O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Anonim

O le filifiliga o le pepa puipui i le vasega pepe e matua faigata ona faigata, ona aafia ai le filifiliga. A uma mea uma, e taua le amanaia le lelei o mea, o lona agaalofa agalelei, ofuina le tetee, lanu lanu, ata, ma isi. E sili atu le faigata ona fai le pepa fuafua mo puipui o le potu o le a ola ai le teine, aua e tatau ona taulaʻi i ai.

Ina ia faafaigofie ai a tatou aufaitau, o le filifiliga o avanoa avanoa i le potu o tamaiti, lea o le a nonofo ai le teineitiiti, o le a tatou tuuina atu fautuaga atoatoa e uiga i lenei mea. O le a matou vaʻavaʻai atu i le pepa puipui e filifili ai i le lanu, lea i le uiga, o le a faia se fesili: aisea o lenei filifiliga e faigata tele.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Manatu masani o le totonu o le potu o tamaiti

Manatu Tāua

E fesoʻotaʻi ma le mamanu a tamaiti e matua taua lava, aua mo se tamaititi, o le lalolagi atoa lena e tumu i lagona eseese, e mafanafana ma matagofie. Tapuni le leo i totonu, e mai le la valivaliina o le mamanu o le potu atoa.

Afai tatou te manatu o le sili ona taliaina filifiliga lanu mo le teine ​​o le fanau, ona e tatau lava ona e gauai atu i le pupula lanu gatut. E le mafaitaulia lanu ma le malamalama mo pa puipui o le a faigofie ai le nofo. Ma le isi, afai e iai se mea itiiti puketa, o le a talafeagai tele ma talafeagai, talu mai lenei tulaga, e mafai ona siitiaina le potu eseese, lea e mafai ai ona suia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a mafai ona tautau i puipui o ata ata a tamaiti, ata, ata, pou i le pepa puipui o le faʻata, pe fatu se laupepa mai le isi pepa puipui. Mulimuli ane, o nei mea uma e mafai ona suia, e faʻatonutonu ai le tuʻufaʻatasia, pe faʻaitiitia atoa. Afai e manaʻo se tamaitiiti i lenei mea, ona mafai ai lea ona tuʻuina i luga o le tasi o puipui o le ata puipui ma se ata manaia o ata o ata tifaga. O sea faʻamamafa i se potu pupula o le a foliga sili, ma tosina le tele o le mea e mafai ai.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Faʻaoga o puipui puipui ma fugalaʻau

I totonu o se malamalama i totonu e mafai ona e faʻaaogaina ni pupuni:

  • Malamalama e Faatumau Aura Aura;
  • Pogisa e fausia ai se lagona.

E fautuaina le potu o le tamaititi e ufitia i le ufiufi i le lima puipui lanumeamata, lanu samasama, samasama, lanu moli. Afai e tatau ai, ma le fesoasoani a le filifilia o lanu sao mo webcaper, e mafai ona ausia gaioiga a le tamaititi. E fesoasoani lea i feteʻenaʻiga tuʻufaʻatasiga ia e iʻu ai le tuʻufaʻatasiga o filifiliga eseese.

I totonu o potu o talavou, o le lanu lea o laina nei e masani ai foliga:

  • paʻepaʻe leo ma se paga susulu, mo se faʻataʻitaʻiga, moli, lanumoana, piniki;
  • Brown faʻatasi ma le lanumeamata poʻo le piniki poʻo paʻepaʻe ma moli;
  • Lanumoana ma samasama, lanumeamata.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Zoning o le potu o tamaiti

Fuafua i le matua o le tamaititi, ona manaʻomia ai lea e manatu o mea, matou te le mafai foi ona talanoa e uiga i le ata ma ata.

TAUSAGA TAUSAGA

O teineiti laiti i lalo o le 146 tagata e masani ona fiafia i tamaiti o le fanau ma fugalaʻau, aulelei manu (kingens, efuina). Ae peitai, i totonu o le atunuʻu oloa na seasea maua mai e le fanau a tamaiti. O mataʻitusi o ata o ata o loʻo suia vave ma o lo latou lauiloa o le vave, o le a le taimi o tagata gaosi oloa ua leva ona tuua le manatu o le mafai ona aumaia palau e mafai.

Peitaʻi, afai e te filifili e filifili se faʻataʻitaʻiga tutusa, e mafai ona e faʻaliliuina se monophonanics wallpaper, ma tuʻu mea faʻapipiʻi poʻo le decoretto ma mea talafeagai. Mulimuli ane, e mafai ona suia i luga o isi toa, poo le alafapeta, numera, ma isi

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Afai e te faʻailoa mai le sini, e mafai ona e mauaina i tamaiti pepa ma ata nei:

  • Fetu i le lagi i eseese suiga ma fetu pupula i le pogisa ma masani.
  • Faatasi ai ma toa o taʻutaʻua, tele o ata e masani ona ese, mo se faʻataʻitaʻiga, ma Wornie Popchou poʻo Disney mataitusi.
  • Ma taʻutaʻua taʻutaʻua mai le lauiloa tala.
  • E pepe meataʻalo, na faimai mea a tamaʻitaʻi, fanau teine, Kitty.
  • Ma mataʻitusi poʻo numera.

