Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

Anonim

Ata

Tuuina atu tamai lapoa i Khrushchev, o tagata e ona le fale mautotogi e tatau ona gagau o latou ulu i le auala e fai ai le laugatasi o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu

Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

E liliu e se tasi le faiā o lona fale mautotogi i le potu e teu mea e lē manaʻomia, ma mo se tasi o palepaʻu o se auala e faʻateleina ai, faʻagaioi isi potu.

E liliu e se tasi le faiā o lona fale mautotogi i le potu e teu ai mea e le talafeagai ai, ma mo se tasi o se auala e faʻateleina ai le avanoa, faʻagaioiga ai, faʻatinoina le tele o potu. E manaʻomia le faia o le tele o taumafaiga e faʻatupu ai se mea manaia ma totonu i le khrshed chrushchev.

Faamafanafana ma faamaea galuega

Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

O le mea muamua e tatau ona e faia e faʻavaivaia ma glang le potu. O pa puipui e puipuia mai le faʻaaogaina o tioata taʻaloga, o poloka o le pamu, e pei foi o le mama. Taʻitasi faʻailo mea uma i luga o le faʻavae o tupe faʻaletupe, faʻapea foʻi ma lona faigofie.

O le mea muamua e tatau ona e faia e faʻavaivaia ma glang le potu. O pa puipui e puipuia mai le faʻaaogaina o tioata taʻaloga, o poloka o le pamu, e pei foi o le mama. Taʻitasi faʻailo mea uma i luga o le faʻavae o tupe faʻaletupe, faʻapea foʻi ma lona faigofie.

Glase le polo i auala eseese. A manaʻomia, ua tatalaina le tatalaina o le 'au faapioona i totonu o se potu atoa, ae e le manaʻomia le faia o lenei mea.

Ina ua maeʻa ona galue i luga o le feʻena ma le glazing o loʻo faia, e mafai ona e agaʻi saogalemu i totonu o le potu. Mo teuteuga puipui, e mafai ona e faʻaogaina se lautele ituaiga o mea: Plaster, Putters, vali, palu, palasitika, papa laupapa, ma isi O le filifiliga o mea mo le maeʻa faʻalagolago i le mea ua e filifilia mo oe lava. Laminate e masani ona filifilia o se ofu o fafo. Ae faʻaopoopo i mea i totonu o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina linouum, ma pou, ma le faʻauʻuina. O fola e mafai ona fai laupapa. Afai e te manaʻo e liliu i totonu o le Ofisa, o le a sili le atamai e faʻaaoga ai laumua. E maea ia e ia le totonu, ina ia mafai ona tumu. O le kapeta o le a talafeagai pe a fai o le poluaʻi o le a liliu i se tamai potu potumoe poʻo le potu fanau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taua-tiple taualuga: sitepu-i-sitepu faʻatonuga i ata ma vitio

Totonu o le mamanu

Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

O le mamanu i Khrushchev o loʻo atagia mai ai faʻapitoa talafeagai ma talafeagai le faʻaaogaina o avanoa. Ona o le tamai tele o le faapaologa, e le mafai ona fiafia i ai.

O le mamanu i Khrushchev o loʻo atagia mai ai faʻapitoa talafeagai ma talafeagai le faʻaaogaina o avanoa. Ona o le tamaʻi laʻititi, e ono le fiafia i ai. Faia o se totonu, e tatau ona e faʻateleina le avanoa o loʻo iai nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sone o le faʻamalama o le faʻamalama e mafai ona faʻatino ai le matafaioi a le laulau. O le faapaologa e mafai ona avea ma nofoaga o le a matua fiafia ai e malolo ma inu se ipu kofe i le taeao. Ia faia lenei mea, e te manaʻo e faʻalautele le faʻamalama o le faʻamalama.

O le mamanu e uiga i le faʻavasega o faʻavae, e mafai ona faigofie ona faʻaseʻe, gagau, gaoioi. O se tasi o puipui o le tulaueleele e mafai, ona fauina le faataoto i luga o se laupapa, ma se fau fale puipui, ma o mea e mafai ona e faaopoopo iai mea eseese. I le taimi lava e tasi, e le naʻo oe le sefeina o le avanoa, ae fai foi se nofoa mo nofoa. Mai luga, o le pusa laupapa ua ufitia i manu felelei ma ie, ma fausiaina se ituaiga malu o le a faigofie ona nofo ai.

