Lesitalaina Tekonolosi Boot Wax

Anonim

O le mea e sili ona lauiloa o mea e sili ona taua e tumau ai se laau. O le aotelega o fafie e lautele tele: mai fale fauina fale, fale, tatota, paee, ma le taumafaina o meaafale fanua, mea totino. Moʻopili le ola o fafie ma faʻaauau ai ona faʻapitoa mea totino fesoasoani faʻapitoa, o se ituaiga eseese o le soloʻaga o fafie. O se nofoaga faʻapitoa i la latou tulaga nofoia se tulaga o loʻo i ai o le paʻu o le wax.

Lesitalaina Tekonolosi Boot Wax

Suavai Wax Stex Vave, o le laau i le olopalaina lelei, ae le polokaina pores.

O le manatu o le ata tifaga ma Wax, o lona lelei

A faʻagaioia laupapa laupapa i luga o lona luga, o le manifinifi ata tifaga faia, e faia ai galuega puipuia.

I le taimi lava e tasi, na ia tulai loloto i tua o le laʻau ina ia faʻatumu ai i latou, ae ia mafai ona poloka, ae faʻatagaina oe e manava.

Lesitalaina Tekonolosi Boot Wax

Ua uma ona faia le fungus i luga o se laau ua le fuafuaina, lea e faʻaleagaina ai le fausaga o le laʻau ma ona foliga.

Tatau ona lisiina le tulaga lelei o le le mafaufau i le pito i luga mo fafie:

  1. Faapolokiki.
  2. Vai-replent meatotino.
  3. Puipuiga mai le filogia.
  4. Faamatuu atu le tetee.
  5. Afaina.
  6. Faaalia o le laupapa.
  7. Tumau.
  8. Manulauni masani.

E mafai ona aofia ai ituaiga o loʻo taua i totonu o le wax mo le teuteuina o fafie: ue, lanu faʻavae masani, cornabs ma isi vaega. Mo le faigofie o le vaʻa i luga o le palu palu, faʻaopoopo turpentine o se ofutino. E mafai se tuʻufaʻatasiga o wax ma fualaʻau fualaau 'aina, o se oloa fou e maua mo le oge tapena - maslovos. A faʻaopopoina ni pigments eseese ma le lanu faʻapitoa, e mafai ona e maua se oloa ma faʻaopopo manaʻoga manaʻomia.

Faʻatomuina o le lafoaʻi mo fafie e mafai ona saunia i le fale ma faʻaaoga muamua. O se tasi o fua faigofie o: e tatau ona e ave 100 kalama. Wax, 25 gr. Kanifeli, 50 gr. Skiiparar. Wax liusuavai i luga o le vai taele i se enamel container. E aunoa ma le aveesea mai le afi, faʻaopopo le rosini. Ma faasolosolo malie le liligi o le turpentine. Ina ia faʻaleleia meatotino oloa, e mafai ona e faʻaopopoina sina accpolis. O le fefiloi lelei le fefiloi, aveese mai le afi ma liligi i totonu o le saunia moli tane tane. A malulu, o se fasi pepa faʻapipiʻi mo le laau o le a iai.

Mataupu i luga o le autu: togalaau o Gazebos ata

Fafie Bractives Tekinotusi Maʻeu Paʻu

Lesitalaina Tekonolosi Boot Wax

Valivali paʻu faʻamalosi tino mo fafie.

Ona o le mea moni o le wax o le 3 ituaiga: mautu, suavai ma se mea sili atu, e tele taimi, e tele auala pe a faʻaaoga i luga o le laupapa. Taʻitasi metotia e tatau ona manatu e tatau ona manatu e ese.

O le sili ona taatele o le le amanaiaina ma se foliga mautu. O le tala fatu o Woods o lenei mea o le mea e tatau ai o se mea fou e aofia ai le tele o tulaga:

  1. Sauniuniga o Mea.
  2. Sauniuniga o le Loloto.
  3. Togafitiga o le Laʻau Up luga.
  4. Faʻamago ma le faʻateʻaina o le sili atu o le le amanaiaina.
  5. Olo.

Lesitalaina Tekonolosi Boot Wax

Polokalame sili ona lelei.

Ia e faagasolo atu i le faanatinati o le laau ma le tapenaga o mea faigaluega talafeagai ma mea. E tatau ona tatou saunia muamua:

  1. Greanding masini.
  2. Luga o le suauʻu pipiʻi o le suauʻu.
  3. Wax.
  4. Mama o ie o fulufulu po o le ie.
  5. Fufulu.
  6. Tan Tank.

