Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

Anonim

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

A o le i fausiaina pe o le faʻagasologa o le toe faʻaleleia o tupe, o le vevela o le suauʻu o soʻotaga e le mafai ona tulaʻi mai. O atavali o ata mo le fola o loʻo i ai nei o loʻo vevela.

O le faʻavaeina o laupepa e mafai ona faʻatinoina le galuega i soʻo se ituaiga o lauʻeleʻele ma e oʻo lava i le eleele. Mafaufau i meatotino a se faʻamau, faʻafefea ona faʻasolimauina le fogafale e polystyrene, metotia o faʻapipiʻi pepa ma tulaga lea o loʻo tautua ai le puipuiga.

Ituaiga ma foliga o ie

O papatusi o lenei fale moe o loʻo faia e se lautele lautele o le vaitau o le 0.6 m ma le umi o le 1.2 m ma 2.4 mita, e faʻamoemoe e faʻateleina le maualuga o le Feusuaiga keke, e mafai ona e mauaina se talafeagai fesilagaiga.

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

I le gaosiga o papatusi, tagata gaosi oloa na ofi ai ie manino pepa, e faʻafaigofie ona faʻaseseina le mea. Fuafua pe faʻapefea ona faʻasotaina le fola e le penepx, e manaʻomia le faamasani i latou lava i le faʻatekinisi ma faʻagaioiga uiga o mea eseese o mea eseese.

O soʻo se ituaiga o Foam o loʻo i ai se fale vevela o le 0.3 ma ua faʻatagaina ona faʻaaogaina i le vevela mai le -500 i + 750c.

Faapitoa meatotino

UigaPepe Popeox 31.Penplex 31sPenplex 35.Pepe pene (45.Penitala 45s.
O le malo (kg / m3)28-30.525-30.528-3735-4038.1-45
Malosi malosi (mpa)0.200.200.210.410.5
Sili atu le teʻena tenisi (mpa)0.25.0.25.0.4.0.4.0.4-0.7
Vai faʻapupula i le aso (%)0.4.0.4.0.4.0.4.0,2
Afi le mautu vaegaG4G1.G1.G4G4

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

Polystyrene FEAM o loʻo i totonu o le mafanafana o le mafanafana ma tuleia le susu

Fola polystyrene mo fola - faaonapo nei fale tekonolosi o mea e tuʻufaʻatasia ai mea e tuʻufaʻatasia ai mea leaga ma palasitika. Ona o lona maoaʻe o le sela faʻapitoa, o le penitupe poʻo le penitala o loʻo taofia le vevela ma e le mafai ona mitiia susu.

Mai le tutusa o laupepa vai kesi, o lona foliga iloga maualuga ma le malosi i le malologa. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaga o le ipu faʻatagaina e te faʻatupuina ai le tuʻufaʻatasia o le fola i le polystyrene o le ausa.

Mataupu i luga o le autu: O le atunuʻu faleuila e faia oe lava ia laʻasaga i le sitepu

Tulaga lelei o le le mautonu tiga

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

Olaga o lenei ituaiga o le ita i le itiiti ifo o le 50 tausaga

I le taoto ma le lelei o le faataoto, o lenei mea o le a naʻo le faʻatulaga o le fanua faʻapipiʻi i totonu o le potu, ae tele foi ona faʻateleina le leo tuʻufaʻatasia. E faʻapea foi, o le lelei o le o loʻo aʻafia o feusuaʻiga e Penipplex e mafai ona faʻailoa:

  1. E leai se aoga o le vai. O lenei meatotino faataga le faʻaaogaina o mea i potu ma maualuga maualuga o le le fiafia. E le gata i lea, tautua o se isi vaega o le vilitoso.
  2. O le ese le mafiafia o le faʻalumaina e mafai ai ona faʻaaogaina mea uma i le fale fausiaina ma mo galuega i totonu o potu gaosi: O se isi vaega o le Hormal Consuress e le "le maualuga o le vevela.
  3. I le gaosia o mea, o loʻo faʻaaogaina vaega, gafataulimaina vailaʻau vailaʻau. O le tautua o le tautua o le lau o le lau e sili atu nai lo le afa seneturi.
  4. O le malosi o le mea o loʻo tuʻuina atu i le kapoti papaʻe ma faʻatagaina oe e faʻatupu ai ni ata muamua ma le malosi o le malosi o le malosi, aʻo le mea e faigofie tele ile galueaina.
  5. O le faʻaofuina o le fola i le fuainumera o le faʻalauteleina o polystyrene mafai ona faia tuusaʻo tuʻusaʻo i luga o le eleele, e aunoa ma le sasaaina o le sima sima.
  6. Ecogy ma le leaga.

