Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

Anonim

E ese mai i le ua salamō ua faʻamautuina o le taualuga e tatau ona vali i le tasi lanu ma e filifili ai le paʻepaʻe paʻepaʻe, e tele auala e faʻafou ai ona o le faʻasaʻoga. O lenei ua foliga mai o tusiata ma tagata atamamai e le tatau ona apili i le manatu o valiina o mautotogi e ala i fasi.

Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

Stenkils faataga oe e faia se ata vali ata pe a e manaʻomia le atoatoa toe fai o le tasi o le tasi faʻasologa.

Stells e mafai ona avea o se genometric faʻamaʻi, mamanu o laʻau ma lanu, ma o nisi taimi o le ata atoa. I le filifiliga o le valivaliina ma le tele o tiga o tiga e galulue ai ma le taualuga, e leai se tasi e faʻatapulaʻaina. O le iʻuga, e mafai e tagata uma ona filifili le auala e mamanuina ai le taualuga mo oe lava, e aunoa ma le suia o ia i le faʻavaʻa. O le teuteuina o le uʻamea ma ou lava lima o le a fesoasoani e faʻailoa ai le fatufatu ma le mamanu, pe a e manaʻo, e mafai e lau fanau ona auai i le mamanu.

Ua lauiloa o le faʻauiga o teuteuga o galuega taugata, ma o le taunuuga o le galuega o le a faalagolago tuusaʻo i le maualuga o le alaita. Afai na e tuʻuina le autu autu o le faʻaolaina o taimi, faʻaopopo tupe ma le talitonuina o se taunuʻuga agavaʻa, faʻaaoga le ata e ala i le stensil.

Faiva galuega faasologa

Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

Mo le valiina o le taualuga, o le symmetric mamanu faataamilo i le chandelier e masani ona masani ona faaaogaina.

O le ata tusiata o le taualuga ma o latou lava lima o loʻo atagia ai gaioiga e aofia ai nei laasaga o:

  • Tusia atu se ata o mamanu nofoaga ma filifiliga o le lanu lanu;
  • Faia o se skel
  • Fola 'ese mai le palapala ma tuai vali;
  • Valivali le faʻamaʻi o le fasi i luga o le taualuga;
  • Faʻaoga le vaega puipuia i luga o le ata atoa.

O le a le mea o le nofoaga? O le tulaga masani o le nofoaga e manaʻomia e vaʻaia muamua i luga o pepa poʻo se tusi ata e filifili ai i le a o le a fausia ai le ata, ina ia lelei le faʻatonuga, ina ia lelei le faʻatonuga i le ulufale i le potu. E tele taimi na maua ai i le mamanu i le tulaga o le faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i le faʻamalologa o le kapeti ma laina o le tupua.

A fatuina o se stensil, e tatau ona e filifili i o latou manatu. E tusa ai ma le natura o le vali, stencilils e vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  1. Sao, faʻatasi ai ma se faʻatusa o loʻo faʻamatala mai i vali faataamilo i vaega e leʻi mafaufauina.
  2. O loʻo tumu, i le mea e faʻatumauina e uiga i spet o loʻo iai le faʻataʻitaʻiga.

Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

O le ata o le taualuga ma le faʻalupega o vali i luga o se sttel sttel se lelei tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatasiga faʻaputuputu pupuni ia te oe lava: Faʻatinoina o lanu o lanu ma ie

Mo le galuega i lalo o le stensil, o le laupepa o le pepa fufusi (watman) poʻo le pepa malo lelei e talafeagai. O le a sili atu le tumau ma tumau o le a maua se avanoa o le palasitika manifinifi poʻo le vinyl.

O pepa saisai i luga o le penitala po o se faʻailoga mo le lumanaʻi mamanu ma o se tusi o loʻo iai ni naifi. Ina ia le faia se ata i luga o fasiga mai sasaga, e alagatatau ai ona tuʻua ugu i totonu ia i latou ina ia le gagau. Nofoaga ufiufi i Jumpers, Faasilasilaga Mulimuli ane ma se polo. E tatau ona e faʻamalie le suauʻu suauʻu ma le matutu pepa o loʻo avea ma toʻotofo.

I le faia o ata o ni lanu mo auiliiliga o lau lanu e te manaʻomia ai lau faʻataʻitaʻiga.

Afai e tatau ona e faʻaliliu saʻo le muamua ata i se isi fua, e tatau ona e vaeluaina le stensil i luga o sela. Ona ave ai lea o se pepa fou i lalo o se stensil fou ma vaevae e pei o le muamua tagata faigaluega, i le tutusa numera o sikuea. Le ata mai le ata muamua mo le nofoaga o fuainumera ma laina i sela o le muamua o le muamua muamua i-itu. I lenei auala, a aunoa ma togafiti faʻapitoa, e mafai ona e maua se lomiga fou o le i ai o loʻo iai le mamanu i se lapoʻa poʻo le laititi.

