Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

Anonim

Afai e te fuafua e faʻaaoga se laupapa laupapa, linolem poʻo kapeta, ona e tatau lea ona aʻoaʻoina nei mea, o le plywood e mafai ona fesoasoani i ai, lea e mafai ona tuʻuina i luga o le fola sima. Afai e te pipiimau i le toso i le ata, ona faʻatagaina lea o le paketi o le paketi o le fola oona i se taimi puʻupuʻu. Plywood o le a nana soʻo se mea e le o le sima o le mataʻitusi lapopoa. Lenei faʻaopoopo, uiga o mea, e le o naʻo le mea, o le plywood e sili ona lelei vevela vevela, o lea o le a faʻavaivaia ai le sima o loʻo i lalo o le vai vevela.

Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

O le fola o Plywood e lauiloa ona o le faigofie o le faapipiiina ma le tau laititi o mea talafeagai.

SAUNIUNIGA O LE LOTO LE A LE AMULI LE GALUEGA

O le laa o paywod ie tatau ona faia i se faavae lava. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻatonutonuina o le fola i le folauga aʻo le i amataina galuega. Afai o le maualuga o eseesega e sili atu nai lo le 2 mm na vaʻaia, o le taimi lea o le fao ina ia mafai ona faʻatumuina i le taimi ma ua toe faʻaaogaina. O le mea e tatau ona faia ina ua maeʻa faʻamamaina o le fofo, lea e mafai ona alu e tusa ma le 45 aso. E tatau ona i ai le tulaga o le hectated, e siaki ai lenei uiga i luga o le foloa, o le polythylene ata e tatau ona fausia i luga o mea faigata . Ina ua mavae 3 aso, e mafai ona siaki le ata mo le aveeseina o lona i totonu. Afai e leʻi faʻamaonia le malaia, ona mafai lea ona e amataina le motusia o paliwood ma mulimuli ane mou.

Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

Vasega plywood.

Plywood Canvas e iloga i le le lelei, o loʻo taʻua i totonu o le voltage. O lenei e mafua ai le mea o mea o mea e le masani ai. O lenei vaega e tatau ona iloiloina aʻo leʻi amataina le faʻataʻoto - o mea o le a tipiina i laiti mata o laiti laiti, o le a faʻatagaina oe e faʻaata atu ai se fola mafolafola. E sili le ufiufi o mea i sikuea ma sikuea i lalo o loʻo i ai: 0.75 poʻo le i ai. O le i ai o le afu o le laina o laupepa.

Faʻatagaina Plywood e tatau ona muamua i le suʻesuʻeina o le tulaga o le mea pe a uma ona tipi.

O le tapoleni e le tatau ona afaina i le ituaiga o chips ma fusi. Ina ua uma ona tipiina, e mafai ona faʻapipiʻi laupepa i luga o le pito i luga. O lenei e mafai ona e makaina laupepa e tatau ona faʻasaʻoina ma fetuʻu i lalo o nisi itu o le potu, faʻapea foi: ninii, tolu tulimanu. O le vevesi o le o le mea o le a faia ai le ata, o le a faia ai le mulimuli fao mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻavasega faitotoʻa i le faapaologa: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

O loʻo iai le pali o loʻo iai.

O le a tatau ona faia le lisiti gaioiga ma le aiaiga o femalagaiga, ituaiga eseese o le a tatau ona i ai se lautele lautele. O le mea lea, e tatau ona i ai le lautele mai le 0.1 i le 1 cm i le va o isi tulaga o le pito, tusa ai ma le i le va o le cotings ma le sym i le 1.5 i pepa. o le a faasaʻo saʻo i latou i le faʻagasologa o le faʻapipiʻi.

Fola togafitiga

Afai e te mafaufau e uiga i le fesili pe o le pipii ia Farani, e tatau ona e faʻaaogaina e tatau ona faʻaaogaina mo le taʻele faʻapitoa, ae tatau ona faʻaaogaina i se solo-fao-fao. Fai i luga o le Pitwood e mafai ona gaosia i luga o se vai faavae o le vai. O le isi fofo, o fefiloi luga o le faavae o le fofo poʻo luga o le faavae o le lua vaega o le a faia. O le tagata e sili ona totoe o se vai-faʻavae faʻavae. Ile gasologa o le faʻaaogaina, e le i lololoina le manogi, ma lana sauniuniga e aofia ai le faʻaaogaina o le vai mama. O lenei paluga o loʻo faʻaogaina i le vaega o le AOTELE. Peitaʻi, e manaʻomia ona e suʻesuʻeina o ia vaega o loʻo faʻaalia ai le umi o le faʻamago. Afai e te filifili e pipiimau i le fanore, lea e faʻavae i luga o se fofo, ona maua ai lea o le tele o le le amanaiaina o le ata o le Prints. I se faʻaopopoga, o le a o faʻatasi ai galuega ma se maʻi le fiafia le manogi. Ae o le a mago le maualuga maualuga mo le 5 aso.

Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

Plywood o lo o faapipii ata i luga o le ata.

Afai e tatau ona faia le tuuina atu o le pllywood e tatau ona faia i se taimi puʻupuʻu, e fautuaina le faʻaaogaina o le lua-pala e faʻamalu. Ma ina ua mavae le 24 itula, e mafai ona e agaʻi i luga o le olopalaina o le faʻavae o le faʻavae. I nisi o tulaga, o lenei faʻavae i totonu o le tataina ma le EPOXY PROLET e mafai ona faʻaaogaina i luga o se faʻasologa lautele, ia e leʻi iai se taimi e mama ai.

Lua-vaega gelu, i le faʻatusatusaina o le vai-faʻavae o faʻavae poʻo le faʻaseʻe, e le faʻapea e le faʻapea o se faʻaopopoga faʻaaoga o se toe fao-fao.

O le faʻasologa o loʻo i ai e sili ona lelei e maua ai le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o faʻavae o faʻatusatusaga ma uzin brands.

Meafaigaluega ma Mea e Tatau mo Galuega:

  • tofa spatila;
  • Mamafa taavale solofanua;
  • kelu;
  • Faletalimalo-fao;
  • PLlywood;
  • O olife

Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

O se nifo nifo e faʻaaoga e faʻaaoga ai le kulimi.

O nisi Masters e faʻamautuina i le Phaneour i le faʻamoe, muamua-le muamua o le faʻavae. Peitaʻi, e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻia o lenei faiga, talu mai le faʻataʻitaʻiga e mafai ona aveeseina foi o upu e sili ona vaivai, siitia ai le tele o mea faaaogaina. I se faʻaopopoga, o le faʻavae e mafai ona taofia ai le faʻanoanoa tele.

Mataupu i luga o le autu: Utulalo i luga o le taualuga e faia oe lava: Wooden, Polyearthane, Matu

O le taʻe o le Plywood e tatau ona faia i le taimi lava na maeʻa ai le faʻagasologa o le faʻagasologa o le muamua o le sima o le lautele.

Tapunia Plywood

Faʻafefea ona fai le taina Plywood i luga o le puʻeina

O le mamao i le va o le plywood pepa e le tatau ona sili atu ile 0.4 mm.

A o le i pipii i le foliga i luga o le fola i luga, e manaʻomia le muaʻi faʻailo le nofoaga o pu i le tulaga faʻavae i le tusitusiga, lea e tatau ona faia i avanoa o Plywood Sosoo ai, i le sima sa tiʻetiʻe, e tatau ona e faʻaʻoleina pu i luga o le faʻailoga. O lenei e mafai ona e alu i le faʻaaogaina o le kulimi i luga o se paʻu lautele, mo le mea e manaʻomia e faʻaaoga ai se sheathe spalaula. I luga o le vaega o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona e tuʻuina se laupepa palu, ma pe a uma ona tiʻetiʻe se pepa ma se mamafa avetaʻavale. O le tapoleni e tatau ona sili atu ona faʻamalosia i auala o fao ma toʻilalo. O le tutusa o le tekonolosi e tatau ona faʻaaogaina e fofo ai soʻo se fasi plywood.

E tatau ona teu le motu i luga o se vaega o vaega, o le mafiafia o lea e tatau ona eseese mai le 2 i le 3 mm.

O mea e tatau ona tuliloaina mo le faʻavasegaina, toe faʻasolo mai le pito o le tapoleni mo le 2 cm, aʻo le sitepu i le va o le tele o le 15-20 cmr. o le a avea ma mea e mafai ai ona malemo i le tino o le pulou galuega.

Taunuuga o le pa

Fana pe a uma ona faʻapipiʻiina, mo le mea lea e tatau ona e faʻaaogaina se masini olo faʻapitoa o loʻo iai se taʻele mama. A maeʻa lenei faiga, e tatau ona sologa lelei le plywood kolokod ma lamolemole. O le fola e tatau ona le maua mai i mea sese, e mafai ona aliali mai i nisi tulaga i totonu o le taʻavale. O le taoto o Plywood e le mafai ona faʻatagaina e maua le laualuga e aunoa ma ni mea maualuluga i le va o pepa, o nei faʻafitauli ua faʻatagaina e foʻia le toso.