Mataupu i luga o le autu: o le lelei o polylorthane fola i luma o isi ituaiga

I totonu o le potu o talavou talavou, o le a le pepa a tamaiti i le umu ma ato ma ata o ata ma ata tifaga e le o toe fetaui. Lenei ua talafeagai le filifilia sili atu ogaoga, mautu avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma vena poʻo ni faʻailoga o aai, ma tagata atamamai o IL-Bredins il - Bression. E faʻamalieina lava a o maeʻa le 14-15 tausaga, o le a iai foi le aiga i le latou lava manatu, lea e tatau ona mafaufau i faia faʻaiuga, ma faʻamasani foi i au mea e te faia.

O se fofo lelei mo se teine ​​talavou o le a avea ma ata pepa pepa, lea o le a lagolagoina atoa ai ana mea. I lea tulaga, e leʻo faʻaaogaina tele e tuʻufaʻatasia, i lona malosi saʻo, na o le tasi le puipui o loʻo ufiufi i se upega tafailagi ma le mamanu filifilia. Mo talavou, tigaalofa mo ata manaia ma felanulanuai i luga o le puipui o lo latou potu, ina afai e leai se ata pepa puipui, o le a pepa lautetele.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Faʻaaoga ata o loʻo iai i tamaiti

A leai, o le faʻamalologa o le a malie, e faʻavae i luga o le lelei o mea ma lona siosiomaga faʻalelei. E tatau ona e filifilia ni ie lelei, fai-sola mai le malosi, lea na faia mai mea saogalemu.

Zoning

Manatua o le vasega pepe, e pei ona i isi potu, e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga. Ae maise lava, pe afai e te alu i luga o puipui o le potu ma pu pepa faatasi ma mamanu o fanau, o le a faigofie mai lava mai ia te i latou i mata. O le isi mea o loʻo tuʻuina mai ai se puipui puipui i lalo o ia puipui, mo se faataʻitaʻiga, i le moega, o loʻo mafai ona faʻaaoga ia ituaiga o totoe i le tele o puipui.

Talu ai nei, sa alu le tuʻufaʻatasiga i le isi tulaga, ma amata mai ona taʻua o ia ma sui. O le faʻavae o lenei metotia e faigofie: Ua vaevaeina le potu i ni sone e tele e ala i puipui puipui. E masani lava e iai le lua sone:

  1. Taʻaloga, lea e sili atu ona faʻamalosia ma lototele;
  2. Tulaga, sili atu filemu, pupula, manaia, manophonic.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Potu teine ​​talavou

Ae ui i lea, o isi sone o loʻo i ai foʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se aʻoga toleniga, lea e tuuina atu i laʻau filemu, fesoasoani i le galuega faʻa-mafaufau, poʻo se ofu taua e masani ona nofoia ai lima o talavou.

Valivali Filifiliga

E i ai le tele o faʻavae faavae e faʻamatalaina le pipii pea o le filifilia o puipui mo faʻapipiʻi i totonu o le potu a tamaiti. O nei manatu e faigofie lava ona faigofie ma taua, ae le itiiti taua.

O le a le mea e filifilia ai se lanu mo le teine ​​teine:

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Faatusatusa i totonu o tamaiti

