Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Anonim

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Matamata i le pepa puipui ma ou lava lima mo le pa puipui uma o pepa puipui o se tasi o sili ona taua tulaga i le teuteuina o le fale mautotogi. Mai le aoga o puipui o loʻo teuteuina lelei, o le ata atoa o le totonuga o loʻo faʻalagolago i le iʻuga. E le faigata tele le pllu i luga o puipui. I le iloaina o faʻavae faʻavae ma le agavaʻa, ma lenei galuega e mafai ona e faʻaaogaina e leʻo le fesoasoani a polofesa. I le auala e filifili ai ma gagau le pepa puipui ina ia foliga lelei le potu ma toe tautua oe mo le tele o tausaga - faitau atili.

Sauniuniga o puipui i le tufaina o puipui ma ou lava lima

Toso le alualu i luma le manuia o le pepa puipui e fuafua lava ile tapenaga talafeagai o pa. E taua lenei tulaga ona e taua tele i lalo o le upega tafailagi, o mea uma o loʻo faʻaumaina, o mea uma o le faʻavae e manino manino.

O sauniuniga mo taimi uma e oʻo atu lava i taimi sili atu nai lo le pepa puipui o ia lava. E aofia ai ni mea se lua: Pulu ma PIMER COD.

O le mea e mafai ai ona e faʻaumatia uma ni faʻalavelave uma o le puipui. A aunoa ma lona potu o le a foliga eleelea ma leai.

E foliga mai e faigofie lava le faiga e pei o le Phin e foia ai le tele o faafitauli. O le Primer Okels e faaluaina vaega o le pefu, Faʻalauteleina le mau o le Wallpaper ma se puipui, e faʻaititia foi le aofaʻi o kelu ma puipuia puipui mai le puipui mai le fofoga o funga ma puipui.

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Ae le i amataina le pepa puipui, e manaʻomia le aveeseina o mea uma e le masani ai mai puipui

Matou te saunia puipui e fasi ai fusi puipui ma ou lava lima:

  1. O le puipui o loʻo ufiufi i se taʻaloga muamua. Faigofie

E faia i le faʻaseʻe poʻo se pulumu o le pulumu. Faaaogaina Price SIG e faamago i le ao.

  1. Le isi o loʻo faʻatagaina gypsum putty. Ma e iai, o mea uma a pa puipui ua ave fua. E sili le amata ona tuu le laufanua ma tulimanu, toso le tuʻufaʻatasia i le ogatotonu. Lenei au meafaigaluega autu o le a avea o se lautele ma vaapiapi spatila. Afai na e faatauina se mago faamatuu, e tatau ona faʻateʻaina i le vai i le setete o le gaʻo kulimi kulimi. Ina ua maeʻa lenei galuega, e tatau ona lamolemole le puipui ma lamolemole.
  2. A maeʻa le vaega o le sima o le faʻapuʻupuʻu, ma le fesoasoani a se lautele spalala mai le puipui, uma ua le tutusa mama ua aveʻesea. O le lauʻeleʻele ua toe gaosia e le Primer.
  3. Ina ia faia le puipui matagofie, ma le samasama poʻo le lanu efuefu o le ata o le ata, e le o suia e ala i le pepa puipui, o le tini o loʻo talosaga ai i ai. E masani ona i ai le paʻepaʻe pe laititi le lanu piniki. O le faaumaina o le paʻu ua tetea i le tulaga o le taualuga o le taualuga kulimi ma o loʻo faʻaaogaina ma se manifinifi manifinifi i luga o le puipui. Ile taimi lea, o le paluga e tatau ona faʻaogaina uma meaola.
  4. O le mago puipui o loʻo olo ai le faʻapitoa meafaigaluega, o le mea lea o se mea e faʻapipiʻi ai le kiki i totonu o le tagata. Le isi, o le lauʻeleʻele ua paʻu i le taimi mulimuli ma agavale seʻia oʻo i le matutu.

Mataupu i luga o le autu: E i ai ulugalii e fai ia te oe lava: ata, faatonuga

O le faʻauma vaega i lalo o le pepa puipui e mafai ona tasi, ae afai e te filifili e vali puipui, ona laʻititi lea i lenei aofaʻi. O nei galuega i le taimi muamua e foliga mai e matua faigata lava, ae afai e te mulimuli i le faʻasologa o gaioiga, ona e tutoʻatasi mai le puipui.

