Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

Anonim

I le taimi o le faʻaleleia o soʻo se lavelave o soʻo se faigata, e ono i ai ni fesili a le malo o le atunuʻu e uiga i le auala e feagai ai ma paʻu i luga o le laʻau ma pa. I le tulaga lelei o le latou faʻamauga, o nisi taimi o le iʻuga o galuega a le tele o aso e fuafua lelei ai le fale o laʻau.

Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

O le tipiina o paluga e mafua mai i mafuaaga eseese: ona o le gaoioi o le sili atu o le soona fai, le lelei-lelei-lelei uma faaoo i le faapipiiina tekonolosi.

O le natura o pupuni i luga o le laʻau i luga o laʻau e mafai ona ese mai le mea e faia mai i mea e faia mai i le taualuga, mai le lelei o le soʻotaga, mai mafuaaga tutoatasi mai mafuaaga I soʻo se mea, e tatau ona ma faʻatino ai nei faʻaletonu. E mafai ona e faia lelei ma ou lima.

Auala e toe faʻaleleia ai le paʻu i luga o le taualuga

Avanoa mo oe lava-aveeseina faafitauli o metotia tele:

Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

Tamai pa pupuni i luga o le taualuga e mafai ona faamauina e le manai.

  1. O le tulaga o le tulaga o loʻo faia pe a fai o le Crack e laʻititi ma e le o fesoʻotaʻi ma le siʻitia o le slab slab poʻo susu susu mai le faʻanoanoa ua faia. Faia na o se faafitauli faafitauli.
  2. Faatasi ai ma se loloto loloto ma le umi o le taʻe, e fesoʻotaʻi ma se fale malu poʻo le le lelei o le laʻei o le tipiina, o le moa e tumu i mea eseʻese o loʻo faʻaaogaina.
  3. Afai o le lanu lanu poleting poʻo le vaega o plasters, o le a manaʻomia tele galuega: o le a manaʻomia e aveese vaega ua faʻaleagaina ma faʻatumuina le iʻuga o le malologa. Ina ia aʻoaʻo e uiga i le iai o sea faʻafitauli, e tatau ona e maua se togafiti i le taʻei. O le tagata tutuli "gaogao" leo o le a faʻailoa mai ai le auiliiliga vaega o le taina poʻo le sima.
  4. O le malulu i luga o le taualuga mai le GLCs e mafua mai le solia i le faʻapipiʻi o tekonolosi ma manaʻomia ni susu.
  5. Teuteu ni faʻaletonu ma le fesoasoani o le faʻamalologa, faʻaofi pe o isi ituaiga o tamai ofutino. O lenei metotia ua faʻaaogaina pe a le mafai ona toe faʻaleleia le taʻe i le taimi na tupu ai.

Mataupu i luga o le autu: meaafale faatulagaina i totonu o se tamai potu

Faʻafefea ona Sauni mo le Galuega?

Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

Meafaigaluega mo le nanaina ma toe faaleleia mywall.

A o le i amataina galuega e aveese ai ni faaletonu, e manaʻomia e suʻesuʻe ma le totoʻa suʻesuʻe o latou tulaga: e fuafua le setete o le sipuni, saili le lautele o le prock. Ina ua maeʻa le iloiloina o gaioiga, e mafai ai ona filifilia se metotia mafai ona taliaina mo le toe mauaina ma le faʻatinoina o ia mea ma mea faigaluega e pei o:

  • matutu fefiloi matutu fefiloi mo tuufua (cerezite po o isi);
  • faamalosia le taitoa;
  • folau, vai inu poo isi faila;
  • Pnva kelu;
  • Preminder palu o le loloto o luga;
  • spatralas;
  • o se atigipusa mo le fofo;
  • Purveaizer ma le vai.

O le vaega tuʻuina atu o le Sperster e manaʻomia e aveese uma i le vaega na puipuia le malosi. O se paʻu loloto na mafua mai i le faʻalauiloaina o le slabs o le tumutumu, e faamama mai le sima, tuʻu i luga, teuteu o le parcer, pe o le faʻamama ma Mamafa o le naifi e aveese le chamfer mai pito o papatusi o le glc. Toe faʻaleleia luga o luga mama ma le pefu e faʻaaoga ai se fasioti tagata ma le vai. O se fua e manaʻomia ona o le mea moni o loʻo faia i ona po nei ma le shtucking o loʻo faia i luga o le faʻavae o le plaster ma i lalo ifo o le palapala. Faʻatalaleina o lena taʻutaʻua o le aveeseina o le pefu ma susu susu o le a iʻu ai i le faʻavae o se paʻu fou i luga o le taualuga ina ua maeʻa ona faʻaleleia.

Tola o Desic Degy Deglies

Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

Ua tumu le paʻu i le king o fulafula, o le sami poʻo le isumu, susu ma le pā kelu.