O meatotino le lelei o lenei mea e aofia ai le maualuga o le tau ma nisi o le tau i le maualuga vevela. Faʻalagolago i le faʻaopoopoina, e mafai e le Perpaplex ona luʻi mai i le maualuga vevela, faʻataʻitaʻiga, mai alopena i le taimi o faʻatasiga.

O le vevela mo le faia o le tautalaga e tatau ona maualuga atu nai lo le 2000s. O lenei faʻailoga e tatau ona tusia i se tusi faʻamaonia o le tausisia o oloa taʻitasi o oloa.

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

Faapipiiina o le Parmal Faresroule Dystyyrey Soum i luga o le fola e mafai mo soo se ituaiga faavae faavae, aofia ai:

  • Sima poʻo le oneone-oneone-oneone o loʻo lafoina, slabs o naifi;
  • o le paʻu o le eleele e aunoa ma se masini faʻapipiʻi;
  • laupapa laupapa;
  • A o le sasaaina o le tino, o se fola mafanafana.

O feʻau taʻitasi e i ai ni nai mea faʻapitoa, ae i le taimi e tasi e galue ai i lalo o le malosiʻaga e maua ai se tagata ma le Peraimeri siosiomaga tomai.

Faatoloto i luga o sima

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

A o le i faia le faʻalumaina o le soʻotaga, ogatasi le laufanua, aveese o patupatu

O le faʻamamalu o le sima o le polystyrene e amata i le siakiina o le maualuga o le maualuga.

Mataupu i luga o le autu: vavaeeseina fua faatatau

O papatusi poʻo le faʻasusu e le tatau ona i ai ni cornpieces ma vaʻaia.

E aliali mai o ni faʻaletonu o loʻo sili atu ona faʻasaʻoina, o le vaega o le vaega vaega.

Afai o le laualuga o le maualuga o le lelei o le tulaga lelei, ua lava le faʻamamaina mai i le lapisi, pefu ma le faʻamamaina o le loloto i luga o le phineration.

Pe a fai o le faʻatinoina o galuega i lalo o le potu i lalo, i luga atu o le nofoaga poʻo le atunuʻu i le va o le faʻavae ma papatusi o le fusi, e sili atu le faʻaopopoina o le suavai ata. E leai se mea e manaʻomia mo lenei vaega i luga o fola maualuluga.

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

O papatusi e mafai ona tuu i luga o le kelu

Ma le isi, o Papatusi ua tuuina i luga o le KALE, A o manaʻomia le siaki o le siʻosiʻomaga. Tuaoi o laina o papatusi o loʻo tuʻuina atu i le faʻalauiloaina o le ½ pepa. O le laufanua o le polystyrene o loʻo tapunia ma se ata tifaga, o le faʻamalosia o le mesh ua faaputuputu ma o loʻo sasaa mai le tiʻetiʻe i lalo ole pili.

O se faasologa tutusa pe a o le faiga o se fola mafanafana. O le vevela o le faʻatulagaina o loʻo tuʻuina i luga o le faʻamalosia o le ki, ona liligi ai lea o le sikaina.

I le taimi lava e tasi, o le ata faʻataʻitaʻiina o loʻo ufiufi i le allen i luga o pa ma e faʻataʻalolo e se lipine o le pabbon. O le a le tuʻuina atu se paʻu o le teuteu teuteu pe a osofaʻia fola.

