Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

Anonim

Ata

E manaʻo uma e tofu tagata ma se fale matagofie ma le lelei. E mafai foi ona e faia lou fale aulelei tele, tusa lava pe o iai sau 1 potu, tamai khrushchev po o le malossamy. E tele manatu e tele na faia ai se ata lelei o se tamai fale mautotogi.

O le tautalaga ia matou tusitusiga o le a alu ai i le ala e fai ai se ata manaia o le Loggi o le 3-4 Sq.M., o le mea lena, o le pa-manu felelei o le Soturiet.

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

O le Loggidia e tatau ona avatua i le taulaga tagata nofomau, o lona lagona o le saʻolotoga, o lona siʻosiʻomaga i luga o le paotao manatu.

I aso tuai, o fale na faʻauʻuina i ni mea taua e lua: "Crade" ma le "tua". Afai na amata fale i le pito i luma, ua maeʻa, o se tulafono, "Uliuli" sao. O lenei faʻamalosi e faʻamautinoaina le saogalemu o le potu i le tulaga o le afi poʻo isi faʻafitauli le mautonu. I fale pito i lalo-o-tulai mai, o le "spare" alu ese i fafo e leai. O lona fale mautotogi e sui ai le faapaologa. Ioe, o le faapaologa e le mautinoa atoatoa le saogalemu o le fale mautotogi o le fale mautotogi, ma i le tele o taimi e le o se "vave" ala. Peitaʻi, o le Loggi na te faia se isi galuega - ia tuʻuina atu le taulaga tagata nofomau, o lona lagona o le saʻolotoga o loʻo i ai i manatu o pepe.

O le a e teʻi pe a e iloa poʻo a ni foliga mataʻutia e mafai ona maua ai le pocromoni o le 3-4 sq sq m, pe afai o ia sili mamanu!

Tatala Boublecon (Logginia)

O lea, e iai le matou tamai fetagino, ae le sili atu nai lo le 3-4 sikuea mita. mita. Faʻafefea ona faia na o se toega o le Soviet vaitaimi, ae o le galuega o faatufugaga? Soo se manatu:

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

Afai tatou te faʻamaninoina le faapaologa mai soʻo se paʻu, e mafai ona e maua le 1 m o se faʻaopopo avanoa avanoa.

  1. Faamamaina mai le lapisi tuai - O lea e mafai ona e maua 1 m o le sili atu o le aoga avanoa.
  2. Iloilo lona tulaga e faʻatatau i le tau o le tau o le tau: pe o le vai o loʻo timu i le taimi o le timu ma e manaʻomia e le faitotoʻa manatu.
  3. Fuafua le tikeri o le malamalama o le faapaologa. Ole a fesoasoani lea i le filifiliga i le mamanu. Afai e iai sau foliga mata, o le ae manaʻomia puipuiga mo laʻau mai le la susulu. Ina ia faia lenei, faʻaaoga gricke, laʻau, rattan, ma isi mea e mafai ona fausia ai se ata mai le palasitika e ufiufi ai se vaega o le pa-mata.
  4. Fuafua i le malamalama, filifili mea mo le nofoaga o le faapaologa. Manatua o le vao mamafa e tatau ona faapau i totonu o le matala matala ma o le a e le aloese mai faʻafitauli i ni nai mea.
  5. Faia le fuafuaina o mea.
  6. Iloa le tele o le mea. A e manaʻo e faʻaaoga se laau, manatua uma e tatau ona saʻilia. E sili le faʻaaogaina o le paʻu.

Tusi i luga o le autu: uma e uiga i le au pa na na natia i totonu o se fale po o le fale

O le isi o le a manaʻomia le uluaʻi ata faʻataʻitaʻiina. A o se meaafale i luga o se matala matala, e mafai ona e fautuaina le laulau ma nofoa rathang, teuteuina pe palasitika. E le mafai ona aveʻesea i le taumalulu, ma latou te le nofoia le tele o avanoa. Ma aua le palu le faapaologa lapisi! E sili le vave ona ave mea uma i luga o lapisi. Ma le teuina o uili a fanau, ma faʻaaoga ai le faʻamalamalamaina poʻo le faʻaalia o le nofoaga i le ala savali. O le masani o le liliuina o le faapaologa i totonu o le fale teu oloa i le fale teu oloa e le toe faafoi mai i tatou i le taimi ua tuanai e aunoa ma le tuuina atu atinae. Teena le tu masani tuai.

