Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

Anonim

E le mafai nei le mafaufauina o se fale faaonapo faaonapo nei leai ni faitotoa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le zoning o le avanoa e le gata ona faʻamautinoaina, ae o loʻo avea pea lava o latou o loʻo avea ma vaega taua o le "Ata masani". O le mea lea e tatau ai ona latou filifilia e tatau ona amanaia le aotelega o le stylistic lagona i totonu o le potu.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

Filifili faitotoa mumu

Ina ia avea le mamanu e avea ma faʻapitoa, e manaʻomia le taofi o lau filifiliga faʻapitoa i le polofesa ma faʻamaonia tagata gaosi oloa, o loʻo galue i le gaosiga o oloa sili ona lelei.

Ile lava o nai tausaga ua mavae, o le rubric o le mumu mumu faitotoʻa i totonu e ono foliga valea ma le talafeagai, ae o loʻo atagia mai ai o loʻo iai ni mea o loʻo iai nei ma aoga e mafai ona tatou matauina pe faʻapefea ona fananau mai ai le amio pulea.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

Taeao Lelei

O se pupula foliga lanu e mafai ona mafua ai le tai o le malosi, tu i fafo ma le talaaga o mea na totoe o mea o totoe. O loʻo i ai se faʻaosofia o aʻafiaga i luga o le faiʻai, mafua ai ona maua lagona malamalama ma faia se siʻitia o le faʻateleina o le maso feteʻenaʻi. O fea le mea sili e faʻaaoga e faʻaaoga ai oloa na valiina i se tamaʻi lanu e le faʻaleagaina le muamua lagona o se potu ma vaʻaia vaʻaia?

Matou te filifilia filifiliga

Red Totonu faitotoa o le a foliga mai o le a foliga o le ofisa i luga o ata valivali ma tamaitusi i luga o puipui o le tutusa paolo. Faʻafetai i le faʻaaogaina o vailaau, e mafai ona maua se toʻatele o tama talavou, lea e mafai ai ona faia se mea fou. E le gata i lea, le kapeneta teuteuga i na tagata taugata lava ona mafai ona avea ma Faailoga o le natura o le natura ma le tulaga maualuga o lona tagata.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

O le potu malolo i totonu o le faitotoʻa o faitotoʻa o ona po nei, o le a se isi e ono mafaufau muamua iai. O se olaga susulu o le mea e mafai ona fai ai se faʻailoga iloga, decoring o lona i ai le sili ona aoga o le fale, lea, o le gaioiga e faia - ua malolo malo. O le potu tele e ola ai, i elemene o le malo lea e ono faʻamatuʻuina atu le faleaofia o le potu malolo. O se malamalamaaga mauoa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe auiliiliga i le tulaga. Ma o le lagona o mea taugata ma le manuia o le a faia ai lenei tisai i le oloa i le tuʻufaʻatasiga ma le "auro" ma "apamemea".

Mataupu i luga o le autu: matagofie tautau i totonu o se taavale toso ma ou lima

I aso nei, e mafai ona e faʻalogo tele i le tele e uiga i le lauiloa o tagata Aferika, e ono faʻaalia le iai o le iai o le pupula ma le mapuna. Ua leva ona umi se taimi pogisa o le Brown ma le samasama, ae o le moli ma e iai foi isi lanu o le mumu o le a fetaui lelei. I le taimi lava e tasi, e le aoga le faia o "vinaigrette". O lenei lanu pupula e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ma uliuli, paʻepaʻe poʻo le lanu o le susu susu. Pei o le ata.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

E foliga tutusa foliga foliga le fiafia, o lea o le faʻapipiʻiina o le fausiaina i le ulufale atu i le umukuka o se filifiliga lelei, e le gata i le manatu lelei. Afai o le mamanu o loʻo faʻaseʻe ma almininum faʻapipiʻi, o le a tuʻufaʻatasia ma oloa ua teuteuina foʻi i le alumini. E iai foi le vavalalata pe a tuʻufaʻatasia le mamanu ma ipu, puipui puipui, pupula mata i meaafale i totonu o le umukuka pe leai foi ni ie puipui.

Tele mea sese talitonu o potu o loʻo iai ni avanoa e manaʻomia lava ona faʻamauina i lanu lanu, ae e le o lena. O le lelei fofo o le fatufatu natura e mafai ona manatu e fausia ai se totonu ma le pupula foliga o nonoa ma le faitotoa o le tutusa paolo.

O le potumoe o le sili sili lea o le mea e sili ona masani ai le lanu mumu e masani ona apalai. Na ia saofaga i le fafagu o lagona ma le fiafia. Fuafua i le lagona, e mafai ona e filifilia papae. Susulu malamalama mumu mumu o le taumalulu taamilosaga, ma agamalu piniki sili atu pei o le taumafanafana.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

Lea e faʻatapulaʻaina ai le faʻapipiʻi o sea mamanu

  • Ua atamamai foi mamanu e le fautuaina le faʻaaogaina i totonu o potu e i ai le fanau. I lea tulaga, e sili atu le filifilia o le lanu o lanumeamata ma lanu viole.
  • I totonu o se potu o faʻaaogaina ai leo maʻavatuʻu e avea ma autu taitoalua, e sili ia aua le faʻapipiʻi ni fausaga malamalama i fafo, pei o lea lava.
  • O totonu o le masani i le sitaili e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma pupula malamalama lanu.
  • Matamata i le taʻaloga taʻaloga, e taua le faia o mea uma i le faʻatulagaina. Afai o lenei paolo ua tele naua, o le a tonu lava lea o le a faigata tele, ma le laititi o aofaiga, e foliga lanumoana potu ma leai. Filifiliga i le ata i le ata.

Mataupu i luga o le autu: liligiina o le tino sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

Le lanu mumu

O faʻataʻitaʻiga oloa na faia e le mahogany e matua lauiloa foʻi. O se foliga tutusa o le fafie e maua ai se oloa faʻapitoa oloa. O le uluai mauoa mamanu i le tuʻufaʻatasiga ma le mafanafana lanu e fausiaina le mafanafana ma e tatau ona lelei.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

E tele ituaiga faʻatoʻaga e faʻatatau i aiga eseese atonu e tutusa ma le fausaga - O le kaselpi, mahganewolal laʻau ma oneone laʻau, ma isi. O nei ituaiga o laʻau e masani ona faʻaaogaina mo galuega kapeteni, o loʻo ia i latou le lelei malosi i aʻafiaga o le susu, aua le suia le pepa ma e le o faʻailoaina. O le lanu mumu o se mea sili ona lauiloa o loʻo faʻagaioia atoatoa, le polesi ma mitiia varishes. I se tulaga mamana tele, o loʻo iai ni laʻau samasama. Pei ona faʻaalia i le ata.

Filifili i le lanu ma le ituaiga o mea e manaʻomia e faʻamanino ai le ituaiga oloa. Atonu o ia:

  • aau;
  • Fafaga;
  • faitotoa o le coupe;
  • aau;
  • Mautu.

Totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu

A faʻapipiʻi soʻo se ituaiga faitotoʻa, e le tatau ona galo ia te oe ua tatalaina mai i fafo o le potu, i le itu o faʻaauau taimi.

Aua le fefe e fatuina ni tusitusiga susulu i totonu o ou totonu, ia tulaga ese ma tutasi!

Faitau atili