  • Ia amata loa e lafoai le lanu mumu lanu, e le talafeagai mo potu o tamaiti, atoa mo tama, mo teine.
  • Ae o piniki, o se lanu lauiloa ma le matua lava lona lanu, aua o le lanu o pa puipui o le a talafeagai lelei. O le lanu piniki o le pepa puipui e mafai ona valaauina ai le talitonuina faigofie mo le vasega pepe. Peitai, taumafai aua nei soona fai ma le afioaga o lenei lanu ina ia aua le avatua i le tamaititi. Tuufaatasi ma paʻepaʻe, pastel lanu e faʻamamaina ai le leo mafanafana masani.
  • Mo teine ​​ma se amio toʻafilemu, e mafai ona e filifilia le Falepuipui o le Falepuipui, mo se faʻataʻitaʻiga, moli moli. O lenei lanu o le a saofagā i le sili atu gaioiga a le tamaitiiti, fesoasoani ia te ia e mio ma iloa le lalolagi. E oʻo lava i ata malamalama o lenei lanu e mafai ona talafeagai mo talavou, talu ai e le lava le malosi taua i lenei taimi.
  • Atiina ae fesoasoani fatu fesoasoani samasama, e saofanofo i le mafaufau. E manaʻomia le faʻaaogaina o nisi leo toʻafilemu o le samasama, apalai lea o tamaʻi pese e pei lava o ni leo.
  • O lanu faʻalenatura, na faʻaalia i le lanu samasama lanu lanu, e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia i le potu o tamaiti. O The lanumeamata lanumeamata e faʻamafanafanaina, faʻamalieina, o lona uiga latou te faʻaalia atoatoa i latou i le potu i le tamaititi. Mai le itu o le mafaufau o le fefiloi o le fefiloi o le pepa pepa o se leo, o se fofo sili mo le tamaititi o tamaiti.
  • O lanu e masani lava i tamaiti tamaiti ona faʻaaogaina lelei i potu e nonofo ai teine. Lanumoana ma le malulu ave le toafilemu, filemu ma le mafanafana faʻatasi ma latou, e matua taua lava ile fa'ʻa lelei o tamaiti. E taua le matauina o nei lanu uma e aofia ai le talimalo o le malulu leo, ma lanumoana, i se faʻaupuga ona aʻafia ai, faʻaititia ai le vaʻaia vaʻaia o le potu. O le mea lea, afai oe filifili e filifili se telefoni malu e paletō mo le vasega pepe, e faʻaeteete pe a atiaʻe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau se kapeta i luga o le puipui: metotia o fusi

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Wallpaper ma le Geometric Made i le fanau

E ui i le tele o lanu, o le sili ona osi lauiloa i taimi uma e masani ona piniki, e fesoʻotaʻi ma se tamaʻi purinisese ma lona fale.

Piniki leo

Lanu piniki e aofia ai i le matagofie o le mafanafana, malu leo. Na te aumaia ma le agamalu, mafanafana. Ua talitonu o lenei mafanafana, le faʻaaogaina le lanu e sili ona sili ona lelei mo le mamanu o le potu o le teine. O le manatu o le fomaʻi o loʻo finau ai o lenei palota e faigofie i le iloa o tamaiti, ma ua le malolosi o aʻafiaga o loʻo aʻafiaga ia i latou.

O le faʻaiuga lea o saienitisi ma mafaufau o tagata na fesoasoani e filifili tagata gaosi o Barbie Dolls ma mea e aoga ia te ia le lanu autu.

Piniki ao lanu talafeagai e mafai ona o ma le teine ​​mai le fanau mai i le tulaga matutua o le mea moni, ma o le a talafeagai ai o ia. Ma ua talitonuina o le a amata ona faʻaoga i tamaiti piniki a le fanau pito i luga e sili atu mai le 2-3 tausaga le matua, ma aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻateleina o fesuiaiga o lenei lanu. Alu i isi lanu e mulimuli mai ina ua maeʻa le 10-12 tausaga, pe a faʻaalia e le tamaititi a latou lanu e fiafia iai.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Goring Monophonic Pink Pati

I le taimi lava e tasi, filifili le pepa puipui mo tamaiti e tatau ona manatua i taimi uma i la latou lelei, talu ai o mea e tatau ona malupuipuia e mafai ai.

Uiga

Ina ia puipuia le soifua maloloina o le tamaititi mai aafiaga leaga o mea masani, o le pepa puipui e tatau ona faia, ma se siosiomaga lelei, ma i se mea moni na faia i mea moni. O le tele o le lautele o faʻataʻotoʻo nei ua lava le lava, e iai le a iai se mea e filifili ai i luga o maketi taʻitasi.

O filifiliga nei e avanoa nei:

  • Pepa puipui o le sili ona siosiomaga faauo ma taugofie. E faia i luga o le faavae o celfalose i totonu o le atunuʻu ma atunuʻu. A faʻagaioia, o nei pepa puipui e saogalemu, ina ia mafai ona faʻamalieina lelei i le vasega pepe. Ae i le taimi lava lea, o le tele o lanu ma ata e lava lo latou mataina. I le taimi nei, Duplex (lua-vaega) pepa puipui e sili ona lauiloa, o le sili atu le aoga ma ofuina. E masani ona maua mai e le au pauna pepa o le Siamani, o manu o ata o ata o ata, manu, amio matagofie, ina ia fiafia tele i le fausiaina o fale.
  • Vinnyl Wallpaper e faia mai vailaʻau vaega, ae o loʻo manatu foʻi foʻi i totonu o se pisinisi, aua e leai se afaina o loʻo faʻatinoina i le taimi na iloa ai. O mea leaga e oʻo mai ai ia i latou pe a mu, ae ua uma ona galulue le au talatalanoa, ae ua maeʻa ona galue i lenei faʻafitauli, e le gata i le faʻaonapo nei. O le ituaiga ata o le pepa puipui o loʻo faʻavae i le taimi nei, o lea e maua ai lona tele o mea a le aoga. Mo puniki i le potu o tamaiti, o oloa o le lelei i totonu o le atunuʻu ma fafo o vasega e tatau ona filifilia, o loʻo faʻamaonia lelei ma faʻamaonia.

