Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Anonim

Faateleina le susu i totonu o le fata e foliga mai mo ni mafuaaga eseese. Muamua mea uma, e manaʻomia lava le suʻeina o le mafuaaga ua e tulaʻi mai ai, ma faia auala e aveʻese ai, ona taʻitaʻi lea o ia. I le laasaga mulimuli - pe a manaʻomia, e faʻatino ai le faʻafitauli. Pau lava le tulaga, e aunoa ma faatulaga faʻamalosi taʻiala mautu ma maupuʻelue, o le a toe aliali mai le faʻafitauli. O le mea lea, a o leʻi aveina le RelAr, Siaki paipa paipa e leʻi lavea pe na manuʻa le vai susu.

Taofia le foliga o le dumping

E pei ona masani ai, o lenei "faamaʻi" e faigofie (ma taugofie) e puipuia nai lo le togafitia. Ua uma lava ona foia i le tulaga mamanu:

  • O mea o puipui ma itupa e tatau ona i ai le maualalo o le hygroscosicticality, le lelei tauaveina vai uma i vai ma i se nofoaga gaoa. O le mea sili mai lenei manatu o le maualuga-lelei sima - mai le m400 ma maualuga. Ae na te fausia tele. E mafai ona faʻaopopo ni mea faʻapitoa e faʻateleina ai le vai-replent meatotino i le masani o le M200 poʻo le M250. (E uiga i ituaiga o sima ma o latou tufuga iinei)

    Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

    Aveesea le faʻamalosi i totonu o le cellar e sili atu le faigata nai lo le puipuia o foliga

  • Afai e latalata mai le vai o le vai pe i le tautotogo / Autumū latou faʻateleina le taua, e tatau ona susu i fafo. O le suavai faʻavae (sili) e faʻaaoga i totonu o puipui i fafo, poʻo le lisi (taugofie, ae le lelei).
  • Afai o loʻo fausia le tagi i luga o le solo, luga atu, e manaʻomia le tuu o se faagaeea alavai i le eleele, lea o le a faʻaseʻe i lalo o le malifa o le faʻatigaina.
  • Faataamilo i le cellar (po o le fale i lalo o ia) faia se malologa, o le a mafua ai le timu mai le taualuga.
  • I totonu o le Cellar i isi itu e tatau ona i ai le lua vetisilation paipa ma se lapoa o le itiiti ifo 125 mm. O le tasi o latou e muta i le fola i le fola - 10 cm i luga. E ala i le ulufale mai o le ea mai le auala poʻo potu (sapalai paʻu). O le lua pito i le toeitiiti o le taualuga - 10 cm i lalo ifo o lona tulaga. O le pulou lea. O paipa e tatau ona tapunia i luga o le auala ma le faamalu ina ia latou le maua ai le moli ma timuga. O le paʻu o le paipa (o le mea e faʻaiʻu i le pito i tafatafa o le taualuga) e tatau ona maualuga ma e sili atu le faʻapipiʻi o se deflector i luga o le. E mafai ona vali i le uliuli: ona o le vevela mai le la, e tatau ona sili atu le tunanau. O leisi matamama: o le le mautonu e lelei, o le ventricular ma le ea masani o le ea e tatau ona sao. Afai e tatau ona e faʻaoʻo atu i le itu i le itu, o lona tulimanu o le mafaufau e tatau ona le itiiti ifo i le 60 ° aganuu i le tafailagi, o le umi o le auala e le mafai ona sili atu ile 100 cm.

    Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

    Faʻamamaina o le Cellar e aunoa ma le Ventiption o se galuega lavelave. I le faʻatusa, o le polokalame o le faʻalapotopotoga o le folasaga o ventacanis e faʻatumauina ai le taufaʻasese masani i le cellar

  • I le va o le potu, o loʻo i luga o le potu, Verar Barrier, puipuia le pasiaina o le susu mai le pito i lalo ma le potu i lalo.

