Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

Anonim

Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

O lenei e toʻatele tagata o loʻo i le lapoʻa o fale puipui e sili ona fiafia i ai o le tino o le pa. E fetaui lelei lava. Muamua, latou foliga sili ona manaia ma tau, ma le lua, ma maʻa faʻamaʻi lea e matua sefe ai le avanoa, lea e sili ona aoga mo tamaʻi fale mautotogi. Tioata ie puipui totonu, faʻapea foi ma fata mai isi mea, e mafai ona sili ona matagofie ma muamua. E mafai ona faia i o latou lava lima pe faʻatau faʻatau mai i totonu o le faleoloa. Tele taimi taʻitasi, o mau e faʻaaogaina mo tusi, ae e mafai ona tuʻuina atu ia i latou ma ituaiga uma o faʻamaʻi, pei o laʻititi laʻititi ma ala tutosi.

Sitaili tinoii

Mo soʻo se ituaiga o totonu ma soʻo se potu o lou fale, e mafai ona e faia se fusi e talafeagai. Sei o tatou vaʻavaʻai i nisi o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei:

  1. I potu o tamaiti e fetaui lelei lelei malupuipuia malupuipuia na faia o Merwall, vali i lanu pupula ma teuteuina ma foliga malie.
  2. Tioata malu i le Midly-tech i totonu o le a foliga manaia tele. I se faʻaopopoga, o fausaga, o loʻo matala mai ai o fausaga mamafa mai uamea ma palasitika e talafeagai mo le maualuga-tekonolosi.
  3. I le faletaele e mafai foi ona e faʻaaogaina ni fata manaia mulivae, aua o lenei mea e le fefe i le alualu i luma o le susu.
  4. Mo le umukuka e tatau ona e filifilia le filifiliga e fesoʻotaʻi filemu i le maualuga vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fata na faia ai o le digwall mo umukuka e le talafeagai. E sili le faʻaaogaina o uʻamea ma faʻaseʻe uʻamea iinei e fai ai le muamua o meafale.
  5. I le ata faʻataʻitaʻi (faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo poʻo le potumoe), malutaga mo tusi ma mea e aoga mai i laupapa masani poʻo le maualuga o laupapa o le a sili atu.

Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

Heltves faia o le digwall faia oe lava

O le faigofie auala e fai ai le malu o fata na faia o le plasterboard. Faatasi ai ma lenei mea, e matua faigofie lava ona galue, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le lautele mo le teuteu. Afai e te faia talu ai nei, atonu ua e maua se teuteu o le gc ie. I lea tulaga, o le ae mauaina atoatoa meaafale maua fua fua. Afai o le a e faia ni fata na faia i le nofoaga na faia mai se mea faʻatau, ona ou manatu lea i uiga o le filifiliga. O fuaitau o laupepa e masani lava masani. Latou eseese le 2.5 - 4.8 m i le umi ma 1.2 - 1. 1. 1.3 m lautele. Le eseesega tele i le va o laupepa o le gc i lo latou mafiafia. E i ai ie mai le 6 mm i le 24 mm i le mafiafia. Filifili le filifiliga e fuafua i le mafuaʻaga o le lumanaʻi mamanu (E talafeagai le faʻaaogaina o le tausitusi mo tusi e tatau ona tatalia ai sili atu nai lo le tu mo se paga mo le va o le vase.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o le Presterctord Sketcart

O fata e faia o Detewall mafai ona faia i foliga sili ona togavao, ae o le a matou vaʻavaʻai i le filifiliga e faia ai le filifiliga faigofie. O lea, sauni mo galuega le numera manaʻomia o loʻo manaʻomia ai, e tietie solo, le ata, ma le faʻafanua, pe a fai o tui, pe a tatau ai.

O le sili ona faigata o le faia o se faʻavaʻa o le faʻataotoga talafeagai, o lea e tatau lava ona e faʻaaogaina ni uʻamea uamea saunia e mafai ona faʻatauina i faleoloa fausiaina. A o le i faia ni pu i luga o le uʻamea, siaki pea le saʻo o le tasi ma le plumm. Aua le faalagolago "i luga o le mata", anoa lava e te ono aafia i le mauaina o se pupuna o le a faʻaleagaina atoa le mamanuina atoa o fata mai le drywall. Sili e sili ai i le mauga o le faʻavaʻa e le gata i le foloa, ae faʻapea foi i le taualuga. Lenei o le a tuʻuina atu i ai le mamanu sili ona mautinoa pe a e fuafua e faʻaaoga atili ai mo tusi.

Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

Afai e te manaʻo e fai se mea moni, e mafai ona e faʻaopopo lau meafale ai le pito i tua. Shelves faia o le digwall e tuʻufaʻatasia lelei ma le malamalama. E tatau ona e taoto le uaea ae e te leʻi amata ona tupu mai le tipi.

Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

O le tulaga mulimuli o le fatuina o se fata o le laupepa o le laupapa mo tusi ma mea e sili ona lelei o le uamea faavaa. Ina ia lava, pe a lava, talu ai o le mea gaogao o se mea malu ma lona maasiasi o le a le faigata.

O lea ua maeʻa uma le oloa, e naʻo le teteʻe i ai, ona faʻatino se mamanu manaʻomia ma faʻavasega tusi, faʻailoga, isi mea e ono faia.

Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

Manatu Manumi

O i latou e manaʻomia na fausiaina se tulaga sili ona le masani ai mo tusi ma ni mea faʻapitoa, matou te ofoina atu ni manatu manaia e mafai ona faʻatulagaina i le fale.

  1. Teena le baal tusi fata ma fatuina se paso moni mai i fata. O le mea moni lava, o le vevesi valeʻava, ae e foliga mai muamua mai lava le itu.
  2. Le tagofia lau fata i lalo o le tino o puipui. Ia faia lenei mea, na o le swipe i ai ma pepa laulau tutusa o le lanu tutusa pei o puipui.
  3. Faʻaaoga e fausia ai se fata o loʻo avea ma pusa lanu o foliga eseese ma lapoʻa.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o le aofaʻi o faʻaputuputu bauler

Manaia puipui puipui: tioata, gypsum carton

Faitau atili