O le fofoga ma lau lava lima lima lima fausaga mamanu

Anonim

E mafai ona e faia mea uma mai Mrwall, mea uma e te manaʻomia e faʻaleleia ai lau fale, ma vave ma lelei. Ina ia malamalama i le tele e mafai ai, pe faʻapefea ona faʻatuina fausaga mai i lenei mea, oe manaʻomia le iloa o fea oloa o loʻo faʻaaogaina mo le faʻavae o le faʻavaʻa, lea e faoa faamalosi e le Lautele.

O le fofoga ma lau lava lima lima lima fausaga mamanu

Ituaiga o nofoaga sima.

O le a le mea e manaʻomia mo le mutiaina o le laupapa faʻapipiʻi

  1. Metallic talaaga. O le sili ona lauiloa oloa o lenei fuafuaga - PP 60/27 (o le faʻaupufaʻi i le tele o le ivi o le ribs 6 cm ma 2.7 cm), PP ( Rack faʻamatalaga) ma le maualuga o le ivi o le vai 50/50 ma le 50/75. O le umi o oloa o loʻo umi - 3 m, ae o loʻo i ai le 4 mita.
  2. Faʻamalolo saʻo pe puʻupuʻu. O se manifinifi ma le malosi uamea ipu, lea e tele laina o pu. O lenei oloa ua fuafuaina mo le faʻasaʻoina o uʻamea oloa i se "faʻamaloloina" tulaga, i se mamao mai le puipui poʻo le faʻaʻele. O le mauga o le faʻamalologa e faigofie tele: muamua lava o mea uma e manaʻomia e avea ai ma le pisapisao i luga o le potu o loʻo i ai ma tuʻuina atu se p-foliga foliga. Ona faʻaaoga lea o le faʻamalologa i se sima poʻo le laupapa laupapa ma i totonu o pu o loʻo tu i le pito i luga o uʻamea, o loʻo 'aveʻese. O le faʻatamaia, lea e iai i tulimanu uma o le faʻamasinoga, tautua e nonoa ai uʻamea oloa i ai.
  3. Tautoga o le tautotogo. I le mea na tupu o le maualuga o le "vae" o le tuusaʻo tuʻutuʻuga faaputuga ma le mamanu e tatau ona i lalo ifo i lalo, faʻaaoga oloa e i ai se uaea. O lona umi umi e 12.5 -15 cm.
  4. Fesoʻotaʻi elemene. O le vaega tele lea o le tele o oloa o loʻo faʻaogaina pe a manaʻomia le faʻateleina o le umi o le umi (Contector Dracking), o loʻo feagai ma le tulaga Connector), faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga (Duplex Connector). E i ai isi filifiliga mo fasipepa, ae o lisi e faʻaaoga e masani ona maumaututu lava.
  5. Aufana. Ina ia faapipiiina uʻamea uamea ma le tasi ma le isi ma faʻafesoʻotaʻi vaega, tafiesea orres 3.5 / 11 o loʻo faʻaalia, o loʻo faʻaalia i le fefaʻatauaʻiga o le feoaʻiga ma le tosoina i luga. O tagata fa 'olo ua taʻua o "maʻai fatu" poʻo "fatu ma se auaule." E mafai ona e faʻaaogaina ma le faʻapalepale ma le pa puipui ma le pa puipui. O le Mauga i luga o le faʻavaʻa o le Plasterboard, faʻaaoga ia lava-ave fao poʻo le faʻapipiʻiina o ia te oe i luga o le gwl.
  6. Mea ola ma taula. O nei fusi o loʻo manaʻomia e toe faʻaleleia ai le taʻiala o le taʻiala ma faʻamalolo i le lautele o le faʻavae.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aumai le moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Ogatasi puipui ma digwall

O le fofoga ma lau lava lima lima lima fausaga mamanu

O le laulau ata tifaga ma le laupapa.

Ina ia mafai ona faia ni palu ma palu i totonu o le fale mautotogi, o le ae manaʻomia le ppn 28/27, pp 60/27, o le faʻamalologa o le puipui o loʻo fuafua e latalata i le mea taua, e mafai ona e faia le faʻamalologa) , mamago ma fao. Afai e tatau, e mafai ona e faʻaogaina solo poʻo taula. Oe manaʻomia se sikulita, roulette, penitala, fau fale ma atonu o le tagata faʻapitoa. Mo le tipiina o faʻamatalaga e te manaʻomia ai seleulu mo uamea.

