Faʻafefea ona aveese le upega mai le frying Pan ma le le lava le paʻu

Anonim

Tele Hostess e mautinoa talitonu pe a fai o le Teflon falai o le pani e le o se fusi, ua le maua le ofu i ai. Peitaʻi, e le o le tulaga lea, ma vave pe o le fafo foʻi lea ma le totonu o le ipu o loʻo ufiufi i le enaena enaena enaena. Ole mea lea, mai le faigata o le a le mafai ona aveesea le masani ai o lona uiga o le fufuluina o ipu.

A o le i oso i luga o le fesili o le auala e faamama ai le falai ma le laʻei e leai se laʻeta i fafo ma totonu, e manaʻomia le faʻailoaina o le mea o loʻo i ai le mea o fausia ai?

Aisea na fausia ai Nagor

Faʻafefea ona aveese le upega mai le frying Pan ma le le lava le paʻu

I le faagasologa o le kuka i totonu o le falai pa, pei o se tulafono, o fualaʻau fualaʻau poʻo le gaʻo o manu ua faʻaaogaina. O le gaʻo gaʻo e paʻu i luga o ipu, ma maualuga le vevela o le mea moni i le mea moni o le "uila" i le apa o loʻo i totonu ma totonu.

A o faʻaaogaina le falai manu, e tele ma isi iʻa, ma o loʻo tumau pea le soloiina i foliga o gaʻo mu. E taʻua lea o Sagir, e faʻaosofia ai lea e tatau ona e faia ni taumafaiga.

O le taimi nei, e mafai ona e mauaina le tele o vailaʻau mo le faʻamamaina o tane ma le le-pipii le taina, ae le o le-hoste uma e i ai se avanoa. I le tele tele o taimi, kusi ma palu e le o ni suove, tele, latou te aofia ai mea totino e mafai ona mafua ai afaina.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le ituaiga muamua o le teflon falai pani i le fale ma e le afaina ai lou soifua maloloina? O metotia a tagata o tauivi faasaga i Beincomel le gaʻo o le a oʻo mai ai le gaʻo.

Faʻafefea ona aveʻesea le "fou" Nagar

Afai o se faʻailoga malosi na faia i le taimi o kuka i le Pan, e mafai ai ona e aveese le gaʻo gaʻo i le fale, agai i totonu Peitaʻi, e leai se iunite i luga o umukupepa taʻitasi, ae mafai ona e faʻaaogaina auala nei:
  1. O le a e manaʻomia se pa pia o bora (10 g) ma Amlaine ava (5 paʻu). Faʻateʻaina mea i le tioata e tasi o le vai mafanafana, ma, na fiafia i ai se vailaʻau manogi i se fofo, fufulu le falai.
  2. Faʻatumu le ipu vai mafanafana ma faʻaopopo i le 1 sipuni tele o meaʻai soda ma le sinapi efuefu. Tuu le pani mo le afa itula, pe a uma ona e fufuluina ma le vai suamalie.
  3. A na o le fagua le tautaliga, e le mafai i taimi uma ona fufulu ai i luga. Faʻatumu le pakete poʻo le pelvis ma le vai mafanafana ma tuʻu i mea e fai i le "tauʻai" i le po. Ina ua maeʻa, fufulu ma le fesoasoani a se vili ma vailaʻau mo ipu.

Mataupu i luga o le autu: Fabric istuntun: aofia ai, meatotino ma ituaiga o mea (ata)

Manatua o Teflon Farging Pan e le taliaina se eseesega tele i le vevela ma agai atu i le faʻamamaina poʻo le fufuluina i le ipu ipu pe a malulu. Ma le mea e le mafai ai ona faʻaaoga ipu faigata ma falaoa, o le a faʻaumatia ai le ufiufi, ma o le a le mafai ona toe faʻafoʻiina.