O le o le a o le ogatasi o le angiwood e mafai ona siakiina ma le fesoasoani a se nofoaafi, o le umi o le 2 m. Pe a mafai ona iloa pe o iai le maualuga ma slot mata. Afai i le va o le fola ma le pito i luga o le mea faigaluega na vaaia, o le lautele o le sili atu 2 mm, na lelei le galuega. Ma afai o avanoa i totonu o le masani ai, ona mafai lea ona e amata o le tineia o le faʻamaufaʻailoga i luga o le ata faʻavae.

Fautuaga i luga o le CorreCe Deace Plywood

E mafai ona faʻapipiʻi le pato i luga o le fusi, o loʻo faʻaalia e le faʻapuʻupuʻu FC. I lona faʻavae, laʻau o le fafie faatoa, o loʻo faʻapipiʻi ai le tuʻufaʻatasiga i luga o le ala e toe faʻataʻitaʻi, e le tatau ona i ai ni phnol ia i latou. O lea pvlywood ua matua masani ona faʻaaogaina i totonu o le avanoa o fale nofomau. Faʻataʻaina Plywood o le le mautonu ituaiga (NSH) saunia mo le manaʻomia mo le olo pe a maeʻa le faʻapipiʻi. O mea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻaseʻe, o loʻo tutusa i le lima tasi. E fautuaina le faʻamau o le Plywood, o le mafiafia o le tele o le 1.2-15 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: O le lio lio - Ina ia faʻateleina le puipuiga ma le matagofie o le paʻu!

O laupepa i luga o le fao e tatau ona faʻataʻavaleina ma le suiina, aloese mai le faʻamamaina o le fa u i le nofoaga e tasi. O le faʻalavelave i luma o le tuʻuina atu o se ata o le ata o loʻo faʻamamaina e tatau ona faamamaina e ala mai i le fausiaina o otaota lea, lea e lafoina pe a maeʻa le faʻatinoina o le totini, atavali ma isi galuega. Toe faʻafou le pefu mai le pito e sili atu ona lelei e se suauʻu o loʻo faʻamamaina.

Primer poʻo PIMER CHOCATION I luga o le Sese e tatau ona faʻaaogaina ma se lautele pulumu poʻo se faʻaseʻe. I le fusiua, e tatau ona e faʻamalosia le siane o sianoa, o le umi e umi atu nai lo le mafiafia o le faʻavae o le 3 taimi. Nofoaga faʻasalalau pe a fai o le faʻatulagaina o palu o le stewood i le e manaʻomia e le gata i le tino o le tapoleni, ae e mataga foi.

O se maʻa vaʻai e mafai ona faataatia i luga o le faʻasesega, lea e mafai ona faia mafiafia poʻo le mafiafia polyshinethy, pegamine poʻo ni faʻaupuga o ia mea. E faʻatagaina le tuʻuina o se manifinifi polythylene e suia i lalo o le laumua i luga o le ata. O lona tau e le maualuga ma e eseese e amata mai i le 15 rubles i le 1 M2, ma le o loʻo aʻafia ai le mea lelei o lenei mea.

A o le i taʻoto Plywood i luga o le fusi o le tapoleni, e manaʻomia e ufiufi ai le suauʻu i le tele o auala, o le mea sili ona 2. I le taimi lava e tasi, e tatau ona totogi faʻapitoa i faʻaiuga. O le mea lea o le mafai ona suia pepa o le a le suia.

Ina ua maeʻa le plilywood na taʻe i le ata, e aoga o le a aoga ona faʻamaea, ina ua uma ona faʻatauvaʻa ma puipuia ai, e tatau ona faia o le faʻavaveina o mea. I se paranesi na faataatia lelei ai le ta piano tapika.

E ui i uma lava mataupu, o le Rigd na fusifusia o plywood i le scred e talafeagai. E le manaʻomia le oti o se auala lanumeamata tele i soʻo se tamaʻi pepa afifiina e uiga i nofoaga o taulaga, e le sili tele le eria. Lenei o le a mafai ona faʻateleina le lautele o galuega.

Afai ina ua uma ona solo le ie i luga ia i latou ua fuafua e taia liki manifinifi, o le pito ua fautuaina e faʻatumu i le taligalu. O le a le mafai ona avea lona tulaga faigata mo le le lelei o le lautele, ma o le a le fautuaina.

O le Plywood e mafai ona avea ma se manaia fofo pe a tatau ai, i se taimi puʻupuʻu i le tulaga o le sima o le sima o le laʻasaga o le faʻamaeaina o le faʻauma. O galuega faapena e le na o le faigaluega, ae latou te le mafua ai ni tupe tele o tupe maua. Ma e oo lava i le Matai e leai se poto masani i lenei nofoaga o le a mafai ona ofi atu le tekonolosi o lo o faamatala i luga.

Faitau atili