Ae le i faia le fausiaina o le faʻavaʻa, e tatau ona e filifili pe o le a fesoʻotaʻi pe fesoʻotaʻi le puipui. E fuafua lava ile a le mamao mai le puipui autu o le a iai. Ona o le mea moni e i ai le faʻamalologa, o le lautele o le avanoa e mafai ona suia, o le umi o le umi o o latou itu itu. E le gata i lea, e tatau ona maitauina o loʻo faʻaaogaina e tagata uma le faʻaaogaina o le 3 faʻamalolo (ma le tulaga maualuga o le potu 2.5 mita). O le mea lena, o le uʻamea uamea e tatau ona faʻasaʻo i le pito i lalo (le sili atu nai lo le 30 cm mai le foloa poʻo le taualuga), luga ma i le ogatotonu. O le mamao i le va o le stripetic talaaga e tatau ona avea ma 40-50 cm.

E tusa ai ma nei fautuaga, i luga o le Pa o le penitala, e i ai togi i nofoaga saʻo, e faʻapipiʻi i fao poʻo le faleʻaiga o loʻo iai le tusi a le tusi. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻiina le taʻiala faʻaalia. O le faia o lea mea, o le mamao e filifilia e tatau ona faʻatoilaloina ai le pamupaʻu mai le puipui, ma le tasi le alo i luga, le ppn. O le a faʻaofi mai ai mai le faʻaupu o le talaaga 60/27. E tatau ona maitauina e le tatau ona faʻapipiʻi i le faʻavae i le taʻitaʻiga. O se faʻamaoniga e tatau ai le itiiti ifo 1 cm, o le a taofia le suia o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, pe a fai o le potu i soo se auala "amio."

O le fofoga ma lau lava lima lima lima fausaga mamanu

Polokalame o le ogatasi o pamupita laupapa i luga o krakas.

O le isi taua taua o le faʻapipiʻiina o le palasitika fentings mo fata faʻapipiʻi na faia i uʻamea. O le mea moni o le mea moni o le a savalia e mafai e sasaina le fola ma, o le mea lea, o le faʻamatalaga o le a "taumafai" e feololo ai le tasi i le isi. O le palasitika palasitika poʻo le paʻu elemene fesoasoani e aloese ai mai lenei taimi le fiafia. Ua lava na o latou i le pito o le fata o loʻo malolo i luga o le fola. O lea, o le faʻamutaina o le taofia, o taiala o loʻo faʻatulagaina, o maʻa mai le PP 60/27 o loʻo tipiina i le maualuga. Ia o loʻo tumau pea i soʻo se tasi o latou lava e faʻapipiʻi i luga ma lalo le taʻiala i totonu o le taiala ma aioi ma le Taui Lava ma le Faʻaletonu. O le vevesi o racks o loʻo puʻeina le faʻaaogaina o se tulaga.

Tusitusiga i luga o le autu: sima crafts mo le togalaau: sili atu nai lo 20 manatu, faatonuga ma Matai vasega

Ma le isi, afai o le taofi o loʻo tuʻuina atu, o loʻo faʻatafunaina ai le faʻamataʻu i le faʻalauteleina o faʻavae. Tele lava faʻaaoga le fulufulu fulufulu i le ituaiga o fala poʻo se faʻasologa o le vaega. E mafai ona puʻeina ni falaoa poʻo le polystyrey asam, o lona uiga, o le 'aʻai lava lea na o le maualuga maualuga. O le mafiafia o le faʻamalosiʻau o loʻo filifili o loʻo filifili i lona pule. Ina ua maeʻa le faʻatinoina o lenei tulaga o galuega, alu saʻo i le faʻavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le sisitema

Mea lilo ma Ala o Galuega ma Nofoaga Papa

Ina ia mafai ona toe faaleleia le lelei ma ou lima, oe tatau ona iloa mea faʻavae o galuega ma mea faʻapena pei o lotonuu. E leai se tasi o le a tulai mai o faigata i le faapipiiina o se laupepa o le GLC i le faʻavaʻa ma tuʻufaʻatasia ma tagata taʻitoʻatasi. Ae ina ia mafai ona aliali mai mulimuli ane e le masani ona talepe, o le mamao poʻo isi laufanua o le laualuga, e manaʻomia le matauina o nisi o mea o le galuega ma le kulimi na te iloa i le faatufugaga.

O le fofoga ma lau lava lima lima lima fausaga mamanu

Polokalame o le tipiina o le nofoaga lelei.