E mafai ona pala se laulau mo se potu, laupapa, ma le ala laupapa, puʻupuʻu. E mafai ona faʻamau i le puipui, o loʻo i ai le sefeina o le avanoa. E mafai ona ia usuina, ina ia mafai ai ona nana i totonu o le puipui. Talafeagai i luga o le faapaologa o le a avea ma nofoa afi na lafo ai le nofoa. O lea, e mafai ona e malolo, malolo, fiafia i manatu mai le faʻamalama, faitau lau tusi e te fiafia iai.

O tagata e faamoemoe e masani ona fautuaina le faʻatagaina o tagata e ona o le au palcon i se seti o nofoa o loʻo lafi i le tasi ma le isi, faʻapea foi ma le laulau wicks.

O totonu o le faapaologa i Khrushchev o lona uiga saʻo le faʻaaogaina o puipui. O le autu autu o se tamai potu o le faʻaaogaina o mea uma e te mafaia. Ma, mafai ona e tautau i luga o puipui o loka eseese, fale saisai, tautau mo lavalava po o ato, ituaiga uma o matau, ma isi. O se ata manaia e mafai ona manatu i ata vali o tautau i luga o le puipui po o nisi talosaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia se eletise eletise

Filifiliga o mea

Atonu o le ata sili ona eseese o puipui. Mo le ofisa, o palasitika pona ma le faʻataʻitaʻiga o fafie e fetaui lelei. E mafai ona faʻaaoga ni paʻu paʻu masani laupapa laupapa faʻanatura ma o lenei filifiliga o le a sili atu ona taugata. Ae afai, afai na Ia tausia pea o ia, aua neʻi galo le manaʻomia e le laau le tausiga ma le faʻagaioia. E sili ona vaivai le paneta i le potu vevela, aua ua uma ona maua le auala. Faʻatino ma le faʻanoanoa o le fale ma le faʻanoanoa e mafai ona oʻo atu ai i le mea moni o loʻo amata ona pogisa mea. Ina ia mafai ona aloese mai mea faʻapea, e manaʻomia le faʻagaioia i luga o auala faʻapitoa.

Mo le potumoe sone, stappaper fetaui lelei. O lenei i faleoloa e tele le filifilia o le pepa puipui. O le mea taua o le amanaia o soʻo se mea pogisa o le a faia se vaʻaiga vaʻaia e itiiti ifo nai lo le mea moni. O le mea lea, ia maeʻa le sone e sili ona talafeagai le filifilia o le mea o le malamalama o leo e mafai ai ona faʻafouina totonu.

E taua tele i le fausiaina o se ata o le cozy packy i Khrushcladed. E mafai ona avea ma pito e tasi eseese, ae e aofia ai le tele taua i le faigofie. Faigofie, sili atu. Filifili pupuni o le sili ona pupula lanu, e aunoa ma ni mamanu ma foliga e mafai ona matamata ai. E fetaui lelei pupuni o tagata Roma. E faigata tele nai lo latou sola ese ai, ona mama ai lea o le potu.

Sulu avanoa

E tofu le tagata ma lona tagata lava ia e tofo, o se tasi i le agaga o le alofa moni, e fiafia e se tasi le sitiseni ma le ogaoga o totonu. O le moli o le sone e aoga e tusa ai ma le masani ai. O le tapuni tapunia e mafai ai ona e faʻaaogaina se fofo pito i tua i le filifilia o le moli. E mafai ona e faʻatasi ma le saogalemu o tamaʻi nofoa laiti ma lumutare ma cunocs; E mafai ona e faʻaogaina i latou ma tuʻufaʻatasia le tasi ma le isi. O le mea autu o le toʻilalo mea uma i le tasi sitaili pe filifili le moli uila i lanu.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le faauma i le fola

Faʻamaligia, pei lava tele i totonu o le mamanu, ua filifilia e faʻavae i luga o le aotelega o le tini. Mo le faitau faitauina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻasaʻo atoatoa le faʻafusimilo. Ua taitaiina elemene atoa i totonu o le totonugaluga. O le aia tatau e filifili ai pea mo oe.

E faapena foi le tamaʻi potu e pei o se pope i totonu o le potu o le potu, e mafai ona e liliu atu i se tulimanu paie ma le tuusaunoa, malolo le lauti, uat. . Aua le fefe e faʻataʻitaʻi ma o le a e faʻamaonia le aoga.

Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

Paleni mamanu i totonu o le fale potu (ata)

Faitau atili