Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

Anonim

Fola folasaga - o le mataupu e matua vevesi. E manaʻomia le saunia o le tele o peleka, e aunoa ma le o le a le mafai ona fanau mai le mamanu. O se tasi o le sili ona gafataulimaina vaega o le foloa o le pa. O nei mea o loʻo tauaveina mea o loʻo faʻamalosia ai ma mautu. Nei o pa o loʻo punou i le itu saʻo i le tulaga o laupapa. Faʻamalosia faiga i tulaga o le saogalemu ua faʻatagaina.

Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

Fola masini ata i luga o le lags.

Lats o ni vaega o ata e le afaina ai le faʻaalia saʻo i mea eseese o mea masani.

E uiga i timuga, matagi ma kiona. O le a aafia ai na o latou pe a tuu tuusaʻo i le faavae o le fale. E masani lava, faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma le siosiomaga e le o matauina.

Ma le fola fola, laki e masani ona tapunia mai ituaiga uma o fesoʻotaʻiga ma le siosiomaga fafo. Lenei e mafai ona e talanoa e uiga i le susu ma le sproornization. Peitai, e le faapea e le tau manaʻomia le puipuia mai o isi mea. O le laʻau o se mea o loʻo faʻaalia ai le pala ma suia. E atiaʻe microfialisms i luga ma se saoasaoa tele.

Faatasi ai ma sina meatalu e le usitaʻia ma le tekonolosi o le faʻasoaina o le lag, ua amata ona latou sasa. O le mea lea e i ai se togafitiga o le lag o feusuaiga ma mea eseese mea e puipuia ai i latou mai le pala ma le fungas. O lenei fua o se mea taua, e le manaʻomia le galo e uiga i le mamanu o le mamanu. O le a le mea e fai ai le ato i lalo o le fola - o le fesili e matua matuia lava.

Vaega o laupapa laupapa

Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

Soʻo se gaioiga o fafie, aofia ai ma le lag, e tatau ona faia i totonu o se ufimata puipui, ona o le faʻaletonu o mea e mafai ona oona i le taimi o le apalai i luga o se laau.

O lea, soʻo se laau o se mea e faigofie ona faʻaaoga ai le paʻu. I lalo o le fola o le susu mai fafo mai fafo o le siosiomaga, ae e le o lona uiga e leai se mea uma. I soo se mataupu, faamata e faaputuputu finagalo. O lenei ona o le vevela o le vevela i le va o le potu ma le pito i lalo. O lea foi e masani ona i ai ni eseesega tele.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia le decor o le laulau tuai ma ou lima lima

O le mafuaʻaga lena e manaʻomia ai le faʻagaioiga o le laga i lalo o le fola i lalo o le fola. E le gata i lea, o itu eseese o tui e mafai ona amata, faaleaga mauga o le fale. E le taliaina foi. Faatasi ai ma i latou e tatau ona tauivi e leai se isi.

O se tasi fautuaga e uiga i le auala e le tuʻuina atu ai e le fola i lalo o le fola. E faalagolago lava lea ituaiga ituaiga o fafie na faʻaaoga i le auala o le mauga o le tele o le maualuga. Mo laau uma, o vai e aafia ai eseese. I fale taʻitasi i le pito i luga, o se faʻapitoa microcmote na fausia, e faʻamoemoe lava i le seti o tapulaʻa.

E le o soo se mea e tasi i le palapala ma susu. E taua le faalatalata atu i le fofo i le fesili i le fesili ma le le faanatinati. Peitaʻi, e tele fautuaga masani e mautinoa o le a mafai ona faʻauigaina le fesili nai lo le faiga o faʻailoga i lalo o le fola.

Togafitiga Togafitiga: Nuces

Lenei atonu o le ituaiga autu lea o le gaosiga o soʻo se laupapa laupapa. A aunoa ma lea, soo se fale e vave ona le manuia. E fetaui lelei lea ile ovalatu. O nei aso e tele tupe i le maketi, faʻatagaina oe e faʻafetaiaʻia lenei ituaiga faʻafitauli.

Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

O sauniuniga a sesena ua faʻaaoga e puipuia ai fafie i tulaga eseese, faʻaopoopo, ua i ai ni mea totino.

E tusa ai ma le tele o iloiloga o tagata faʻatau, o le sili ona aoga metotia o le feoaʻi faʻataʻamilomilo o lona uiga "Sezheazh". Ae peitai, e le o se sui sui. E patino lava ia atiae mo ituaiga uma o fafie.

A o filifili i lenei mea moni, e tatau ona e gauai atu. Faʻalagolago i le faʻavae, o le tau eseese. O le metotia o faʻaaogaina ai e leʻo mea uma e uiga i lenei vaega. O nei aso, o le "Sezshe osgabi" ua manatu o le sili filifiliga. O lenei puipuiga puipuia e faigofie ona apalai, ma e le taugata tele.

Genet ogesebio faʻaaoga e le gata o se tagata puipuia o le lag, e mafai ona puipuia le afi i totonu o le fale laupapa. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e taulimaina toetoe o vaega uma o fausaga laupapa. Leai ni Tuusaunoaga. E faʻaaoga foʻi e faʻaalu ai tusi laupapa, ma i faʻatoʻa tupu. Puipuia mai le afi mo le 3 tausaga. Afai e te faʻaaogaina se polofesa lomiga o le faʻapolofesa, o lenei vaitau ua faʻalautele atu i le 5 tausaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fausia se fale mai le pa: Technolosi + Ata Lipoti + Ata

A o mo le puipuiga puipuia, iinei e mafai ona matou talanoa e uiga i le vaitaimi o 20 tausaga. O lenei o se vaitaimi umi. A faʻaaoga lenei tuʻufaʻatasiga i luga o lagsi e le taliaina ina ia latou faia muamua le faʻaaogaina o isi ata tifaga ma ata vali.

