Faila i luga o le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

Anonim

Ina ua toe faaleleia ma maeʻa galuega, e le mafai ona galo e uiga i auiliiliga o loʻo i ai le vaʻai mo le fola. A aunoa ma latou, o feusuaiga faifai pea foliga le uma. E le gata i lea, o se fufuluina susu, o le puipui susu e aunoa ma puipuiga, ma ua faapalepa ua peoi i soo se mea.

I le maeʻa o teuina o faleoloa, o loʻo tuʻuina atu ai ata i fafo i se vaega tele. O ni ituaiga eseese ma lanu. O le matafaioi a lea mea e masani ona pala e papatusi pe fafie. Filifili le ocming mo le potu e faigofie pe a fai e te faitauina ai fautuaga nei.

O le a le mea e tatau ona fesoʻotaʻi le PROGDING:

  • Ma le fola lanu. Na ia taalo i le matafaioi o soʻo se mea e ufitia ai le folasaga ma e le faʻaalia ai le mafaufau;
  • Ma le valivali puipui. Luga o puipui atonu e i ai se pepa puipui po o le vali o ni lanu. I lenei tulaga, e manaʻomia ona filifili poo fea o latou e taulaʻi i ai i le fesoasoani a le iunono;
  • ma faitotoa. Faaauau pea o laina, fale ma lanu uma luga o le fale e taua tele. O lenei filifiliga o le a faʻatagaina ai le pa e faʻamau ai le faitotoʻa i totonu o le potu;
  • Ma le malamalama malamalama. E le tatau ona mafaufau i se mea le mafaufau Tasi le auiliiliga auiliili ma ese mai i le isi mea uma ua uma ona faamaonia.

O le galuega o le PROGONE, e le faʻatapulaʻaina i le faʻaiuga o le sala. O tagata o nei nofoaga faʻa-taimi nei o loʻo iai se ituaiga faʻapitoa o le pito i luga o le tosoina i totonu o se lautele lautele. Taʻalo ma foliga, ghilding poʻo le ario luga, ituaiga o faʻataʻitaʻiga - o nei manatu uma e mafai ona ofi atu.

Faila i luga o le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

Fautuaga i le lanu lanu o PRING.

  • O le pogisa fola o le laʻau o le a taua tele ai ma le fiafia i laupapa mai le lanu uliuli lanu fugalaʻau;
  • Susula laupapa GamMan Gamma Storating Manaomia le BEGE BOHING FOLIGA FOLIGA ONGONES PO UPU;
  • Mo le taʻua ai o soo se paolo, fasipepa palasitika ma le faʻataʻitaʻiga o Mahogany, Beek, oak poʻo Paki e talafeagai;
  • O le fola o le a sili ona talafeagai mo se puʻupuʻu puʻupuʻu mai se palasitika palasitika tufuso poʻo le ufiufi ia lava;
  • O le paʻepaʻe paʻepaʻe o le a vaʻaia lelei ma le agavaʻa o le anophonic pa puipui o pupula uma ma agamalu. Faʻafetai i le eseʻesega ma le lautele, e faʻalaʻita vaʻaia ai le potu;
  • O elemene o le stucco i luga o le paʻepaʻe tino plth 0 o le a avatua le potu o le matagofie ma atamai. O le sili ona aoga o lenei fofo o loʻo vaʻai i potu tele ma meaafale tutusa. Afai ua uma ona faʻaaoga le tui i luga o puipui i luga o puipui i luga o le taualuga, ia faʻaeteete, e mafai ona e faʻaititia se numera vaaia o potu;
  • Black edging i totonu o se malamalama i totonu o le faʻaauauina o faitotoʻa poʻo isi mea geonometrics ma foliga mataina.
Tusitusiga i luga o le autu: O fugalaʻau fugalaʻau mo totonu

O le amataga o le filifilia, e tatau ona e iloa poʻo a mea e maua ai le mea e maua ai le faʻamasinoga, ma o lea e tuʻuina atu ia i latou foliga.

Fafie Blinth

Faila i luga o le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

O le a le mea e fai ai le eco-faauo ma mea masani o le a aliali mai i luga o le amio lelei o laupapa O le a latou foliga manaia ma le maualuga-lelei laupapa laupapa, ma le sisitema laupapa po o le laminate. O laupapa laupapa e tatau ona faʻatonuina vave i le feusuaʻi, pei o le ata o mama ma le lanu e tatau ona fetaui. Ae afai e leai ni avanoa, faʻafetai i le filifiliga tele, e mafai ona pikiina le lanu i le leo.

