Ituaiga o lioleo lipine

Anonim

Ituaiga, uiga autu ma le mafiafia o le palu palu e faʻatonutonuina e le taʻalo o le Taeao 25697 - 83 "ruby papatusi mo le faapaologa ma loggia." Na faamaonia ia Ianuari 1, 1984. Komiti o le fausiaina o le fausiaina ma le tusiata o le Soviet Union. Ina ua mavae lena, faatolu ona toe maua i le faaopoopoina o suiga.

Ituaiga

O le fale teu oloa o loʻo faʻavasegaina e tusa ai ma le lagolago metotia i luga o le auala o loʻo tauaveina o le fausaga, o loʻo vaevaeina i ni ituaiga:
  1. Faamafanafanaina, tumau i le tasi pe lua itu tuaoi.
  2. Utupoto, malolo i le lua pe tolu itu.

Ma i luga o fetuunaiga e vaevaeina i vaega nei:

  1. Mautu.
  2. Gaogao faʻaaogaina tuusaʻo mo Loggia.

Lautele uiga

O loʻo vaevaeina le oloa i ni vaega o loʻo faʻalagolago saʻo mai lana mamanu ma le faʻaaogaina o le talosaga.

O le tala faʻatusatusaga o Papatusi o Papatisoina o papatusi e tuʻufaʻatasia faʻapitoa ma faʻalagolago i mea ua faʻatatauina ma tusiata o le fausaga.

Ituaiga o lioleo lipine

O le Polokalama o le Poloketi Masini

O le aotelega o vaega o fasi tino mo le faapaologa ma le Logginia e faʻatagaina i tulaga tau faʻavae:

  • Umi - mai le 120 i le 72 cm aofia ai.
  • Lautele - mo le faapaologa mai le 120 i le 180 cm, mo le loggia - mai 90 i le 300 cm aofia ai.
  • Le mafiafia mai le 16 i le 22 CM, e fuafua i le isi tele. O le numera e tatau ona tele 2.

I le ituaiga o le sili atu o le pito i luga o le pito i luga, o le masani masani e iloa ai le va o 3 autu vaega e faailoa mai ai le tusi faaopoopo:

  • G o se lamolemole pe pupula le kasa.
  • W - Olo o mosaic.
  • K - teuteuina i le masani ai pe masani maa.

Le mafai ona tuu i luga

I soo se ituaiga o gaosi oloa, o le tele o le faapaologa i luga o laupapa mafai ona eseese teisi mai le faamaoti. E faʻatagaina ai ona faʻatagaina, ma e le tatau ona sili atu nai lo faʻamatalaga nai lo nei:

O le tapulaʻa o le faʻatagaina o se mea e faʻatagaina ai le tele o loʻo faʻatagaina uma i le sili atu ma i se itu laiti.

Ituaiga o lioleo lipine

O le Fallcon Storation, o le tele o mea e le tutusa ai ma mea taua i luga, e faamaonia e tusa ma le totst o le a le manatu leaga. Le faʻaaogaina o ia oloa i le taimi o le fausiaina o fale e le faʻatagaina.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Fautuaga mo le maeʻa o le Corridor MDF Panels

Manaoga mo Vaega gaosi

Malosi malosi mai le oloa o loʻo gaosia e tatau ona usitaʻia le Orst 18105. O le malosi o le malosi e tatau ona itiiti ifo i le 15 (M 200). Sima lava ia o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga e tusa ma le Gost 25820, 13015-0 pe 26633.

Siaki le vitio, fanua uma e sili ona lelei iina:

O mea e manaʻomia e tagata ua uʻamea ua faʻaalia e le gost 13015-0. Uma le mataupu, na o le faʻamalosia o le uʻamea ua faʻaaogaina mo le gaosiga o papatusi. Ma mo elemene o loʻo iai, o le ormomechanical, faʻapea foʻi ma se siosiomaga metotia, faʻaaogaina. Mo vaega e le talafeagai, e faʻatagaina ona faʻaaoga le masani ai o le rood roote poʻo uʻamea uamea.

Mo vaega uma o le oloa, o se fesoʻotaʻiga ma nisi mea e sili ona manaʻomia e le gata i le malosi, le faʻamaoni, faʻapea foi ma le teteʻe i le tino faʻapipiʻi.

Faitau atili