Filifili mea ao le i savali i le puipui o ia lava

O le Faʻamaeaina Mea Maketi o le Alualu i Luma, o lea I le taimi nei o loʻo iai se numera tele o ituaiga ituaiga o pepa puipui. O i latou uma e iloga i le puipuia o tekonolosi, aʻo leʻi filifilia e oe mea, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i a latou meatotino.

O ituaiga taatele o pepa o le pepa puipui:

  1. O le pito i luma o le ata o le pepa puipui o ni ie pepa. E tele lo latou taugofie, o lea lava i le manaoga. Peitai, latou te le eseʻesega i uiga lelei. O mea faapena e talafeagai mo na o le faamaea mago fale. E vave ona liliu ese le pepa, ina ia faigofie ona faaleagaina polokalame pepa e galulue ai. Ina ia gagau pepa pepa i luga o le puipui, e manaʻomia e faʻamalosia ai i latou i le itu pito i tua ma se manifinifi manifinifi o le kulimi, o le laufanua e mafai foi ona togafitia.
  2. Vinyl Wallpaper e faamatalaina e latou tetee i Fungi ma le susu. E i ai a latou foliga sili ona lelei ma e mafai ona faʻaaogaina moni i soʻo se potu. O ia nofoaga e mafai foi ona mulumulu ai, ma ona o le masoa o lenei mea, o tamai fesoʻotaʻiga o puipui ua natia. E mafai ona maua se pepa o le vinyl, i le tulaga lona lua, i le tulaga lona lua e faigofie ma sili atu faigofie e kelu.
  3. O mea eli mai flisseelin e faia mai le fefiloi o pepa ma mineral fibers. Ona o lenei faʻavae, Latou te le fefefe i le susu ma aua le faʻamamaina pe a uma ona mago. E faasalaina le tele o le pepa puipui, e tatau ona e liligiina glurite na o le puipui.
  4. O ie puipui a tagata faapisipi e taugata tele, ma tu i le aotelega. E aofia ai ni tusitusiga fibers ua totoina i luga o se pepa po o le manaia faavae.
  5. Musu, o mea lilo o aso nei ma se olaga umi. Ua faia i le fiblanglass. O le pipii i ai o le pepa puipui, e tatau ai le manogi i le kulimi faapitoa na o le luga o le puipui.

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Fabric ulavapela i totonu o le totonugalemu foliga manaia ma mauoa

E maua e le Wash WackPapers se auala sili ona manaia o le pipii. Ua faʻatau atu i latou i se matutu poʻo se suavai pepa ma o loʻo faʻaaogaina e se spataula faʻapea foi ma le loto mautotogi.

Faʻafefea ona fuafua ma faʻasalaina le puipui ma ou lava lima

O le isi taua taua i sauniuniga mo le galulue ma wallpaper o le fuafuaina o le numera o lisi. Afai e te faia sese mea fuafua, atonu lava e le lava ma e tatau ona e alu i le faleoloa, le mea e le o ai oloa manaʻomia mo ni nai vaiaso.

Ina ia fuafua le manaʻomia o le pepa puipui e te manaʻomia e suʻe ai le nofoaga poʻo le potu potu. Ia faia lenei mea, fua lua o puipui ma le maualuga o le potu.

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Ae e te leʻi faʻatauina le pepa puipui, e tatau ona e fuafuaina a latou manaʻoga manaʻomia

E i ai auala e lua e faʻamanino ai le aofaʻi o puipui e manaʻomia e faʻauma ai lou potu. I le taimi muamua, e tatau ona e gagau le umi o puipui tuaoi, ma o le fuainumera mulimuli mai e faaluaina. Le isi, o le umi o le pepa puipui ua vaevaeina i le maualuga o le potu, ma o le fua faʻaiʻuga e faʻateleina e le lautele o le pepa puipui. O lenei e tatau ona e vaeluaina le iʻuga muamua i le lona lua. O le iʻuga na laʻei i foliga lapoʻa o le numera o puipui e te manaʻomia.

