Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

Anonim

Ata

Toe fausia o fale mautotogi o loʻo avea ma lauiloa, ma o se tasi o filifiliga sili ona masani ai o le tuʻufaʻatasiga o le potumoe ma le faapaologa. O sea filifiliga e sili ona manaʻomia e filifili ai i aiga o loʻo nonofo i se tasi potu potu o loʻo laʻititi le Logo. Ma e taua tele o le atofa o le potu moe o loʻo faia ma le tofo, ma e mafai ona faia mea uma i ou lava lima.

Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

Ina ua maeʻa ona faia ni faʻafitauli o le potu o le potu, e ala i le tele, e mafai ona e faʻapipiʻiina le Logisia i soʻo se potu, ae sili ona manuia o le a mo le potu fou.

Fautuaga Aoga

I le va o le potumoe ma Logsia, e fautuaina e tuʻu le avanoa i le faʻailoga, pei o se sofa ma le maualuga o le fata poʻo le moli uila. E mafai ona e iloa le avanoa i le va o le avanoa, ma faia se mea laiti i le va o le fola o le fola pe a fai o le aotelega sone ua vavaeeseina e ni sitepu. Ma o le ata o le potumoe ma le Loggidia o le a foliga aulelei tele.

E manaʻomia le mafaufauina ma le totoʻa foliga o le faʻauma ma le fuafuaina, o le mea lilo o se potu tele ma galuega lelei i le faʻasaoina o le tasi le pa o le tasi e fai ma sone.

Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

O le potumoe ma le faapaologa o se tele aoga e mafai ai ona faalauteleina le potu avanoa.

Tuʻufaʻatasia le potumoe ma pakete, o le sitaili o le potu e tatau ona tumau i le mautu, o lona uiga, e tatau ona faʻaauina le meaafale tasi. A faia le mamanu, e tatau ona e pipii atu i se tasi lanu lanu, ma e le o lona uiga o mea uma e tatau ona fesuiai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e taulaʻi le ogalaau ile pupula o ata pupula, ae e sili le faʻatinoina o lanu paseki. A faʻapea o loʻo faʻaaoga laupapa laupapa i totonu o le ata, o le a foliga mai e matua matagofie pe a fai o le potumoe sone o loʻo teuteuina i le tele o fafie, ma o le Logisia e ese.

Tuʻufaʻatasia le potumoe ma se umukuka, e tatau ona e sauni e sauni mo le mea moni o le a e manaʻomia e faʻatumauina le faʻasologa atoatoa. E ala i le faʻatinoina o galuega faʻatonu, e tatau ona foaʻi i mea uma i totonu o le potumoe e tatau ona tuʻufaʻatasia ma totonu o le potu e tasi i la latou lanu.

Mataupu i luga o le autu: Fale puipui

Mafuaaga o le tuufaatasiga

Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

Talu ai o le Logisia e mafai ona manatu i le faʻaauauina o le potu lava ia, o le potumoe e sili atu le matala ma mataala.

Afai o le potumoe o loʻo tuʻufaʻatasia, o le a faʻalauteleina ai, ma o le potu o le a sili atu le manaia ma muamua. Afai e te tuʻufaʻatasia le potumoe ma le faapaologa, e mafai ona e faia se sili sili ona matagofie loggi iina - tuu le sifi nofoa, matagofie laʻau i ula, laulau. Ma o le potu puʻupuʻu faʻatasi ma le Loggidia e mafai ona faʻaaogaina uma o se potu malolo o le a malolo atoatoa o le a manuia i le taumafanafana mafanafana.

Mo le kilia, e mafai ona e faʻaogaina le sitaili sipela o faamalama e tuu i nofoaga masani. Afai o le moega e tuu i totonu o le nichh, o le potu o le a sili atu le manaia.

O se isi tulaga taua - i tulaga o le taulaga o le a le le talafeagai atoatoa pe a faʻapipiʻi le potumoe poʻo le tau o le tau. Faʻapipiʻi ia e sili atu i tua o le laupapa, Sa fai sina leva o le laupapa, sa fai sina leva pe fai sina i tua atu o lona ulu i le taimi o moe. Afai e te fesoʻotaʻi le ea malulu i se isi auala, e mafai ona e pikiina se malulu.

Fautuaga talafeagai

  1. A tuʻufaʻatasia le faapaologa ma le potu o le potu, o le paloa poloka ua faamamaina. I le tele o faʻafitauli, o se vaega tuai o Fafie laupapa, lea na faʻasaʻo ai pea pea lava. Ma o le fale o le a mafanafana. Ae o le poloka pito i lalo i luga o le Loggia e le tatau ona aveese uma (pe a mafai). I le tele o fale o fale e le o iai, e tusa lava o le ullap "umia" faamafanafana. O le mea lea, e sili le tipiina o sikuea amata i luga o le faamalama matala, lea o le a avatu i ai le 10 cm mo itu uma. Ina ia mafai ona faʻalautele le fuaitau i le Loggia, e mafai ona e faʻaleagaina le poloka pito i lalo. Ma e mafai ona tipiina le taualuga i luga o le Loggia e ogatasi ma fola.
  2. E leai ni faʻafitauli matuia ma se faʻatasiga. Aveese le faapaologa, e mafai ona e faʻavavau e uiga i le malulu i totonu o le fale, talu ai o lana faʻamatalaga taua i totonu. O le vevela o loʻo i ai ma se teisi faʻateleina le nofoaga e faigofie ona fetuunai.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le fufuluina masini e faia oe lava

Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

Potumoe mamanu tuufaatasi ma le faapaologa (ata)

Faitau atili