E mafai foi ona e fausia se togalaau i luga o ogalaau. O POT mafai ona pepese e le gata i totonu o le faipule, ae foi i fafo foi. Tuu le PASGRNTM GREIRE. Peninia, Yucca, Campxis ma isi laʻau e le fefefe i le la, mafai ona nofo i luga o lau faapaologa.

Glazed FacleCy (Logginia)

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

I le faʻataunuʻuina o mamanu mamanu, faʻaaoga mea e vaʻaia e aliali mai "faʻalauteleina" space, sili ona malamalama i leo.

Logginia mafai ona glashed. E faapena foi le tele, aemaise i Rusia. O e ua uma ona ou fiafia i le pamu? E le afaina le mea na e faia mo le mea moni: palasitika po o fafie. Ae mai lenei mea e tatau ona faʻapapuaina, fausiaina se mamanu.

Fafie Fafie e tatau ona lelei le manifinifi, pe ua ulaula i le tele o vaega. Iloa e tagata e iloa ona pe a uma le valiina ma vale o le pupuni e le tatau ona faailoaina mo ni nai aso, a leai e latou te saua.

Mo Balcony 3-4 sq. M fautuaina e faʻapipiʻi faʻapipiʻi pou. E sefe le avanoa.

E tele tulafono o le a faʻatagaina ai le avanoa

  1. Fetaui lelei fetu vaega. E masani lava i le "faʻaiuga" o le faapaologa faia fausia-i totonu o le fale puipui mo le teuina o faleoloa: mea faigaluega, mafai ona faʻapipiʻi ma jam ma isi mea. O se manatu lelei lea. Faaaoga, ae ia manatua o le Kapeneta "aina" le sili atu o le mita o le sikuea, ma e na o le 3 mai le 4 sikuea mita, ma le 3 squd.
  2. Faʻaaoga mea e vaʻaia o le "faʻalauteleina" le avanoa. Sili atu le malamalama. Talafeagai laupapa po o palasitika ufiufi. Afai o le tulaga faʻatagaina oe e te tuʻuina atu se taleni poto i luga o le fola ma puipui. O ata tetele foi na faia ai le avanoa "sili atu". Filifili mea uma e puipui ai. O le mea lava e tasi - faʻata: afai e te tautau le faʻata i le pito o le loggia, o le a e faʻalua faʻalua taimi.
  3. Le manatu muamua mo le faʻaaogaina o le Loggia o le masani lea o le fale gaosi. Ma o le mea moni, o le taumalulu minsi-togalaau foliga matagofie ma siitia le lagona. Ae o laʻau i totonu o le taumalulu manaʻomia le faʻamafanafana. O le mea lea, ia e tausi lelei i le loggi poʻo le faʻatinoina o fugalaʻau i totonu o le aisa. O fugalaʻau e le mafai ona tuu i luga o le fola (lea i le 4 sikuea mita. M. O le le talafeagai), ae o le faʻapipiʻiina i luga o le faʻaʻaisa o loʻo faʻapipiʻiina, multid
  4. Ua faʻateleina o faʻamalama o se tamai ogaginia i tauaso poʻo pupuni o pupuni o palasi. Latou te le afaina ai le avanoa. Aua neʻi faʻaaogaina ie ie puipui. O le lanu o le pupuni e tatau ona le mautonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona seti ou lima i luga o le auvaʻa i potu potu?

