Silkone fugalaau mo totonu

Anonim

Silkone fugalaau mo totonu

O na taimi ua leva ona pasi pe a tupu ni fugalaʻau i le fale na mafua ai se lagona le lelei. O lenei o ni laʻau laiti e le toe fesoʻotaʻi ma laina atoa o pepa poʻo le palasitika ma le moni o Kerisimasi laau. O lanu silika o se mea fou o loʻo i ai nei, o loʻo foliga agamalu ma le maaleale, o loʻo faia atoa le matagofie o le fatu o meaola o meaola. Afai e te le iloa ni talaʻaga e faia mai mea o loʻo faia, e te le taumate i le olaga e le moni.

O Vieturies of Signicone Foali

E tele ituaiga ituaiga o siliva lanu, latou te eseese uma lava e le au gaosi. O tagata taʻutaʻua taʻutaʻua o na laʻau - Saina ma Polani. O le Saina fugalaʻau o le a taugata ai oe 1.5-2 taimi sili atu taugata nai lo se fugalaʻau fugalaʻau, pei o le silika. Polani fugalaʻau o le a 2-2.5 taimi sili atu nai lo siliki. Ae o loo i ai le tele o aoga. Afai e te vaʻai i le soa sili atu e moe, tele ina ia faʻamaninoina o le a faia i ie. O fugalaʻau fugalaʻau o loʻo gaosia malosi, o le mafuaʻaga la e taua ai lava lo latou tau. Ae toetoe lava e le mafai na e mauaina ituaiga laʻau mai le ola ai. E masani lava, aemaise lava i ni tulaga tau foliga mai, o le tagata gaosi oloa tusa lava pe a sili atu le manino o pogiva.

Silkone fugalaau mo totonu

E le gata i lea, o fugalaʻau fugalaʻau o le a faʻasao ai i totonu o lau totonu pe tusa o le sefulu tausaga. I lenei vaitaimi, latou te totogia atoa le latou tau. Le tausia o latou e faigofie atu nai lo faigofie: Ua lava e fufulu ai i latou i le vai. O le vali e le tigaina i lenei mea.

A o le tele o lanu, ona o le lautele o le funty o le masani ai e le faatapulaaina. Tuilips, roses, orchids ... e mafai ona e mauaina i taimi uma le mea e manaʻomia mo lau totonu. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻatauina ua uma ona saunia-faia o ni exaciscisces o lanu siliki poʻo fugalaʻau taʻitoʻatasi. O le mea lea, o le ae faʻaalia le fatufatu i le aoina o uluaʻi ma tulaga ese bouquets e teuteu ai lou fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Otometi Generator e amataina ma ou lava lima

Pros ma faaletonu

Afai e leʻi talitonu atoatoa finauga, ona seʻi tatou iloiloina lea o isi tulaga lelei o ni lanu silika
  1. O ia fugalaʻau e le manaʻomia ai le faʻauia o le vai, taʻimua, fetilaisa ma isi "faʻamalologa" o le togalaʻau.
  2. E te le manaʻomia se ulo ma se lalolagi, leai se isu vai e mafai ai e lau fanau poʻo fagafao, ona kolosi le kapeta. I se faʻaopopoga, o au fagafao o le a le oona pe a latou filifili e tofo i le fugalaʻau.
  3. O mea matutu o le a le paʻu i fafo, o loʻo faia ai se vevesi i totonu o le fale.
  4. Mo tulimanu o laʻau mai Ignone - O lenei tulaga lautele o se faʻaolataga moni, ona o lenei mea o sypoalalgic.
  5. E le gata i le faʻataʻoto i luga o le laʻau siliva e le gata i luga o le faamalama tele

O le mea moni, e leai se mea e lelei ai. E oʻo lava i mea sili ona lelei o mea e sili ona lelei o fualaʻau:

  1. O se taimi e tausi ai le sili atu fugalaʻau fugalaʻau o le a tatau lava ona i ai, ae, pei ona taʻua i luga, ua lava le fufulu i le vai tafe.
  2. O nei laau e leai sona manogi. Ae ui i lea, e matua faigofie lava e foia ai. Taumafai e faʻapaʻu le paʻu o le suauʻu manogi o Inacone, ma o lau fugalaʻau o le a matua malie lava mo ni nai aso.
  3. Faatasi ai ma le stmm o le agcoane fugalaʻau e tatau ona e taulimaina ma le faʻaeteete, pei ona mafai ona gagau.