O le mea e tumau ai le laʻau ma le poto. O le faʻalauteleina o lana tautua, e manaʻomia le puipui o le vevesi mai i aafiaga o le matagofie, susu ma le vevela matape. O le faʻasologa e manaʻomia e ufiufi ai ma se faʻailoga faʻapitoa - replent grenish. O le a tatou ufiufi foi i iniseti, pe a fai o lo o matou talanoa e uiga i le atunuu. E masani lava ona i totonu o le faleoloa o le pa laupapa o loʻo togafitia lelei ma sauni mo le taʻoto.

O le lautele o le BO B, e faʻalagolago i le maualuga o ou puipui, e maualalo le maualalo e talafeagai mo potu maualalo ma le vice. I le faletaele, laupapa faapopoleina e le mafai ona faʻaaogaina e le manaʻomia e faʻaaoga e tasi, ae le o se eseese eseese ma le susu. E le gata i lea, i le faletaele i luga o le fola ma pa, e masani lava o le talea o le paepae, ma mo ai lava, o le ata o se mea lea e faaumaina ai elemene.

Faʻapipiʻiina o le PROGENTONES MAI LE O LE A LE MEA E TELE ONA FAATUATUA ATU I LE TUSI FAʻAFAIFAIGA O LE FAʻAFANUA FAʻAPITOA, MAʻU MA LE FUA FUA MA LE MATAʻUPU. O le filifiliga muamua o le sili ona faigofie, aua o le faʻaoʻo atu o le uaea fou, aveese le protrionssion faʻapipiʻi i lenei auala o le a sili ona faigofie.

I le MDF.

Faila i luga o le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

O loo i ai i fafo atu o mea ese mai le MDF e itiiti nai lo laupapa, ae i le taimi lava e tasi nai lo le palasitika. O a latou tagata gaosi mafai foi ona ofoina atu se see tele filifiliga o tusitusiga ma lanu.

Faapipiiina o le MDF PROVS o loʻo faia ma kelu poʻo ni mea faʻapitoa. E le mātau le manaia o le tofo. I le siosiomaga faauo o le MDF e sili atu nai lo palasitika.

Tusitusiga i luga o le autu: Aerlial Teuina: Auaunaga i totonu (42 Ata)

Palasitika preth

Faila i luga o le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

O le sili ona lauiloa ituaiga o le faʻaumaina mea e aofia ai mea na faia o palasitika. O latou malamalama, e mafai ona maua ai le lautele o foliga, lapopoa ma lanu, e faigofie ona faʻataʻitaʻi fafie, maalealea, maʻa ma isi mea. I luga o le palasitika bar, e mafai ona e faʻaaogaina se ofu faʻapipiʻi, filifili le faʻailoga tulaga ese ma foliga.

Palasitika e le taufaʻavatu le faʻamamaina, le fiafia ma le faʻalelei o le vevela. O ia fuafuaga e foliga lelei ma linosum, kapeta ma laumeite.

I le umi, palasitika o le 3 mita, e faigofie ona e nofo saogalemu. E faigofie ona i totonu o le pa o loʻo nana se naifi mo uaea mai le telefoni, televise ma le Initaneti. Ua uma ona i le Stack tulaga, leai se mea o le a faamatalaina, faafetai i lenei mea matagofie.

Tele o nei mataʻupu faʻapipiʻi, o loʻo fetuutuna ma vaivai ai pepa na iai ma le mautu faʻapipiʻi, e maua ai le mafiafia o le fola i le puipui ma le fola. I le taimi lava e tasi, pe a manaʻomia le nana o le isi uaea mo le ANMLION, ua lava le tosoina o ia i fafo o Lona toʻulu ma tagofia.

Mo vave faʻavasegaina, faʻapitoa matata o loʻo faʻatauina ma le imthon ia lava. O nei mea mai fafo ma tulimanu i totonu, tagata fesootaiga ma plug. O le a faʻavasegaina fao o le a faʻavaveina le faʻagasologa le faiga i le afa o le itula, ae a manaʻomia, e mafai ona avea ma faʻafitauli.

A o le filifilia o ni suiga mai palasitika, e manaʻomia le taulai i luga o lona manogi. Afai e saʻo ma le vailaʻau, ona mo fale nofomau, o mea ua uma ona talafeagai ai Le leai o ni manogi. E taʻu mai ai o le auala palasitika e saogalemu mo fale.

O nei fautuaga i le filifiliga o le fola o le a sili atu ona faafaigofieina ona filifiliga. Tau lava ina te manatua e te manaʻomia le faʻatauina o se foloa pa ma le faʻauma elemene ma faʻauma ai lou manatu, e tatau ona o gata mai. O le a fesoasoani lea ia aloese mai le misia sese i ni taumafaiga mulimuli ina ia maua ai le manaoga manaomia.

Tusitusiga i luga o le autu: I le fale malulu malulu: o le a le mea e fai, poto masani fautuaga

Faitau atili