Mafaufauga mo le Kapeneta Kapeneta i luga o Logisia

Manaia tele le manatu mo i latou e te manatua ile fale. Faapea foi mo i latou e ulaula i le galuega po o le faitau. E mafai lava ona e tatalaina le faʻamalama ma faʻaofi le ea fou. E masani lava, o se laulau e tuu ai i le komepiuta o le loloto o le Loggian, ae mo galuega atoa o le a talafeagai e aumai ai le moli iina. O le laulau e mafai ona "gauga" pe "fausia-i"

O sea avanoa o le a fetaui ma tagata tausi fale, tagata faigaluega ofisa, taufaaleaga e galue i le fale. I le tulaga o le a sau tagata faatau ia te oe, e sili le tuu o se laulau i le ogatotonu o le Logginia, ma i pito, e i ai racks ma mea faigaluega po o ni pepa. O le mea lea, o le avanoa o le a pei o Ericnomic e mafai ai.

Manatu mo Manatu mo i Latou e Fiafia Taʻaloga

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

I luga o le Glazed Logginia, o se tagata taʻalo e mafai ona faʻavaeina se faʻasolo o le swiddis stack, o se tamai simulator ma e oʻo lava i se pipi.

Loggia o se nofoaga lelei mo taʻaloga. O le ea fou, fou foliga. Ioe, o ona vae o Mariato i luga o potua-le lautele ua atoatoa ona faʻauʻuina, ma le itu saʻo i le fesili, ua fofo uma mea uma!

I luga o le Glazed Logginia, o se tagata taʻalo e mafai ona faʻavaeina se faʻasolo o le swiddis stack, o se tamai simulator ma e oʻo lava i se pipi. A faʻapea e gagau le simulator, e le tatau ona i ai se faʻafitauli.

Glazed Talkoon 3-4 sq m - o se nofoaga lelei mo yoga. Faagaioia ma le tofoina i ai ma le tofoina o se taupou e mafai ona avea ma cedadel o le faaseeaga. Mo le faʻatinoina o le manatu o le "potu mo le manatunatu loloto", o le Logisia o le faʻamafanafana e tatau ona faʻauluuluga. Mafanafana fola, faʻamalamalamaina le faʻamalama - ma mea uma, e mafai ona e fiafia. Aua neʻi galo e avatu le tagata lava ia Yoga-potu ma le manogi o lamepa, valiina ma failauga ma musika.

Tuufaatasia Palota

Tele "tuʻufaʻatasia" loggias ma potu, e fesoʻotaʻi ai i le 1 avanoa. E faʻateleina ai le potu ma fatuina o isi sikuea mita. Fetaui i le nofoaga e nofo ai. Peitai, i lenei filifiliga, o le "mea lilo" O le mea lilo lava ia na mou ese atu, ma o loo totoe pea i le potu poʻo le umukuka, ae ia e mafai ona tuu le 1 Call poʻo le 1 pusaleoa.

Tusimauga i luga o le autu: moli moli ufiufi ie puipui: lima fesoasoani mo le filifilia

Fuafua mo malologa

Mo se malologa malolo i luga o le Logginia i se tamai kamupani e ese ai manatu. O lea, i luga o le Loggidia e mafai ona faʻapipiʻi le maga taufaʻafefe, o se tautoga o le tautotogo, faʻaliliuga ma o le oona! Peitaʻi o nei gaioiga e manaʻomia ai le tele o suʻesuʻega loloto ma le galuega a matai. O nisi taimi e manaʻomia ai le faia o se fuafuaga faʻatulagaina ma maua se poloketi ma faʻatagaga (pe a oʻo i le magalafu, mo se faʻataʻitaʻiga!). O nisi e faʻatautaia e oo atu i se tamai Loggia Mini-vaitaʻele mo se tamaititi.

O le mea e fai e uiga e uiga i laulau ma Taitai, lea e mafai ona faia i uma gagau ma faʻapipiʻi. A uma mea uma, e manaia tele mo se ipu ti e matamata ai le goto o le la! Soʻo se ata faʻataʻitaʻi e mafai ona e onoina 4 sq.m.!

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

Faitau atili