Matamata i luga o maa

Anonim

E le o le taimi lava o maa fiafia o latou foliga. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafua ai le manaʻo le manaʻo e nana. O se tasi o tali i le faafitauli - grilles mo le mafanafana o tagata folau. O mea e ono mamafa, i luga o se isi atotupe, i ituaiga eseese ma sitaili.

Sina mea e uiga i le vevela inisinia ma vaalele i luga o le maa

Tusa lava pe manaʻomia gralle mo moliʻei e teuteu, aua neʻi galo, aua neʻi galo e tatau ona vevela maa. Soʻo se mea e faʻaititia ai le vevela o le vevela, e oʻo lava i le sili ona matala ma manifinifi. O le isi fesili o le mea lena o le a faaloaloa atu le tele o le vevela feʻaveaʻi e le 10-15%, ma le isi o le atoa 60% pe sili atu foi. E le manaʻo e te manaʻo e te nofo i se potu manaia, ae o le taimi e filifili ai se vailaʻau teuteu, e manaʻomia le faʻailoa atu pe faʻapefea ona sologa lelei le auala.

Matamata i luga o maa

Faasalalau le vevela

O le mataupu faavae o le vevela fesiitai mai le vevela o le laʻei e aunoa ma se lattice o loʻo faʻaalia i le faʻatusa. O le manatu autu o le ea e tatau ona sau i lalo, pasi i luga o le maa, vevela, alu i luga. Ia e aoga lo matou malu. A filifilia se latice poʻo le lau, e tatau ona e manatua lenei mea. Mo masani tau fetaulaiga, e manaʻomia le i lalo o le vasa, ma i le pito i luga sa leai se tapuni. O le mulimuli mulimuli, o le tapuni e tatau ona i ai se nofoaga tele e uiga i ai.

Matamata i luga o maa

Le leaga filifiliga - pu tele na faʻatagaina oe e faʻagaioi saoloto

Ae afai e te vaʻai i le tele o mukalati, e mafai ona vave ona e fai mai o le a malulu i le potu. Aemaise o lenei mafatiaga i luga o le fufuluina o moli uila i le ituaiga o atigipusa o lo oi ai puipui mai itu uma. Afai latou te masani ona tatalaina, e pei o le ata i le pito i luga, e leai lava, ae pe a fai o loʻo faia i laupapa maso (pei o le ata i lalo), o loʻo sauni mo le le aoga o le vevela .

Matamata i luga o maa

Mai luga o le maa ua tapunia ma se vaega mautu o laupapa e aunoa ma pu

O se laʻau, o le mea moni o mea, ae e maualuga le vevela. A o fafie e le mamafa, o le a malulu i totonu o le potu. Ma talu mai le vaega ua i luga o le nofoa afi ma leai ni ou lagona mo le taamilosaga, o le uila i lalo o lea faigata o le a vevela, ae o le malulu i totonu o le potu.

Galuega ma mea

E tele taimi e masani ai, o le gralle mo le faʻamafanafanaina o le tino ua setiina mo le teuteuina - ae le o mea uma o loʻo manaia uma masini, ma o ni mea e sili ona matagofie. O le galuega lona lua e masani ona faia ai ni manu o le ufiufi lea ma faigata ma faigata. E talafeagai lea, i aiga e fanau, aemaise lava pe a fai o loʻo faʻapipiʻiina uʻamea tuai o le uʻamea tuai, pei o le "hashica". O le faiga e i ai le faʻaleagaina o latou, ma le vaʻaiga o le le lelei, i le nofoaga o le a latou seʻi vagana o le nofoaga i le sitaili o lot.

Fai ni grishles i luga o le vevela o le genetors mai mea eseese:

  • Uamea ata i luga o maa e te maua ai ma le tele. Faia i latou mai le manifinifi tali steel, ua ufitia i le vali. Mo le toʻatele o itu, o e laʻititi foʻi i latou, ae faʻapea foʻi latou foʻi o loʻo i feololo. O le umi o taotoga e faʻalagolago i le lelei o le lanu. Sili atu -ophoto enamel. Latou te le toe i ai i le tosina i le tele o tausaga. Mai le manatu o le manatu o le faʻaosofia i le faʻamafanafana, uʻamea mata i luga o le lakapi - o le sili sili ona lelei filifiliga. O le uʻamea na vevela i luga, ona amata loa lea ona susulu le vevela. O lea e taugofie ai le filifiliga (masani) ma e le afaina ai le vevela i totonu o le potu (i le i ai o le ofi).

