'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Anonim

I le taimi o le fauga ma le toe faaleleia, o mea a le au puipui e tatau ona faʻamalosia, puipuia e faʻasaga i le susu o le susu. O le Primer mo le Facoad e sili atu ona faateleina le auala ma taofia le apor e lemei o puipui. O le iʻuga, o le faʻamaeaina o mea o loʻo faia lelei. Valivali ma kelu o le taumafaina faʻaititia. O le faasaoina o Manuzyry ma faamaea faateleina. O le foliga o le fale ua faʻaleleia ona o le lamolemole leo o le teuteu o le taʻele. Uma le gauai atu sili atu o le lautele o le lautele ma le lamolemole luga o luga o loʻo i ai ma manaʻoga o le tost o le rf saogalemu ma siosiomaga faauo.

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Le kulupi o le kuata

Tofiga o mea e faʻamalosia ai faʻamalosi i le taimi ua maeʻa ai galuega

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Primer Histade Fale tumaoti Fale

Pa puipui i eseese tikeri o le hygroscopic. Ua faʻaumatiaina i latou mai le faʻamaaloga ma aisa. O le Pridy Clovid Wedrated le piliki ma fafie. Na faʻatuina mai se ata puipui, faʻaputuputu vaega maaleale faʻatasi, faʻamalosia faʻatasi ai ma le tino o le puipui. I luga o le lamolemole luga o le ituaiga o sima, o se ogaumu o le palapala ua fausia, o le a faaleleia ai le alofa ma kulimi ma vali.

O le iʻuga o le faʻaaogaina o le Primer Traves mo lamolemole luga o luga ma loloto o lalo ifo, faʻaaliga faʻapitoa ua faʻaleleia:

  • Luga e mafai;
  • Agai faʻaleleia - Faʻaaogaina faiga talimalo;
  • Puipuia faasaga i le Matai oi Mangus, iniseti, le faatafunaina;
  • O le tafe o le tafe o le faʻapipiʻi ma vali faʻaitiitia ai;
  • faateleina le mafai ona toso vai;
  • O le vaega o loʻo paʻu malie lava;
  • O le faʻatonutonuina o loʻo maua ai le toniga toniga ma le poto.

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Primer Histade

O faiga uma e faʻaaogaina e faʻaaoga ile fausiaina e tatau ona usitaʻi i le luni. O le mea lea, o le faʻafefiloi o le puipuiga ma le loloto o le loloto e le fautuaina tutoʻatasi. Pe a faʻatau atu le puipuiga puipuia, mafaufau i lona talosaga. Faʻatulagaina paluga ma puipuiga puipuiga o loʻo fuafuaina mo le maʻea ma le fiva

  • piliki;
  • fafie;
  • Pepenisi ma le sima;
  • o se maʻa masani;
  • Sima-oneone fofo.

Uamea, tioata ma ceramics ei ai le mafiafia. Ua ufitia i latou i le eleele e fausia ai se laufanua laufanua, faʻaleleia atili le aʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamafanafana colelant: ituaiga, lelei le lelei ma le le atoatoa

O le tafe o fua o le loloto o lalo e tusa ma le Getst e fuaina i le fuafuaina i le iunite vaega. O le felauaiga poʻo le galuega i totonu o loʻo faʻaalia i luga o le afifi i autafa o le faʻavae, mo le faʻagaioiga o le mea ua fuafuaina.

Faapitoaina o stare

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Loloto le loloto

O le paluga mo le fefiloi, tusa lava poʻo le a le loloto o le pioneration, e iai se tulaga lavelave. I le faʻaopopo atu i le vaega autu, e aofia ai ma faʻamatalaga eseese e faʻalagolago ile pole o le pa o elemene e faʻaaoga ai. Mo fafie, o le aneti-netiure ma antioxidants puipuia iniseti ma le susu. O faʻamatalaga faʻapitoa o le la ma le sima faʻaleleia le fusi mo galuega i fafo.

E tusa ai ma le autu fusia vaega o le Primer mo galuega mai fafo ma totonu:

  • acrylic;
  • Alkyd.