Vaega o talosaga

Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

Faatasi ai ma le fesoasoani a le stence, e mafai foi ona e faia se taulai fai togafiti taulima o le taualuga.

E leai ni togafiti i vali i le stensil. O le uluaʻi tuʻufaʻatasiga e mafai ona valivali i le faʻavae autu lanu ma faʻatali seʻia faʻamalosia le vali.

A uma loa ona matou faʻaaogaina le ata i le nofoaga saʻo ma kelu le faʻatusatusaga i le ata vali ata. Faigofie le faʻaaogaina o gaioiga ma pulumu poʻo le amom spong o loʻo faʻaaogaina ma le totoʻa e ala i le stensil. Leai se mataupu e le mafai ona viliina i luga o se pulumu tele le valiina ina ia leai ni vaieli. Faʻapea foʻi, e le mafai foʻi ona ave se laupepa o laupepa laupepa, a leai o le vali o le a alu i lalo o le laupepa ma vete le faʻamoemoe o le ata.

Ina ua maeʻa le afifi o le Stents, e tatau ona aveesea mai le avanoa i le faʻaopoopoina o le isi vali ma se fala, ma taumafai e aua le afaina le ata.

I le galuega i le fausiaina o se faʻatusa o ni lanu ae e te leʻi faʻaaoga le isi mamanu o le isi lanu, o le a tatau ai ona e faʻatali seʻia matua faʻamago ai le vali i le taimi muamua. Ia o lenei iinei e manaʻomia ona faʻaalia loʻu onosaʻi ma faʻanatinati lau faanatinati.

E iai foʻi isi metotia mo le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga teuteu. Galue i le fausiaina o teuteuga ma ituaiga, talitutusa ma mea e maua e ala i Muncilils, e mafai foi ona e ala i tusi fatu ma feoavae ma se ofu mafanafana. O latou faʻaaogaina o le a vave ona sefeina le taimi i luga o le tipiina ma faʻapipiʻi pepa ma le auivi i le taualuga.

Mataupu i luga o le autu: faamalama platbands mo se fale laupapa (ma e le gata)

Gaosiga ma faʻapitoa o le paʻu papa

Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

O le faʻailoga o le ata o loʻo tipi i luga o se manifinifi manifinifi o paʻu, lea e mulimuli ane faʻaputuputu i se aotelega faʻavae.

O le paʻu paʻu e faigofie ona fausia se ata o le toe faia o fasipepa. O loʻo iai le faʻatau atu o loʻo iai ni faʻailoga faʻapitoa e fai ai le paʻu fetuʻutuʻunaʻi ma le palasitika palasitika. Latou fuaina laiti, e mafai ona paʻu i lima ma faigofie ona fufulu.

O ia faʻaaliga, tusa lava pe faʻapefea ona tigaina tele, e leʻo se faʻalavelave. E matua moni lava ina ia latou lava. O le mea autu o le gaoioi i le faasologa.

  1. Matou te tau manifinifi, ae le o le pa malosi o le fulafula ma tipi o le kopola o le mamanu filifilia i ai.
  2. Paʻu paʻu faʻapipiʻi i luga o le fasi pepa ma, sili ona taua, lamolemole paʻu. O lea, e aliali mai o le vai faigaluega o le faailoga tusi.
  3. O le tagata faigaluega o loʻo mulimulitaʻi i le faʻavae mai le laʻau poʻo isi mea faigata. E fautuaina e fetuunai ai se lautele 'au i le pito i lalo ina ia mafai ona uu.

O le taimi nei ua matou saunia-ua uma ona fai le faʻailoga o matou E faigofie ona susu i le itu i totonu o le fata ma vali ma fetaomi le fata o fata e le inu ai. Ina ia maua se faʻailoga i la matou mamanu, e tuʻu saʻo i ai i le nofoaga saʻo i luga o le totonugalemu ma toe foʻi ma le faʻaeteete. O le lagona o le a sili atu le mamao ma e sili atu nai lo le sili atu o le laupapa filifilia laupapa i lalo o le faavae. O lea e tatau lava ona e faia ina ia o le faʻailoga e le o le totonugalemu, a le o le ata o le ata o le a liliu i le smear.

Ina ia aua neʻi tofo i le itu o le itu, e manaʻomia le faatinoina o le fasi plywood vali i lalo o le lanu o le taualuga. E tele ni mau o le a faʻaalia e malamalama ai pe o iai ni mea sese o mea faigaluega, ma e fesoasoani ia te oe e faʻafetaui ia te ia. E le gata i lea, e vaaia manino i uiga o lanu ma le mamanu e tulei, pe a talafeagai ai, e mafai ona fetuunai le lanu mulimuli.