    Matamata i luga o maa

    O le masani masani foliga, ma o le ata e mafai ona i ai

  • E matua matagofie lava le au faimafa. Ae o le fefaamatonu faapuupuʻu, o le mea lea, e manaʻomia nisi atunuʻu, ma e masani lava ona faʻaalia le feteʻenaʻi ma le malamalama i elemene. Ina ia mautinoa o le masani ai le tau o le ea, e mafua ai le "talaaga" e faia mai le atigi fagu pepa.

    Matamata i luga o maa

    O le faamagaloga e matua matagofie

  • Laupapa laupapa ma mata. O fafie e masani ona avea ma tumau o se mea moni mea. Le vaega maualuga o mea o mea e mafai ai ona latou faia i ituaiga eseese ma ituaiga. Ma e ui lava e tele ni mea taua tele mai fafie, latou foliga lelei tele. Ae, e pei ona taua i luga, o le laupapa na tapunia mai i itu uma, e tele le vevela i le potu.

    Matamata i luga o maa

    O le laau e foliga mautu

  • MDF ma HDF. O le pepa pepa o loʻo faʻaogaina e gaosia. E aoga le fai atu o le gaosiga o MDF ma HDF, e le faʻaaogaina Bala. Ua oomiina laupapa laupapa mulula, o le lmin e iloga i le faiga - o se mea masani o lo o aofia ai i le fafie. Limini ma le fiafia o le fibers. Ma o nei mea uma o nei mea e matua saogalemu. Afai o oloa mai le MDF e sili atu lo tatou iloa lelei, o le HDF mo le tele o mea e le masani ai. E ese mai le MDF i le tulaga o le auvai. O lona faʻavae i lalo ifo o le maualuga o le mamafa, o le mea na tupu e liliu i fafo e manifinifi atoa (3-4 mm), ae sili atu le mafiafia ma homogenetious. O le HDF e lelei o loʻo uuina le foliga, aua e masani ona faia e le aufaʻafefe le mea e faʻasusu ai i le HDF. Mai le manatu o le manatu o le faʻaosofia i le faʻamafanafana, latou te sili atu teisi nai lo fafie - o se vaega o mea e tosina ai, filifiliga masani lava e sili atu.

    Matamata i luga o maa

    Tatala le teuteuina o le tele o mea i luga o maa e masani ona faia mai le MDF ma HDF

  • Palasitika. O mea palasitika o loʻo masani ona faʻaaogaina i faletaele ma faleuila. O lenei mea o le sili ona lelei, e mafai ona fufulu le le faʻatapulaʻaina o taimi. Mo le gaosiga, vevela-puipuia palasitika o loʻo faʻaaoga e ala i le vevela i le 60-80 ° C e le mafai. Afai o le lattice Bar o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le inits, pei o le ata, o le faʻamafanafana o le a galue lelei. E ala i le ea malulu tafe saoloto. E faalagolago uma i le auala e fai ai le tapuni.

    Matamata i luga o maa

    Palasitika o le fufuluina, tumau ma le le mautonu

  • O tioata tioata i luga o le lakaina na aliali mai i nai tausaga ua mavae. Latou te le atoatoa i le tulaga o le vevela, ae fai se foliga manaia. Faia ia latou o se tioata faʻapitoa tioata, matua ma tusi se ata.

    Matamata i luga o maa

    Mata mo le tioata tioata

Faʻaaogaina i le gaosiga o teuteuga teuteu o loʻo i luga o le laʻei ma sili atu o mea e mataga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o BAMBOO ma Ranttan. O ia oloa e sili atu le manaʻomia i totonu o le totonu ma e seasea maua.

Matamata i luga o maa

Rattan lau i luga o laupapa laupapa

O loo i ai pea faomea E tele taimi e i ai se fafie laupapa, o loʻo faʻaloaloa atu i nisi o mea teuteu teuteu. O BAMBOO ma RATHANNS satura sili ona masani i luga o se faʻavaʻa ma faʻapipiʻi. O le laupapa laupapa e masani ona faʻaseʻe ma panels mai le MDF ma HDF.

Ituaiga ma Pepa

I le faʻaopopoga i mea eseese, o le laufanua i luga o le faʻamafanafana o moli uila o ni ata eseese. O nei mea uma e tupu ai se tele o filifiliga.

  • Mafolafola screens. E tele lava mea e masani ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi le sipela i le nichhe. I lea tulaga, ua faapipiiina le vaega pitofa i faaputuga faaputuga i le lautele o le niika. I le faʻaopopoga, o tioata tioata e i ai foi le foliga o i ai foʻi foliga tutusa, ae e faʻapipiʻi i pine faʻapitoa, ua oofu i le puipui. O lenei ituaiga o galuega teuteu mo le faʻamafanafana o le himptors e taʻua foi o "Trasides".

