O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Anonim

O potu taʻitasi e i ai ni eseʻese uiga ma foliga e tatau ona e masani ai pe a fai o le taimi e toe faʻaleleia ai poʻo le pasia o lenei potu ma puipui. O se tasi o potu faʻapitoa i lenei tulaga o se potumoe. O iina na matou faʻaaluina le taeao ma le afiafi, ma o lea o le mea lea o loʻo sili ona taulotoina e lenei potu.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Faʻaaogaina le maualuga-tulaga vinyl uppapers mo le puipui o loʻo lafoina i le potumoe

O lea e tatau ona filifilia le pepa puipui ma le tausiga faapitoa. E tele ni fautuaga faalenuu o le a mafai ai ona faia se potumoe mamanu o se galuega sili ona faigofie.

Lanu

O se tasi o le sili ona taua palota pe a tuʻu se potumoe, o le pepa puipui o le filifilia o lanu sili mo ia - aua ae leʻi alu i mea lautele, tatou talanoa e uiga i tulaga lautele. Ma e i ai ni uiga taua e tatau ona manatu i ai. O lanu uma o puipui e iai ona manatu o pa ma le filifiliga, ona o le filifilia e tatau ona faia i le tele e mafai ai. O le faʻafefea ona afaina ai pepa puipui mo le potumoe o le vaega autu e aʻafia ai le tagata.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

I totonu o loʻo faʻaogaina e tuʻufaʻatasia ai pepa

  • Lanu paʻepaʻe. O le mama aʻiaʻi paʻepaʻe wompaper o loʻo faia o loʻo faia i luga o puipui i totonu o le potumoe o loʻo fetaui lelei. O lenei lanu e fausia ai le siosiomaga o le mafanafana ma le faʻamafanafanaga, faʻapea foi, e taua tele, vaʻaia vaʻaia, faʻalauteleina le avanoa. Pau lava le faʻanoanoa moni o le mea moni lava o se lanu o se lanu o puipui o loʻo aʻafia ai nisi tagata, mafua ai faʻauʻu tutusa ma falemai ma tutusa faʻalapotopotoga. Ina ia aloese mai ai, e alagatatau ai ona filifili e le mama 100% papaʻe, ae ia tuua se potu ma puipui le tamaʻi pi, lanu efuefu poʻo le moli lanu. Ma o se potu lea o le a fesoʻotaʻi ma lelei. E mafai foi ona e filifilia se pepa puipui ma le auro.
  • Lanu uliuli. I le tulaga o le manatu, uliuli puipui foliga foliga talafeagai, ae faʻataʻitaʻi i ai e sili le faigata ona faʻaaoga lelei lea o latou lagona le lelei, ae foliga foliga lalelei ma faʻamalosi tino. E mafai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o lena pepa e masani ai, ae le o le filifiliga autu. Ae afai e te manatu o lenei filifiliga e talafeagai mo oe - Ae aisea la e leai.
  • Lanu samasama. Sulu ma lelei, o lenei lanu e sili atu le mafaufauina - ae e mafai ona moe lelei. Afai e te faia i se lanu faapena o le vaega o le potu o loʻo e vaʻai pe a tatou ala, o le a faʻatupuina e ia lava faʻatali umi. I le aotelega, afai e leai ni faʻafitauli ma lau moe, ona mafai lea ona faʻavasega se pepa puipui e aunoa ma soʻo se sili atu oscillations.
  • Lanu mumu. Mumu, pe a faʻaaoga i totonu o le potumoe, mafai ona afaina ai tagata o loʻo i ai, o se mumu mumu i luga o le povi. E ui o i isi tulaga, e mafai ona matua lelei, e le o se tasi lea o na mea na. O lenei lanu o le a faʻalavelavea, faʻalavelave i le moe.
  • Lanumoana / lanumeamata. O nei lanu e sili ona lelei e fetaui ma le potumoe. Afai e te lafoina mai i lenei puipui, ona e lagona ai lea o le a malolo ma le filemu. O se mea masani, o vae e tatau ona masani ona le faaituau, ae leai se mea e tipiina ai mata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau tusia i luga o le puipui

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Ma le Wallpaper i lalo o le vali e faigofie ona faia le tasi-ata puipui

Potumoe a tagata

Ia mafaufau nei i ata taua i le mamanu o le tane ma le potumoe a fafine. A tatou talanoa e uiga i filifiliga filifilia a tamaloloa, ona tatau loa lea ona masani ai. Leai ni vaega soona, o pepa mama uma o pepa - ma ia ituaiga e tatau ona toe faʻafoʻiina ma puipui puipui. Afai o loʻo iai ni mamanu ia i latou, ona e tatau lea ona latou geometric, uliuli, faʻatusatusa. O le faigofie auala i le mamanuina o puipui o Monochrome Tynes pe a fai o le Wallpaper o uliuli ma paʻepaʻe lanu, ona latou faia ai se tino mama.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Vinyl Wallpapers atoatoa faʻataʻitaʻiina isi fale fale

E mafai foi ona e faia faʻalelei i le puipui atoa e faʻalili ai le maʻa poʻo piliki. Afai o nei mea uma e oʻo mai e tuʻufaʻatasia ai ma maa moni ma / poʻo piliki, e le o se mea sili.