Mataupu i luga o le autu: Tynth mo le mafanafana pai: taotoga fesoasoani

I le tulaga lona lua, e tatau ona e vaeluaina le itu o le potu i le itu o le tasi le faataapeapeina o le pepa puipui. O le tau muamua ua fuafuaina e ala i le faʻateleina o le suma o le puipui o le potu mo le lua, ma le maualuga. Mo le lapopoa tele, e manaʻomia ona e faʻateleina le faʻamalama umi i luga o lona lautele.

Sticker i luga o le puipui ma ou lima o pepa pepa

Muamua lava, e manaʻomia le faʻamalamalamaina o le taofi e le tatau ona tauemuga, faʻapei i le taimi muamua, ma le faʻatasi i le taimi. Naʻo le tulaga lea o le faʻaleleia o le a foliga fetaui ma aso nei.

Amata le teuteuga o le potu e manaʻomia mai le faitotoʻa pe mai le faʻamalama faʻataʻoto. Ma e alagatatau pea ona o i se itu e tasi. O le mea moni o le puipui ma tulimanu i totonu o le potu e mafai ona le tutusa, ae o pupuni ma faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi vave i itu taumatau.

Patcomper Picsing tekinotusi e faʻalagolago i mea na faia ai. E sili atu le taumafai pepa puipui o pepa nai lo isi ituaiga, ae e aoga foi i ai.

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Amata shakkspapers i totonu o le potu e tatau mai le faitotoʻa poʻo le faʻamalama

Pepa faʻapipiʻi pepa ma ou lava lima:

  1. Rolls o loʻo faʻataʻamilomilo ma pito (pe a iai) ua tipiina mai le pepa puipui.
  2. Le isi, o le pepa puipui ua tipi i luga o le tapos e tutusa ma le umi o le potu. O lea na foliga mai ua foliga saʻo e le pala, e manaʻomia le tipiina o le pepa puipui ma se faasaʻoga o le 10-15 cm. I le tulaga lea e tupu ai le ata.
  3. O le itu tauagavale o loʻo faʻalili e le pepa puipui o le pepa puipui, lea, e ala i le ala, e mafai ona kuka oe, o lea e mafai ona faʻapipiʻi le puipui. Afai e te faʻaaogaina le mafiafia pepa pepa puipui, ona faʻaaoga lea o le kulimi i le tapoleni e lua.
  4. O le sili atu o le kuliki ma le ea o le ea e tulia i lalo mai lalo o le fasi fasi pepa o le pepa puipui ma se mama mago ma le mama. Manatua o le pepa faʻapipiʻi pepa e sili ona faigofie e faʻaleagaina pe pisia.
  5. O loʻo tipiina e le Spoppul Walpalls pe laʻei i lalo o le PROVING i le faʻaaogaina o le uʻamea alavai.

O puipui o pa puipui ma pepa pepa puipui o se tulaga umi ma faigata. O lea, o le kulimi e faʻaaogaina saʻo i Papa Palauasi, ae le o luga o le Pa, o loʻo susu na susu le mamafa o le mafaia ona. Ina ia faʻataunuʻuina mea uma i le vave ma e aunoa ma ni mea sese, matou te fautuaina oe e te faia oe lava i fesoasoani o le tagata lona lua.

O loʻo faʻapipiʻiina i le vinyl pepa puipui

Vinyl Wallpaper e iloga i lo latou malosi ma le tumau. O lenei filifiliga e le fiafia i le pipii atu nai lo pepa puipui, ae e iai ana lava peleni.

A faʻapipiʻiina Vinnyl Wallpapers, o le upu e sili atu e aveese seʻia maeʻa le iʻuga o puipui.

Ia faʻaputu le puipui mai le vinyl, o le a e manaʻomia ni kelisi faapitoa. E matua umi lava ma mafai ona tatalia ie mamafa o nei mea.