Segez Ogsibio e faʻaaogaina faigofie. O le faʻatonuga i luga o le afifiina o le a taʻuina mai le mafuaʻaga o lenei mea. A maeʻa ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga i le faaputuga, latou suia o latou paolo. O elemene ua faia ma lenei mea ua mumu. O le filifiliga sili ona lelei o se tasi o le sili ona aoga i le maketi i ona po nei, ae e i ai isi filifiliga mo le puipuia o fafie mai le pala. Senezh Antissectics latou lava e uiga i le 10 ituaiga.

Tele tagata atamamai na fautua i lalo o le pipili o le itupa o le vevela vevela.

Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

E taua ai le iniseti, o le resin ua matua mafai ona fesoasoani tele, o loʻo faʻaaoga i totonu o se pulumu vevela.

O lona uiga e aoga foi ona o le mea moni o le mea o loʻo tui i totonu o le fafie. Ma e mafai ona alualu i luma ai, i nisi taimi o nisi taimi i ni nai faasologa o faasologa. Transformer suauu suauu fafie, o le faiga o ana meatotino nai lo le amataga.

O nisi e faʻaoga le otaota uila afi mo nei faʻamoemoe. Aua le fautuaina lenei tagata atamamai, ma e faigofie tele le mafuaaga. O le suauʻu suauʻu afi pe a maeʻa le manogi lelei le manogi. Lasi i le fale togafitiga ma lana fesoasoani, ona o le tele o tausaga o le a manogi leaga, o le a faia le le mautonu i totonu o le potu.

Taimi faaopoopo

Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

Faʻafetai i le AntSisp, o loʻo puipuia le togavao mai iniseti, vali, maso ma isi mo le vaitau e oʻo i le 35 tausaga.

E i ai le isi filifiliga e faʻagaioia ai ma le pala, o le faʻaaogaina lea o le Mero. Ma le, wailuway potu moe ua gaosia. I le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o se manogi le lelei na faia foi, o loʻo faigata tele ona faʻateʻaina. Le le fiafia i totonu o le tagata

O le galuega faafuasei o le maketi i le tele o tali i lenei faafitauli. E mafai ona e faia le faʻaaogaina o le fola i lalo o le fola o le faʻaaogaina o le tele o le tele o le auvae, e leai lava mea uma o le a "Lozelng". A o le filifilia, e tatau ona faia i le mafaufau e le tutusa lava laʻau uma i totonu o mea ma fausaga. O le antiseppitic e filifilia e faʻatatau i le 'au faʻapitoa faʻaaoga i le fausiaina o le fale ma le lag.

Mataupu i luga o le autu: O le a le autu loka filifili: eseese eseesega

Puipuiga Puipuiga: Fautuaga

Faʻafefea ona taulimaina pou i lalo o le fola

E tatau ona togafitia le iniseti, o laʻau laupapa ma se senihikē septic, o lona uiga e faʻamautu ai puipuiga o le iniseti mo le tele o tausaga.

Tele tagata nofoia o fale laupapa e le fiafia i le i ai o le iniseti passect. O se mea e sili ona le fiafia i ai le mea e tatau ai e tau ai. I le nofoaga o le lag ma le mafanafana, o le a masani ona nofoia iinei iniseti iinei. E ono taitaiina atu ai le mea moni i le mea moni i le tele o tausaga o le a amata ona suia ai le vai lafoai.

Ma o le a le tupu lenei mea, ituaiga o itupa e manaʻomia ona tagofia ma puipuiga puipuia. Toe iloilo e sili ona aoga ma faamaonia le mea faigaluega. E tatau ona saunia le mafai ona faʻaaoga. Mo lenei, o le resin e vevela i totonu o se uamea pusa.

A faʻamamaina atoa, e mafai ona e amata ona e faʻaalu ma lana fesoasoani. E faia na o le faʻaaogaina o le masani o le ata o le pulumu. Ina ua maeʻa le faiga, leai se iniseti o le a le mafai ona mafai ona ulufale i le fausaga o le laʻau. O le Resin e tupu ai se vaega e tumau ai le puipuiga, lea o le umi o le taimi e le o le faaumatia.

I le maketi i onapo nei, o vailaʻau auala e folasia ai foi iniseti. Ae, a pogai ua faia, e tatau lava ona manatua pea i le fale e tatau ai ona faaaogaina na o vaega saogalemu. Ua latou faʻatagaina le puipuia o fafie ma puipuia le tino o le tagata mai le faʻateteleina o mea leaga. O le mea lea, pe a faʻatau sea auala, e manaʻomia le faitau lona tufugaga. E le tatau ona leaga i le tino o vaega.

O le mea lea, o loʻo iai nisi ituaiga autu autu o fafie Lauga. O nei mea uma o loʻo 'fuafuaina i le foia o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻaalia o iniseti o iniseti ma puipuiga mai o le giritylism e mafua ai le vevesi. O fua uma e tatau ona iai. Afai o le faʻailoga ina ua maeʻa na gaosia, o le ono o le ono o le mea lena mo le isi 5 tausaga o le a latou o mai ai i le le mautonu. Ole a oʻo i le toe faaleleia e manaʻomia ni tau manaia.

Faitau atili