Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i lalo o le plasterboard: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Anonim

Ua talia ma e amata toe faaleleia. O le sili ona faʻamoemoeina ma aoga auala e faia ai le faʻapotopotoga muamua - Faʻapipiʻi Papatusi Pisiona i luga o puipui. Ae a o le i alu i lenei tulaga, e manaʻomia le faʻavaeina o se faʻamatalaga i lalo o le dimwall.

Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i lalo o le plasterboard: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Ituaiga o faitioga mo le plasterboard.

Amataina le tutoʻatasi galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le talaaga i lalo o le GLC, e manaʻomia le i ai o se seti o mea faigaluega e manaʻomia ma le isi faiga fausia:

  1. Vai.
  2. Faailogaina maea.
  3. Faailoga.
  4. Fausiaina roulette.
  5. Faamauina
  6. Fale tulaga.
  7. E leai se totogi ma se seti o mea atu.
  8. Seleulu mo uamea.
  9. Sgatia.
  10. Sikulukalaiva.
  11. Sikulukalaiva ma toe suia.
  12. O le samala.

E manaʻomia foʻi ona faʻatau:

  • Fetaomi Walker ma le enaena;
  • Taupulega o le simasio;
  • Mamanuina o le faʻalauteleina o maea (pe a fai o le maualuga o le puipui e sili atu nai lo le umi o le fata);
  • Faʻamalolosi tuʻusaʻo (goto);
  • Fesootai Crab;
  • Faamatalaga: puipui (ud); Wall Taiala (UV); Taufaufauga (CD); Taiala Faalataiga (UD).

Tuu le faailoga

Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i lalo o le plasterboard: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga o le faʻavaʻa o le faʻailoga mo le laupepa.

Ae le i faʻapipiʻiina le talaaga mo le digwall, e tatau ona e faʻailogaina, e amata mai i soʻo se pito i luga. Faʻaaogaina le vaega o le vai, matou te faʻatinoina le vaega pito i luga o le potu e ala i le tuʻuina ai o le faʻailoga o le faʻailoga i tulimanu taʻitasi. Ona, e faʻaaoga ai se CLEDK CRDH, ave ese le laina faʻavave o le tuʻufaʻatasia o taʻitaʻiga i le umi atoa o le faʻamio. Faʻaaogaina se peʻo, matou te faia pu i le pa i le nofoaga o le faʻavaveina o le fausaga ma le tele o le 500 mm, ona faʻapipiʻi lea i le fesoasoani o le fale puipui. I le faʻapipiʻiina taiala o loʻo faʻamatalaina ai le taualuga o faʻamatalaga. Ua faʻasaʻoloto i itu uma o le taualuga (CD) ma se taʻiala faʻapitoa ma le Press Washer faʻaaoga se sikulukalaiva. O le faʻapipiʻiina o le CD o loʻo mulimuli mai i le CD o loʻo faia i se mamao o le 600 mm. O le faʻamalologa sao o loʻo faʻamaumau i le taualuga ma le lua o loʻo i ai ma le sima i luga o le sima, ma le CD - lua pe fa o loʻo palu ma enaena.

Mo le sili atu faʻavaʻa e manaʻomia, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o le CD i le va o le 500 MM e faʻaaoga ai le avanoa o le 600 mm i le taimi o le a e maua ai se suiga o le Tuʻuina atu o le laupapa faʻapipiʻi, i le taimi o le faʻapipiʻiina ma mulimuli ane gaioiga i lalo ifo o se faʻaaliga.. E tatau ona maitauina o le maualuga lea e maualalo ai le faʻavaʻa, o le umi o le faʻamalologa tuusaʻo ma e le tatau ona laititi, aua o se tulafono, uaea mo le moli, ma fesoʻotaʻiga mo le umukuka.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Faapipiiina o puipui puipui

Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i lalo o le plasterboard: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Polokalame o le papala o le papala i luga o se pupu.