Mataupu i luga o le autu: Tourstry Seam i totonu o le Sporodery Cross: Fabric o lamolemole, lapoa lapoa, lever ma polokalame mo le saoloto, riolis

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Vinyl Wallpaper ma se ata lelei

  • O seevae o Flizellin e faʻaaogaina e masani lava i lalo o le valivali, faʻapea foi ma lenei mea, o se mea e suia ai le puppa e mafai ona faʻatino. O le flislin o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia, ona o loʻo faia i wellulose ma fiber o le ie. Afai e te filifili e gagau le pepa puipui i le potu o le tamaititi o se valiina o se filifiliga faʻapitoa, e tatau foʻi ona e filifilia le mea tonu i le vali. E iai tiga o ata puʻe fuafuaina mo ata vali i le vasega pepe.
  • Gymelokoes o loʻo faia foi e pei foi o le atavali, latou te faʻaaogaina e nonoa ai puipui o potu tetele, faleoloa, faletalimalo, ofisa a le malo. Mo lo tatou pipii i fanau, latou te le talafeagai, aua e leaga se tagata tau i le soifua maloloina, tusa ai ma le le valiina tulaga.
  • O loʻo seasea nei ona teu oloa puipui poʻo ni pepa puipui poʻo le lalagaina, o lo latou taʻutaʻua o le laʻasaga ua mavae i seneturi ua leva. Ae tusa lava pe e te mauaina faʻaiuga o mea ua maeʻa faʻatau atu, latou te le fetaui i le potu o tamaiti. O le mea moni o le fili o se paʻu paʻu paʻu paʻu, ma e faigata ona aveʻesea le pefu mai lea. Mo tamaiti, o le laʻau e o le pa i totonu o le potu e mafai ai ona fai faʻatasi i le atinaʻeina o eleele eleele, sela, lea e na o le le taliaina.
  • O puipui masani mai Bamboo, Cork, Work, araisa pepa e mafai ona faʻaaogaina i le potu o tamaiti. Ae latou o ni mea e sili ona sese, fefefe susu ma fafo atu. Latou te le o faaalia i latou, ma e faʻatapulaʻaina ai le filifiliga o lanu, o se mafuaʻaga taua e faʻailoa ai i latou. Faʻaaoga ni mea lilo o loʻo maeʻa i totonu o le potu malolo poʻo le kesi, o le a sili atu le fiafia iai iina.

O lea la, mai le tele o ituaiga Wallpaper, e sili le fetaui mo le pipii i le pepa a tamaiti, vinyl, Philizellinic. Peitaʻi, pe a filifilia le faʻataʻitaʻiga faapitoa o le pepa puipui, e tatau ona totogi i tulaga lelei faʻapitoa.

O a ni puipui e aau ai i le vasega pepe mo se teine

Potu o tamaiti i le sitaili o le faamaonia

O uiga nei e taua mo tamaiti homepapers:

  • Siosiomaga faauo, le lava o le vavaeeseina o le oona oona ma mea leaga i le ea.
  • O le mafai e sosoʻo ai ma sana ia lava, ina ia e alofia puipui, puipuia foliga o le teuteuina.
  • Malosi malosi e mafai ona sili atu le talafeagai aafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui puipui ma acrylic sperate, poʻo le afu vinyl wallpappers o le a le fetaui, talu ai o latou lagona e agamalu ma vaivai.
  • O le le gaoia o le isumu, o le mafai ona fufulu. E manaʻomia le puʻe uma i le vasega pepe e mafai ona fufuluina i le le salamōga ma faʻataʻitaʻi.

Isi meatotino o le puipui puipui, e pei o le tetee i le la susulu, faigofie o le pipii, o le mafai ona mitiia manogi, tulaga lua.

Aotele o le le le talafeagai pe a tatou le faia o le pepa puipui mo se potu a se tamaiti, e aoga tele le malamalama i le lelei o le pa puipui o le pa puipui. A manaʻo i ai, e mafai lava ona faʻaaoga i luga o le pepa puipui ma isi tupe faʻaopoopo. Filifili le pepa puipui o le faʻamaonia ma le lelei tagata faʻatau, o le uiga lelei lea na faʻamaonia e le pepa talafeagai, ona o le mea sili ona taua e le aulelei o tamaiti, ae o le soifua maloloina o lau tama.

Faitau atili