Asiasia le fola

E masani ona i ai i le Cellar o le fola fai le ootona. E tele o se mafuaʻaga o le soona faʻanoanoa. E ala i totonu, o le susunu o loʻo i totonu o le eleele i totonu. Ina ia faʻaititia le susu i totonu o le cellar, e tatau ona e ogatasi le fogaʻele o le fogafale, i le ato ma tuʻu i le mafiafia polythyleine ata. E mafai ona e faʻaogaina le gasologa, ae e faʻapena foi. E ui lava e foliga mai e sili atu le faʻamoemoeina, ae malepe ona o le le aulelei.

Luga i luga o le ata o loʻo liligi oneone poʻo fanua e le manaʻomia. O isi taimi e tele le vai i le pito i lalo o le tino (o lologa o lologa). Ona ave loa lea o le ata, o le vai o se vaega o le eleele, o se tasi vaega e maua i le vertiplation. Ina ua uma ona mou atu le faamemelo, e mafai ona e toe setiina le fola. Afai o le a oʻo mai le lalolagi poʻo le oneone i luga, o le a e manaʻomia e pikiina i luga o lenei suamalie, maua se ata.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Afai o le foloa i totonu o le fatafata a le lalolagi - e ala i ai ma o le sili ona susu e sau

A faʻapea e lalagaina le ata tifaga o le tulaga o le le fiafia i le cellar na faʻaititia, ona e maua lea o le mafuaʻaga. E mafai ona tuu mea uma e pei lava, na o le faʻafuaseʻi ona suia le "fola", ma mafai ona faia se fola sima ma le susu atoa. O le filifiliga o oe. Ina ia aua neʻi faatopetope le ata pe a alu, tamoe ese laupapa laupapa ma togi i luga o le fola.

Faaleleia le suavai

O le lona lua mafuaʻaga lea e faʻateleina ai le atuatuvale i le pito i lalo - Le le lava tikeri o le au papupuni poʻo le suavai o puipui. E masani lava ona maua pe a faʻapipiʻi le cellar i piliki i faapitoa - anucate. O le mea o le hygroscopic ma ua pasi lelei le vai. Latou te lafoina mataua i luga o le taualuga ma mea uma.

O le faʻafitauli e mafai ona foʻia pe a fai e te faia lelei fafo le suavai: eli se pa ma faʻaaoga bitsumen masmic i lua vaega. I le taimi muamua, sa faaseseina i latou i le toe taofi, ae o le pulukos e sili ona lelei ma faafaigofie i le fofo.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Piliki puipui e manaʻomia faʻaopopo vai

Ae o galuega faalelalolagi e mamao ese mai i taimi uma e fiafia, ma e le masani ona tofu pa puipui. I lea tulaga, e mafai ona e faia le i totonu o le suainaina atu sulugatiti o le fata. Mo lenei, o loʻo maitauina le faʻavaeina o le sitaili: "PAPT", "Cankmanlon", "Hydrotect", ma isi. Latou tui i le afa-mita i le mafiafia o mea (sima, piliki, ma isi mea) ma poloka poloka i luga o le vai o loo sailia. O le vai e faʻaititia faʻaititia i taimi. Pau lava le minus o le tau. Ae e matua aoga lava.

O nei mea uma e puipuia ai le faʻaalia o le osofaʻiga o le suauʻu maualuga i totonu o le pito i lalo. Ae a pe a fai o le susu ua i ai iina, pe faapefea ona mago ai le cellar? Sosoo ai, mafaufau i auala e faʻaitiitia ai le faʻamamaina.

Faʻafefea ona Faʻatulaga ai Aʻauvai Faleʻau O le Faatoʻaga Tulo Faʻailoa mai ia i lalo.

Galuega sauniuni

Mai le potu, o tupe teu uma, faʻapea foi ma fausaga laupapa uma, ua fufulu uma. I luga o le auala vasega o fafie - seevae / pusa / pusa. Afai latou te le i manua, e leai se manu poo le suia, ua na ona pisia i le la susulu mo le faamago. Afai o loʻo iai ni manatu o le faʻanoanoa, fafie ua faʻamamaina i se vaifofo o 'apamemea (o le mafaufau loloto o le 5-10%, ae le sili atu).