Vaitau

"O vaitau" o se tasi o le sili ona masani faʻaaogaina o le silika o le sili atu o le tino i totonu o le fale poʻo le fale mautotogi. I lea tulaga, e lua filifiliga. I le tulaga muamua, ma le fesoasoani a laau, e mafai ona e "drive" mai le fale ma se faʻanoanoa faʻanoanoa pe maua le tautoulu. Ina ia faia lenei mea, teuteu i puipui, faamalama, kalama o le fale ma isi lanu o Sakura ma lopa, o fugalaau mai faigofie, ae o fugalaau pupula. O lea, o le a sau le tautotogo i lou fale e oʻo i le aoauli o Tesema.

Mataupu i luga o le autu: Top 8 sili ona lelei gaosi o le taʻele o le acrylic

O le filifiliga lona lua e sili atu le talafeagai. Na ia faʻatino i se suiga o totonu i le fale pe a uma ona suia vaitau. I le taumafanafana, e mafai ona e tuu le tupe o roses i le vase, attra, chryathumshums, pa'ū o le moli o le susu, ma i le tautotogo e le mafai ona teuteuina potu , violeta ma tuliloa. O lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe e fausia ai se faʻamafanafanaga manaia i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo, ma o le a le faʻatagaina foi oe ua fiu.

Silkone fugalaau mo totonu

Siosiomaga o le aso malolo

Teuteuina o le fale ma le sili -opy laau mo aso malolo o se fofo sili. Soʻo se tasi, e oʻo lava i le fugalaʻau sili ona mafaia, ona mafai lea ona avatu le avanoa o le aulelei o le potu. O aso malolo uma ei ai ana lava aganuʻu ma foliga. Na o ni nai faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ai ona e faʻamalosia le fale mautotogi aʻo leʻi faia le aso fiafia:

  1. Fepuari 14 - O le Aso o Valentine. Ua leva ona laʻua maua maualuga i le matou aganuu ma ua avea nei ana tagata paie o soo se tausaga. Fai se mea e ofo ai i lou tagata pele, e le masani ona teuteuina le fale ma fugalaau i lona taunuu. O le mumu i lea tulaga, ioe, o le sili ona talafeagai. Rosa, gerbera, araisa, poppies - o lau filifiliga e lautele lautele. E le gata i lea, e sili atu i le siisi lea pe a fai o loʻo faʻaopopoina ni ulugaliʻi masaga masaga masaga masaga masaga masaga i totonu.

    Silkone fugalaau mo totonu

  2. O le Eseta o se aso malolo e fiafia e faʻamanatu ai i tagata lotu i tagata uma. I lea ma le tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni laʻau e fesoʻotaʻi ma le tautotogo, e pei o Teteping, vanu ma fugalaʻau a le Talone. O loʻo faʻateleina nei tagata mamanuina o le Green Green Green-moss mo le teuteuina o le pepa fiafia.

    Silkone fugalaau mo totonu

Totonu o ofisa ma faleaiga

E le manaʻomia le faʻaaogaina o fugalaʻau fugalaʻau na o le nofomau i nofoaga. E mafai ona avatu lau ofisa masani, o aso nei, ae i le taimi e tasi o se foliga manaia, tuu le tele o ni mea teuteu i totonu. Aemaise le lelei mo le tele o ofisa tetele tetele. E le gata latou faʻaputuputu tagata asiasi i se auala lelei, ae o le fesoasoani foʻi e nana ai ni mea leaga o le potu.

Mau i luga o le autu: Pe mafai ona valivali faamalama palasitika ma mea e manaʻomia mo lenei?

O fugalaʻau o fugalaʻau i totonu o le faleʻaiga o loʻo i ai i taimi uma e talafeagai. Aemaise o le a feutanaʻi o le a latou ofi atu i totonu o kapeta kafe poʻo faleʻaiga o le atunuʻu cuisine. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau laʻititi o Banba ma BAMPOO Sesems (lea, e ala i le ala lea e faʻataunuʻuina ai foʻi mai Inoʻicone) i le faleaiga Iapani. Ma o le faleaiga o le Italia o le a foliga atoatoa ai se laʻau o le olive poʻo se vine vine.

Silkone fugalaau mo totonu

Faitau atili