Mataupu i luga o le autu: vali-enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

O le puipui mai le vinyl e tatau ona kelu i luga o le kulimi faapitoa

Glue Vinyl Wedpaper:

  1. Ua matou tipiina le rolon i luga o le tapoleni, lea o le 10 cm umi nai lo le maualuga o le puipui. O le ala faʻatagaina e manaʻomia ona lalafi uma mea e faʻasao ai. Ae i le taimi lea, lea e manaʻomia ai ona fetuʻunaʻi le ata.
  2. E le gata i lea, faʻalagolago i le a le faʻavae o lau vinyl pepa puipui, kelu e faʻaaoga i le puipui, pe i luga o le pasvas lava. O le filifiliga muamua e sili le manaʻomia, o le tele o tekonolosi e ese mai i luga o le mea manaia.
  3. O le Wallpaper fasi e faʻaaoga i le puipui, ma o le sili atu o le sili atu o le faʻapipiʻi ma le ea o le ea o loʻo tulia mai i ai. E manaʻomia le faia ma le faʻamalosia e faʻapipiʻi ai le tapoleni ma se mama ma mago le feitu.
  4. Vinyl Wallpapers e mafiafia tele, o lea e foliga mai e tatau ona e suʻiina ma le faaopopo a latou pito.

O ia puipui e faʻapipiʻiina faʻapitoa i le soʻotaga i le faʻatasiga. A e fusiina le ie i le tulimanu, e manaʻomia e le itiiti ifo i le 4 cm ulufale i le puipui tuaoi.

Flizelin wallpaper: kelu ma o latou lava lima

O mea a flisEline o loʻo manatu o le sili ona tumau ma ona po nei filifiliga mai mea uma o loʻo iai i totonu o le ata. Latou te pipii i luga o puipui mai le tulimanu.

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

Flizelin Wallpaper e tatau ona amata ona kelu mai le tulimanu

Faʻafefea ona maua puipui ma le Fliengline Walpaper:

  1. O afifi e tatau ona tipiina i totonu o mea e iai le 10 cm umi atu nai lo le maaleale maualuga. Ole taimi e tasi ma le tipiina o le tapoleni, e mafai ona fetuʻunaʻi i le ata tusi ma faʻailoilo i autafa o le pito i totonu.
  2. O le kulimi keke i le pa o le puipui o le a faapipiiina e le tapoleni. O le kulimi kelu e tatau ona matua tele lava.
  3. Le isi, o le pepa puipui e tatau ona faapipii i luga o le puipui, ta le pasa i lalo i le pito i luga. Tufatufaina o le tapoleni i luga o le puipui, o le sili atu o le tele o kuli ma le ea ua tuliesea mai lalo.
  4. Sili atu togi i luga luga ma lalo o le tipiina e se ata vali.

O isi pepa o Flisseeng o loʻo faʻapipiʻiina lava, o lea latou te fiafia i ai o latou sili ona faia ni galuega faalepiā. I le auala, o le vinyl phompaper o loʻo i luga o le phlizelin faʻavae.

Faʻafefea ona sopoia le pepa puipui ma ou lima lima

O le Plywood Wallpaper e manaʻomia i ni mataupu se lua: Afai o le pamu tuai o loʻo ofuina, pe pe a fai o le faʻapipiʻi o puipui i luga o le puipui. O le faʻagaioiga o ia lava o lenei galuega e le ese mai i le faʻatulagaina o tulaga o le pepa puipui, ae o le tino faʻatulagaina o le a manaʻomia ona toe iloiloina.

Talafeagai shaok puipui ma ou lava lima: 5 vaega

O le ata faʻapipiʻi ma ou lima lima e faigofie lava, o le mea autu o le muamua saunia o puipui

E le mafai ona kolosi le pepa puipui i luga o le vaega o mea tuai. I lea tulaga, o taʻele peʻa mai lava i mea faigata e vave ona laʻuʻe mai i le faʻavae.

Ia kolosi, e manaʻomia le faʻamamalu pea le puipui ma le vai ma aveʻesea le vaega o le mea tuai. O le faʻaumaina vaega o ata o loʻo manaʻomia foi e aveese ai, ma faʻaaoga se vaega fou o le tutusa mea i luga o le puipui. Ma le isi, o le eleele e lomia uma, ma ua faapipiiina fovi fou, tusa ma le tekonolosi o loʻo faʻamatalaina i luga.

Glue pepa puipui ma au lava lima (vitio)

Faatasi ai ma le pipii o puipui ma o latou lava lima e taulimaina ai soo se tagata. O le mea autu o le faʻataunuʻuina uma sitepu ma taugofie e faʻataʻitaʻi ai uma ia.

Faitau atili