Faʻafefea ona aveese le ata puipuia mai le palasitika faamalama pe a faʻamago

Anonim

E tusa ai ma tulafono, pe a uma ona faʻapipiʻi le palasitika Windows, e tatau ona aveʻese le ata puipuia i totonu o le 10 aso. Lenei e mafua mai i le mea moni o le ata faʻatasi ma le faʻavaʻa e matua manifinifi ma agamalu, ma i lalo o le malosi o le la susulu ma maualuga vevela ua faʻaleagaina. O le iʻuga, ua matou vaʻai i le "faʻamau" o le aofaʻiga mautu, ma e umi le aveeseina, o le malosi o le a filemu. Ole mea lea, e sili atu le aveeseina o puipuiga i le taimi.

Faʻafefea ona aveese le ata mai faʻamalama palasitika? O le a le mea e manaʻomia ina ia faʻamamaina ai le laufanua ma aua le tuʻuina atu le nonoa ma le 'auʻa malosi? Ma o le a se mea oute faia pe a le aoga i le taimi e aveese ai le ata puipuia mai le faamalama? E tele auala e foia ai lenei faafitauli.

Faʻafefea ona aveese le suncreen mai le faʻamalama

Faʻafefea ona aveese le ata puipuia mai le palasitika faamalama pe a faʻamago

Afai e te filifili e faʻataunuʻuina mea uma e te manaʻomia, i se taimi talafeagai, o le a faigofie le ata tifaga. Faʻafefea ona aveese le ata mai faʻamalama palasitika ma e le faʻaleagaina le mea? Faʻaaoga se tasi o metotia i luga o le a foʻia le faʻafitauli i le fale, e aunoa ma le fesoasoani a tagata poto faapitoa.

"Kosmofen"

O se faʻapitoa lea o le sosoʻo e mafai ona faʻatau i se nofoaga mautu o faʻamalama palasitika. E 3 ituaiga o "cosmofen", ese mai le tulaga o faʻaalia: Nu. 5, № ma le №20.

O le tele o le numera 5, ma le faʻatamala e mafai ona e "faʻateʻaina" e le gata i mea faʻavae, ae faʻapena foʻi le palasitika lava ia. O le mea lea, e sili atu le faʻaaoga tatau o le itiiti ifo le faʻamalosi.

I le gasologa o le galuega, mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaaogaina, ma aveese le ata puipuia o le a le malosi tele.

Mataupu i luga o le autu: Maracas Prarier Masha Faia oe lava

Faʻafefea ona aveese le ata puipuia mai le palasitika faamalama pe a faʻamago

Naifi, blade pe scraper

Faaaogaina mea maʻai, tausia ma le faʻaeteete ma aua le faʻaleagaina le laufanua. O le pito o le puipuiga ua siitia e se naifi po o lau lauʻeleʻele, ma o loʻo totoe le vaega o totoe io latou lima. Manatua, o le itiiti e te aofia ai mea e te aofia ai mea 'ai meaaiga, o le a faʻaititia le faʻaleagaina o le palasitika.

A maeʻa ona e aveese le ata mai le palasitika o le faʻamalama, atonu e mafai ona vaʻaia faʻailoga o le kelu i luga. E mafai ona fufulu i latou ma le malosi malosi ma soʻo se sooupu o le sui.

Fausiaina Fen

Faʻafefea ona aveese le ata o le suncreen mai le faʻamalama ma se tau mago? Matau le autu autu: Aveese le puipuiga, tuu le ea o le ea na o le faavaa e aunoa ma le afaina o le faaluaina-glabed faamalama. A leai, o le tioata atonu e le fou lava i le tulaga vevela, ma faʻataʻitaʻiga o le a aliali mai ai.

O le faiga o gaioiga e faigofie - i lalo o le gaioiga o le vevela, o le malu puipuia, ma o lona aveeseina e le aveeseina mai ia te oe. E faʻapena foʻi, e mafai ona e faʻaogaina se bream genrator poʻo se masani masani o lotoa. O le mea mulimuli e mafai ona o le mea e aoga i mataupu o le mea e leʻi i ai le taimi e taofi ai le faigata.

Faʻafefea ona aveese le ata puipuia mai le palasitika faamalama pe a faʻamago

Faafoega po o le agaga paʻepaʻe

Ae le i faʻaaogaina se tasi o nei tupe, faʻataʻitaʻi lana gaioiga i luga o se nofoaga e le o vaaia. Afai o le vailaʻau e le afaina ai le palasitika, e mafai ona e amata galue.