Fanua-faavae faapipiiina

O le fola atu o le fola o le paoplex i totonu o le fale laupapa e mafai ona faia i luga o se mea tuai pe a fai o se tulaga lelei. Ia faia lenei mea, tatala ni nai laupapa ma talisapaia le tulaga o le lag. O le laualuga o le laupapa laupapa e tatau ona lamolemole ma togafitia i le Primer. Talu ai o le laʻau e faigofie ona faʻaogaina mea, ona manaʻomia lea o le faʻagasolo o le pito i le itiiti ifo i le lua faʻaputuga.

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

O le vevela o le faʻavae o loʻo puʻeina le polystyrene o le foloa mo le taofiga. Mo le faʻaogaina o papatusi, o loʻo faʻaaoga KLuue, o loʻo lelei le auala.

O le vaega atoa ua tapunia ma se ata tifaga, i luga o le laupapa laupapa mea, mo le sili atu le faʻaaogaina o le faʻavae mo le faʻamaeaina.

I le taimi lava e tasi, e taua tele e talafeagai ai papatusi o faaputuga uma ma mea talafeagai ma le liliu atu i le tasi ma le isi.

Afai e tatau ona e suia le lapisi, ona faʻaaoga lea o le penitala o le le mautonu i le va o le eleele ma le foloa e le talafeagai lelei. I lenei tulaga, e sili le filifilia o se taugofie, talu mai le tulaga masani o le fusi: malo malo ma le suavai i sea mea o le a le aafia ai. Mo faʻamatalaga i le auala e faʻavaivaia ai fola mai fafie, vaʻai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: tasi-potu fale o le potu mo se aiga ma se tamaititi

Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

O le masini o se ofu mafanafana

O le tuusaunoaga o le masini o fola i luga o le lagsi i totonu o le fale i luga o le faaputuga faaputuga. I lea tulaga, o le faʻasee o le laupapa laupapa e le peplex o loʻo mulimuli mai:

  • Faapipiiina o tala leaga;
  • Faaee le ata lafoia o le susu;
  • Faʻatuuga o laupepa o polyplex ma se suiga sifi;
  • faʻasaʻo e le tusi-o le tagata o le vaega o le tino;
  • O le siakiina o avanoa i le va o ie tamasa;
  • faapipiiina o le aposonization;
  • O le lalagaina o pine fola i luga o laina.

Tatala eleele

O lenei vaega o loʻo i ai i le tulaga lelei o se mea ofoofogia e le mea moni pe a manaʻomia, e mafai ona tauʻapela tuusaʻo i le eleele. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona mago ma le solomuli. E uiga ia Tom, CC saʻo e faia ma faavaivaia o fola i luga o le eleele, vaʻai lenei vitio:

O le a le fuafuaina o se fola, e aoga mafaufau o le mafiafia o le keke o le alo ai o le a uiga i le 0.6 m.

O loʻo faia ni galuega o loʻo faia i le faʻasologa o nei:

  1. I luga o le Realmed Wingil alu atu i le aluga o se maa nutimomoia ma le mafiafia o le 0.3 mita ma le tamper.
  2. O le vaega o le pito i lalo o le uaina o loʻo avea ma tagata na tusia ma faʻaputuputu i le 0.1 m.
  3. I luga o le oneone, papatusi o le maualuga maualuga le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia. E leai se avanoa e faʻatau ai ni ie manifinifi, ona faʻapipiʻi ai lea o papatusi manifinifi i le lua o loʻo faʻapipiʻiina o auala. O laupepa o le pito i luga e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi.

    Tafota Faʻavaʻa e Peplex i totonu o le fale laupapa

  4. O le faʻamoeina o le amomu ma metallizazed Scotch, Pepenx e ufiufi ai le ata faʻapipiʻi.
  5. Luga o le susu, faʻalauiloaina le fiberglass mesh mo le faʻamalosia atili.
  6. Faʻatumu le faʻapipiʻi ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 0.05 m.

O le tuʻufaʻatasia ma uiga o le sioa e faʻalagolago i le faʻauma i le taina. I soo se faʻafitauli, o loʻo amata mai le sasa mai le itu faʻafeagai mai le faitotoʻa. A o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le oneone, e sili atu le faʻaaogaina o pamu ma le dockeve grooves i luga o ivi.

Faitau atili