Faʻafefea ona faʻaaoga se mamanu ma se faʻapipiʻi faʻaoleole?

Le a le mea e fai ai saumea mo le taualuga ma ou lava lima?

O se faʻapitoa faʻapitoa na mafai ai ona e vave faʻaaogaina se tamai mamanu i nofoaga tetele.

O ia mea na e masani ona faʻatau atu. E tutusa foʻi latou ma vave galue i luga o puipui ma le taualuga.

O se tagata faʻapitoa i le ata vali mo vali ma se fesoasoani fesoasoani e tatau ona filifili. Ua lava le maua o se masini e faʻapipiʻi ai le mea e lua o loʻo faʻapipiʻi e lua: O se laina susulu atu ma se mamanu o le potu o loʻo pipiʻi, ma mai le pito i tua o le paʻu paʻu. O loʻo tuʻuina atu 'ia latou i lenei auala, e tatau ona latou taʻoto faʻatasi i le tasi, ae i le taimi lava lea po o le taimi e faʻamagalo ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamalosia o Wooden Woot Lolap - Faʻafefea ona faʻamalosia le taualuga ma utupoto o le fola lona lua

I le taimi lava e tasi, o le faʻatulagaina o le fausiaina o se ata e tatau ona mulimulitaʻi:

  1. O loʻo matou faʻatulagaina le vali i luga o le faʻaseʻe mai le paʻu paʻu, fetaomi i le fata o le sili atu ma le sili i luga o le masini.
  2. O le faʻaseʻe ma le mamanu ua mautu i le pito i luma. Faatele taimi e faigofie ona fufulu e maua ai vali mai luga o le porolone.
  3. Matou te faʻaaluina le masini i luga o le faʻatamaʻi, o sina sinasina e faasaga i le laualuga o le uati. E taua tele i le gaoioi o le faʻaseʻe mai le paʻu paʻu ma luga e le fesoʻotaʻi.
  4. O le ata e faʻaaoga i ni laina, o le masini e tatau ona faʻatinoina tuusaʻo ma tuʻu lemu le laina o le tasi i le isi.

E manaʻomia le mataituina o mea pe a feoai le paʻu mamanu e faigofie ona alu atu ma e leʻi amataina, e manaʻomia le siaki muamua o le faigofie o le paʻu ma lamolemole.

Filifiliga o sitaili ma mamanu elemene

O fale uma o le fale o lo o i ai lona lava faavae ma mafua ai ni ata mataaga. O le mea lea, o le a fautuaina e filifili le mamanu, o lona sitaili ma elemene e tusa ai ma manatu masani e taliaina e uiga i totonu o le ala savali, potu, faletaele, ma isi.

I totonu o le umukuka, faʻatoʻaga autu, comploctic paquet o wildflowers ma ivi o le okeni. O elemene o le au e le tatau ona vaai i sikuea ma milo, e tatau ona taumamafa mea uma ma puʻupuʻu.

I totonu o le potu malolo, e tuʻuina atu i latou i ni faʻamatalaga i ata eseese, pei o vaomatua, manu, manulele ma le saʻo filifiliga o lanu lanu ma le nofoaga.

Ina ia tuʻuina i totonu o se fesoasoani a se tamaititi le fiafiaga i matua ma fanau. Le tamaititi Lenei o le a avea ma se faufautua totino. Ma o lea na te manaʻo tele i ai: ata o ata, sukalati, taʻavale poʻo vaʻalele e faʻalagolago i ai.

O le faʻamafanafanaga i totonu o le potumoe e lelei tele e le lecophonive monophone ata o faʻamatalaga, agelu, lanu ma manulele.

Ese le toʻa ma e le o lanu pupula. Afai i totonu o le potumoe o le moega o loʻo i ai le moega o loʻo i ai nei fale laupapa, tua atu o loʻo manaʻomia le faʻaalia o le laʻau tutusa o le lanu tutusa. Mai le itu o le a foliga mai o lo o taoto le moega i luga o lala o le laau.

I totonu o le ata o le faletaele e sili ai le faʻaaogaina o le Marine Thomas. E i ai uma faʻatusatusaga o iʻa ma Dolphins, ma se ata o lalo o le vai o laʻau, atigilima ma comras. I le taele o le a i ai le ofoofogia e pei o se manu lapopoa o le tuuga sami ma vaa, tipi galu. O le a faʻateleina e faʻalauteleina le ata pe a oʻo mai le ata i le taualoa atoa.

Faitau atili