O mea uma e tutusa ma le tost. Alkyd o loʻo faʻatauina sauni mo le faʻaaogaina ma ese i le loloto o le i luga o le initoneti i mea. O le sili sili ona lelei filifiliga mo fafie. E faʻafetaui mo le faigofie o le galuega e mafai ona faʻasalaina i le vai ma faʻaaoga i le tolotolo. A o le maeʻa ai le fogaga, e fa vaega o puipuiga puipuia o loʻo eseese ai. O latou uiga, talosaga ma le taumafaina o loʻo faʻaalia i le Lisi:

Ituaiga o PrimerVaega o TalosagaTaumafaina, ml / m2
Alkyd histadeLaau, laupapa, DVP, pepa malo,100 - 120.
Acrylic scrodePlaster, fafie, piliki, maa, pied sima120 - 150.
Prigginguamea80 - 120.
Loloto i lugaLaau, piliki, maa100

O le taumafaina o le aotelega e faʻalagolago i lona viopa, o le loloto o le pineration ma le polosi o mea o loʻo faʻaaoga. O le ea ea e tatau ona i luga o le 5 tikeri. I totonu o le malulu, vai tioata ma faaleagaina ma le faaleagaina le fausaga. E le tupu le tala malie ma le mago. O le fusi saito o loʻo malulu, ua leiloa le agavaʻa o soʻotaga. Goste fuafuaina le vevela tapulaa o galuega fafo. E tatau ona faʻaalia i luga o le afifiina o ituaiga taʻitasi o le primer.

Uiga, tuʻufaʻatasiga ma mea e manaʻomia

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Faaumaina pa puipui o stargad price

O mea manaʻomia ma faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le Gost ISO 9001-2001 o le Rusia o Rusia i le vaega o le fausiaina ma le faʻamaeʻaina mea mo galuega mai fafo. O le muamua o le loloto loloto e aofia ai resin. Latou te fusifusia i isi taʻitoʻatasi o mea. Antiparens e puipuia mai le susu o le susu. Antistatics fasioti pores fungas ma suia. Faʻalagolago i mea ma fefaʻatauaʻiga, o isi faila e mafai ona faʻalauiloaina.

Mataupu i luga o le autu: Anti-Sli-Sling Tangting mo le Vaitafe

O le uuina o le aofaʻi o Primer, o le a e manaʻomia mo galuega, fai fua o pa uma ma se pa. Fuafua le vaega o le Tapunia, toese faitotoa faitotoʻa ma faʻamalama matala. Lapotopoto i luga o le tele tele o container lea o loʻo faʻatau atu ai le pris o le loloto o le loloto.

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Faʻamalosia o le faʻafomaʻi mesh, primer ratade

O le iʻuga e tatau ona faʻaopopo le itiiti ifo i le 5%. O lenei le mautonu o le taumafaina e fesoʻotaʻi:

  • le sese o fuataga ma fuafua;
  • o se loloto vaega o le pito i lalo o mea a le mea e ala i le AIAY;
  • le tausisia o le vevela fuafuaina fuafuaina e tusa ma le tosts;
  • Le fuafuaina o tupe alu.

Acrylic paluga mo galuega i fafo

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Primer Fortaide i le fale

O le tuʻufaʻatasia o le acrylic e puipuia ai le fefiloi o le unaʻiga o le fofo o le polymer resin ma vai. Matai vaega, wex, Dyes, Flahers, Laʻau ma Mea Laʻeʻaga E Soʻo Ai Mai Tele. Ina ua tagi ina ua maeʻa ona talosaga i le PITIT, o loʻo faʻamamaina ai le vai, ma o loʻo tuʻufaʻatasia totonu e faʻapaʻu. E fesoʻotaʻi vaega o mea ma fatuina se ata puipuia ma le mea e tatau ai.

O uiga faʻapitoa o le uʻu o le tautalaga acrylic primer mo galuega i fafo faalagolago i luga o le faʻaopoopoga. Mo uʻamea ma isi mea ma se lamolemole luga ma le maualalo vai vai faʻaaogaina le lelei tele, quartz oneone ua faaopoopo. E fausia ai se laufanua laufanua, o le mea e faigofie ona uuina ma le toty ma vali. O le mea e faʻasaina ai le alu i le pisia o le lamolemole vai lamolemole e leai ni mea e aunoa ma le muamua gaosi o le eleele.

'Olo o le loloto o le tele o le tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

Suiga Prim

Conkokenton e sili atu le eleele. E faʻaaoga i le sima e mafai ona faʻaaogaina le susu. E faʻaputuputu le laufanua, tele ni vaega e faʻaopopo i ai, e aofia ai ma le ogaumu ma oneone. Acrylic primer mo le sima ese atu e sui ai le tino. O loʻo faʻaaogaina i le 2 ma le 3 vaega i luga o leo e le masani ai. Faʻaleleia atili ai le tausisi ma isi faʻamatalaga.

Faitau atili