O iʻuga lelei e maua ai le faʻafanua o le lio - na te "aoina le" susu mai le ea. O le mea lea, a o le i oti i le potu i lalo e sili ona lelei i le paepae mea uma. Aua le faia i fafo. E tatau ona e faʻaaoga se mafiafia o le pamu o le lio i luga o puipui. O le faia o lenei mea, fai se pakete o mafiafia paʻepaʻe, faʻaopopo sina o le faʻamama o le pamu o le ale. O se faʻailoga sili ona sese, ae o le uaea e le tatau ona sili atu nai lo le 5-%, maualuga - 10. O le taimi o le mafiafia o le vai o loʻo faʻasolosolo i le afa i totonu o fagu e lua.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

O lea e foliga mai o se ata valivali mo le le fiafia

O le 'afa atoa e faʻaititia i lalo o le fale, laei i mea tuai, tuu i ipu tioata, ufiufi lima lima. Ave se atavali vali mo le le fiafia (e sili atu pei o se tamai sulugatiti) ma o le a malamalama lelei i tulimanu. Ona malepelepe lea o le pulu faiusi mai, ma fasi i luga o puipui ma le taualuga. Na o le macat i le mafiafia whitewash ma splash i luga o puipui. Ua ufitia i le props, lio tubercles.

Ina ua uma ona ufiufi mea uma i le pamu, o loʻo matou faʻatali mo se aso seʻia oʻo i luga. Tagata uma e toe fai ma le pakete lona lua. O lona iʻuga, o puipui ma faʻamalama ua maua i le faʻamaligiina ma le le tutusa. Ae o le loto faʻaalu ia i latou e seasea o loʻo i ai le tautau: o Lime, o Lime o loʻo lelei tele le susūla i totonu. Ina ua uma ona maua e le Lime, e mafai ona e amata mago le laupepa.

O le fausiaina o lea falefale lanumeamata ma o latou lava lima ua faamatalaina iinei.

Alavai o le pito i lalo ma ventilation

O nisi taimi o le mea lea e tupu: Ua matutu ile Cellar, ma faʻafuaseʻi le dmprine na aliali mai. O se tasi o mafuaʻaga o le leaga o le ventilation. Muamua lava, siaki le mama a le Ventamav. Afai e tatau ai - mama. Afai e lelei mea uma, ae o le dmplies e le tuua - o lona uiga o le mamafa o paipa e aoga leaga. E aliali mai pe a malulu le ea i totonu o le cellar nai lo le auala. Inu ma le malulu ma malulu, o Ia lava o le a le tulaʻi mai o ia i luga o le paipa. E i ai le paradoxical, i le taimi muamua, o le tulaga: ua malulu i luga o le auala ma raw - sa matutu i le lotoa. Faamafanafanaina - o le goodrow pa'ū ma le faalaugata, puipui ma mea faitino, foliga mai o se mea manogi. Lenei i lea mataupu, e faʻamago ai le ceel, e manaʻomia le faʻaolaina o le gaoioi o le ea. E tele fofo.

  1. I luga o le paipa o le pupipi e fai ai se malosi malosi o le a toso le ea. Mautinoa le mamafa o le ea o le ea - tatala le hatch pe a i ai Windows po o mea pepelo. Mo ni nai aso (mai le tolu i le sefulu) o le a mago mea uma.

    Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

    Faʻalapotopotoga o le ventipela atoa i le faletaavale ma le vaʻai

  2. Faaaoga lelei le augutu tuai o le "tamamatua" ma se moligaʻo. E talafeagai pe a leai se eletise ma o le tagata fiafia e leai se mea e liliu ai. E tupu pe a fai o le ceular ua fausia eseese, i luga o le auala. Ina ia mago, i le paipa supa (o le tasi e faʻaiʻu i lalo o le totonugalemu) mo sina taimi le tumau tau ina ua sili ona paʻi atu i le foloa (5-10 cm sa maualuga). O se moligaʻo e faʻaopopo i lalo o le malutaga, ae o loʻo ofuina se ituaiga o le le--taua faʻavae. Ona o le mea moni o le ea i totonu o le ea ua faʻamafanafana, o loʻo tupu ai le paʻu masani, o le ea o le ea mai le foloa ua toso ese. O lole o loʻo suia le moligaʻo seia uma ona matutu le faʻavae. Ae le moligaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamamaina o pa ma le 'ava mālosi. O nisi taimi, na amata le osofaʻiga, ae e le lava le afi o le moligataʻi. Ma, i le paipa, e te muamua faʻaogaina se fasi nusipepa faʻamaumauga (na o le faʻaeteete, aua le pa'ū ma le faʻamalolosi le afu), pe a fai e mumu ai le moligaʻo.