E faʻatagaina le faia o moli ma mumu, o nei lanu e le gata na fesoʻotaʻi ma tamaloloa, ae faʻata lava foliga o le potu ma pa.

Tamaitai potumoe

O le potu moe a tamaʻitaʻi o le faafeagai o le mea e tatau ona faia i le tama. A o manatu e tatau ona faʻaogaina faʻavae taua. O lanu iinei e le tatau ona faʻaaoga ma le maʻa. E lelei mo le pepa puipui o pastel tynes ​​ma vaivai spactor prescess auiliiliga e le fiu ma le o le oti. E matua masani lava le faʻaogaina o ata puʻe tau, ae le manaʻomia ona faʻaaoga i le mafaufau, taofiofi. Tasi le Pa - ma lava.

Afai o le tuʻufaʻatasiga o se fafine lea o se potu moe o loʻo tusia lelei, ma le toʻafilemu, e mafai ona e filifilia le lanumoana, lanumoana ma lanu viole, e pei o lanu viole.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Faʻaaogaina se potu lanumoana lanumoana

A o le tele o mamanu, fugalaau ma fualaau faisua o le a avea ma se filifiliga saogalemu. E le tatau ona i ai i ia mea ia e iai la laa, sili atu le agamalu, ae le o masani ma tutusa ma tufatufa mai filifiliga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua ma aveese le Boiler le paleni ma o latou lava lima

Taumafai e faʻatulaga le potumoe ina ia malamalama i le taualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le fola e sau mai le pouliuli pouliuli, ona mafai lea ona e vaeluaina le puipui puipui i ni vaega se lua, lea e sili atu le pogisa. O le taualuga i lenei tulaga e masani lava paʻepaʻe pe lanumoana lanumoana.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Manaia le resitalaina o se taimi talafeagai

O le isi mataupu e mafai ona e pipii ai i le filifiliga o manatu mo le tamaititi potu o loʻo sitaili i lalo o anamua. O le filifiliga malosi o le tino, lava e maua ai le tele o le sintsaged wallpaper ma le laulaufaiva o le potumoe.

O filifiliga uma nei e faigofie lava ona faʻatinoina ma le fesoasoani a nofoaga puipui o le tino, o loʻo filifilia e le faʻasalalau o faleoloa.

Potu moe

Afai e le alu i fafo e o mai ma ni manatu faʻapitoa, o le a le puipui e maua ai lou potumoe, aveina toe foʻi, ona mafai lea ona e alu i ni nai filifiliga faigofie.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Potu moe lelei ma le muamua pepa ulufale

O le mea muamua o le nonoina o manatu mai Filim e te fiafia iai. Ae o loʻo faʻapipiʻiina pea i totonu o tagata atamamai i mea moni e faia ai le lagona manaʻomia, aua ua gauai atu i le fale puipui.

O le lona lua o le suʻesuʻeina o filifiliga o potu moe i luga o le Pinterest nofoaga ma filifili le mea e sili ona e fiafia ia te oe.

O ni manatu mo le filifilia o se potumoe puipui

Specticular i totonu o se tamai potu moe

Afai o mea uma na e faia, ma ma taga taga a le aufaipese, o lona uiga foi o ni manatu e mafai ona e gaoioi ai, filifili talafeagai pepa faia:

  • O le laualuga o puipui e mafai ona faia geometric. O lenei sitepu sa taʻua o se aliʻi sili atu, ae o lenei lava ona e ausia ni mafuaʻaga i se auala faapena. Mo se faʻataʻitaʻiga, suia lio ma luga o tui Turkey quuls - Ma o le taimi nei o laufanua o puipui na atili agamalu.
  • Faamauina i se tulaga faʻapitoa o se manumalo-manumalo lomiga. Fausia le laufanua o puipui i le sitaili o le paroque, ampir, i le orental style - ma piki i luga o meaafale talafeagai.
  • Vaega. Faailoga vaega eseese o le sone e faaaoga ai leo. E mautinoa o oe i le potumoe tau e le gata i le moega, ae e mafai ona e mauaina isi sone e mafai ona faaaogā.

Mataupu i luga o le autu: Dortors Product Dors: RAAtaua Shipp ofpratery ma iloiloga

O le pepa puipui mo le potumoe e le faigofie, e manaʻomia le mafaufau i le tele o numera pe a e faia le toe faaleleia. Ae afai e te faia mea uma, pe a mafai ona e faʻaogaina se potu, tuʻufaʻatasia ma le poto se aoga ma le manaia, ona e te masani ai ma le potu, ma ala mai i le potu o le a matua manaia ai.

Faitau atili