Sipiina le fale o le ata 34 sq m (45 ata): ave ma metotia

Anonim

Fiafia i le ata o latou fale o le le fiafia tele. Fua i lenei televise televise ma soʻoga a le televise ma a latou faʻatauga. Peitaʻi, i le faʻataʻitaʻi, e le mafai e le taimi i taimi uma le faʻaaogaina atoa o filifiliga ma aitia. E tele taimi e masani ai ona tusia e aunoa ma le amanaia o mea faʻapitoa ma le faʻatulagaina o le potu. Ia faia lelei le mamanu o le fale mautotogi 34 sq i le le iloa ma le poto masani. Matou te amanaia lenei ma faʻaaoga fautuaga.

Fuafuaina o Galuega

O le iʻuga mulimuli e faʻalagolago i le tulaga lelei o le poloketi. O le mea lea, ia togafitia i le tiute uma i lenei mataupu ua manaʻomia. A o le i faitauina le faatinoina o le manatu e faʻavasega ai se fale mautotogi se tasi, e manaʻomia le tuʻuina atu i le faʻataʻitaʻiga o le galuega i faʻamatalaga nei.

Lua moega

Galuega . O loʻo matou talanoa e uiga i se seti o se tasi poʻo isi filifiliga talafeagai mo le faʻamafanafanaga ma faʻapitoa galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o na tamaʻi fale e faʻatau mai mo le faʻatulagaina o potu potu poʻo ofisa. Afai o le e ona le tasi-potu fale mautotogi e fiafia i ai, mea fiafia poʻo manaʻoga patino, e tatau ona e ave i latou i le taimi pe a puʻeina.

Sofa ma aluga

Stylistics . O le galuega lava e tasi e mafai ona foʻia i auala eseese. O le a le sitaili e filifili pe a maeʻa se tasi potu potu, ma e sili ona taua, pe faʻapefea ona faʻatino i le taimi faʻataʻitaʻi taʻitoʻatasi. Vitio ma ata o le faʻaumaina poloketi e le naʻo le kopiina, e ui ina maua manatu o loʻo toe amata ma aumai i se tulaga talafeagai, tuʻuina atu i le nofoaga faʻapitoa.

Apitaga o tagata nofoia

Fale mautotogi ma se eria o 34 sikuea mita. Fai ni filifiliga e lua. Tasi-potu-potu pe lua potu. I le tulaga muamua, e nonofo ai aiga i nisi o tamaiti o faʻafitauli ma nai lo, o lenei fale e talafeagai mo se ulugaliʻi tama poʻo ni ulugaliʻi ma faʻatasiga matutua ma faʻatasi. Mulimuli i tulafono nei:

  • Tuʻuina atu tamaiti i le nofoaga lea mo vasega, suʻesuʻe ma atinaʻe. O se faʻataʻitaʻiga lelei o se ata ma ni faʻafitauli faʻapitoa mo le faʻatulagaina o se tulimanu mo se tamaititi.

Galuega sone

  • Tagata nonofo uma o le fale mautotogi 34 sikuea mita. E tatau ona mautinoa se tafaoga atoa. I aʻoaʻoga, o le faʻatinoga o le galuega o loʻo faʻaalia i le ata, lea e faʻaoga ai le siʻitia ma le toe faʻalavelave i moega ma sofa.

Moega samasama.

  • Tausisia le tumama ma le tumama tulafono. O le mea lelei e foia ai lenei faʻafitauli o le a fesoasoani i le poto masani ma uluai metotia o le faʻalapotopotoga o le umukuka ma potu faleuila. O manatu fiafia mo le tasi-potu fale mautotogi i le ata o loʻo ofoina atu le uluaʻi ituaiga o mea faʻapitoa ma o latou nofoaga i le umukuka ma le faletaele.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu ma faʻapipiʻi: Olaga fou o le toeaina i totonu

White umukuka

Avanoa avanoa avanoa

O tagata e ona o le aulelei matagofie i le selau o le sikuea mita o gata pe a foia ni galuega o le taimi o le tapulaʻa o fatufatuga o fatuga o fatufatuga ma mea tau tupe. O lea lava e tasi le fale mautotogi se tasi, na tatau ona lafoai le tele o manatu na fiafia tele ona o le le mafaia ai le latou olaola moni. Ae ui i lea, ua faamaonia e tagata mamanu ni mea faigaluega e mafai ona e ausia ai nisi otia. I luga o ata faʻapipiʻi e mafai ona vaaia na latou faia ma le galuega. Le faia o lenei, faʻaaoga metotia nei:

  • Tupe toe faaleleia. Lenei aso, mo le faʻatulagaina o se avanoa nofo toʻatasi, o le faʻatoʻa valaʻauina o potu, e aoga le faʻagaioiga.

