Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Anonim

O le gaosiga o ata mai le tatai o se tasi o vasega sili ona lauiloa mo tagata atamamai i le lalolagi atoa. O manu lauiloa o manu mai matafaga, lea e mafai ona aoga uma - e mafai ona fai na o meataʻalo, ma mea teuteu e pei o buanding poʻo ni mea taua mo ki. E faigofie faigofie le faia o uiga malie o lulu, ma o ia o vasega laiti tau tane i totonu oa latou gaosiga, lea e fetaui ma mea uma na aʻoaʻoina ma mulimuli. Ma, lulu mai le matafaga ma pe faʻapefea ona fai - laʻei poʻo le ofi i luga o le ie.

Faigofie Kitchain

Muamua o mea uma, tatou te mafaufau gir e mimita mai le matafaga o lulu o lopa o piliki lalagaina. O lea laga ua sili atu lelei le galuega, e faʻafefeteina le laufuleʻa o le a faʻamalieina, ae i lea lava taimi fetuʻugofie. Mai sina tamaʻi pepe, e mafai ona e faia ni mea lelei ma le masani ai tautaliga.

E Galue, O Le a Tatou Manaomia:

  • Beads (mo le susu - paʻepaʻe, mo le vaega o totoe o le tino vaega - soʻo se isi), faʻapea foi ma le fiailoa tele mo le alavai;
  • filo, fagota pepa po o uaea;
  • nila faʻapitoa;
  • Tagata e u i Keychain;
  • seleulu.

Filifilia o le mea mo le lumanaʻi, e tatau ona e gauai atu i le maualuga-tulaga o lopa o le tasi foliga ma mafiafia. O le sili ona lauiloa Czech ma Iapani Beads e sili ona agavaa.

E pei ona taʻua i luga o le paepae manifinifi ma mosā a Mamona ma mosaiki i fafo atu o le lalagaina o lalagaina. E le gata mai foi le mama o le lamiki. Afai o mea uma ua faia saʻo, o le mafuaʻaga o oloa o le a pei o le piliki.

O le fasiotia e pei ona taua i lalo:

  1. Aveese le filo i totonu o le nila ma sikoa lua pi e lua i luga.
  2. O le filo o loʻo oso mai ia i latou i le tasi taimi - o lea na suia ai le matasele.
  3. Ma amata faʻaopopo se tasi elemene i le itu tauagavale seʻia oʻo i le oloa e oʻo atu i le umi umi.
  4. Ona amata loa lea ona latou 'I le sitepu lona lua,' ona 'ua matou toe tao i lua o lapisi, i le isi itu, i le itu taumatau. E ala i fasipepa taitasi i le va o elemene o le laina muamua e tatau ona faapipiiina.

Tusitusiga i luga o le autu: Swans Amaurumi. Crochet kolosi fuafuaga

O le polokalame, o loʻo otootoina ai nei sitepu, foliga pei o lenei:

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

E taua le mautinoa o le filo ona faʻavasega lelei, aua e faʻalagolago lava le oloa faʻamaliega ma le maeʻa.

Ua amata ona matou faigaluega

Lenei o se polokalame lea o le a tatou faia ai a tatou aitalafu:

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Fuaina le filo i le 2 mita le umi. Ua amata ona tatou lalagaina mai le mea ua faʻaalia i le ata.

O le laina muamua o pato o le lumanaʻi o le lumanaʻi ma le laʻititi mamao i le va oi latou. O le a faia 5 beey mo ia. Mai le laina lona lua, matou te amata ona faʻaosofia le tele o faʻafiafiaga. Aapa atu i le 10 laina, i laina taʻitasi i itu uma e manaʻomia e aveese ai le 1 pieder. 14 laina - amata ona uia lou ulu ma taliga. I le maeʻa ai o le iʻuga o le galuega autu, o le filo e tatau ona saʻo lelei ma nana.

O le siʻusiʻu ua fausia mai i taamilomilo tapa o le a faʻaalia ai le fulu. O nei tagata uma o loʻo faʻapipiʻi eseese.