O mea laiti e manaʻomia e le saʻo ona faʻatumuina i se paluga saunia e le gaosi oloa ina ia saunia e tusa ma le gaosiga faʻatonuga mo le faʻamaloloina, ma le faʻamalosia o le faʻatumuina o le kalave i totonu. O le fefiloi faʻataʻamilomilo i luga o luga o le taualuga e aveʻesea e le tutusa spatula ma e mafai totoloa e mafai ona laina le vaega o le rede. Ina ua uma mago mo le 24 itula, o le scoald crack ma le nofoa latalata i le sandpaper spills, sailia le lamolemole ma le aveeseina o mea e mafai ai. A maeʻa, le taualuga e mafai ona vali pe tuueseeseina e seisi auala.

Mataupu i luga o le autu: Hall i le sitaili o Talofa Tech Tech

O le mamafa loloto o le tutupu ona o le eleele i le fausiaina o le fausiaina i fale fou, o le toe liliuga o le a leai se isi itu:

  1. O le taʻe ua sauni mo le toe faaleleia ua tumu i le fauina o fulafula, uafu pe fufusi pe fufusi papa, susu ma le pā kelu. Sa tumu le nofoa, o le spatala na aveeseina tele le tupe faasili, lea na pa'ū i le tuugamau o latalata i le tau. Ina ua uma ona oso le maʻa nai lo le faʻamamaina o le laa aʻo leʻi sologa lelei. O le kimling fulam e iloga i le mea moni e mafai ona faʻalauteleina ma faʻatumuina uma ala o le tutoʻatasi. I le mulimulitaʻi i faʻatonuga a le tagata gaosi oloa, ua faʻatumuina i se pamu, ma ina ua maeʻa (24 itula), o le ova aʻe o le lafitaga o le fufuluina i le taʻele.
  2. Mosten ma faamama le luga ma faʻaaoga se manifinifi manifinifi o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga, faʻasalalauga i le spalala. Ina ua uma ona mago i le ao, salu le upega tafailagi e sologa lelei ma toe faʻaleleia le faʻaumaina o le faʻauma.

Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

Faapipii polokalame faamaufaailoga.

A faʻapea e foliga mai o le taʻe o le tuʻuga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi poʻo le vali, ona manaʻomia lea o le nofoaga o le faʻafanua, ona faʻatumu lea o le vela i le ufiufi o le kamuta. E talafeagai le faia o lenei mea ma le lautele spalalale poʻo se tulafono, faʻaalu vave i luga o le atoa luga o le lipine o le lipine.

Ma le matua loloto o le Exviation, e sili le faʻatumuina i nisi o moliaga, mago laititi e le vaega muamua, o le laufanua lea e le o tupu.

Ina ua maeʻa le galuega, o le punotty e tatau ona faʻamamafaina i le taimi o le aso.

Aveesea Cracks i luga o le taualuga ina ua uma ona e toe faaleleia oe lava

Toe faaleleia le auiliiliga o le ie.

O le maeʻaina o le faʻaputuga e manaʻomia ona leiloa ni tamai papue, pe a iai, mafua ai ma le manifinifi ai le manifinifi o le tufuga. Ina ua uma ona mago, e tatau ona folau ma vali.

Faʻateʻa i le va o laupepa o le HCL ma le malamalama galu e tumu i se paluga mo le pupuʻu mo le punou, ogatasi luga. I luga o le Seam e faaeeina ai le faamalosia o le mesh poʻo le sulfyan ma faʻaaoga se vaega o le faʻaeʻeina o le faaeega. Faatali mo le mago mo le 12-24 itula. Faapipii le Primer vaega o 1-2 vaega. Slop o le manifinifi vaega o le faaeeina paluga. Ogatasi o ia, mamago ma oneone i luga o se tulaga lamolemole.

Mataupu i luga o le autu: igoa mo le Arpor faia oe lava: gaosi oloa o fafie

Afai e le mafai ona toe faʻaleleia se pamu i luga o le cloock ma ou lava lima, o le a tatau ona e pipiimau i le taualuga o le paʻu. Ina ia fuafua le numera o fusi e toso i fafo i le fua o le ogatotonu o le fuafuaga ma faʻaaoga se mea o laina i se sitepu i se sitepu e tasi i le faaputuga tutusa.

E mafai ona sui le faaputuga ma puipui poʻo le tioata oxide i lalo o le lanu, ae o nei tulaga e tatau ona manatua e mafua mai i le faʻaseʻe, o le a faia le faʻailoaina o le pa puipui. solia i latou, o le malepelepe o falei ma isi faigata. I fale fou, o le faʻasolosolo o solo solo a le fale e faʻaauau mo le tele o tausaga ma naʻo lona faʻaiuga lea o le a mafai ona aveʻeseina faʻatekinisi na mafua ai tau.

Faitau atili