Laititi Country Style umukuka: O mea taua ma le taua

Anonim

E le o lona uiga o Cuisine Cuisine o le a leai se nofoaga e liliu ai! Naʻo le pau le tulafono e tatau ona maitauina i taimi uma i le ata o se tamai umukuka (pei o isi potu uma o se tamaʻi voluma) - aua le faia le "luga o mea i totonu o le mamanu. Lenei na o lenei lapataiga popolega o le vintage, o le manino lea i le toe faʻafouga o vaitaimi ua tuanai ma aganuʻu o Fuafuaga o Fuafuaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi citioune i le atunuʻu.

Tatau i totonu o vaega

O le upu "Atunuu" Ala E Ala Lava i Meaalofa o le E le gata mai o faamaʻimau, o povi lototele - o fulufulu mamoe, o nana, lasto, o lasso ma se fale faigofie - canch e aunoa ma le faigofie.

fugalaau i se ulo

O tagata faapena sa nonofo i fale faigofie na tao papue ma laupapa, sa i luga i luga o nofoa malolosi, mamafa ma mumu mo mea na leaga. Sa latou saunia meaʻai ma 'aʻai ai o ia mai apamemea apamemea, apamemea ma papupuni, ua malolo i luga o moega sa masani ona paʻu i luga o le fale.

O faʻamatalaga uma a totonu o le totonu, meaafale, tusa lava pe ono fesuiaʻi i le itu o le "le vafealoaʻi i le itu o le atunuʻu, i le taimi autu o le faʻatinoina o le mamanu. O le tutusa manaʻomia o le atunuʻu uiga, pei o harsh meataʻalo i totonu o totonu ma 'oti i luga o le totonugalemu o le totonugalemu, depred ma le taulaiga - o le laufanua ma le leai o se mea leaga.

Umukuka ma ogaumu

Puipui

Mo pa i le kamukuka, e mafai foi ona faʻaaogaina Opepae, faʻasesega lo latou sao masani masani: maa, laʻau, laʻau, raoter, moa, o le moa paʻepaʻe ma le tele o lauulu. Teuteuga sili atu i le tulaga o le stucco, o le ata ma le lanu samasama e faigofie. O puipui o le talaʻaga, o lea "supermoses" i totonu o le totonu o loʻo i totonu, e aofia ai meaafale ma le le fiafia i faʻafitauli o le atunuʻu, o lona uiga e tatau ona faʻaleaogaina ai puipui.

Pusaaisa i le tulimanu

O le mea moni, o lo latou le mautonu e le o lona uiga e le mafai ona faʻaaoga le pepa puipui! E le gata i lea, na o pepa puipui, faʻataʻitaʻiga o fasi piliki po o le maʻa ma le afu "i lalo o le brica", o le pepa puipui mo le i totonu o le tagata filifilia! Mai le "ie" ie "mamanu lelei, puipui i se pale fua operale, fasi pepa poʻo sela e le mafai ona sasaina le lanu o le lanu e le talafeagai. Lelei lanu mo puipui - webpaper ma se ata ata "Burlakov", "fagggggt", "laititi o Tother". O le mea e lelei ai, o nei puipui uma e le masani ai i totonu o faleoloa.

Mataupu i luga o le autu: fausia-i totonu o le pusaaisa - Faʻafefea ona sefe mita i le umukuka

Talaaga

E mafai ona tuʻu le tasi ma pa puipui o le umukuka "i lalo o le piliki" poʻo "i lalo o le maʻa" fale kuka laupapa. I se tamai umukuka - lanu laiti. E le manaʻomia le taoto o le puipui mai le taualuga i le fola, naʻo luga i le ogatotonu, avetaʻavale le Titter Tit sone, vaega o le faʻamalama ma le vaega o le faletalimalo. Afai o le tamai umukuka "Faʻamasinoga" ulufale i le atoa nofoaga, ona mafai lea ona tuʻufaʻatasia le umukuka-o le potu laupapa e mafai ona tuʻufaʻatasia se laupapa laupapa i totonu o le laulau.

Hoot i luga o le puipui

Fautuaga! O le atoatoa lomiga o le umukuka apalai mo le atunuʻu - o se faaputuga i le sitaili o le "patchcwork", pei o tamai fasi lanu e tasi.