    Matamata i luga o maa

    O loʻo faʻapipiʻiina o ata mafolafola pe a faʻalilolilo le genitor i nichh

  • Teuteuina mata. E lua ituaiga:
    • Ma le ki luga. E masani lava ona faʻaaogaina i luga o le paʻu o le "harmonica" pe a fai o le tagata sisiva e tu mo le Windows. O le tapuni foliga na faia ina ia o le mea e totoe ai le mea faigata i luga o le lapotopoto.
    • E aunoa ma le faasili. Pipii i le pito i luga o le maa e faʻaaoga ai mata o loʻo faʻapipiʻi i le laina pito i luma.

      Matamata i luga o maa

      O Langed Latttis

  • Grill-pusa. Mai le manatu o le faʻamafanafana - e mamao mai le filifiliga sili ona lelei, talu ai o le ea e faigata. Tuʻu pe a fai e te manaʻomia e tapunia le itu itu o le laʻei. O nei tagavai e mafai ona faia i foliga o nisi o meaafale, tele taimi - fatafata pe loka. Afai o le taimi lava e tasi latou te mafaia ona tu na o latou lava, e aunoa ma ni fesoasoani (pei o se ata o lo oi lalo), mai le tasi. E i ai foʻi pusa e manaʻomia ai le faʻapipiʻi i luga o le puipui - latou te le i ai vae. Mo se sili le vevela o le le mautonu i lalo o le tapuni ma luga o le foloa i totonu o le grid-pusa, o le 3-5 cm lautele avanoa. E le leaga ma i le pito i luga e faia ai se pu.

    Matamata i luga o maa

    Mana malosi mo le lakapi

E naʻo nei ituaiga 'autu o mata ma meafaitino e ufiufi ai maʻa. O manatunatuga e leai se mea, e i ai ni faʻataʻitaʻiga lelei, ae o latou e masani lava ona faia e le tufuga ma o latou lava lima.

Matamata i luga o maa

Homemade screen - muamua manatu

E masani lava o se sao taua tusa lava pe o le filifilia o se pupuni mo le leifai o taoto le tau. E leai se mea e sili atu nai lo lenei vaega nai lo le taua - mai le 230 rubles mo se uamea hinged screen, e oʻo i le 8,000 rubles i tioata. O nisi tau o loʻo faʻaalia i le laulau.

Lattice mea mo le vevela vaveVaʻai i le Grille i luga o le faʻamafanafana o le laʻeiLapoa (maualuga * lautele * loloto)TauLanu
Pepa uamea, 0.7-0.8 mm mafiafiaHinged screen i luga o le pao-uʻamea maa27 cm * 29 cm * 15 cm230 rubbleslanu paʻepaʻe
Pepa uamea, 0.7-0.8 mm mafiafiaHinged screen mo le steel radiator44 cm * 39 cm * 15 cm250 rubleslanu paʻepaʻe
Pepa uamea, 0.7-0.8 mm mafiafiaHinged screen i luga o le pao-uʻamea maa61 cm * 49 cm * 15 cm280 rubbleslanu paʻepaʻe
Pepa uamea, 0.7-0.8 mm mafiafiaHinged screen mo le steel radiator53 cm * 49 cm * 10 cm350 rubblesSamasama
MDF.Fala (mafolafola mata)mai le 1500 rubles7 ata o le lauiloa
MDF.KuMai le 2300 rubles7 ata o le lauiloa
TioataMataMai le 8000 torblesMate, e aunoa ma le ata
Uamea ma le powder valiHinged ma le tasi itu60 cm * 40 cm * 15 cm1790 rublesLanu e ala i le poloaiga
Uamea ma le powder valiHinged ma le tasi itu70 cm * 60 cm * 15 cm2050 RublesLanu e ala i le poloaiga
Uamea ma le powder valiNatia ma le lua puipui60 cm * 40 cm * 15 cm2340 rublesLanu e ala i le poloaiga
Uamea ma le powder valiNatia ma le lua puipui70 cm * 60 cm * 15 cm2600 rublesLanu e ala i le poloaiga
Laau PurePogailMai le 6200 rubles

Faaleleia foliga

E tatau ona vaʻavaʻai le alavai mo le faʻamafanafana o le susulu o loʻo faʻamatuʻu atu ina ia faigofie ma vave ona maua ni masini ma paipa. I lea vaitaimi, a o le sili atu faalua i le tausaga, o elemene o le vevela vevela e tatau ona fufulu mai le palapala ma le efuefu, o le a le avanoa e tatau ai. Ma le isi, o tulaga tau faʻafuaseʻi a tupu ese mai lea taimi i lea taimi ma lea taimi. I le tulaga lea, o se tali vave e manaʻomia ma e le aunoa ma le taliaina le saoasaoa e leai se taimi. O le mea lea, taumafai ou te sau i luga ma se faaputuga faʻavasegaga faʻapipiʻi e mafai ai e se tasi gaioiga e aveese le pupuni.