Vaeluaga i le umukuka

  • Faaliliu auala ma feaveaʻi o loʻo i totonu. Mo le tasi potu potu potu, faʻaseʻe o vae e talafeagai lelei, e faia le puipui o le puipui. 34 SQ. M. o le lava itu mo le tumau vaega o le vaega o le eria. O se manatu manuia e mafai ona avea ma faʻaaogaina o vaega i uili, o loʻo agaʻi atu i soʻo se tulaga manaʻo, faʻaputuga.

Malolo Tranfamemer

  • Auiga fiafia. Tamai vaega aoga o le fale mautotogi 34 sikuea mita. M e mafai ona nutimomoia i luga o nofoaga na i ai ma ponaium, ni elemene elemene i luga o puipui ma pine. O le tasi metotia o faʻaaliga vaaia o se tasi potu potu o loʻo galue ma le malamalama. Nofoaga ma le faʻatonuga apemp pe a toe liliu i luga o le tele o le avanoa o le potu avanoa. Ua lava na vaʻai i le ata o le tutusa vaega pe a galue ma motusia auala malamalama.

Sofa ma laulau

  • Lanu lanu. O le faamuamua e tatau ona tuuina atu i le malamalama leo. Ma fasi ma tele o le ata, e tatau ona e faʻataʻitaʻia pe faʻatuatuaina le poto masani o se faʻapolofesa. E leai ni avanoa e le iloa ai foi ni tagata poto masani na oo iai manatu.

Sofa ma aluga

O ni fofo lelei na faʻaalia i le ata o le a talafeagai i totonu o le i ai o loʻo i ai i totonu naʻo le mataupu o le atoa faʻasinomaga o le itu ma le faʻatulagaina o le potu. A faʻatuina se fomaʻi faʻapitoa e tatau ona i ai i le tele o le potu, ma le lanu ma le tino. O le paleni o uiga o vaega taʻitasi ma ua tuʻuina atu i le aofaʻi o le manaʻo manaʻo.

Fautuaga! E tatau ona aloese pupuni pupuni. Faafaigofie le poto ma le faʻatauvaʻa a le potu faʻatumu le potu ma le totonu o le a sili atu le lelei ma faigofie.

Meafale i totonu o se tamai fale

Filifiliga o totonu o mea ma mea e maua ai le galuega. I le tulaga o le mea sese, e oʻo lava i le teuteuga atoatoa o se tamaʻi fale mautotogi o le a leiloa uma lava tulaga lelei pe a filifilia meafale. Tulaga e tatau ona mulimuli mai ina ia mafai ai ona faʻamalieina le iʻuga:

  • Gabarits. . A faʻatau e aoga le faʻamaninoina o le tele o mea taʻitasi ma faʻatusatusa i latou ma potu fua. O le faʻavae e tasi e tatau ona faʻaaogaina i poloaʻiga e ala ile Initaneti. O le laulau, o le uarota poʻo le moega e mafai ona foliga sili i ata, ae pe o le a ofi i totonu o le faʻatapulaʻaina avanoa o se tamaʻi fale o 34 sikuea mita. m, o le fesili lea.

Tusitusiga i luga o le autu: Fuafuaina o metotia mo fale mautotogi 20 sikuea mita. m.

TV i luga o le puipui

  • Galuega . O le mamanu o le tamai fale e mafai ona manatu e manuia pe a fai o le faʻavae o filifiliga o le a sefe pe a ofi ese le voluma. E fuafuaina e teu ai le tele o mea, mea faigaluega tamaoaiga ma fale, masini. O auala e faʻatulaga e faʻapipiʻiina, ma e manaʻomia ni mea laiti e manaʻomia mo le le lelei ma le galuega a le aiga. Uma le poto ma filifiliga o le le aofia ai, aua mo se tamaʻi fale mautotogi e mafai ona taua le taua, ma le i ai o ni mea faitino ma elemene o le a naʻo le ansia.

White Sofa

  • Tuufaatasiga ma le teuteuina o sitaili . E leai ni tapulaʻa faʻapitoa i le aso. E masani ona faia le ata o se tamaʻi fale i le sitaili o le fuʻa, o le a le fefiloi o mea o ituaiga eseese o sitaili. E taua le le soona fai o le tuʻufaʻatasiga o lanu, pito i luga ma foliga o mea. A leai, o se ata le muamua e mafai ona suʻe, ma o le e ona fale o le a le maua ai se taufaʻafefe. Ioe, ma i ai i totonu o le potu mea e maua ai mea e sili ona lelei, ma e le talafeagai le tasi i le isi o le a le manaia.

Samasama samasama

Fautuaga! O mea taua nei e mafai ona suia ai meatafale meafale. E mafai ona faʻateleina le vaega aoga ma sima ma laulau e tolu taimi pe a faʻaalia, ma i nisi taimi atili. Siaki uiga mai le pule poʻo le faufautua.