Ina ua uma lena mea, o le laupapa laupapa sa saunia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini grinding, o mea faʻalelalolagi ua aveʻesea uma mai ai, laiti bits ma e manaʻomia le faʻamamaina ma le pefu. O le iʻuga, e tatau ona lamolemole ma faʻamamaina le laupapa laupapa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pulumu poʻo se paʻu vaivai, o se fualaʻau 'eleoʻoina e faʻaaoga i le atoa itu - laina link. Ona tuu ai lea o le laupapa togafiti mo sina taimi e te faʻamago ai, aua ua faʻaʻi. E sili le faia o se tele o auala.

Aloaia gaioiga Gaoioiga mo Tree Tourt Tout Wax.

O lo o sauni nei luga le laʻau mo le faʻamalositino. E tatau ona tineia le malosi o le wax ma tuʻu i totonu o se tani tani. O lana apalai o loʻo faia i le mama mama ie poʻo fulufulu e ala i le olopalaina i le itu o laupapa fafie. Ua tuua uma laupapa laupapa laupapa mo le 2-3 itula mo le mago.

Ina ua maeʻa lena mea, ia aveese le ova o Wax, o le atoa ifo o le laʻau o loʻo fesuiaʻi soo i le ie. A leai, o manogi gaʻo e mafai ona sili atu foliga. E tatau ona maitauina o le wax mo le faʻamautinoaina o se sili atu le faʻaalia o le lanu ma le loloto loloto o le loloto e mafai ona faʻaaogaina i le metotia faʻapitoa i luga. O le vaega mulimuli o le sipela o olo, o loʻo faia e faʻaaoga ai le masini olo.

Tusitusiga i luga o le autu: Zonge o le tasi-potu fale mautotogi ma pupuni

E i ai mafuaʻaga pe a manaʻomia le tuʻuina atu o se laau e manaʻomia le paolo poʻo le faʻaumatia o soʻo se mea laʻititi. E sili le vaifofo mo nei faamoemoega. O le faia lea o lenei mea, ave le wax ma le i ai o le manaʻomia ata i lona tomai. Mo le toe faʻaleleia o le laupapa laufanua, o loʻo tulaʻi mai i totonu o taufetuli ma lapisi i luga. Mea faaleagaina e le mafai ona sili atu. O le saʻo o le taʻotoga o le saʻo o loʻo faʻatumauina mo le tele o tausaga.

O nisi foliga o le solia o vai vai ma vai wax

Lesitalaina Tekonolosi Boot Wax

O le tala fatu o le malosi o le wax o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se ie vaivai.

I totonu o le tele o le tele o Wax, o le mea o le vai o le vai e maua ai se nofoaga faʻapitoa. E i ai mafuaʻaga pe a faʻapipiʻiina o le suega o le wax i luga o le laualuga o meaafale ma le tele o mea teuteu mea teuteu. O le masani masani o le laʻau ma se foliga mautu e le aoga iinei, ona O nofoaga le lelei o le a le aoga e togafitia ma se faigofie ie. A faʻapitoa mo ia tulaga, o suavai o faʻavae na atiaʻe. O lenei le mafaufau o loʻo faʻaaoga i luga ma le pulumu.

Faigofie ma lelei tele le faʻagaioiga o lenei metotia, filo, chamfitchers, tulimanu ma isi elemene o le mamanuina oloa. Orthodox ma lagona i lenei mataupu e matua vavaeeseina. O le vai vai e i ai le tomai e vave mago. O le taulaitu, faʻaaogaina le le mautonu ma le wax o le suavai foliga, e mafai ona faia i taimi uma i lona soʻoga e faia ai le sili ona lelei poʻo le matematika laupapa.

O se mea fou i le fanua o le mumū le mafai ona iloiloina le faʻaaogaina o le vai wax. I se isi auala, e taua o le anufe. O le faʻavae o lea faʻavae o le vai. Ae le i faʻaaogaina, vai vai o loʻo solia e le vai. Fuafua i le tapenaga o le paolo o loʻo manaʻomia ai le lanu, o sina vaega o le sosoʻo e mafai ona faʻaopopoina i latou. O le afu e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se laupapa laupapa ma le pulumu, faʻalili pe faʻaaoga se shyyer. O loʻo ufitia le laufanua i totonu o le puipuiga mai le filogia, ae o Aperaamo le onosaʻi.

O lea, pe a manaʻomia, e le tatau ona faʻamamafaina le tele o galuega - se metotia, faʻataʻitaʻiina i le taimi, pili ma lona natura ma lelei.

Mataupu i luga o le autu: Metotia mo le faapipiiina o sisitema pepa

Faitau atili