O nisi taimi o le siʻitia o le ea i le mea moni e tau atu i le mea e le fiafia i le cellam i totonu o le cellam e le faʻaititia, ae faʻateleina. E mafai ona maitauina i le tau vevela. O le mafuaaga lea. O le SIBeated o le ea na teʻa ia te ia lava o se tele o le susu i le ituaiga o faʻailoga. Sailia i totonu o le malulu o le malulu o le ea, ma le susuga o le susu i luga o le malulu pito i luga: O le taualuga, puipui, o nisi taimi i fata fata ma faletupe. Afai o ia te oe se tulaga, ona taofi lea o le ventipela atoa. Faʻapea foʻi le paipa paipa ma le palu le tapuni lelei, faʻatapulaʻaina le lanu o le ea mafanafana.

Faʻafefea ona faʻamama le Cellar i lenei mataupu? O loʻo faʻatali mo le Autoumene, ma a leai o timuga, ae ua uma lava le vevela, ae amata loa ona faʻatino e le tau o le 10 a, amata le faʻagaioiga e se tasi o metotia. Galuega. Afai e te maua se po malulu i le taumafanafana, e mafai ona e liliu i le po o le po i le po i le ao o le vete RIP. O le a lemu lava e mafai ona faʻaititia ai le faʻamaliega i totonu o le cellar ma i le taumafanafana.

Vevela le cellar

Afai e manaʻomia le aveese o le mimita lava i le taimi o le tau mafanafana, ma o le savalivali na lagona ai le tulaga, e tatau ona e vevela le ea i le pito i lalo, o le a le vevela o le ea, o le tele o le vevela, o le tele o le vevela, o le sili atu o le vevela, o le vevela o le ea, o le vevela o le ea, o le tele o le vevela, o le tele o le vevela, o le vevela o le ea, o le vevela o le ea, o le ea o le vevela, o le sili atu o le vevela, o le sili atu o le ea Atonu e iai).

Ia faia lenei mea, ave se pakete tuai poʻo se isi uʻamea pusa e uiga i le tutusa tusi. Fai le tele o pu i totonu (e mafai ona e tui) i lalo ma pa. O sea haley pakete ua nonoa i le uaea (malupuipuia saogalemu). I totonu, o malala ua liligiina mo kebabs (e mafai ona e susunuina oe), o le pakete e tatau ona toetoe lava atoa. Malaia o loʻo i ai ma maua se nofoaga mautu (e faʻaalu ai le susunuina, e mafai ona e fetuʻunaʻi le moli uila i luga). O le paketi ma malala o loʻo i totonu o le uaea i totonu o le cable i totonu o le ceel, ua maeʻa ona latou tautau i le pito i lalo, tapuni le tapuni.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

O le tapuni i luga o le cellar i le fale e tatau ona masani ona masani

I taimi o taimi, o le cellar up e tatau ona tatalaina, inisi le vaega o le okesene (uma 20-30 minute). E mafai ona tuu le tagata fiafia i luga o le sapalai ube poʻo le taimi faʻaalu i le vaega e tasi e tutusa ai le mama. Afai ua o ese pea le mafanafana, ua toe mu.

Gauai atu! I totonu e sili atu le aua le aʻea, faia mea uma mai luga. Muamua, o le vevela e i ai maualuga (i totonu o le tusa o le 2 * 3 mita pe tusa o le 70 ° C), lona lua, o le asu, atonu o le anufe monoxide.