Styllades totonu

O le faʻasologa i le faʻatinoina o le manatu e ono ese ma e mo fuafua lelei i le manaʻoga o le pule o le fale mautotogi. m. Afai e fiafia le autalavou maualuga maualuga le maualuga o lau pele, sosoo ai ma i latou na faia e manaʻo e maua se nofoaga lelei e malolo ai ma filifili. Lenei aso, scandinavaiavia style e lauiloa i aso nei i se tamai fale mautotogi. Faʻatumuina i le malamalama ma le maualalo mea, ae o se sili sili ona aoga intaili ei ai le lautele lautele o le tele o faʻamemelo. E le leaga i se laititi o le ituaiga ituaiga. O mea faitino o le ola ma aganuʻu na aumaia mai ai ni malaga mamao mamao o le a fetaui lelei ma totonu o loʻo talafeagai ai. Aemaise le manaia o fale mautotogi i le sitaili o Sasaʻe ma Aferika.

Chandelier i luga o le taualuga

Fautuaga talafeagai

A oʻotia se poloketi, e tele taimi e masani ona fuafuaina e le tele o filifiliga e sili atu le aʻafia mai le tasi i le isi. O le a le faʻamoemoe e filifili i lenei tulaga, o se fesili faigata. O ata i le ata aua e le o tuʻuina atu i taimi uma se aafiaga moni, tusa lava pe mafai, e sili le vaʻai i nisi o filifiliga mo le maeʻa o mea uma. E masani lava, pe a uma ona matamata, mo se faʻataʻitaʻiga, masalosalo i le fale mautotogi na mou ese atu ai le potu. O le ea ma le matagofie o le tagata e tasi le avanoa avanoa e avea ma o se mea taua i le filifiliga mulimuli.

Tusitusiga i luga o le autu: Studio mamanu 25 sikuea mita. M: 2 Versiction filifiliga (+45 ata)

O se tasi o galuega pito sili ona faigata o le tuʻuina o le kapeneta mo mea ma lavalava. Na fofoa ma manuia i auala nei:

  • Faʻaaoga ni manoa ma isi ata mata o le potu. Faʻatau pe okaina se leoleo. O le ata tifaga eseese ma le maata mea taualoa e matua lauiloa i le aso, talu mai le le manaʻomia se tuʻua o loʻo tuua manu felelei e faʻasao ai faitotoʻa masani.

Malu i luga o le puipui

  • Fetufaaʻiga nofoaga e teu i vaega eseese o le fale mautotogi. I le ata e le mafai ona e vaʻai i le kapeneta tu masani. O a latou galuega e mafai ona faʻatino e ni voluma tele o le vavaeʻese i le Logisia, i le alatele, alavai, lalo o le moe nofoaga mo nei faʻamoemoe. O lenei fuafuaga e mafai ona iloa gofie tele.

Vaeluaga i ata

  • Uluai kapeneta. Tufaina atu ia i latou mai oloa masani i le loloto. E ausiaina i le faʻaaogaina o faʻapitoa fetauiga. O ofu taua, o ni faʻataʻitaʻiga, e le o loʻo i ai i luga o le Kapeneta, ae o loʻo faʻatulaga ona 'aʻai. E foliga mai e sili atu le manaia o le gagau ma faaeeina lelei. Na mafai ona faia se nofoaga o teuina o le teuina atoa o le teuina o le 20-30 cm mo se tamai fale mautotogi i 34 sikuea mita. M o le a avea ma manino lelei.

tulimanu coupboard

Masani ona mamanuina o le tasi potu potu fale ma se nofoaga o loʻo i ai i le 34 sikuea mita. Fai m o le faʻaaogaina o mea aoga ma totonu ma le Kapeneta ma le Kapeneta: laulau, fale tifaga, moega, ma isi.

Mo le tele o galuega faigata, o le lanu tumu o le avanoa. I aso nei, o ata o nofoaga iloga e gaosia e ofoina atu se ituaiga o tagata e leʻi fuafuaina e ono teena le lagona o le fuaina ma le tofo. Tele poloketi e tuʻu faʻapitoa ma iai se tagata e moni, o lea e tatau ai ona mumusu e kopi ai le galulue faʻapitoa.

Sofa ma le nofoa

Fautuaga! Aloese mai mea sese e sili ona leaga ma le tuufaatasiga o lanu o le a fesoasoani i le lio o le una. O le polokalame e avea ai o ia na avea ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo le taumamao toto. O le mamanu o soʻo se poloketi ma le fesoasoani a le lanu o le YTTE o le YTTN na avea ma se auala masani e iloa ai le lelei lanu fua.

O aso nei o loʻo taʻua o aso / potu o le 34 KV (2 Vitio)

E faʻapefea ona ou faia se potu mamanu 34 kv (45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Lua moega

White umukuka

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Sofa ma aluga

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Moega samasama.

TV i luga o le puipui

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Malu i luga o le puipui

Sofa ma laulau

tulimanu coupboard

Sofa ma aluga

Sofa ma le nofoa

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Vaeluaga i ata

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

White Sofa

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Samasama samasama

Vaeluaga i le umukuka

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Atinaʻe o Galuega mo le Falepuipuia Manag - Square Mesterter. m (+45 ata)

Faitau atili