaʻomia e togi le fulufulu solo ma vili pu.
  3. Pe a maeʻa le faʻapipiʻi, o le magoto e le tatau ona fusia. Afai o loʻo maitauina lenei mea, o lona uiga o le fola i lalo o le perststalt o le le mautonu poʻo le le atoatoa faʻamalosi tino. E manaʻomia le faʻaitiitia o le mafuaʻaga o sea faʻaletonu, a leai o le faʻagaioiga o le solosolo o le a le pasi atu i se manaia auala.
  4. Afai e faʻafesoʻotaʻi paipa i le pito i lalo ma paipa, ia mautinoa e leai ni isi. Afai o le, liligi le filo o le filo.
  5. I le taimi o le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faʻamautinoaina o hoses ma mimilo o le vaneina e le o iai nei, e pei ona faʻatupuina ai le leaga vai ma mai le vai paipa. Ina ia aveese le tagata aisi ma mimilo, e tatau ona e faʻavaivaia le fesoʻotaʻiga ma faʻasaʻoina o le corrgation poʻo hes.

Faataitai i faʻatonuga ma le faʻapipiʻi o fautuaga, e mafai ona e vave faʻavave ma maualuga le faʻapipiʻiina o le magoto i le faletaele. O lea, o le a faamalieina oe i le galuega sa faia, ia sa faia i ou lava lima.

Faitau atili