Fola

O le foloa atoatoa mo le potu malolo ma cuishiine i le atunuu sitaili - laupapa. Ae o fola laupapa e matua le talafeagai tele mo le umukuka! O loʻo matou sailia se auala i mea o le a fesoasoani e fausia ai le aʻafiaga o se laʻau mama pe vali.

Afai o le linoleum, o le mea e manaʻomia ma se mamanu o togafiti faʻaaloalogia o laupapa: O pisia o fafie uliuli, bitch, manino lelei o le fafie. Ina ia lameite, o manaʻoga e tutusa lava, Plus - Leai ni taʻaloga! Laminate maliu e tatau ona aunoa ma le atamai, lava le "wax" cloting. Parquet i le umukuka styling i lalo o le faatoaga, tusa lava pe o le atunuu nei fale - i le lautele le taua. Ae o le ata faʻataʻitaʻi poʻo le ato, o loʻo tauaveina se mamanu o maa poʻo le o loʻo avea ma omea - o se mea moni mauaina mo se fale mamanu!

Tile i luga o le fola

Taualuga

Taualuga - Pasina atu se priori. E mafai ona sipela moli uliuli i lalo o le ogatotonu e mafai ona sifi mai Mrwall, Decker Board ma MDF. I le faʻaopopo atu i le avega o loʻo i totonu (faamamafaina le "faigofie" sitaili), latou te faia foʻi le vaega o le faʻaopopoga o le avanoa, o le a faʻaoʻo atu ai i luga o le umukuka. 'Ua tuʻuina mai' ua leva uma 'ua fuafuaga uma' ona paola i totonu, e mafai ona e tuʻuina atu o uaea ma paipa, ma e mafai ona fufula moli.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili ona lelei pepa mo le umukuka: o tulafono o le tuʻufaʻatasiga o lanu eseese

Faamaloloina le taualuga

Fautuaga! Fai se fua faatatau masani? Aua neʻi galo le "laina" ma ofu faʻapitoa. I le fale o le cowboy, faamama uto mai le suo e le tupu i se tasi!

Atunuu tuʻufaʻatasiga ma faʻamaoniga

Talu ai o le totonu o le atunuʻu e masani ai le mafaufau loloto-genttic style, ona faigofie ai lea ma isi sitaili leaga. O lea, o le "Farani faʻamaonia" faiga o le a faigofie ona fetaui i le atunuʻu Ranch style. Ole faʻamaoniga moni o le a maua ai se mea faʻapitoa a le lalagaina o le lalagaina i le vao sisifo, e mafai ai ona faʻasolo mai le le faʻaaloalogia o le cowboy o le cowboy. I le auala e tele ai a latou masani ai: ie puipui ma fusipaʻu, o mea uma e mafai ona valaʻauina o ia o mea uma e fai ma ou lava lima ma potu malolo i totonu o le faletaʻalo ma potu malolo i le fale.

Uleden uiga

Faamautinoaga i le tuʻufaʻatasia ma le atunuʻu o loʻo masani ona fetuʻunaʻi ma aoga. O le umukuka, na matua leai se urbban adss ma Farani bourgeois, o le a na o se nofoaga e sauni ai ma mitiia meaai. O le a avea ma potu malolo umukuka ma le sili ona faigofie, o fea le meaafale e leʻo se iuga lava ia, ae naʻo se malologa o loʻo potuola i lenei atunuʻu.

Faaopoopoga i totonu

Faʻamaonia o le a vave ona toe taumafai le tulaga o le amo o le cowboy ranch i se potu aulelei, faʻafetai i le tele o papamupini-mes o le papala, moli malaia o le auvae vao.

O meaafale meafale e tatau ona faia o fafie ma le tele o nofoaga matala. O loʻo latou vaʻai, papatusi, fagu ma faʻatoʻaga. O nei umukuka e faigofie ona aʻoaʻo i luga o le ufi. O se lapoʻa, ua tolopoina sina pogisa, ae fetaui lelei ma le atoaga o ata tifaga o le potu. O le nofo i le umukuka i le sitaili o le faʻamaonia o loʻo faia i ai ma masani o laʻau o le liligi o soʻo se moli moli. Latou teuteuina o ia uiga e ala i le vaneina, platinum faʻapipiʻi pe vali. O le potu malolo e tatau ona iai se nofoa o le ki, o se lapoʻa lapoʻa, o se laulau lapotopoto ma se uila afi.

laupapa laupapa

Fautuaga! A o le lanu lanu, o le potu o le umukuka-ola i le sitaili o le faʻamaonia e tatau ona faia i le pastel lanu: beige, paʻepaʻe, kulimi, susu, susu, kulimi. O le lanu lava e tasi e tatau ona avea ma luga o le meaafale o meaafale.