  1. E fautuaina e aloese mai le tele o le vevela ma le umi na pa'ū i totonu o le potu o loʻo tupu ai le galuega ma glcs.
  2. A taamilosaga o "galuega susu" e tatau ona faʻatumuina ina ia leai se sili atu le susu.
  3. Aʻo le i amataina le faʻatulagaina o le faʻavaʻa, e tatau lava ona maitauina o le Pamberbribpbpben e tatau ona fetuʻunaʻi ile lua aso ile siosiomaga ole potu.
  4. O GLK e matua faigofie lava, ma le fesoasoani a le lautele o le vaniti o le aniva. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e tipi ai le pepa laupapa ma fai ai se laititi o le loloto o le gypsum. E le tatau ona faʻamalosia omiga i luga o le laulu ma le tele o taumafaiga: o le a gagau i le nofoaga saʻo ma mai se tamai nusipepa.
  5. Aua neʻi faʻatagaina e faʻatagaina ona e avea o se mea e faʻapipiʻi ai le laupepa i le laupepa i le laupepa. E manaʻomia le tuua o se va laiti, lea na tumau pea le puipuia o le lofituina o le lofituina ma lona fatufatu.
  6. Afai o pito o laupepa e fesoʻotaʻi, e le oi ai se fale gaosi oloa, ma fai ma sui o latou lava fasi fasi, o lona uiga e tatau ona tipi ese le conmpiper i le 45 *.
  7. O le faʻamamaina o le pamu i le faʻavaʻa e tatau ona i ai i se auala e aloese ai mai le voltage i totonu. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga metotia e lua: O le faʻaaogaina o le tagata lava ia o loʻo tu mai i le ogatotonu i pito poʻo le lua itu o le tasi faʻailoga o le GLC.
  8. I totonu o faleoloa e faoa mea, e tolu ituaiga o tausalaina o se faamauga: Mesh (gata), fiberslass ma pepa. Filifili le mulimuli.
  9. A o le i amataina galuega i luga o le shavetting o le laufanua, e maua ai lona tulaga muamua ma le malosi o le faia o mea e tupu i le va o laupepa o le GLC.

Mataupu i luga o le autu: Italia Uekuka i totonu

Mauga le Plasterboard Day

O le fofoga ma lau lava lima lima lima fausaga mamanu

Polokalame o le tatalaina o le tatalaina o le digwall.

E teuteu i ou lava lima o se potu malolo ma se matagofie matagofie o se ata, faigofie tele. Mafaufau i le filifiliga pe a fai i le faitotoa. Ina ia faia galuega, o le a e manaʻomia: Lua pepa o glc mafiafia o le 12 mm, tasi pepa ma le mafiafia o le 6.5 mm, e fa pp (e fa pp. E manaʻomia foʻi le filifili i le siʻusiʻu o le artic. O le sili ona taliaina filifiliga o le tasi lea e tutusa ai le maualuga o le 1/2 lautele o le amataga.

Ina ia mafai ona faia se laʻau lelei na o le atoʻatoa, e tatau ona tusia i luga o le 12 mm mafiafia pepa. O le faia lea o lenei, nofo i luga o le fola ma faaauupegaina i le penitala, agai i le tusiaina o le radius. I lea tulaga, e i ai se tamai togafiti e mafai ai ona e mauaina se seʻeʻe sesega o le sili atu lapoa. Mo le taimi muamua e tatau ai ona maua le ogatotonu o le laupepa ma faʻaalu se laina faʻapipiʻi i totonu. Ona, solomuli mai le pito i lalo pito o le GLC se pea senitimita, fao i luga o le tagata lava ia-tapping faovilivili lea e manaomia e faapipii a filo malosi po o se manoa manifinifi, i le faaiuga saoloto o lea e tatau ona e faia se matasele ma tulei le penitala i totonu. Matou te filifilia le faʻafaigofieina o loʻo manaʻomia, o loʻo uuina le maea o le sitaili, tusi ai le AR10 o loʻo punou ma ou lima.

A uma lena, e tatau ona e faʻaogaina ni pepa uma e lua o le kopi i le isi o le 12 MM i le isi itu o le isi ma tipi le iʻuga. O lenei mafai ona faia i se eletise eletise po o le pasi a le tagata. Ina ua maeʻa vaega e lua ua tapenaina, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ai ina ia maua ai i itu uma o le faitotoa o le PPN 28/27 i se auala e pei o ni tusi se lua e tutusa P. O le maualuga o le "vae" o le ata lea e tatau ona fetaui ma le faataamilosaga fausaga faaofuofu. Ina ua mavae lena, ua liua prtway i le taunuuga o le mamanu.

Na sau se taimi e faʻatulaga ai le taʻavale na tapunia. Ina ia faia lea mea, matou te tipiina le taiala ma le seleulu mo otaota uma o fuaiupu uma 5 cm ma pisia pe a tatau ai. Ina ua maeʻa, o lenei "oloa" ua nonoa i le ata o ia lava i le umi atoa i luga o laupepa uma o glc. Le isi, o le Jumpers mai le PP 60/27 e faʻatulaga, o le umi o loʻo tutusa ma le le mafiafia o le amo. E tumau lava le mu o le lima o lou lava lima mai le drywall. Ina ia faia lenei mea, o le vaega o le lelei GKc e tatau ona faʻamago i le vai ma aʻe i luga o le laulau poʻo le nofoa. A atoa lava le palasitika, e mafai ona e fuafuaina le tatalaina na tatalaina.

Faitau atili