O le faigofie sili ona faigofie ma faʻapipiʻi poʻo fetuʻutuʻunaʻi mata. Ua aveesea / agai i sekone. Ae o le mafolafola, tapuni moli i nishos ma le flash screens e faʻapipiʻi i le puipui, o le sili ona faʻafitauli. Ae o lea ua uma ona foia mea uma. Fausia se atigipusa i le puipui ma le lua stats: tasi i luga o le pusa, o le lona lua o i luga o le puipui. O le mea lilo atoa o le pito i luga o le pito i luga o foliga ua uma ona i ai (i le foliga ua vaaia). O le tasi o loʻo punitia i luga o le puipui e i ai se malifa i le puipui, o loʻo i luga o le pusa - o le score ua agai atu i le lattice. A faʻapipiʻi le pusa i nofoaga, o se mea pei o le loka ua mauaina.

Matamata i luga o maa

Auala e faʻasaʻo ai le pusa mo le faʻamafanafana o le sifi i luga o le puipui

O leisi filifiliga ua i luga o se tasi o leo e faʻapipiʻi ai uʻamea, i le isi - o maneta. Po o le puipui e faʻapipiʻi ai e le o se pa laupapa, ae o se tulimanu uʻamea, mo se faʻataʻitaʻiga.

I le tulaga o pupuni mafolafola, o le fofo e ono tutusa - uʻamea papatusi ma maneta. O le isi filifiliga o le matau ma matape. Ua faʻatino le faʻatinoina, ae le faigofie ona faʻagaioia: Aʻo e pa'ū i totonu o le matamuli, e tatau ona e tigaina. E i ai pea le faigata i le faʻapipiʻiina, ae o se auala talafeagai: fai se mata i luga o le ituaiga o ata tioata.

Matamata i luga o maa

Sling screens mo le tauaveina o maa

E mafai ona e avea taʻiala e faʻatau atu ai le faitotoʻa mo meafale, faʻapipiʻi latou, faʻaofi matala i totonu o fale talafeagai. Afai e te le fuafua e faʻaaogaina faʻamalosi le alofilima e faʻaalu i le paʻu, ae le mafai ona e tuʻuina atu faʻaputuga vaʻa, ae o le a faigata ona faʻagaioi. O lenei metotia, e ala i le ala, e mafai ona faʻaaogaina mo latcece-pusa. E mafai loa ona sainia i le puipui "fufusi", ma alu ese le puipui pito i luma.

Manaia ituaiga o mata mo maa: ata ata

I le faʻaopopo atu i le itu faʻapitoa, e matua taua lava Athothetic. E i ai feteʻenaʻiga o autaʻaiga ma pupuni e sili o le elemene o le mamanu, ae le o le auiliiliga faʻapitoa. O nisi o latou i le ata.

Matamata i luga o maa

O le faʻatonutonuina o le vaega na tapunia ai le raditor ia lava foliga pei o se galuega o sculptor-ovor-gableenist

Matamata i luga o maa

Foliga mai o se fatafata mai se tala fatu. E faia lea ma le laser tipi

Matamata i luga o maa

Tatala i taimi uma foliga manaia

Matamata i luga o maa

Lattice Matutiga Filifiliga mo le utu i totonu o moli uila i aso nei

Matamata i luga o maa

Fai le pito i tua - manatu muamua

Matamata i luga o maa

Toe fai le ata i luga o le puipui - o se fofo lelei

Matamata i luga o maa

Fai e le naʻo le paʻu o le pusa, ae o se mea aoga

Matamata i luga o maa

Glass Mata Mata e mafai ona i ai ma soʻo se mamanu, e ui lava o laufanua, e ui lava o le mea na tupu, o lau lava ata

Matamata i luga o maa

Sitaili sitaili o le uʻamea mata mo nofoaga i le sitaili o le siʻusiʻomaga ma maualuga-tetch

Mataupu i luga o le autu: Toe faaleleia o fola i Khrushchev: Faʻafefea ona fai, faiaʻoga poto masani

Faitau atili