Suiga o le a aʻafia le le naʻo meaafale, ae o ipu foi. O vaitau o le pefuleoga i le ituaiga o vae manifinifi, papatusi ma tagoga i totonu o Fasia, e pei o ni vaega Farani, o le a faaopoopo atu i totonu o le totonu totonu. O tagata faipule ma pot na suʻesuʻe i le pupula o le a ave o latou nofoaga i le atoaga o le fatu, ma o latou nofoaga i le tuai o potu fiafia o le a faʻatumuina i luga o le sili ona lelei o le "o le tina.

Mataupu i luga o le autu: o le tulaga le masani ai le ogatotonu o le atunuu - ituaiga o sitaili

Saina

Pupuni

Pupuni mo le cuisiine i le tulaga o le atunuʻu e lua tuʻutuʻuga lua, e foliga mai o se kulimi anofoʻa. Faamaonia le mea e faia ai suiga i totonu. O lenei ua valiina le fuliʻaga poʻo le mata fiafia i pi, o se fugalaʻau poʻo se pa o le pa, e tatau ona susunuina i luga o pito i luga o pito i luga o le lacaryquns.

Fautuaga! O faʻapena foʻi 'ie pupuni i le tapolo faʻamalosi e tatau ona tapunia meaafale.

Ie pupuni ma le floral teuteu

Chandeliers ma malamalama

O le olaga i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaalia ai le malamalama masani ma na o se tamaʻi moli i le ituaiga o se moli, maualalo tautau i luga o le laulau 'aiga. O le potu malolo o le umukuka i le ituaiga o faʻamaonia o loʻo aiaia ai le i ai o le moli o le moli i luga o le laulau, o se nofoaga faigaluega o le hestset o le healset of the Heatset.

I le taimi lava e tasi, e le tatau ona galo lena atunuʻu o loʻo nofo ai pea se taʻaloga eseese. O le mea lea, o le kasee "i lalo o le Tendeebra", o le Chandelier "o le a matua talafeagai" o le a fetaui lelei ma masini apamemea.

laulau ma nofoa

Afai ua tapunia le moli moli ma le tioata, ona faʻatagaina lea o le tioata ma le opaque. O le moli eletise, na faia i le ituaiga o lamepa poʻo se ato uila uila, o le a teuteu ai le umukuka agalelei e le gata i laʻau, ae o se paʻepaʻe aso.

O le Chandelier ma le tele o Pelftons i Repro-Style o se meaalofa moni mo se tamai umukuka tuufaatasi ma le potu malolo. O le Chandeelier i le ituaiga o le tuai kerosene lamepa i luga o se taimi umi o le a toso ese ai se moli lio i luga o le laulau.

Paepae nofoa

O le Chandelier "Barn Lamp" o le a faʻamalosia le lagona o le faʻailo e faʻatatau i le Red Ranch. Na mafai ona ou mauaina se auala maualuga o le lamepa i luga o le vae fafie ma lamepa "o le la 30th"? Sa tuu le totoa i le laupapa o lou nofoa pele - o se sone o le vevela tele.

TAUA! I totonu o le umukuka i totonu na faia i le faiga o le atunuʻu faʻamaonia, o mea uma o le "male" meaatu, mug, e tatau ona faʻatino i le mafaufau, ae e tatau ona faʻaalia, pei o le faʻaupuga, e tatau ona mafua ai le lagona o le agamalu ma le toe faaleleia..

Country style umukuka (2 vitio)

Cuikine Diswards Filifiliga i Country Style (43 Ata)

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Uleden uiga

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

fugalaau i se vase

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Paepae nofoa

Faamaloloina le taualuga

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

fugalaau i se ulo

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Saina

laupapa laupapa

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Tile i luga o le fola

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Piliki puipui

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Hoot i luga o le puipui

Pusaaisa i le tulimanu

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

laulau ma nofoa

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Ie pupuni ma le floral teuteu

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Country style mamanu: tuufaatasiga o le rusttic styles

Faitau atili