A o susunuina malala, na maua le pake, ua tapunia le ufiufi. Tolu aso i totonu e le foliga: asu ma le kesi o le a fasiotia le ata ma i le taimi lava e tasi ma le mago oe o le a e le fiafia i ai. E masani lava o le "Filbox" ua lava le matutu i lalo o le fale i le fale pe i luga o le auala. E faapena foi, e mafai ona e aveese le mimita i le pito i lalo o le faletaavale.

O nisi taimi ae le o le malala faʻaaogaina coke poʻo le maʻa maʻa. E iʻu ai se le vevela o le vevela ma "pasia pe a maeʻa ona susu, e tele lava le faʻamamaina o le okesene, e manaʻomia le tele o le faʻamamaina o le mama ma le tuʻinanau). Ae o le vevela e tulaʻi mai i se siʻosiʻomaga ma ua matutu ua sili atu lona lelei. Ae o le tau o le coke e tele, tusa lava aua o le faʻatau o se pakete ma o le ae le malepe.

Nai lo le pakete ma le susunuina o le koale, e mafai ona e faʻaogaina isi heaters:

  • O lē e le fua i le faatafunaina (aveese le susunuina o luga o le uaea, ma matamata i ai ina ia le tapunia le lafitu i se tasi aso);
  • fale vevela o le malosi lelei (3-5 kw);
  • Kirogas;
  • Maualalo i le pito i lalo o bourgesois ma shrud.

E mafai ona e faʻaogaina nei auala uma, ae e tatau ona e paʻu i totonu o le ceel ina ia mafai ai ona ulagia le kirogas poʻo le pulupulu. Ma o se mea lē aoga nei ma naʻo ia faʻapena ala le faʻaaogaina se auala faapena. E manaʻomia o se tasi e sili atu le sauaina o oe i luga. Faatatau i le vevela fana: E sili atu foi le toso i totonu ma le uaea (kolose), ae le o le alu ifo i lalo.

Faʻafefea ona faʻamama le potu i lalo o le faletaavale i totonu o le vitio.

Faʻafefea ona fai ni moega maualuga (ia faʻateleina ni faʻamatalaga) faitau ii.

Faʻafefea ona faʻamago le cellar e aunoa ma le faʻamalosi

Afai e le faia e le fomai i le taimi o le fausiaina, e fautuaina ai e faʻavasega i le taimi nei. Le itiiti ifo i nisi: O le aveeseina o le a faigofie le susu o le a faigofie. E sili atu, masani lava, e lua paipa o se tasi i le faatosinaga, o le lona lua i fafo - pei ona faamatalaina i le amataga o le tusitusiga. Afai ua faia ese le cellar i luga o le auala - E faigofie tele le faʻatulagaina o le fanua: taia le fanua ma le taualuga o le celur, faʻaofi uma paipa.

E sili atu le faigata i le faletaavale, ae ua filifilia iinei mo Alythetics. Ae afai e le potu i lalo e aunoa ma le ea i lalo o le fale, ua faafaigata ai uma: o le faavae e sili atu le aua e soli e ia, ma o le ae lē faaloaloa tele o paipa i le fola o le fale i le potu. Ae tusa lava pe i lenei tulaga, ia le itiiti ifo ma le tasi paipa. Faʻatosina e ala i le faavaa, output o loʻo iai i totonu o le puipui poʻo le taualuga, tuu le tagata faʻatau. E mafai ona faʻaaʻomia i luga o le fafaga, ona o lea i le manulele ma i se auala, ae le o le a le gapola mai le uela.

O le i ai o le tele o le ventivelation e mafai ona faʻaogaina e soʻo se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga. E mafai foi ona e taumafai e aoina le susu. Mo lenei totonu Taufaʻatasia Hygroscopics Mea:

  • Liligi mai le matutu mago, o le a le susu - togi ese, moe i fafo. E faʻamago lenei faʻavae i lalo, ae o le le fiafia o le a faʻaititia. O le saua o mataua i luga o le taualuga o le a le sao.
  • Faafefelo i luga. O loʻo lalagaina solo i le taʻaloga, faʻatasi ai puipui ma fata. E le gata ina faʻaputuputuina le sutisoga, ae na pa i ulugaliʻi tiʻetiʻe.

    Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

    Ua mafai ona faʻaaogaina le paʻu paʻu e faʻaititia ai le faʻanoanoa i totonu o le cellar

  • Kalisiu chloride. 1 kg o le matutu mataupu e maua ai le 1.5 lita o le vai. Faʻatau se tenisi o le Kg, tuʻu i fafo, aoina pe a uma le aso, faʻamafanafana (fuafuaina) ma ua toe faʻaaogaina. Naʻo le galuega e tatau foi ona faʻaeteete: O le chlorine ma Calciaim paga o le oona foi.
  • Uamea pusa pepa pusa. E tusa lava po o le a le malie, ae latou te faaaogaina lelei foi le susu. Faatupuina ni nai mea matutu, ina ua maeʻa 12-20 itula e aoga tele ai ma e toetoe lava a sioa solo i o latou aao. Lafo ese, togi mea fou. Taugofie ma le ita. E le matutu le tagi a le cellar, ae ua maua mai i le faʻafanua ma o puipui o le a faʻaputuputu.

Afai o nei siva uma ma le tamboouris e le musuia le talitonuina (e ui lava latou te galulue), aveina le Cellar faaopopoga. E i ai ni mea faigaluega a le aiga - O le ea e le ea . E sili atu le tuu i latou i vaipuna e aveese ai le susu i totonu. Manaʻomia se faʻataʻitaʻiga o le averesi mana. Latou te tau e uiga i le 20-30 afe netrass, latou te galulue mai le fesoʻotaʻiga a le aiga 220 vi. i le faʻagasologa o le aiga 220 vi. i le faʻagasologa, susuga mai le ea i totonu o se koneteina. O le a manaʻomia oe e tuʻufaʻatasia vai i lea taimi.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Tasi le auala e faʻamamago ai le palapala o le mea e tuʻu ai le masini ea

Le atoatoa ma le tau fungi ma suia

O le siʻitia o le faʻanoanoa i le lotoa o le a alu i le mea moni o loʻo i luga o puipui, fata, o le taualuga, o loʻo foliga mai o le tino, ma o lenei lalelei e o faatasi ma "armas". I le tulaga lea, o mea uma e mafai ona aveese mai le cellar - ave ese ma taoto e mago. O fata toso, Pusa, laupapa, fata pe a uma ona mago, le faasalaga ma le faaopoopoina o se vaifofo o le apamemea. Sili atu faalua.

I totonu o le Cellar mai i puipui ma le taualuga, e te mafaufau i ai uma o le tuputupu aʻe, amthn lithe i Copper Vitriol faalua (le tekonolosi o loʻo faʻamatala i le amataga o le tusitusiga). A o le i mago le mea autu, e mafai ona e faʻaaluina ni mea faʻapitoa e faʻaumatia ai le feeseeseaiga (pe mo sina taimi latou te le faʻailogaina).

Uluai le mautonu

I totonu o le cellar tuu se parrel e sasaa ai se negro linu. O le lime e faia i le fua o le 3 kg i le 1 cubic mita voluma. I le parrel o lio e tatau ona maualuga, nai lo le sili atu nai lo le afa. Uma vai. Aua le faalavelavea. Vave vave alu i fafo ma fufusi (hermetitically) tapuni le tapuni ma ventipela uma auala. E mafai ona tatala i le lua aso mulimuli ane, ia fafaguina lelei, ona mafai lea ona e alu i lalo.

Toe fai le gaioiga pe a uma le 7-10 aso. O ulugalii o Lime e tatau ona manogi i le tino ma fulufulu, faʻatamaia ai iniseti ma a latou larva. Latou te i ai foi ni manogi o susu ma le maʻai lelei tele. Moni, i nai aso o le Celler o le a manogi.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Le atoatoa o le cellar ma lime vapors

Sulfur (asu) siaki

Faʻaaoga se sulfur checker. E faʻatau atu i faleoloa faʻatau fatu poʻo tagata faigaluega. E tofu lava le faʻatonuga. Ae, afai o sina taimi puupuu, e tatau ona e galue e tusa ma le polokalame nei:

  • Ave uma uʻamea uma pe a fai e le mafai, ufiufi a latou liburitant starter - o le faʻavae poʻo se mea faapena.
  • Gilt o le povi o sulfur checkers, e amata ona lamolemole.
  • Sa vave ona sau i fafo, o le tapuni o le tapuni ma le malosi o totini e latalata, tuu mo le 5-6 itula.