Ua na o le faʻasaʻoina o le tagata e umiaina, ma o le Taʻai o le Taeao Aʻu!

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Sovice Brooch

O le isi filifiliga o lulu mai le matafaga o le brooch lea. O le vasega aoga lenei o le a filifilia ai i latou e le fiafia i le o le onoanoaʻi, ae obuarry.

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Mea ma Meafaigaluega:

  • Beadds: White Pairl Nu. 8, 10 ma le 11; Siliva ma uamea lanu; lua o fusi, steed;
  • O tatao uumi, e faʻalatalata foʻi;
  • Lua samasama samasama "Rivoli" - O le a tatou faia mata;
  • A itiiti faigata o le fiafia - o le a avea ma faavae mo booches;
  • o se fasi o le paʻu - o le a ia alu i le sese;
  • Mauga mo Booches;
  • Tusi le mautonu;
  • O le mafiafia o le pepa
  • Seatang Fit ma nila.

Le gaioiga galue

Ina ia suno rhinestotones i le faavae o Phlizelin, e manaʻomia le maasiasi o latou fasi. O le Clut o loʻo faia i le 2 laina: O le tasi e latalata i le Rhyra - siliva, o le laina lona lua o le paʻepaʻe o le Brown. 11.

E i ai o matou mata. Auina atu i latou i le faavae. O le nila ma se filo e tatau ona pasi mai i lalo o le laina pito i lalo o le arad raid. Ona faia lea o le gutu (lua steel beads) ma mata mata (uumi o tatagi, susu i le pito i luga o le mata). O le pito i lalo o le iʻuga o le iʻuga e tatau ona vaʻaia e le paʻepaʻe o le papala numera 10.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se fusiua ma ou lava lima

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Ua matou vaʻai i le penitala o le tino o le tino ma o loʻo tatou ofuina ai le motu o №11. O totonu o le manava o le paʻepaʻe o loʻo paʻepaʻe numera 8 ma le steel tatagi. E tatau ona latou sui ina ia pei o le ata e pei o le opeo o le opra.

O lenei o le brooch e matua maaleale tipi i luga o le lautele. Ia siaki uma i le a le o le le mafai ona totoina filo o le otaota ua suluia. Ona matou ave ai lea o le kulimi ma le vaʻaiina o se fasi pepa o loʻo iai, ma luga o le fasi paʻu lea e tatau ona tuʻufaʻatasia e le tagata faigaluega. Faʻatali seia oomi le kulimi, tipi ese le matou tewl i luga o le faʻaputuga ma faʻaopoopoga o loʻo tatou ofuina le pito o le lotoa o le nofoa.

O le fusi o apaau (3 uumi manava ma paʻepaʻe paʻepaʻe) ma punws (3 faaluaina steel beads). Ona matou faia lea o se isi laina o penina o lo o fusi i le pito o le booches. E na o le faʻatumuina ma tipi ni filo - ma ua sauni le matou vaitafe.

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

O le Volumeric lulu

Mai ia Beads e mafai foi ona e faia se matagofie tele tele meataalo-lulu. O lenei auala e ono foliga mai na sili atu le faʻamataʻuina o tagata o loʻo iai ese, ae o le uiga o le Matai e le faigata tele. O le aano o lenei metotia o loʻo taoto i le mea moni o loʻo faʻateʻaina o le uaea i le uaea manaʻomia. Mulimuli i le polokalame, fai le laina e tasi ina ua mavae le isi. O faʻataʻitaʻiga o galuega faapena ma o loʻo faʻaalia mai i totonu o le ata i lalo.

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Owl o Beads mo Amataga: Master Vasega ma polokalame ma ata

Matou te fautuaina foi le vitio lea pe o le a le faʻagasologa atoa o le gaosiga o le lapoʻa o le Beak Bead o loʻo faʻaalia auiliili.

Vitio i luga o le autu

Ma se filifiliga o vitio i luga o le autu:

Faitau atili