Faʻafefea ona aveese se ata puipuia ma le palasitika Windows ma faʻamamaina le laualuga ma se fofo poʻo se paʻepaʻe agaga? Muamua, o le a e mauaina le pito o le puipuiga, ona faʻaaoga lea o le mea i le va i le va ma le palasitika. O lea, na faasolosolo malie le faamamaina atoa.

Rp6 vali aveeseina

E tatau ona e apalai i le laualuga ma le mafiafia o le mea e te moe ai ma faatali 7-10 minute. I le taimi lea, o le ae matauina o toe vaega o le puipuiga na amata ona "palu".

Ina ua maeʻa, tuu le totigilima ma togi ma aveese le ata mai le palasitika. O mea o totoe o auala ma faʻavae o le faʻavae e mafai ona fufuluina i le faʻaaogaina o se fasimota foliga tiga.

Mataupu i luga o le autu: Bat o pepa ma o latou lava lima i luga o Halloween ma Smatchers

Faʻafefea ona aveese le ata puipuia mai le palasitika faamalama pe a faʻamago

Rigid pulumu ma fasimoli

O lenei metotia e aoga i mataupu o le faamalama e mai le ata. E leai se taimi e te maua ai le anoanoai o le taimi e te vevela ai i latou lava, ma o le fasi ma le palasitika e le matua malosi.

Saunia se vaifofo o vai mafanafana ma le fasimoli ma auina atu puipuiga o mea e faʻaaoga ai le pala pulumu (e le o metallic!).

Teena ava malosi

Faʻafefea ona aveese se ata tifaga ma faʻamalama palasitika ma detotort? Faʻatumu le mea i le sprayer ma tutusa "irosite" luga. Ina ua mavae 3-5 minute, o le pito o le ata o le ata ma se naifi ma lemu ma aveese ma ou lima.

A o galue ma se vailaʻau, ia mautinoa e puipuia le paʻu ma paʻu paʻu.

Faaleagaina "Shuman)

O lenei vailaʻau e mafai ona faʻatauina i totonu o se faleoloa faʻatau. Faamamaina le palasitika, faʻamalosi i le mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaaogaina, aua o lenei vailaʻau o loʻo iai le malosi o gaioiga.

A maeʻa ona faʻagaioia, fufulu le vai mama ma le vai mama ma fufulu le sofu le sofu.

Afai, pe a uma ona aveese le vaega autu o le puipuiga i luga, o ona tamaʻi "motu" tumau pea, ave le masani masani ai ma le solo i luga.

Aisea ua tupu ai le ata?

Faʻafefea ona aveese se ata tuai mai le palasitika Windows, pe a fai o ia ua faʻateʻaina "malosi"? E amata i le, e tatau lava ona faʻavaveina pe a mafuaʻaga e tupu ai.

Faʻafefea ona aveese le ata tuai mai le palasitika faamalama pe a faʻamago

Faʻafefea ona aveese le ata tuai tuai mai le Windows, pe a na faʻamalosia? E mafai ona e faʻaaogaina filifiliga nei:

  • Faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa, i le lafoaia o fea o loʻo iai ni auala faʻapitoa e fofo ai le faʻafitauli vave.
  • Faʻaaoga se faʻapitoa o se scraper ua fuafuaina e faʻamamaina ai le palasitika ma tioata luga.
  • Faʻaoga se faʻafitauli o se malosi malosi, o loʻo faʻataʻitaʻia muamua i luga o se vaega le talafeagai o le palasitika.
  • Faʻaaoga se auala mo le fufuluina o ipu ma se maʻa mata. Faʻamama le laualuga o le laualuga, ma pe a fai o se "faʻasolosolo", aveese le puipuiga ma se naifi.
  • I nisi tulaga, o vailaʻau na faʻaaogaina e faʻamamaina ai pepa umukuka e aveese ai le ata tifaga tuai. O le mataupu faavae e tutusa ma le tulaga o le geel mo ipu.

Mataupu i luga o le autu: Autumn Cravets ma o latou lava lima mai mea masani ma ata ma vitio

Faʻafefea ona aveese le ata tuai ma e aunoa ma le tele o faigata? Faʻamolemole matau le tasi le mautonu: I le Sunny o le tau, pe a faʻamafanafana faamalama, o le a faigofie ai ona tosina ese. Afai e te le manaʻo e faʻatali mo se tau talafeagai, aʻo leʻi amataina le galuega, faʻamafanafana le faʻamalama e faʻaaoga ai le palapala lauulu.

Faitau atili