Afai o le potu i lalo o le fale, e manaʻomia le tuua i le taimi o le faʻagaioia: O se tamaʻi manava o le le lava le malosi ma le mama o le a manaʻomia ona tuʻu i le taimi umi.

Dinitional e tupu ona o le faʻavae o le sulfurtic acid. E maua i le sulfirtic athydride ma le vai tali. Ole mea lea, e sili atu le aoga nai lo le fiafia i le sulfur checker na fasiotia i cellars susu.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Sulfur Checkers tuu i luga o le uamea, le fiafia, vave ona alu ma tapuni uma pu

Ina ua maeʻa le 5-6 itula (pe a maeʻa le taimi faʻapitoa i luga o le afifi), tatala le ventacanals ma le tapuni (i se faʻasologa). Tuu le itiiti ifo 12 itula avanoa. Kesi o kesi ua tauemu i lenei taimi. E mafai ona e alu.

Mai le poto masani o le faʻagaioiga o ia au malaga, e mafai ona latou faapea atu e manaʻomia le toe faʻalelei o latou e pei o le masani ai. Ona o mea uma o le ai ai o mea uma.

Mold aveeseina meafaigaluega

O nisi taimi o paʻepaʻe flafffy puaʻa aliali mai i luga o laupapa poʻo puipui. O se tasi lea o ituaiga o fungi. E mafai ona tauivi ma metotia o loʻo faʻamatala atu i luga, ae pe a na o le iai, ae mafai ona maua i le maketi fausiaina e aveese ai se mautu faʻapipiʻi fuʻa (faʻatau iina, ma 'ai). Tabe faʻapipiʻi i totonu o le king fana ma faʻaaoga i nofoaga ma fusi. E vave ona amata ona liliu. Ona foliga mai lea i lenei nofoaga.

Faʻafefea ona faʻamamago le cellar: aveese le dumping, faʻamalosi, suia

Mai lenei le mama, e mafai ona e aveese le faʻapipiʻi e aveese ai le mauga

I lalo o le fola

A iai sau fola o le tarthen, o le moega i luga o le mafiafia polysethylene ata (mo le mea o loʻo faʻamatalaina i luga), tamoʻe i luga o le fola. I lalo o latou ee ee ai fasi fasi mea ua tupu. Ma o le a ou aoina le susu e aoina le fungi e fai ai "leaga" tulaga.

Faʻafefea ona faʻamago le pito i lalo pe a uma lologa

Afai o le lologa o loʻo faifai pea - e manaʻomia ona pamu vai i soʻo se auala nofoaga i soʻo se auala, ona galue e tusa ai ma le faʻavae faʻataʻitaʻi:

  • Ia faia mea uma e mafai ona e faia a latou cellar.
  • Alu mo sina taimi uma tapuni tapuni ma ventipelation oloa.
  • Pe a le tele pe itiiti le faʻaʻaisa, aveese lapisi, fungi, mung mai puipui ma puipui.
  • Fiafia i le lili.
  • Faamago se tasi o auala.

Afai o le subtoping o se taimi faʻa-taimi-i le tautotogo, o le a fai ai sau faʻamalosiʻau mautu, ma o se laʻau ese lenei.

O auala uma na faʻamatalaina i luga i luga o le faʻamamaina o le Cellar mo le tele o vaega e faʻavae i luga o le poto masani. Latou te fiafia i soo se mea ma e masani lava. I se tasi mataupu, e tasi le metotia galue, i le isi - o le isi. O lau galuega o le mauaina o le sili ona lelei mo lou tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork: O ata e matagofie ma faigofie, uma mea lilo, ata, sui o mea, le vasega vasega, vitio o vasega ma au lava lima

Faitau atili