I le faʻapipiʻiina o se faʻamatalaga mo le faʻapipiʻi i luga o le totonugalemu, alu i le puipui o le puipui. O le tele o le litaea i le va o le pa ma o le faʻavaʻa ua filifilia ma le mea moni e manaʻomia le faʻaputuputu o le puipui pe tuʻu le leo i mea. Ua amata ona matou faailogaina mai le CD e faʻaaoga ai le fale, faatino le laina o le laina o le lio i le fola. A maeʻa lena, faʻaaogaina o se rouleti ma le tulimanu, matou te faia faʻailoga e faʻapipiʻi ai se puipui pa. E manaʻomia le faʻatinoina o auala sauniuni uma lava ma le tuai o loʻo faʻapea foi le potu sauniuni e le potu, lea na ia ono faʻailoaina e le CAPRADCard Reserages, o loʻo iai, o loʻo i ai o le tuʻusaʻo o le faʻasologa o fesoʻotaʻiga i luga o fesoʻotaʻiga. Lenei, i lea, o le a faʻalau faʻaititia ai isi vaega o le fausiaina o le numera o otaota mai mea tau fale ma faʻaititia le tau o faʻatau atu o tupe, e taua.

E tusa ai ma le fola ma pa, o laina o loʻo faia o loʻo faia ai le faʻatulagaina o le taʻiala o loʻo faʻaaogaina ai le au tala faatino e faʻaaoga ai le pe ua uma ona faia. I le va oi latou lava, latou te fesoʻotaʻi i soʻoga ma le aufaʻatasi ma le paʻepaʻe ma le enaena. Faʻasaʻoina le pusa tuʻusaʻo, maua se faʻavaʻa vaega, lea e nonoa ai le puipui puipui. E manaʻomia le amata galulue ma le tulimanu o le potu, i le maketiina uma o le 600 mm i luga o le 500 le 500 mm tuʻusaʻo, e faʻapipiʻi ai foi i le puipui o le faletalimalo.

O le stroke faʻapitoa o galuega e aoga i puipui uma o le potu malolo. O le Mauga o loʻo iloga i le uluaʻi nofoaga i nofoaga na e manaʻomia ai le faʻapipiʻi o se faʻamalama ma faitotoʻa, ae o le tulaga lea e tatau ona e fesoʻotaʻi i le faʻapipiʻi tulafono. O le talaaga o le dimwall i lenei tulaga e tatau ona amata le mauga mai le faitotoʻa poʻo le faʻapipiʻi nofoaga o le faʻamalama ina ia maua ai se vaega sili ona lelei o le mea e sili ona fiafia ai.

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o vaega, e manaʻomia le tapenaina i latou i totonu o loʻo i latou lava i le pito i luma o le fola. Lenei o le a faʻatagaina se isi mea e aloese ai mai faʻafitauli o loʻo faapipiiina le Puano i luga o le foloa o le potu, faʻapea foi ma le folasia le faʻaputuga faʻaputuga.

O le maualuga ma le umi o le potu, ua toe faʻaleleia, e mafai ona eseese, e faʻatusatusa i le umi o le talaaga.

Afai o le taimi umi o le uʻamea talaaga e le lava, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tulaga maualuga alamanuia faʻaopopo comm mo ia. E faʻapipiʻi ma le fesoasoani o le fuaitau.

Tusitusiga i luga o le autu: faleuila ma le faasaoloto i le fola

Faapipiiina o le maea

O le maeʻa o le faʻapipiʻiina, e le mafai ona alu vave i le faʻapipiʻiina o le laupepa. E manaʻomia le taʻalo o auite, aveʻese, moli ma isi aganuʻu, vaʻai le faʻataʻamiloina o pa, ma a latou vai susu ma a latou vaipuna. Naʻo le maeʻa o le lavelave o galuega e mafai ona siitia i le isi tulaga.

O faʻamatalaga auiliili i le auala e faʻamoe ai se faʻamatalaga mo le digwall e tatau ona fesoasoani e faʻatino lelei galuega ma vave.

Faitau atili