Faʻafefea ona fufulu le paʻu lulu i se falai pani

Faʻafefea ona aveese le upega mai le frying Pan ma le le lava le paʻu

I tulaga e faʻaputuputu mai i le aufaitau gaʻo mo se taimi umi, e sili atu le tele o galuega-manaʻoga metotia o le a manaʻomia. Fufulu le fale o le aiga i le itu i fafo ma i totonu e mafai ona pei ona taua:

  • Liligi le pan ma le vai ma tuu i luga o se afi lemu. A o le vai o le vai, aveese ipu mai le afi ma faʻaopopo ni nai mea faigaluega ipu vai ma le 1 sipuni tele o soda ua fuafuaina. Ina ua maeʻa le 45-50 minute, ma le falai le falai ma le fesoasoani a le sulugatiti, ma aveese e toe vaega o vaega.
  • I le Pan na tumu i vai, pamu ½ pa, nutimomoia i luga o le vevela o le fulufulu tiga ma le mamafa i le vevela maualalo mo le itiiti ifo i le 30 minute. Ina ua uma ona faʻatagaina vai i le malulu afa le itula ma fufulu ipu mai le Nasara. Ona faapipiiina lea o le mama vai i le apa.

Taavale falai

O lenei metotia o le lautele ma e talafeagai e le gata mo le faʻamamaina o le falai ma le e le o le laʻei le ta piano i le fale. Peitaʻi, e mafai ona faʻaaogaina pe ana o le atigipusa e sili atu ona faʻamamaina. O le ae manaʻomia:
  • Meaai Soda (0.5 kg);
  • o le tamaoaiga o le tamaoaiga (1 fasi);
  • Silcute Glue (2 afifi).

Faʻatumu le lapoʻa tele ma le vevela i luga o le afi lemu. Ona faʻaopopo lea o le fasimoli fatu, kelu ma faʻamama ma le fefe, ma le fefe. Afai e faia ni pulufana o Cpemps, e tatau ona aveesea, atoa foi ma fasimoese o le filo ua le soloia. I le mea faigaluega faʻauma, lalo o le falai pa ma "faʻamalosi" mo le 10-15 minute. Ona tape lea o le afi ma tuu le fagu mo le 3-4 itula, ufiufi le tapuni. Ina ua toe fausia le apa o le asini i totonu o le ipu ipu po o le lima.

Tusitusiga i luga o le autu: plad cropchet mai le lua-lanu lalagaina. Matua Vasega

I lenei auala, e mafai ai ona fufulu ese lava le malosi ma le faʻafiafiaina o Nagor, ma toe faʻafoʻi foliga ua faʻaleagaina o ipu.

Faʻafefea ona puipuia le Nagar Aʻoga

Faʻafefea ona aveese le upega mai le frying Pan ma le le lava le paʻu

E sili atu le faigofie i le taimi e tausia e le aunoa ipu, ae le faʻatagaina le faʻavaeina o le palapala ma paʻu. Mo lenei, ua lava le fufulu lelei a ia lima pe faʻaaogaina se ipu ipu pe a uma ona maeʻa talosaga uma.

Ina ia o atu ai le falai mai a le filitala mo se taimi umi, o tulafono nei e ao ona mulimuli mai:

  1. Fufulu nofoaga ua faia pe a uma kuka. O le a faʻaalu sina taimi, ma o le iʻuga, o le a maua e au ipu o le a vaʻai lelei.
  2. Aua le vevela le falai i luga o le 250 tikeri, a leai o le tautalaga o le a amata ona malepelepe, o le mea o le a amata ai le meaai. I le isi tulaga, o le le fiafia i ipu o le a avea ma sili faigata ona faigata.
  3. I le faʻagasologa o le kuka, aloese mai le faʻafesoʻotaʻiga o le le-pipii le fetaui ma le aumea mea. E tau atu i le faʻatusatusaga o taʻetamolama ma le maosiosia, lea e gatasi pea i le gaʻo, aveese toetoe a toetoe lava a le mafai.
  4. I le taimi o le fufuluina, farying pan e le faʻaaogaina ni laugutu wips, aua le faʻamamaina ai le pisia ma se naifi ma aveese le faʻaaogaina o le fulafula o tagata.
  5. Faamama le pito i fafo o ipu masani. E manaʻomia le faia o lenei mea ia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso i lalo o le tulaga o le faʻaaogaina i aso uma o le falai pani.

O nei tulafono faigofie o le a fesoasoani e faʻatumauina tagata le-pipii meatotino o le ipu o le telilo mo se taimi umi.

Faitau atili